- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Benimki mememe cimdik atıyor altta kalan eliyle de belimi gıdıklıyorBu bebeler saçımızı başımızı yolmaya başladı kızlarEki Görüntüle 3339391
Napim yavrum çocuk oradaydı oraya koydum şaftım kaydı zatenKiz halıya niye koydun onlarıbenimkiler de yatağın üstünde bekliyor
Benim de belimi gidikliyor ahaha gece yapınca korkuyorum uyku sersemligiyleBenimki mememe cimdik atıyor altta kalan eliyle de belimi gıdıklıyor
Yıka kurut katla yetişemiyorumBunun bir yolu var ben hep onu uyguluyorum. Askılıkta kalıyor ihtiyacın olanı alıyorsun böylece katlama sorunun kalmıyor. Her derde devayım ya
Canım ellerine saç gelir ağzına götürüyor yutar boğazında kalır istersen topla saçlarını ben de nazenin elini keşfettiğinden beri saçlarımı topluyorum sürekliBu bebeler saçımızı başımızı yolmaya başladı kızlarEki Görüntüle 3339391
Amaaan öyle yapayım güzelliğimden ödün verim azıcıkCanım ellerine saç gelir ağzına götürüyor yutar boğazında kalır istersen topla saçlarını ben de nazenin elini keşfettiğinden beri saçlarımı topluyorum sürekli
Ben her şeye maydanoz olan çok bilmiş anneAmaaan öyle yapayım güzelliğimden ödün verim azıcık
Yok kız eskisi gibi olamayız aslaBen her şeye maydanoz olan çok bilmiş anneya nasıl eski ben olabilirim çok özlüyorum gıcık olmadığım zamanları
Yeterlidir diye düşünüyorum ama eğer istiyorsa ver canım , çünkü sürekli mideleri büyüyorKızlar sütünüzu sagdinizda kaç ml veriyorsunuz bebeklere benim bebeğim 6 kilo civarında. Uzun zamandır yapmıyordum
120 ml sağım yaptım ve bitirdi. Sanki olsa içecek gibiydi. Sizce 120 ml yeterlimidir bir öğün için?
Ben İzmirliyim kız kardeşimin de benim rahatsızlığı vardı kalbinden şimdi düzeldi hep 9 Eylül’e gittik 9 Eylül çocuk bölümü çok iyi. Bebeklerimiz de sandığımızdan daha güçlü inşallah çabucak atlatacak çok geçmiş olsun en azından sebebini buldunuz öyle düşünün.Selam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Ay yavrum ya çok geçmiş olsun , İnşallah çok rahat geçer ameliyatSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Ben hep saçlarımı topluyorumBu bebeler saçımızı başımızı yolmaya başladı kızlarEki Görüntüle 3339391
Selam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Bugün hiç giremedim foruma
Çok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsinizSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Aynı eşimAhahaah bu benim eşim :)) kadın tutalım evi temizletmemiz lazım diyorum robotu ne diye aldık diyo ahajak bu robotun kolları eksik ondan al madem diyorım bende cam kapı nasıl silincek toz nasıl alınacak
Çok geçmiş olsunSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Çok geçmiş olsun, durum üzücü ama çok erken farkedilmesi büyük şans canım. İnşallah operasyonu da başarılı geçer bundan böyle hayatında adı bile geçmez bu rahatsızlığınSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?