Kimsenin kucağına kızımı vermiyorum. Çok sevdiklerime annem anlama falan elinizi ağzınızı yıkayın öyle diyorum. Bir şey olmaz inşallah kabininizi bozmayın isterlerse de keyifsiz biraz dursun ellemeyelim falan diyin kibar biriyseniz. Ben direkt ellemek dokunmak 1metreden fazla yaklaşmak yasak diyorum.Komşu aradı kahveye gelcem diye tmm ama hasta değilsiniz dimi dedim yok dedi kahveye geldi az önce bebeği kucağına aldı sevdi filan bi baktım kızıda kendi de öksürüyo hasta
Bu kadar düşüncesiz olabilir mi ya insan ??
Biz bu bebekleri nasıl koruycaz böyle düşüncesiz insanlardan
Maşallah canım çok güzel benim kız 5dk bile kendi kendine oyalanmıyor , uyumuyor , benim bebe de mi bi tuhaflık var ya anlamadımDün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mibu arada cidden oyalanma süresi artıyor
Sete gerek var mı acaba ya 1 tane tencere alayım dedim ama buharlı pişirici de varKorkmaz perla jr setini beğenmiştim almayı düşünüyordum
Karacada beğendiğiniz modeller hangileri?
Melikeben
Ya inanılır gibi değiller valla sil gitsin böyle insanları rahatlaKomşu aradı kahveye gelcem diye tmm ama hasta değilsiniz dimi dedim yok dedi kahveye geldi az önce bebeği kucağına aldı sevdi filan bi baktım kızıda kendi de öksürüyo hasta
Ahh kuzum keşke senin gibi olabilsemKimsenin kucağına kızımı vermiyorum. Çok sevdiklerime annem anlama falan elinizi ağzınızı yıkayın öyle diyorum. Bir şey olmaz inşallah kabininizi bozmayın isterlerse de keyifsiz biraz dursun ellemeyelim falan diyin kibar biriyseniz. Ben direkt ellemek dokunmak 1metreden fazla yaklaşmak yasak diyorum.
Öksürünce aa öksürüyorsunuz hasta mısınız deseydinKomşu aradı kahveye gelcem diye tmm ama hasta değilsiniz dimi dedim yok dedi kahveye geldi az önce bebeği kucağına aldı sevdi filan bi baktım kızıda kendi de öksürüyo hasta
Bir arkadaşım aryıldız'ın küçük küçük tencereye tavasını almış fiyatı daha uyguna geliyor. Öyle mi alsam acabaKorkmaz perla jr setini beğenmiştim almayı düşünüyordum
Karacada beğendiğiniz modeller hangileri?
Melikeben
Valla gerekli gereksiz her şeyi aldık bu eksik kalmasın alın anasını satayım ya ben de alcam link atınBir arkadaşım aryıldız'ın küçük küçük tencereye tavasını almış fiyatı daha uyguna geliyor. Öyle mi alsam acaba
Ben de yukarıda öyle yazdım her gün 5 çeşit yemek mi yapcam çocuğa bi tencere bi buharlı yeter gibi ama çabuk da gaza geliyorum biri alsa alırım gibiSete gerek var mı acaba ya 1 tane tencere alayım dedim ama buharlı pişirici de var
Bu da oldu temiz eve özenip temizlik yapıyorum. Kadın dün gelecekti normalde haftasonu kardeşim gelicek ona yaptırırım diye iki hafta ötelemişimDün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mibu arada cidden oyalanma süresi artıyor
Keşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey olmazKimsenin kucağına kızımı vermiyorum. Çok sevdiklerime annem anlama falan elinizi ağzınızı yıkayın öyle diyorum. Bir şey olmaz inşallah kabininizi bozmayın isterlerse de keyifsiz biraz dursun ellemeyelim falan diyin kibar biriyseniz. Ben direkt ellemek dokunmak 1metreden fazla yaklaşmak yasak diyorum.
Benim hayata bakış açım bu ben üzüleceğime onlar üzülsünKeşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey olmaz
Keşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişeyKimsenin kucağına kızımı vermiyorum. Çok sevdiklerime annem anlama falan elinizi ağzınızı yıkayın öyle diyorum. Bir şey olmaz inşallah kabininizi bozmayın isterlerse de keyifsiz biraz dursun ellemeyelim falan diyin kibar biriyseniz. Ben direkt ellemek dokunmak 1metreden fazla yaklaşmak yasak diyorum.
Sordum bir haftayı geçti iyileşeli bi öksürük kaldı dedi ama hiçte öyle görünmüyordu uyarmama rağmen bu şekilde çocuğuyla gelmesi beni şaşkına çevirdiÖksürünce aa öksürüyorsunuz hasta mısınız deseydin
Açtım camları kuzumBenim hayata bakış açım bu ben üzüleceğime onlar üzülsünolmaz inşallah kalbinizi bozmayın evi havalandırın
Al al bak ben seni ekledim diğer dostum da bir tane buharlı yetmez makarna yapacağız çorba yapacağız Hepsini aynı anda yaptığımız düşün Karaca'da bir alana bir bedava varmışBen de yukarıda öyle yazdım her gün 5 çeşit yemek mi yapcam çocuğa bi tencere bi buharlı yeter gibi ama çabuk da gaza geliyorum biri alsa alırım gibi
Balım üzülme sen de bir şey olmaz Öksürmekten hemen o kadar kalbini bozma burnu murnu Aksa hapşırık olsa belki şey de Öksürük şimdi hastalık geçse de Öksürük kalabiliyor insanlar da üzülme insanlar kötü diye üzülebilirsin ama bebeğe bir şey olcak diye üzülme olmaz merak etmeAçtım camları kuzum
Bir daha gelmek istediğinde kabul etme işimiz var da çıkacağım de bilmem ne de anlar belki gıcık oldum şu an Ben annemdeyim ya şimdi herkes bebek görmeye geliyor bize Vallahi bana gelenlerden Şu an kucağına alan olmadı çok şükür Dün bir tanesi öksürüklüydü sizinki gibi ama direkt kendi dedi almayayım ne olur ne olmaz diyeKeşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey
Sordum bir haftayı geçti iyileşeli bi öksürük kaldı dedi ama hiçte öyle görünmüyordu uyarmama rağmen bu şekilde çocuğuyla gelmesi beni şaşkına çevirdi
Arka planı da atayım istersenNe kadar derli toplu bir evmasallah
ama yani pessKomşu aradı kahveye gelcem diye tmm ama hasta değilsiniz dimi dedim yok dedi kahveye geldi az önce bebeği kucağına aldı sevdi filan bi baktım kızıda kendi de öksürüyo hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?