Tam 3 aylık oldu , benimki uzatmakla kalmayıp çarpa çarpa ellerini acıtıyor şapşikSeninki kaç haftalık canım maşaAllah elini oyuncaklara uzatıyor benimki yapmıyor henüz tam 12 haftalık
MaşaAllah onaTam 3 aylık oldu , benimki uzatmakla kalmayıp çarpa çarpa ellerini acıtıyor şapşik
Canimm bebisin nasıl gündüz gece uykusuBende aynı şeyi düşündüm
Mememi koparırcasına emmesini ve gazlı hallerini saymazsak elhamdülillah çok şükür diyelimMaşaAllah ona3. Ay atağı nasıl geçti peki?
Benimki tutuyor kuzum, yüzüstü egzersiz çok yaptırdım doğduğundan beri faydası oldu. Şimdi başı boşta kaldığında hiç indirmiyor çok şükürKızlar bu arada bebeleriniz boyunlarını tutuyor mu ?
Ben ona bir de ahşap askılık gibi şey aldım oyuncakları astım artık oyuncaklara da bakıyor ben kahvaltı filan edebiliyomEvet canım elektrikli de durmuyor, babybjörn muadili olanı çok seviyor
Ooo süper güzel güzel tariflerde kullanalım boş bol yesin bebeler inş.
İndirim mi var kızz kaçırdım mıÖlmek var donmek yok cam rendesi olmayan kalmasın
Geçmiş olsun çabuk atlatır inşallahBen de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştudoktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.
Tutuyor bir de bacaklarını da aynı anda kaldırıyor karnının üzerinde duruyor çocuğum uçacakKızlar bu arada bebeleriniz boyunlarını tutuyor mu ?
Ben İzmirliyim kız kardeşimin de benim rahatsızlığı vardı kalbinden şimdi düzeldi hep 9 Eylül’e gittik 9 Eylül çocuk bölümü çok iyi. Bebeklerimiz de sandığımızdan daha güçlü inşallah çabucak atlatacak çok geçmiş olsun en azından sebebini buldunuz öyle düşünün.
Her emmeden sonra kusma, agzina aci bisey gelmis gibi yuzunu burusturma, kivranma, huysuz ve mutsuz gorunmesi benim gordugum bulgular.Ay yavrum ya çok geçmiş olsun , İnşallah çok rahat geçer ameliyat, sadece kusmasından mı anladılar ? Ne zaman ameliyat
Çok geçmiş olsun.
En azından erken teşhis edilmiş. İnşallah sağlıkla büyüsün.
Iyi ki tesekkurlerÇok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsiniz
Evet az cok degismekle birlikte her beslenme sonrasi, herkes fazlasini atiyor dedi ama bana normal gelmediÇok geçmiş olsunher beslenme sonrası mı kusuyordu ?
Tesekkurler insallahÇok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrun
Aksamlari ortaya cikan huzursuzluk, ama kolik gibi degil bir yeri agriyor gibi mizildanma surekli annede uyuma istegi, her emmeden sonra kusma miktari degisiyor bazen az bazen cok agzinda kopukler olmasi, yuzunu burusturup agzina aci tat gelmis gibi yapmasi benim fark ettiklerim.Ya bize ferro sanol yazmış ne eczaci ne doktor kullanim dozajini yazma zahmetine girmemis, kendi doktorumuz da degil arayamadik. Ben de prospektuse gore verdim. Tedirgin oldum o sebeple.
D derinmavi35 cok gecmis olsun tam ne yasadiniz anlatin, belki baska birileri daha vardir benzer sorunlari yasayanlar ustune gitsinler.
Ameliyati hemen mi olacakmis kuzun?
Valla bende var, 1 kere kayisi 1 kere seftali ezdim ahdhshhs bir daha da kullanmadim. Performansi dusuk bir urun.
TesekkurlerBence sırınga işini gorecek tazyikli oluyor ta rahatlatıyor baya ama yine de tedirgin olursan git doktora. Tek burun deliğinden 2 ml normal
O esnada benim kedimin kızımıb tepesinde yatması
Çok gecmiş olsun ya
Kullanılıyor diye biliyorum ben de ama pratikte nasıldır bilgim yok
InsallahAllahım.. İyi ki dikkat etmişsin annesi. Rabbim hemencik iyileştirsin kuzunu.
Oyle yapicam insallah sart degildirBozma moralini canım. Bı kaç doktora daha danışsan. Ameliyat şart mı diye. En güzel şekilde sağlığına kavuşur inşallah.. çözümü olan şeyler bunlar şükür ki
Oncelikle gecmis olsun. Kizimin safra kesesinde camurlanma tas tanisi konup cocuk cerrahini aradigimizda ilk sordugu soru antibiyotik kullandi mi oldu.. bence vermeden once baska bir doktora sorun..cok kucuklerBen de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştudoktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.
Üstüme gelmeyin artıkMelikeben skip hop marka çayal kaşık aldım 244e düşmüş diye paylaşıp duruyorlar aldım gitti hb
Yok gaza geldimİndirim mi var kızz kaçırdım mı
Sorma yaaa çocuğa dış tulum alcaktım 700e düşmüş kaçırdım yaYok gaza geldimama mangoda indirim %50 2bine çok güzel mont aldım inşallah olur olmazsa bedenini bulamam bi daha.
Plastik kaşık almıştım da hem oioi hem Muchkin.. metal yoktu onu da aldım gitti :) cam rendem kaldıÜstüme gelmeyin artıkzaten bu bantta oluyor ki bakmıştım ben inceleyeyim var bir takımı markasını hatırlamıyorum bakarım kaşık da aldım ekstra havlu atıyorum ben pes
Tutuyor canım bayadır..Kızlar bu arada bebeleriniz boyunlarını tutuyor mu ?
Canimm bebisin nasıl gündüz gece uykusu
Gündüz oyalanmiyordu nasıl gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?