- 2 Temmuz 2023
- 12.131
- 36.400
- 528
hgb 10.2 (referans degeri 12-16 imiş)Cnm kaç çıktı hgb
Sevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesil @hiskolikk
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorum
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledim
Linle tıkladım ilk defa gördüm siteyi sonra yedek bi tane alayım dedim 1.7 tog olanı sudan ucuzdu kahverengi falan ama yıkarsam diğerini dönüşümlü kullanırım dedim. Kalpli çok güzel takım gördüm sonra 500lira üzeri kargobedava derken yine kapitalizmin ağına takıldım. Olsun her şey yavrularımız içinCanım ben ty'dwn 1 tog almıştım onun linkinş atçam.. ama o kolsuz şimfi havalar soğuyor diye o içime sinmedi şimdi bunu aldım 2 tog ama daha gelmedi. Uygun avm diye bir hesptan.
Bunlar en iyi markalar değil. Benim kendi gönlüme ve uygun fiyatlı bulduklarım
Kolsuz olan
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) - Fiyatı, Yorumları
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kollu olan
Elyaf Dolgulu Kapitone Bebek Uyku Tulumu 9- 12 ay Pembe - Bebek Arabası Uyku Tulumu
Birbirinden kaliteli 0,5 tog ile 3 tog değeri arasında bebek ve çocuk wellsoft, polar, müslin uyku tulum modelleri, bebek uyku tulumları uygun fiyatlarla uygunbebe.com da. TIKLAYIN...www.uygunbebe.com
Eski molfixi önceden mi aldınız? Şimdi aldıysanız nerede satılıyor acaba?2 çeşit molfix ile de karşılaştım. Çiş göstergeli olanı kullanıyorum çokta memnunuz. Ancak göstergesi olmayan bende çok kötü. Ben çiş göstergeli yeni nesildir diye düşünmüştüm. Çok şaşırdım şuanda.
Aslında her 3-4 ayda bir 500 TL lık uyku tulumu almaktansa bu çok mantıklıymış, kışın içine ne giydiriyorsunuzUyku tulumu icin butceniz nedir bilmemekle beraber bir oneride bulunacagim. Uzun arastirmalarim sonucu woolnat tan aldim ben.
Uzun sure kullaniliyor olmasi (0-36 ay) elyaf gibi sagliklik materyal dolgusunun olmamasi, saf yun olmasi, hem torba hem ayakli kullanilmasi ve hafif olmasi tercih sebebimdi.
Benim aldigim suan stokta yok zaten 0,5 tog ve izmir sicak oldugu icin tercih etmistim.
Suan yedek icin almayi dusundugumun linkini birakiyorum. Belki fikir olur.
0-36 Ay Organik Merino Yün Çift Katlı Kolsuz Balon Temalı Bebek Kundak/Uyku Tulumu
0-36 Ay Organik Merino Yün Çift Katlı Kolsuz Balon Temalı Bebek Kundak/Uyku Tulumuwww.woolnat.com
Ya benim oğlumun daha düşüktü hiçbir şey demediler , şaşırdım şu andahgb 10.2 (referans degeri 12-16 imiş)
Ben de saf yünün terlettiğini pamuk almamız gerektiğini okumuştum.Uyku tulumu icin butceniz nedir bilmemekle beraber bir oneride bulunacagim. Uzun arastirmalarim sonucu woolnat tan aldim ben.
Uzun sure kullaniliyor olmasi (0-36 ay) elyaf gibi sagliklik materyal dolgusunun olmamasi, saf yun olmasi, hem torba hem ayakli kullanilmasi ve hafif olmasi tercih sebebimdi.
Benim aldigim suan stokta yok zaten 0,5 tog ve izmir sicak oldugu icin tercih etmistim.
Suan yedek icin almayi dusundugumun linkini birakiyorum. Belki fikir olur.
0-36 Ay Organik Merino Yün Çift Katlı Kolsuz Balon Temalı Bebek Kundak/Uyku Tulumu
0-36 Ay Organik Merino Yün Çift Katlı Kolsuz Balon Temalı Bebek Kundak/Uyku Tulumuwww.woolnat.com
Adac lı mı bu canımcımKızlar oto koltuğu olarak Besafe İzi ComfortX3 aldım. Henüz gelmedi, kullanmis olan, memnun kalan var mı? İki haftadır araştırıyorum. İçime bu sindi
Evet evet ona baktım zaten, nedense testlerden geçmiş olmasını kendime şart edindim :)Adac lı mı bu canımcım
Anaa neden enayi gibi maxi cosi aldım o zaman ben iade mi etsem bunu mu alsam acaba?Evet evet ona baktım zaten, nedense testlerden geçmiş olmasını kendime şart edindim :)
Bilemedim ki bizde niye dikkat cekti acabaYa benim oğlumun daha düşüktü hiçbir şey demediler , şaşırdım şu anda
Alabilirsin bence canım, Maxi cosi tek farkı 360 derece dönüyor olabilmesi, benimki dönmüyor. Güneşten rahatsız olursa bebeğim perde alırım siyah onu takarım. Bir de seninki 0-18 kg ama zaten nazenin 7 yi aştı. Benimki 9-18 kg. Fiyatı da yari yarıya. Ben en başından beri besafe istiyordum modeline karar veremememistim, güvenilirligi zaten tartışılmazAnaa neden enayi gibi maxi cosi aldım o zaman ben iade mi etsem bunu mu alsam acaba?
Maxi-Cosi Axiss Fix Adac bendeki bu. Geldi de kullanmadım daha.
Sepette 3bucuk oluyor seninki dur ben bi konuşayım eşimle. SağolasınAlabilirsin bence canım, Maxi cosi tek farkı 360 derece dönüyor olabilmesi, benimki dönmüyor. Güneşten rahatsız olursa bebeğim perde alırım siyah onu takarım. Bir de seninki 0-18 kg ama zaten nazenin 7 yi aştı. Benimki 9-18 kg. Fiyatı da yari yarıya. Ben en başından beri besafe istiyordum modeline karar veremememistim, güvenilirligi zaten tartışılmaz
Aaa sizde de mi kan değeri düşükBizimkiyle ayni asagi yukari.
Bizde de ultrason ve kan tahlili istediler. Sanirim şüpheler ayni.
Bugun kan tahlili sonuclarinda tiroid suphesi ortadan kalkmis ama kan degerimiz cok dusukmus (hemoglobin) bu sebeple demir ilaci yazilmis.
3 Ayda 1 noroloji kontrolu demislerdi onu ayda 1 seklinde degistirmisler. Demir destegi beklenen sonucu vermezse hematolojiye yonlendireceklermis. Biz kendimiz duzenli olarak bas olcumu yapacagiz. Buyume hizi yavaslamazsa mr'a girecekmiş.
Bize de doktor yapısal olabilir ama takipte olucaz dedi. İnşallah genetiktir hepimizinki bir sağlık problemi yaşamayızBaş çevresi konuşulmuş bende bı ara sorup durdurdum burda hatırlarsanz.
Doğum baş : 33
1.ay : 34.
2. Ay : 38
3. Ay .42 cm çıktı.
Kız bebeklerde 3. Ay ortalama 39 40 bekelenirmis. Bız başta kan tahlili sonra ultrason önerdiler bı sıkıntı çıkmadı ve önünüzde ki ayda bu hızda büyümeye devam ederse MR isticek doktor ama büyük ihtimalle genetik dedi bende ölçüyorum evde büyüme hızı yavaşladı gibi
Salon Kadini ve #Teachmavii
Yaa hayırlı olsun şimdiden bende önümüzdeki ay düşünüyorum yaptırmayıKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Bize test yapan lab'in ref degeri 12-16Aaa sizde de mi kan değeri düşük
Geçen haftalarda kulağının arkasında beze farkedince doktora gittik kan tahlili yapıldı çok düşük çıktı kanı 7.2 Demir ilacı başladık..
senin bebişin kaç çıktı
Yediklerime dikkat ediyorum bu ara kan yapıcı şeyler çok tüketiyorum bebişe faydası olur belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?