2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah
Dediğin gibi boşuna vermemiştir

insallahj
Ay yavrum ya çok geçmiş olsun , İnşallah çok rahat geçer ameliyat , sadece kusmasından mı anladılar ? Ne zaman ameliyat
Her emmeden sonra kusma, agzina aci bisey gelmis gibi yuzunu burusturma, kivranma, huysuz ve mutsuz gorunmesi benim gordugum bulgular.
Çok geçmiş olsun.
En azından erken teşhis edilmiş. İnşallah sağlıkla büyüsün.
tesekkurler
Çok geçmiş olsun iyi ki geçiştirmemişsiniz
Iyi ki tesekkurler
Çok geçmiş olsun her beslenme sonrası mı kusuyordu ?
Evet az cok degismekle birlikte her beslenme sonrasi, herkes fazlasini atiyor dedi ama bana normal gelmedi
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrun
Tesekkurler insallah
Aksamlari ortaya cikan huzursuzluk, ama kolik gibi degil bir yeri agriyor gibi mizildanma surekli annede uyuma istegi, her emmeden sonra kusma miktari degisiyor bazen az bazen cok agzinda kopukler olmasi, yuzunu burusturup agzina aci tat gelmis gibi yapmasi benim fark ettiklerim.
Allahtan doktorumuz arastiralim dedi reflu ya da kolik diyip gecmedi.
Doktorumuzun yonlendirdigibprof telefonda biraz takip edelim dedi 6.ayda yapariz dedi fakat yuzyuze gorusup muayene ettikten sonra belli olacak
Tesekkurler
Allahım.. İyi ki dikkat etmişsin annesi. Rabbim hemencik iyileştirsin kuzunu.
Insallah
Bozma moralini canım. Bı kaç doktora daha danışsan. Ameliyat şart mı diye. En güzel şekilde sağlığına kavuşur inşallah.. çözümü olan şeyler bunlar şükür ki
Oyle yapicam insallah sart degildir
Oncelikle gecmis olsun. Kizimin safra kesesinde camurlanma tas tanisi konup cocuk cerrahini aradigimizda ilk sordugu soru antibiyotik kullandi mi oldu.. bence vermeden once baska bir doktora sorun..cok kucukler

Üstüme gelmeyin artık zaten bu bantta oluyor ki bakmıştım ben inceleyeyim var bir takımı markasını hatırlamıyorum bakarım kaşık da aldım ekstra havlu atıyorum ben pes
Plastik kaşık almıştım da hem oioi hem Muchkin.. metal yoktu onu da aldım gitti :) cam rendem kaldı

Gündüz uykusu hala zor ya
Şöyleki sabah kaktığı zamana göre ilk yattığında 30 40 dk ytıyo uynıyo sonra bidaha yatırıyorum oda kısaysa 3 ten sonra yatnca 1.5 2 saat uyuduğu oluyo ama her gün çok değişken
10 gündürde atak haftasında gece yatmak asla istemiyo ilk yatınca 5 saat yatıyodu şimdi 3 saat en fazla bu hafta atak bitçek inş
Gündüzde ana kucağına koyuyorum ağlayana kadar ‍♀
Canimm bebisin nasıl gündüz gece uykusu
Gündüz oyalanmiyordu nasıl gelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…