2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrun

Bugün hiç giremedim foruma
Bestiron verdi canım günde 8 damla
Ya bize ferro sanol yazmış ne eczaci ne doktor kullanim dozajini yazma zahmetine girmemis, kendi doktorumuz da degil arayamadik. Ben de prospektuse gore verdim. Tedirgin oldum o sebeple.
Çok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsiniz
D derinmavi35 cok gecmis olsun tam ne yasadiniz anlatin, belki baska birileri daha vardir benzer sorunlari yasayanlar ustune gitsinler.

Ameliyati hemen mi olacakmis kuzun?
Kızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
Valla bende var, 1 kere kayisi 1 kere seftali ezdim ahdhshhs bir daha da kullanmadim. Performansi dusuk bir urun.

Bence sırınga işini gorecek tazyikli oluyor ta rahatlatıyor baya ama yine de tedirgin olursan git doktora. Tek burun deliğinden 2 ml normal
Canım ellerine saç gelir ağzına götürüyor yutar boğazında kalır istersen topla saçlarını ben de nazenin elini keşfettiğinden beri saçlarımı topluyorum sürekli
O esnada benim kedimin kızımıb tepesinde yatması
Çok gecmiş olsun ya
Kızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
Kullanılıyor diye biliyorum ben de ama pratikte nasıldır bilgim yok

Ay valla almicam o zaman çatalla falan hallederim

Benim bebeğim en son 9 kasımda 4300 gr dı 110 ml nefessiz içiyor. Daha bi o kadar içecek olsa ama sakinliyor doyduğunu ordan anlıyorum bence bebeklerin doyma hissi çok yok, biberondan da kolay akış olduğu için daha istiyorlar

Eczacılar normalde üstüne yazar kullanım şeklini ama niye yazmamış acaba

Allahım.. İyi ki dikkat etmişsin annesi. Rabbim hemencik iyileştirsin kuzunu.

Bozma moralini canım. Bı kaç doktora daha danışsan. Ameliyat şart mı diye. En güzel şekilde sağlığına kavuşur inşallah.. çözümü olan şeyler bunlar şükür ki

Ben de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştu doktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.

Geçmiş olsun canım bende korkuyorum bu ara hastalık çoğaldı malum gelen giden de bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…