- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Öyle çok düşük değilBize test yapan lab'in ref degeri 12-16
Ilay'in 10.2
Canım benim oğlumun da bebekken bu aylarda 9 çıkmıştı. Sonra düzelmişti. Sıkıntı yapmahgb 10.2 (referans degeri 12-16 imiş)
Dur ben kendi kullandığımı atıyım, çok memnunum takması çok kolay bebeğim hep uyuyor içinde, M duruşu destekliyor, bel desteği var benim için önemli kriterler bunlardi.Kızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Kızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Bir de benimki yaşla birlikte büyüyor, 3-4 yaşa kadar kullaniliyor.o yaştaki çocuk artık kanguru ister mi orasi ayrıKızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Bir de benimki yaşla birlikte büyüyor, 3-4 yaşa kadar kullaniliyor.o yaştaki çocuk artık kanguru ister mi orasi ayrıKızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Seninkinin haftasi dusuk daha 8.hafta gibi zaten ani bir dusus oluyor diye biliyorum ben. Anneden aldigi kan hucreleri artik tukeniyor, bebegin vucudu kendisi uretime basliyor artik.Öyle çok düşük değil
Demir ilacıyla toparlayacaktır
Bizimki ciddi düşük ya
Bizde buyuk kizdan kalma e bebek kangurusu var, asiri pratik. 4kg-20kg arasi kullanılıyor. Ama 10 kilodan sonra buyuk kiza hic kullanmadim. Simdi minige kullaniyorum cok rahat.Kızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Canım benim oğlumun da bebekken bu aylarda 9 çıkmıştı. Sonra düzelmişti. Sıkıntı yapma
Oğluşunuz kaç aylık oldu acaba birde sünneti hangi doktora yaptıracaksınız (cerrah mı ürolog mu çocuk doktoru mu) biz hala bekliyoruz daKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Geçmiş olsun cnm erkenden hızli minnak, sünneti bende düşünüyorum ama çok küçük sanki 6. ayı bekliycem,birde bizim doktor narkozsuz yapılan bir yöntem varmış onu tavsiye etti sizinki nasıl olacakKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Salya,el ağızda ve memeyi ısırma ara ara. Ve damakta hafif beyazlıkAllahım allahım elf gözlerim neler okuyor
Bi belirti var mıydı yoksa kontrolde mi belli oldu , bizimde salyamız akıyor ve eli ağzında
Salya,el ağızda ve memeyi ısırma ara ara. Ve damakta hafif beyazlıkYaa ben de benimkinden şüpheleniyorum.. belirtiler neler? Sürekli salya akıyor ve her şeyi ağzına sokmaya çalışıyor
18 inde 3 ay oldu canım. Cerrah yapacakOğluşunuz kaç aylık oldu acaba birde sünneti hangi doktora yaptıracaksınız (cerrah mı ürolog mu çocuk doktoru mu) biz hala bekliyoruz da
Suan kullandigim 0,5 tog ince bir tulum ust kismi yun alti pamuklu tek kat battaniye gibi ve icine kolsuz zibin, ince tulum bir de corap evimiz 23-24 derece.Aslında her 3-4 ayda bir 500 TL lık uyku tulumu almaktansa bu çok mantıklıymış, kışın içine ne giydiriyorsunuz
Aa ilk defa duyuyorum, bir arastirayim. Ben bu markanin kolsuz yun zibinini ve kendime de emzirme sutyeni almistim indirimdeyken, sicaklarda kullandim terletme olmadi.Ben de saf yünün terlettiğini pamuk almamız gerektiğini okumuştum.
Digerleri hakkinda bilgim yok ama babybjorn un bel destekli olmanindan var bizde, cok memnunuz. Alirken bas destekli olmasina dikkat edin..Kızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Ayni sorun bende de var yarin doktora soracagim, bilgilendiririm. Buyuk ihtimal tazyik, sutun sulu olmasi, ilk sutun laktozdan zengin olmasi ve bebekte gaz yapmasi geri cekilme yapiyor. Sonsutu alamayisi da kilo eksikligi.Kızlar iyi akşamlaremzirmeyle ilgili sorun yaşıyorum. Geçen ay söylemiştim bebeğim yarım kilo almıştı.Bu ay 3 haftada 600 gr aldı hasta olunca 150 gr vermiş
Gün içinde emzirmek istediğim çoğu zaman ağlayarak geri çekiliyor. Geçen gün gene böyle yaptı göğsüm de taş gibi olunca sağayım dedim biberona koydum.10 dk önce meme istemiyorum diye ağlayan çocuk hepsini içti.Madem 100 ml süt içecek midesinde yer var neden emmek istemiyor? Göğsümden yumuşakken bile fışkırarak süt akıyor. Çok tazyikli geliyor boğazına kaçıyor ondan mı emmek istemiyor. Emdiği zamanda 5-6 dk emiyor. Son sütü alamıyor mu yoksa zayıf beslendiğim için sütüm mü besleyici değil ben artık işin içinden çıkamıyorum. Çok uzun yazdım ama lütfen bir tavsiye verin. İştahsızlık problemi yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kilo alamadı diye ayrı üzülüyorum.
Canim cok tesekkurler kombide en dusuk seviyede yanıyor ve ev 25 derece dogalgazi kapatsam ev soğuk alttan ısıtma olunca odanın her yerine ısı yayılıyor ondan sanırım daha da düşürme şansım yok ama havalar daha da kötüye gidecek o zaman ben 1 tog alayim içine ince atlet zibinla yatırırımSevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesilhiskolikk
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorum
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledim
Başladık kuzum demirSeninkinin haftasi dusuk daha 8.hafta gibi zaten ani bir dusus oluyor diye biliyorum ben. Anneden aldigi kan hucreleri artik tukeniyor, bebegin vucudu kendisi uretime basliyor artik.
Bir yerde boyle okumustum belki bu yuzden sizde demir baslanmamistir, iyi dusun iyi olsun
Bizde buyuk kizdan kalma e bebek kangurusu var, asiri pratik. 4kg-20kg arasi kullanılıyor. Ama 10 kilodan sonra buyuk kiza hic kullanmadim. Simdi minige kullaniyorum cok rahat.
Merak eden olursa urun bu
zaten demir ilaci kullanip kabiz oldugumuzla kalacagiz ben biliyorum :)
Qhahah ben de aynısını yaşadım dün tam olarakLinle tıkladım ilk defa gördüm siteyi sonra yedek bi tane alayım dedim 1.7 tog olanı sudan ucuzdu kahverengi falan ama yıkarsam diğerini dönüşümlü kullanırım dedim. Kalpli çok güzel takım gördüm sonra 500lira üzeri kargobedava derken yine kapitalizmin ağına takıldım. Olsun her şey yavrularımız için
Damaktaki beyazlık önde diş çıkacak yer de mi cnmSalya,el ağızda ve memeyi ısırma ara ara. Ve damakta hafif beyazlık
Salya,el ağızda ve memeyi ısırma ara ara. Ve damakta hafif beyazlık
18 inde 3 ay oldu canım. Cerrah yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?