Ergobaby omni 360 kullanıyoruz, çok memnunuz dışarı çıkarken bebek arabası taşımak yerine hep onunla çıkıyoruz , ya da evde kriz anlarında, uyumadığında hemen koyuyoruz kurtarıcı oluyorKızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Canım bende deKızlar kanguru kullananınız var mı ? Eşim kendi için istiyor slingte var ama onu beğenmedi , kullanıp memnun olan böyle ergonomik tak çıkarı kolay var ise paylaşırsa sevinirim yoksa eşim babybjörn alacak
Lokal anestezi canım. Bu aylar en iyi aylar ilerde dönmeye başlayınca daha zorGeçmiş olsun cnm erkenden hızli minnak, sünneti bende düşünüyorum ama çok küçük sanki 6. ayı bekliycem,birde bizim doktor narkozsuz yapılan bir yöntem varmış onu tavsiye etti sizinki nasıl olacak
Evet canımDamaktaki beyazlık önde diş çıkacak yer de mi cnm
Evet ya onu nasıl yapcazKızlar günaydın eve 23 derece olan kızlar Bebeğinizin yüzü soğuk oluyor mu
Burnunu temizledin mi acaba? Belki genzine akıntı oluyordurKızçeler geçen gün bebeğimin öksürüğünden bahsetmiştim. 3 gün oldu öksürüyor hala ama böyle çok şiddetli değil. Hafif hırıltı başladı şimdi de. Özellikle emerken.. ama başka bir hastalık belirtisi yok. Halsizlik, ateş gibi.. neşesi de gayet yerinde. Ama google layınca biliyorsunuz kötü şeyler yazıyor. Mesela (Allah korusun) zatürre hastalığı bebeklerde ateş yapmıyormuş, bağışıklık gelişmediği için. Dr umuza yazdım ama çok önemsemedi gibi. Çok mu evham yapıyorum, aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Alerjik mi neden kaynaklanıyor anlamıyorum
Yaa işte molfix acı kaybımız... ama evcar begenmiş ben de bi şans vercem2 çeşit molfix ile de karşılaştım. Çiş göstergeli olanı kullanıyorum çokta memnunuz. Ancak göstergesi olmayan bende çok kötü. Ben çiş göstergeli yeni nesildir diye düşünmüştüm. Çok şaşırdım şuanda.
Bazen evet bazen hayırKızlar günaydın eve 23 derece olan kızlar Bebeğinizin yüzü soğuk oluyor mu
Ayy çok beğendim bunu ama kalmamış.Başka sitelere bakıcam , bir de bebeğin yüzü öne gelecek şekilde koyabiliyor muyuz eşim için çok önemli bi kriterDur ben kendi kullandığımı atıyım, çok memnunum takması çok kolay bebeğim hep uyuyor içinde, M duruşu destekliyor, bel desteği var benim için önemli kriterler bunlardi.
Neko Start Kanguru - Grey Diamond (DİŞ PEDİ HEDİYELİ ERGONOMİK KANGURU) %100 Pamuk, Dokuma Kumaş - Fiyatı, Yorumları
Neko Start Kanguru - Grey Diamond (DİŞ PEDİ HEDİYELİ ERGONOMİK KANGURU) %100 Pamuk, Dokuma Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu da bi inceleyeceğim , teşekkür ederimBizde buyuk kizdan kalma e bebek kangurusu var, asiri pratik. 4kg-20kg arasi kullanılıyor. Ama 10 kilodan sonra buyuk kiza hic kullanmadim. Simdi minige kullaniyorum cok rahat.
Merak eden olursa urun bu
Evet baş desteği de çok önemli teşekkürlerDigerleri hakkinda bilgim yok ama babybjorn un bel destekli olmanindan var bizde, cok memnunuz. Alirken bas destekli olmasina dikkat edin..
Ya baktım da bu çok fazla nasıl diyim fonksiyonlu girdisi çıktısı çok gibi , biz daha minimal bişey istiyoruz, çok teşekkürlerErgobaby omni 360 kullanıyoruz, çok memnunuz dışarı çıkarken bebek arabası taşımak yerine hep onunla çıkıyoruz , ya da evde kriz anlarında, uyumadığında hemen koyuyoruz kurtarıcı oluyor
Evet o da benim o hoşuma ama attığı linkte kalmamış , başka sitelere bakıcamCanım bende deseptembrmom 'ın paylaşyığından var zaten o önermişti ben de memnunum rahat
Benzer durumları yaşıyoruz, bizimki de hep geri çekiliyor hemde mememi koparırcasına , vallahi emzirmeye korkar oldum , tazyikli geldiğini nasıl anlıyorsun benim mesela sıkıyor tek bir yerden süt fışkırıyor diğer yerden normal geliyor acaba o fışkıran yer mi rahatsız ediyor anlamadım, aynı şekilde benimki de memeyi mıy mıy emer ama biberonu çok güzel emiyor, bir de benim dikkat ettiğim şey kendini sıkıp geri çektiği durumlarda gaz çıkırıyor, bilemedim şimdi kendini sıktığı için gaz çıkarıyor gazı olduğu için kendini sıkıyor anlamıyorumKızlar iyi akşamlaremzirmeyle ilgili sorun yaşıyorum. Geçen ay söylemiştim bebeğim yarım kilo almıştı.Bu ay 3 haftada 600 gr aldı hasta olunca 150 gr vermiş
Gün içinde emzirmek istediğim çoğu zaman ağlayarak geri çekiliyor. Geçen gün gene böyle yaptı göğsüm de taş gibi olunca sağayım dedim biberona koydum.10 dk önce meme istemiyorum diye ağlayan çocuk hepsini içti.Madem 100 ml süt içecek midesinde yer var neden emmek istemiyor? Göğsümden yumuşakken bile fışkırarak süt akıyor. Çok tazyikli geliyor boğazına kaçıyor ondan mı emmek istemiyor. Emdiği zamanda 5-6 dk emiyor. Son sütü alamıyor mu yoksa zayıf beslendiğim için sütüm mü besleyici değil ben artık işin içinden çıkamıyorum. Çok uzun yazdım ama lütfen bir tavsiye verin. İştahsızlık problemi yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kilo alamadı diye ayrı üzülüyorum.
Kızlar iyi akşamlaremzirmeyle ilgili sorun yaşıyorum. Geçen ay söylemiştim bebeğim yarım kilo almıştı.Bu ay 3 haftada 600 gr aldı hasta olunca 150 gr vermiş
Gün içinde emzirmek istediğim çoğu zaman ağlayarak geri çekiliyor. Geçen gün gene böyle yaptı göğsüm de taş gibi olunca sağayım dedim biberona koydum.10 dk önce meme istemiyorum diye ağlayan çocuk hepsini içti.Madem 100 ml süt içecek midesinde yer var neden emmek istemiyor? Göğsümden yumuşakken bile fışkırarak süt akıyor. Çok tazyikli geliyor boğazına kaçıyor ondan mı emmek istemiyor. Emdiği zamanda 5-6 dk emiyor. Son sütü alamıyor mu yoksa zayıf beslendiğim için sütüm mü besleyici değil ben artık işin içinden çıkamıyorum. Çok uzun yazdım ama lütfen bir tavsiye verin. İştahsızlık problemi yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kilo alamadı diye ayrı üzülüyorum.
Ayni sorun bende de var yarin doktora soracagim, bilgilendiririm. Buyuk ihtimal tazyik, sutun sulu olmasi, ilk sutun laktozdan zengin olmasi ve bebekte gaz yapmasi geri cekilme yapiyor. Sonsutu alamayisi da kilo eksikligi.
Canım ev 21 22 derece arasında oluyor genelde ve yüzü soğuk değilKızlar günaydın eve 23 derece olan kızlar Bebeğinizin yüzü soğuk oluyor mu
Ayy çok beğendim bunu ama kalmamış.Başka sitelere bakıcam , bir de bebeğin yüzü öne gelecek şekilde koyabiliyor muyuz eşim için çok önemli bi kriter
Bunu da bi inceleyeceğim , teşekkür ederim
Evet baş desteği de çok önemli teşekkürler
Ya baktım da bu çok fazla nasıl diyim fonksiyonlu girdisi çıktısı çok gibi , biz daha minimal bişey istiyoruz, çok teşekkürler
Evet o da benim o hoşuma ama attığı linkte kalmamış , başka sitelere bakıcam
Hadi ya , bizim bebe o pozisyonu çok seviyor diye eşim almak istemişti , yeni renkte çok güzel teşekkürlerCanım aysininin şu rengi var.Neko Start Kanguru - Gri Orman (DİŞ PEDİ HEDİYELİ ERGONOMİK KANGURU)%100 Pamuk, Dokuma Kumaş - Fiyatı, Yorumları
Neko Start Kanguru - Gri Orman (DİŞ PEDİ HEDİYELİ ERGONOMİK KANGURU)%100 Pamuk, Dokuma Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayır öne gelecek şekilde yapılamıyor doktorlar önermiyor vücut ekstansiyonda olduğu için
Sürekli temizliyorum canım ama acaba iyi yapamıyor muyum diye düşünüyorum. Azıcık geliyor ama içerde sanki hala bolca mukus var gibi. Eşim zaten hiç yapamıyor kıyamıyor bana bile yeter diyor ağlayınca hemen..Burnunu temizledin mi acaba? Belki genzine akıntı oluyordur
sormaa yaa okuduğumdan beri aklım çıkıyor
Bizimki o pozisyonda olsa bile ben yapmazdım kuzum mesleki korkudan kaynaklanarak ( fizyoterapistHadi ya , bizim bebe o pozisyonu çok seviyor diye eşim almak istemişti , yeni renkte çok güzel teşekkürler
Yaa işte molfix acı kaybımız... ama evcar begenmiş ben de bi şans vercem
Ben yazdıklarını okuyunca aklıma direk o geldi. Biraz daha gözlemle bakalım.Sürekli temizliyorum canım ama acaba iyi yapamıyor muyum diye düşünüyorum. Azıcık geliyor ama içerde sanki hala bolca mukus var gibi. Eşim zaten hiç yapamıyor kıyamıyor bana bile yeter diyor ağlayınca hemen..
sormaa yaa okuduğumdan beri aklım çıkıyorher şeyde hastaneye taşınmakta istemiyorum ama bilemedim işte
Ben trendyol'dan değil kendi sitesinden aldım Zaten daha uygun hem eve de geliyor kargoda sıkıntı yokAyy çok beğendim bunu ama kalmamış.Başka sitelere bakıcam , bir de bebeğin yüzü öne gelecek şekilde koyabiliyor muyuz eşim için çok önemli bi kriter
Ya baktım da bu çok fazla nasıl diyim fonksiyonlu girdisi çıktısı çok gibi , biz daha minimal bişey istiyoruz, çok teşekkürler
Ayy çok beğendim bunu ama kalmamış.Başka sitelere bakıcam , bir de bebeğin yüzü öne gelecek şekilde koyabiliyor muyuz eşim için çok önemli bi kriter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?