2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kimsenin kucağına kızımı vermiyorum. Çok sevdiklerime annem anlama falan elinizi ağzınızı yıkayın öyle diyorum. Bir şey olmaz inşallah kabininizi bozmayın isterlerse de keyifsiz biraz dursun ellemeyelim falan diyin kibar biriyseniz. Ben direkt ellemek dokunmak 1metreden fazla yaklaşmak yasak diyorum.

Dün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mi bu arada cidden oyalanma süresi artıyor
Maşallah canım çok güzel benim kız 5dk bile kendi kendine oyalanmıyor , uyumuyor , benim bebe de mi bi tuhaflık var ya anlamadım gittim otomatik salıncak aldım oyalanır diye yok ağlıyor , yani para çöp oldu

Ya inanılır gibi değiller valla sil gitsin böyle insanları rahatla ben artık öyle yapıyorum , çok sinir olurum böyle insanlara

Ahh kuzum keşke senin gibi olabilsem

Öksürünce aa öksürüyorsunuz hasta mısınız deseydin

Dün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mi bu arada cidden oyalanma süresi artıyor
Bu da oldu temiz eve özenip temizlik yapıyorum. Kadın dün gelecekti normalde haftasonu kardeşim gelicek ona yaptırırım diye iki hafta ötelemişim eşim gördü bir şey mi döktün kırdın diyor yo ne alaka dedim temizlik neden yapıyorsun o zaman adetin değil diyo. Ben bu adamın ağzını yırtıcam ya

Eklentiler

• image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 73
Keşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey olmaz

Keşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey olmaz
Benim hayata bakış açım bu ben üzüleceğime onlar üzülsün olmaz inşallah kalbinizi bozmayın evi havalandırın

Melikeben evcarshirak ben tencere aldım gitti. Karaca'dan bir tane 12 santim tencere Bir tane de buharlı pişirme tenceresi aldım bir alana bir bedava varmış İkisi yedi yüze geldi Aslında buharlı pişirici makine aldım ben ama 550 ye düz tencere alacağıma 700'e buharlı tencere alayım belki bir şeyler de kullanırım dedim Bir tane de normal tencere aldım birinde çorba yapsam birinde pilav makarna falan yaparım bebeğe iki tencere yeterli bence.. siparişimi ekledim görüntüsünü

Eklentiler

• Screenshot_20231122-161725_Chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 65
Keşke bende sizin gibi olabilsem bişey diyemiyorum ama içim gidiyor gelmeden uyarmama rağmen hasta olarak geliyorlar gerçekten düşüncesizlik inşallah bişey
Öksürünce aa öksürüyorsunuz hasta mısınız deseydin
Sordum bir haftayı geçti iyileşeli bi öksürük kaldı dedi ama hiçte öyle görünmüyordu uyarmama rağmen bu şekilde çocuğuyla gelmesi beni şaşkına çevirdi

Ben de yukarıda öyle yazdım her gün 5 çeşit yemek mi yapcam çocuğa bi tencere bi buharlı yeter gibi ama çabuk da gaza geliyorum biri alsa alırım gibi
Al al bak ben seni ekledim diğer dostum da bir tane buharlı yetmez makarna yapacağız çorba yapacağız Hepsini aynı anda yaptığımız düşün Karaca'da bir alana bir bedava varmış

Açtım camları kuzum
Balım üzülme sen de bir şey olmaz Öksürmekten hemen o kadar kalbini bozma burnu murnu Aksa hapşırık olsa belki şey de Öksürük şimdi hastalık geçse de Öksürük kalabiliyor insanlar da üzülme insanlar kötü diye üzülebilirsin ama bebeğe bir şey olcak diye üzülme olmaz merak etme

Bir daha gelmek istediğinde kabul etme işimiz var da çıkacağım de bilmem ne de anlar belki gıcık oldum şu an Ben annemdeyim ya şimdi herkes bebek görmeye geliyor bize Vallahi bana gelenlerden Şu an kucağına alan olmadı çok şükür Dün bir tanesi öksürüklüydü sizinki gibi ama direkt kendi dedi almayayım ne olur ne olmaz diye

ama yani pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…