2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.

Yeterlidir diye düşünüyorum ama eğer istiyorsa ver canım , çünkü sürekli mideleri büyüyor

Ben İzmirliyim kız kardeşimin de benim rahatsızlığı vardı kalbinden şimdi düzeldi hep 9 Eylül’e gittik 9 Eylül çocuk bölümü çok iyi. Bebeklerimiz de sandığımızdan daha güçlü inşallah çabucak atlatacak çok geçmiş olsun en azından sebebini buldunuz öyle düşünün.

Ay yavrum ya çok geçmiş olsun , İnşallah çok rahat geçer ameliyat , sadece kusmasından mı anladılar ? Ne zaman ameliyat

Çok geçmiş olsun.
En azından erken teşhis edilmiş. İnşallah sağlıkla büyüsün.

Çok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsiniz

Ahahaah bu benim eşim :)) kadın tutalım evi temizletmemiz lazım diyorum robotu ne diye aldık diyo ahajak bu robotun kolları eksik ondan al madem diyorım bende cam kapı nasıl silincek toz nasıl alınacak
Aynı eşim
Robot evi temizleyince kırklandı sanıyor daha napıcaz ki diyor bide

Çok geçmiş olsun her beslenme sonrası mı kusuyordu ?

Çok geçmiş olsun, durum üzücü ama çok erken farkedilmesi büyük şans canım. İnşallah operasyonu da başarılı geçer bundan böyle hayatında adı bile geçmez bu rahatsızlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…