2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ergobaby omni 360 kullanıyoruz, çok memnunuz dışarı çıkarken bebek arabası taşımak yerine hep onunla çıkıyoruz , ya da evde kriz anlarında, uyumadığında hemen koyuyoruz kurtarıcı oluyor

Canım bende de septembrmom 'ın paylaşyığından var zaten o önermişti ben de memnunum rahat

Kızlar günaydın eve 23 derece olan kızlar Bebeğinizin yüzü soğuk oluyor mu

Geçmiş olsun cnm erkenden hızli minnak, sünneti bende düşünüyorum ama çok küçük sanki 6. ayı bekliycem,birde bizim doktor narkozsuz yapılan bir yöntem varmış onu tavsiye etti sizinki nasıl olacak
Lokal anestezi canım. Bu aylar en iyi aylar ilerde dönmeye başlayınca daha zor
Damaktaki beyazlık önde diş çıkacak yer de mi cnm
Evet canım
Evet ya onu nasıl yapcaz

Kızçeler geçen gün bebeğimin öksürüğünden bahsetmiştim. 3 gün oldu öksürüyor hala ama böyle çok şiddetli değil. Hafif hırıltı başladı şimdi de. Özellikle emerken.. ama başka bir hastalık belirtisi yok. Halsizlik, ateş gibi.. neşesi de gayet yerinde. Ama google layınca biliyorsunuz kötü şeyler yazıyor. Mesela (Allah korusun) zatürre hastalığı bebeklerde ateş yapmıyormuş, bağışıklık gelişmediği için. Dr umuza yazdım ama çok önemsemedi gibi. Çok mu evham yapıyorum, aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Alerjik mi neden kaynaklanıyor anlamıyorum

Burnunu temizledin mi acaba? Belki genzine akıntı oluyordur

Yaa işte molfix acı kaybımız... ama evcar begenmiş ben de bi şans vercem
Bazen evet bazen hayır

D dddsss sen googlea bakma ya tırnagın kırılsa kanser cıkarsın

Ayy çok beğendim bunu ama kalmamış.Başka sitelere bakıcam , bir de bebeğin yüzü öne gelecek şekilde koyabiliyor muyuz eşim için çok önemli bi kriter
Bizde buyuk kizdan kalma e bebek kangurusu var, asiri pratik. 4kg-20kg arasi kullanılıyor. Ama 10 kilodan sonra buyuk kiza hic kullanmadim. Simdi minige kullaniyorum cok rahat.
Merak eden olursa urun bu
Bunu da bi inceleyeceğim , teşekkür ederim
Digerleri hakkinda bilgim yok ama babybjorn un bel destekli olmanindan var bizde, cok memnunuz. Alirken bas destekli olmasina dikkat edin..
Evet baş desteği de çok önemli teşekkürler
Ergobaby omni 360 kullanıyoruz, çok memnunuz dışarı çıkarken bebek arabası taşımak yerine hep onunla çıkıyoruz , ya da evde kriz anlarında, uyumadığında hemen koyuyoruz kurtarıcı oluyor
Ya baktım da bu çok fazla nasıl diyim fonksiyonlu girdisi çıktısı çok gibi , biz daha minimal bişey istiyoruz, çok teşekkürler
Canım bende de septembrmom 'ın paylaşyığından var zaten o önermişti ben de memnunum rahat
Evet o da benim o hoşuma ama attığı linkte kalmamış , başka sitelere bakıcam

Benzer durumları yaşıyoruz, bizimki de hep geri çekiliyor hemde mememi koparırcasına , vallahi emzirmeye korkar oldum , tazyikli geldiğini nasıl anlıyorsun benim mesela sıkıyor tek bir yerden süt fışkırıyor diğer yerden normal geliyor acaba o fışkıran yer mi rahatsız ediyor anlamadım, aynı şekilde benimki de memeyi mıy mıy emer ama biberonu çok güzel emiyor, bir de benim dikkat ettiğim şey kendini sıkıp geri çektiği durumlarda gaz çıkırıyor, bilemedim şimdi kendini sıktığı için gaz çıkarıyor gazı olduğu için kendini sıkıyor anlamıyorum bi gönül rahatlığı ile emziremedim bebeğimi çok üzülüyorum bana da bi çare a dostlar

Ayni sorun bende de var yarin doktora soracagim, bilgilendiririm. Buyuk ihtimal tazyik, sutun sulu olmasi, ilk sutun laktozdan zengin olmasi ve bebekte gaz yapmasi geri cekilme yapiyor. Sonsutu alamayisi da kilo eksikligi.

Bende bu durumu 2 hafta boyunca her gün yaşıyordum sütüm fışkırıyordu bebeğimin boğazına kaçıyordu. Ben her akşam dut kaynatıp tüketiyordum onu kestim düzeldi ama eskisi kadar da göğüslerim dolu dolu hissetmiyorum mesela. Arada yapıp içicem. Belki sizinde farkında olmadan tükettiğiniz bişey orantısız süt yapıyordur. Ve dediğiniz gibi önsütü çok içince arka yağlı huzur veren sütü alamıyorlarmış. Osman hocaya gitmiştim o bana önce bebek emdikten sonra memeyi boşaltıyor mu diye kalan sütü görmek için sağmamı söyledi. Sonra eğer 20 cc nin üstündeyse meme boşalmıyor dedi ve emzirmeden önce 40 cc kadar önsütü sağıp arka sütü emzirmemi tavsiye etti. Henüz denemeye vakit bulamadım, sizin de aklınızda olsun

Canım aysininin şu rengi var.
Hayır öne gelecek şekilde yapılamıyor doktorlar önermiyor vücut ekstansiyonda olduğu için

Hadi ya , bizim bebe o pozisyonu çok seviyor diye eşim almak istemişti , yeni renkte çok güzel teşekkürler

Burnunu temizledin mi acaba? Belki genzine akıntı oluyordur
Sürekli temizliyorum canım ama acaba iyi yapamıyor muyum diye düşünüyorum. Azıcık geliyor ama içerde sanki hala bolca mukus var gibi. Eşim zaten hiç yapamıyor kıyamıyor bana bile yeter diyor ağlayınca hemen..

Bazen evet bazen hayır

D dddsss sen googlea bakma ya tırnagın kırılsa kanser cıkarsın
sormaa yaa okuduğumdan beri aklım çıkıyor her şeyde hastaneye taşınmakta istemiyorum ama bilemedim işte

Hadi ya , bizim bebe o pozisyonu çok seviyor diye eşim almak istemişti , yeni renkte çok güzel teşekkürler
Bizimki o pozisyonda olsa bile ben yapmazdım kuzum mesleki korkudan kaynaklanarak ( fizyoterapist )
Koyunda çok daha güzel eşini ikna et kuzum başını öpiyorsun kokluyorsun göğsünde uyuyor misss gibi

Gerçekten ilerleyeceğine gerilemiş. Yeni de sızdırmazlık açısından iyi ona lafım yok bence ince olması da çok iyi kanallı vs ama çiş göstergesi yok. Ben çiş göstergesiz kendimi garip hissediyorum olması lazım hdjd

Ben yazdıklarını okuyunca aklıma direk o geldi. Biraz daha gözlemle bakalım.
Sf ile mi temizliyorsun?

Ben trendyol'dan değil kendi sitesinden aldım Zaten daha uygun hem eve de geliyor kargoda sıkıntı yok

Septembermom'in paylastigi benim de cok hosuma gitmisti. Kangurumuz olmasa gozunun yasina bakmaz alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…