2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

2 çeşit molfix ile de karşılaştım. Çiş göstergeli olanı kullanıyorum çokta memnunuz. Ancak göstergesi olmayan bende çok kötü. Ben çiş göstergeli yeni nesildir diye düşünmüştüm. Çok şaşırdım şuanda.

Linle tıkladım ilk defa gördüm siteyi sonra yedek bi tane alayım dedim 1.7 tog olanı sudan ucuzdu kahverengi falan ama yıkarsam diğerini dönüşümlü kullanırım dedim. Kalpli çok güzel takım gördüm sonra 500lira üzeri kargobedava derken yine kapitalizmin ağına takıldım. Olsun her şey yavrularımız için

Eski molfixi önceden mi aldınız? Şimdi aldıysanız nerede satılıyor acaba?

Uyku tulumu icin butceniz nedir bilmemekle beraber bir oneride bulunacagim. Uzun arastirmalarim sonucu woolnat tan aldim ben.
Uzun sure kullaniliyor olmasi (0-36 ay) elyaf gibi sagliklik materyal dolgusunun olmamasi, saf yun olmasi, hem torba hem ayakli kullanilmasi ve hafif olmasi tercih sebebimdi.
Benim aldigim suan stokta yok zaten 0,5 tog ve izmir sicak oldugu icin tercih etmistim.
Suan yedek icin almayi dusundugumun linkini birakiyorum. Belki fikir olur.

Aslında her 3-4 ayda bir 500 TL lık uyku tulumu almaktansa bu çok mantıklıymış, kışın içine ne giydiriyorsunuz

Ben de saf yünün terlettiğini pamuk almamız gerektiğini okumuştum.

Anaa neden enayi gibi maxi cosi aldım o zaman ben iade mi etsem bunu mu alsam acaba?
Maxi-Cosi Axiss Fix Adac bendeki bu. Geldi de kullanmadım daha.
Alabilirsin bence canım, Maxi cosi tek farkı 360 derece dönüyor olabilmesi, benimki dönmüyor. Güneşten rahatsız olursa bebeğim perde alırım siyah onu takarım. Bir de seninki 0-18 kg ama zaten nazenin 7 yi aştı. Benimki 9-18 kg. Fiyatı da yari yarıya. Ben en başından beri besafe istiyordum modeline karar veremememistim, güvenilirligi zaten tartışılmaz

Sepette 3bucuk oluyor seninki dur ben bi konuşayım eşimle. Sağolasın

Aaa sizde de mi kan değeri düşük
Geçen haftalarda kulağının arkasında beze farkedince doktora gittik kan tahlili yapıldı çok düşük çıktı kanı 7.2 Demir ilacı başladık..
senin bebişin kaç çıktı
Yediklerime dikkat ediyorum bu ara kan yapıcı şeyler çok tüketiyorum bebişe faydası olur belki diye

Bize de doktor yapısal olabilir ama takipte olucaz dedi. İnşallah genetiktir hepimizinki bir sağlık problemi yaşamayız
Ultrason sonucunuzu özelden atabilir misiniz rica etsem

Kızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Yaa hayırlı olsun şimdiden bende önümüzdeki ay düşünüyorum yaptırmayı
Ayrıntıları paylaşırsan çok sevinirim
Kolaylıkla geçsin inşallah

Bize test yapan lab'in ref degeri 12-16
Ilay'in 10.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…