2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ahahahag güldürdü beni melike idolümsün

Bir de bu tür durumlara dikkat edince biz pimpirikli, problemli anne oluyoruz. Ne diyeyim ki sormuşsun bir de

Ben annemdeyim temizlik falan yapmıyorum Yemek falan çok şükür yani bu hafta sonuna kadar en azından ama canım kek istiyor ya bana da gaz verin de kalkıp bir kek yapayım

Ya bizimkide yeni yeni daha uzun oyalanmaya başladı, hatta dün o kadar çırpındı ki elini çarptı ağladı aşırı heyecan yapıyor şapşik

Bende elektrikli ana kucağı aldım asla durmuyor onda bizim parada çöp oldu

Dünle bugün iki binlik olmuştum zaten Karaca’dan 700 mü koyar bize be arkadaşlar ay sonu bana ekmek parası gönderebilecek olan var mı

Ama hiçbiriniz beni dinlemediğiniz ki ben size elektrikli almayın dedim Çünkü Babybjörn tarzı olanlardan alın dedim. Çünkü onlar bebeğin kendi hareketi ile de salınığ yapıp hareket ettiği için onlarda daha uzun duruyorlar.. elektrikliler hep aynı salınıp ile sallandığı için Onlara alışıp durmuyorlarmış bir iki aydan sonra..

Ben de yukarıda öyle yazdım her gün 5 çeşit yemek mi yapcam çocuğa bi tencere bi buharlı yeter gibi ama çabuk da gaza geliyorum biri alsa alırım gibi
Yaaa görücem ben seni özene özene yemek yapıp buraya tarif yazarsın da istersin de

Ahahahag güldürdü beni melike idolümsün
Vallahi sadece salonla yatak odasını yaptım. Mutfağı da eşimi iteledim çocuk durmuyor gel tut ben mutfağı süpürcem dedim ben süpürürüm sen kızla ilgilen dedi blöfümü yedi o sırada kızım şaşkın şaşkın parmaklarına bakıyor tabi dünyadan bir haber akıllı kızım

Gerek var mı yok mu sizin fikirlerinizle karar veririm
Canım koş hadi Al ne duruyorsun bak 720 729 liraya 2,5 tencere aldık Daha ne istiyorsun Yeter o kadar yetmezse de küçük bir tane daha tava alıverirsin. Zaten buharlı pişirmeye öneriyorlar bak buharlı tencere bu hazır alsana hadi koş
Dünle bugün iki binlik olmuştum zaten Karaca’dan 700 mü koyar bize be arkadaşlar ay sonu bana ekmek parası gönderebilecek olan var mı
Vallahi benim en son 1500 kalmıştı limitte 700'ünü de bunu harcadık yine bitti

Ya yemin ederim 2 gün önce mutfakla oturma odasını temizledim yatak odası antre falan kaldı vileda arada bekliyor akşam eşim gelsin yapayım diyorum yok olmuyor bugünde kaldı inşallah yarın yapıcam asshajak

Benimde kardeşim geldiğinde kızkacağızın yüzünü görememiştim evi temizletmekten , bakma evin derli toplu tarafını paylaştım en acilinden kış temizliği lazım banada

Ya bir de robot var eşime Temizlikte değilim ama robotu var ya niye aldık Bırak o süpürsün deyip duruyor o süpürüyor zaten den Toz almak diye bir şey de var mesela onu da yapsam robot süpürüyor ediyor Hani her şey süpürünce temizlendiğine inanıyor

Kız çaktırmasana ben böyle titizim temizim çocuk da yaparım temizlik de desene

Evet oda var ve çok seviyor onu , bi ara ayağımda sallamaktan helak olmuştum eşime çemkirdim oda aldı , cidden gereksiz kocaman da bir şey bir sürü de yer kaplıyor , 6 ayı dolsunda bekle beni letgo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…