Ben şuan kullanıyorum moşfix gösterge yok ama dolunca belli oluyor şişiyor yani , çok belli ediyor ben kızımı kucağıma alınca bile anlıyorum dolduğunu , yumuşak oluyor ve baktığın zaman da belli oluyor doluluğu , ama tabiki çizelge daha iyiGerçekten ilerleyeceğine gerilemiş. Yeni de sızdırmazlık açısından iyi ona lafım yok bence ince olması da çok iyi kanallı vs ama çiş göstergesi yok. Ben çiş göstergesiz kendimi garip hissediyorum olması lazım hdjd
Attım ona modeli beğendi önde tutuşu yok diye vazgeçtiBizimki o pozisyonda olsa bile ben yapmazdım kuzum mesleki korkudan kaynaklanarak ( fizyoterapist)
Koyunda çok daha güzel eşini ikna et kuzum başını öpiyorsun kokluyorsun göğsünde uyuyor misss gibi
Evet çok güzel eşimi ikna etmeliyimSeptembermom'in paylastigi benim de cok hosuma gitmisti. Kangurumuz olmasa gozunun yasina bakmaz alirdim.
Aynen önce onu burnuna sıkıyorum sonra aspiratör ile çekiyorum. Ama sıktığım sf mi yetersiz geliyor acaba. 10 lu sfler oluyor ya hazır onla yapıyodum, 5 ml bitanesi. Bi seferde 2 ml falan kullanıyodum yani.. şimdi eşime serum şeklinde olanlardan aldırıyorum şırınga ile deneyeceğim bakalımBen yazdıklarını okuyunca aklıma direk o geldi. Biraz daha gözlemle bakalım.
Sf ile mi temizliyorsun?
Minik tencere lazım:)Kızlar karacada indirim var
Eşim diyor ki sana şubata kadar alışveriş yokKızlar karacada indirim var
bakayım indirimde miMinik tencere lazım:)
Eşim sabah nöbetten geldi diyor ki alt komşu hala taşınmaniz bitmedi mi diye soruyor sürekli koli attığım içinEşim diyor ki sana şubata kadar alışveriş yok
Korkmaz perla jr setini beğenmiştim almayı düşünüyordumMinik tencere lazım:)
Ben evlenirken tantitoniden minik çelik tencere almıştım bir iki kere kullandım sos falan ısıtmak için kaldırdım sonra pek işime yaramıyor diye almam onu kullanırım muhtemelen zaten buharlı pişirici aldım bir sürede onu kullanırım ama siz güzel bir şey denk gelirse paylaşın alada bilirim denk gelirse yani araştırmadım. Çelik olması gerektiğini biliyorum ama.Korkmaz perla jr setini beğenmiştim almayı düşünüyordum
Karacada beğendiğiniz modeller hangileri?
Melikeben
Valla biz battık hem bebeğe hem kendimize de bir sürü şey aldıkEşim sabah nöbetten geldi diyor ki alt komşu hala taşınmaniz bitmedi mi diye soruyor sürekli koli attığım içintemmuzda taşınmam dışında bir sorun yok Allah var sesini çıkarmaz bizimki laf sokar ama makarasını yapar
İlk etapta minik minik yapacağız ama sonra ki aylarında yemekleri baya çeşitleniyor. Takip ettiğim bir sayfa var çok özendim çocuğuma çeşit çeşit yemek yapacağım inşallah tabii hanımefendi yerse. Hayaller hayatlar olmasın da.Ben evlenirken tantitoniden minik çelik tencere almıştım bir iki kere kullandım sos falan ısıtmak için kaldırdım sonra pek işime yaramıyor diye almam onu kullanırım muhtemelen zaten buharlı pişirici aldım bir sürede onu kullanırım ama siz güzel bir şey denk gelirse paylaşın alada bilirim denk gelirse yani araştırmadım. Çelik olması gerektiğini biliyorum ama.
Senin dediğine baktım öyle set almam ya kaç çeşit yemek yapacağım çocuğa. Bir tane yeter hadi bir tane de yedek olsun diye düşünüyorum
Ardiyemin yarısı koliValla biz battık hem bebeğe hem kendimize de bir sürü şey aldıkşubata kadar borç ödeme bi de benimki koli atmıyor çildiricim pc koltuğu almış devasa bişi kolisi balkonda duruyor bilgisayar parçaları gene aynı şekilde , ben benle evladımın direk atıyorum komşuya de bu eve yeni bir insan var mecbur yetişkin biri olana kadar koli bitmicek
Ne kadar derli toplu bir evDün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mibu arada cidden oyalanma süresi artıyor
Sonraki aylarda biz ne yiyorsak onu yesin koyacağım önüne içli köfteyi haşlamayı pilavı tamamİlk etapta minik minik yapacağız ama sonra ki aylarında yemekleri baya çeşitleniyor. Takip ettiğim bir sayfa var çok özendim çocuğuma çeşit çeşit yemek yapacağım inşallah tabii hanımefendi yerse. Hayaller hayatlar olmasın da.
1 tane minik çelik tencerem var, annem de yetmez 1 tane dedi. Perlanın tekli halleri de satılıyor 500-600 civarlarında. Bende arafta kaldım bilmiyorum işte. Grubumuzda ekonomik alım yapan olursa değerlendiririz.
Prensip olarak çöpleri asla ben atmıyorum. Bu apartmanımızda kapıcı yok ama kocam varValla biz battık hem bebeğe hem kendimize de bir sürü şey aldıkşubata kadar borç ödeme bi de benimki koli atmıyor çildiricim pc koltuğu almış devasa bişi kolisi balkonda duruyor bilgisayar parçaları gene aynı şekilde , ben benle evladımın direk atıyorum komşuya de bu eve yeni bir insan var mecbur yetişkin biri olana kadar koli bitmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?