- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Çok mantıklıMelikeben evcarshirak ben tencere aldım gitti. Karaca'dan bir tane 12 santim tencere Bir tane de buharlı pişirme tenceresi aldım bir alana bir bedava varmış İkisi yedi yüze geldi Aslında buharlı pişirici makine aldım ben ama 550 ye düz tencere alacağıma 700'e buharlı tencere alayım belki bir şeyler de kullanırım dedim Bir tane de normal tencere aldım birinde çorba yapsam birinde pilav makarna falan yaparım bebeğe iki tencere yeterli bence.. siparişimi ekledim görüntüsünü
Bu aldıklarıma ek bir de sosluk olan jumbo seti 1250 ye düşmüş.. qyy uyguna aldık beMelikeben evcarshirak ben tencere aldım gitti. Karaca'dan bir tane 12 santim tencere Bir tane de buharlı pişirme tenceresi aldım bir alana bir bedava varmış İkisi yedi yüze geldi Aslında buharlı pişirici makine aldım ben ama 550 ye düz tencere alacağıma 700'e buharlı tencere alayım belki bir şeyler de kullanırım dedim Bir tane de normal tencere aldım birinde çorba yapsam birinde pilav makarna falan yaparım bebeğe iki tencere yeterli bence.. siparişimi ekledim görüntüsünü
Ayy kakaolu kek yap kız hadi bir dilim de yerime yiyiverBen annemdeyim temizlik falan yapmıyorum Yemek falan çok şükür yani bu hafta sonuna kadar en azındanama canım kek istiyor ya bana da gaz verin de kalkıp bir kek yapayım
Ahahaah bu benim eşim :)) kadın tutalım evi temizletmemiz lazım diyorum robotu ne diye aldık diyo ahajak bu robotun kolları eksik ondan al madem diyorım bende cam kapı nasıl silincek toz nasıl alınacakYa bir de robot var eşime Temizlikte değilim ama robotu var ya niye aldık Bırak o süpürsün deyip duruyor o süpürüyor zaten den Toz almak diye bir şey de var mesela onu da yapsam robot süpürüyor ediyor Hani her şey süpürünce temizlendiğine inanıyor
Eşine sormayacaksın anacığım do it bu kadarÇok mantıklı
Hepsiburada ile trendyola da baktım ama kampanya içinde bu tencereler yok sitesinde sadece
Favlıyorum eşimle istişare edeyim
Hayır hayır hepimiz aynıyız arkadaşlarKız çaktırmasana ben böyle titizim temizim çocuk da yaparım temizlik de desene
Bu açıdan paylaşsaydın şimdi ben de yorulmamış olacaktım dikkat edelim arkadaşlar böyle şeylereHayır hayır hepimiz aynıyız arkadaşlardur sana antredeki viledayı da atıcam ahaaha
Ahahahah ocak oldun zamlar gelsin geri dönüp bunlara bakar iyi ki almışız deriz :)Mutlu musunuz he? İkinci bir Emre kadar link paylaşmak yasaktır.
Sen karar verip bunu aldım yada al de istişareyi boşver :)Çok mantıklı
Hepsiburada ile trendyola da baktım ama kampanya içinde bu tencereler yok sitesinde sadece
Favlıyorum eşimle istişare edeyim
Süt olur çayın yanında kalk hadi ben kakaolu seviyorum
Yapamadım ya kızım üstümde uyuyorAyy kakaolu kek yap kız hadi bir dilim de yerime yiyiver
Şifre gidecek yoksa alcaktım bekliyorumEşine sormayacaksın anacığım do it bu kadar
Valla bu sene aldıklarımıza şimdiden iyi ki demiyor muyuzAhahahah ocak oldun zamlar gelsin geri dönüp bunlara bakar iyi ki almışız deriz :)
Yok valla canım ama dışarıya çıkınca uyanırsa bebek arabasında ağlıyor yani dışarda bile sevmiyorBebek arabasını evde denedin mi?
Kiz halıya niye koydun onlarıBuda benden katlanılmayı bekleyen elbiseler eşimi bekliyordum bebeyi alsında katlim diye oda şimdi aradı mesaideyim dye
Bunun bir yolu var ben hep onu uyguluyorum. Askılıkta kalıyor ihtiyacın olanı alıyorsun böylece katlama sorunun kalmıyor. Her derde devayım yaBuda benden katlanılmayı bekleyen elbiseler eşimi bekliyordum bebeyi alsında katlim diye oda şimdi aradı mesaideyim dye
Evet canım elektrikli de durmuyor, babybjörn muadili olanı çok seviyorElektrikli için mi diyorsun ?
Kısa günün karı 2 odan temizlendiBu açıdan paylaşsaydın şimdi ben de yorulmamış olacaktım dikkat edelim arkadaşlar böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?