- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrunSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Ya bize ferro sanol yazmış ne eczaci ne doktor kullanim dozajini yazma zahmetine girmemis, kendi doktorumuz da degil arayamadik. Ben de prospektuse gore verdim. Tedirgin oldum o sebeple.Bugün hiç giremedim foruma
Bestiron verdi canım günde 8 damla
D derinmavi35 cok gecmis olsun tam ne yasadiniz anlatin, belki baska birileri daha vardir benzer sorunlari yasayanlar ustune gitsinler.Çok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsiniz
Valla bende var, 1 kere kayisi 1 kere seftali ezdim ahdhshhs bir daha da kullanmadim. Performansi dusuk bir urun.Kızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
Bence sırınga işini gorecek tazyikli oluyor ta rahatlatıyor baya ama yine de tedirgin olursan git doktora. Tek burun deliğinden 2 ml normalAynen önce onu burnuna sıkıyorum sonra aspiratör ile çekiyorum. Ama sıktığım sf mi yetersiz geliyor acaba. 10 lu sfler oluyor ya hazır onla yapıyodum, 5 ml bitanesi. Bi seferde 2 ml falan kullanıyodum yani.. şimdi eşime serum şeklinde olanlardan aldırıyorum şırınga ile deneyeceğim bakalım
O esnada benim kedimin kızımıb tepesinde yatmasıCanım ellerine saç gelir ağzına götürüyor yutar boğazında kalır istersen topla saçlarını ben de nazenin elini keşfettiğinden beri saçlarımı topluyorum sürekli
Çok gecmiş olsun yaSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Kullanılıyor diye biliyorum ben de ama pratikte nasıldır bilgim yokKızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
Ay valla almicam o zaman çatalla falan hallederimYa bize ferro sanol yazmış ne eczaci ne doktor kullanim dozajini yazma zahmetine girmemis, kendi doktorumuz da degil arayamadik. Ben de prospektuse gore verdim. Tedirgin oldum o sebeple.
D derinmavi35 cok gecmis olsun tam ne yasadiniz anlatin, belki baska birileri daha vardir benzer sorunlari yasayanlar ustune gitsinler.
Ameliyati hemen mi olacakmis kuzun?
Valla bende var, 1 kere kayisi 1 kere seftali ezdim ahdhshhs bir daha da kullanmadim. Performansi dusuk bir urun.
Ya ne yalan soyleyim dietisyen yuzunden aldim ben, cok korkuttu beni yok oksitlenme olur cam en sagliklisi vs.Ay valla almicam o zaman çatalla falan hallederim
Benim bebeğim en son 9 kasımda 4300 gr dı 110 ml nefessiz içiyor. Daha bi o kadar içecek olsaKızlar sütünüzu sagdinizda kaç ml veriyorsunuz bebeklere benim bebeğim 6 kilo civarında. Uzun zamandır yapmıyordum
120 ml sağım yaptım ve bitirdi. Sanki olsa içecek gibiydi. Sizce 120 ml yeterlimidir bir öğün için?
Eczacılar normalde üstüne yazar kullanım şeklini ama niye yazmamış acabaYa bize ferro sanol yazmış ne eczaci ne doktor kullanim dozajini yazma zahmetine girmemis, kendi doktorumuz da degil arayamadik. Ben de prospektuse gore verdim. Tedirgin oldum o sebeple.
D derinmavi35 cok gecmis olsun tam ne yasadiniz anlatin, belki baska birileri daha vardir benzer sorunlari yasayanlar ustune gitsinler.
Ameliyati hemen mi olacakmis kuzun?
Valla bende var, 1 kere kayisi 1 kere seftali ezdim ahdhshhs bir daha da kullanmadim. Performansi dusuk bir urun.
Allahım.. İyi ki dikkat etmişsin annesi. Rabbim hemencik iyileştirsin kuzunu.Selam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Ohh güle güle kullanalım hepbirlikte inşallah
Cam rendeyi ceviz için felan gerekirse diye aldım. Gereksiz bir ürün almışta olabilirim.Kızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
Ya bana rendeleyemiyor gibi geliyor çatal falan daha iyi gibi cevizi de sofrabezinin içine koyar üzerine bardakla vurur parça ponçik ederim artıkCam rendeyi ceviz için felan gerekirse diye aldım. Gereksiz bir ürün almışta olabilirim.
Ya ben de kapitalizmin baş dusmani gibi bir şeyimÖlmek var donmek yok cam rendesi olmayan kalmasın
Bozma moralini canım. Bı kaç doktora daha danışsan. Ameliyat şart mı diye. En güzel şekilde sağlığına kavuşur inşallah.. çözümü olan şeyler bunlar şükür kiSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Ne kadar derli toplu bir evmasallah
Ben de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştuKızçeler geçen gün bebeğimin öksürüğünden bahsetmiştim. 3 gün oldu öksürüyor hala ama böyle çok şiddetli değil. Hafif hırıltı başladı şimdi de. Özellikle emerken.. ama başka bir hastalık belirtisi yok. Halsizlik, ateş gibi.. neşesi de gayet yerinde. Ama google layınca biliyorsunuz kötü şeyler yazıyor. Mesela (Allah korusun) zatürre hastalığı bebeklerde ateş yapmıyormuş, bağışıklık gelişmediği için. Dr umuza yazdım ama çok önemsemedi gibi. Çok mu evham yapıyorum, aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Alerjik mi neden kaynaklanıyor anlamıyorum
Geçmiş olsun canım bende korkuyorum bu ara hastalık çoğaldı malum gelen giden de bitmiyorBen de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştudoktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.
Seninki kaç haftalık canım maşaAllah elini oyuncaklara uzatıyor benimki yapmıyor henüz tam 12 haftalıkDün kahvemi içmeme müsade etmemişti bakalım bugün içirecek mibu arada cidden oyalanma süresi artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?