Canım seninkinin de zamanı yapar artık. Ama biraz oyna sen bebişle alıştır. Şu zincirler var ya bebek yatarken onu yukarıdan uzat tam ortadan arada ellerine dokundur.. öyle bir video izlemiştim bebeğe elini kullanmayı öğretmek için.. keyifli olduğu anlarda yap. Sevdiği başka oyuncakta olur.Seninki kaç haftalık canım maşaAllah elini oyuncaklara uzatıyor benimki yapmıyor henüz tam 12 haftalık
Çok geçmiş olsun canım benim.. bebeklerimiz aslında çok güçlüler merak etme iyi olacakSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Çok geçmiş olsun kuzum aynen doktor sonuçta onlara emanet yavrularımız ne derlerse yapıyoruz. Toparlar en kısa sürede inş.Ben de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştudoktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.
Ne bileyim anlamadim ben de esim aldEczacılar normalde üstüne yazar kullanım şeklini ama niye yazmamış acaba
Agzinda kopuk ve mide eksimesi gibi yuz burusturmasi ayirici belirtiler miymis ?insallahj
Her emmeden sonra kusma, agzina aci bisey gelmis gibi yuzunu burusturma, kivranma, huysuz ve mutsuz gorunmesi benim gordugum bulgular.
tesekkurler
Iyi ki tesekkurler
Evet az cok degismekle birlikte her beslenme sonrasi, herkes fazlasini atiyor dedi ama bana normal gelmedi
Tesekkurler insallah
Aksamlari ortaya cikan huzursuzluk, ama kolik gibi degil bir yeri agriyor gibi mizildanma surekli annede uyuma istegi, her emmeden sonra kusma miktari degisiyor bazen az bazen cok agzinda kopukler olmasi, yuzunu burusturup agzina aci tat gelmis gibi yapmasi benim fark ettiklerim.
Allahtan doktorumuz arastiralim dedi reflu ya da kolik diyip gecmedi.
Doktorumuzun yonlendirdigibprof telefonda biraz takip edelim dedi 6.ayda yapariz dedi fakat yuzyuze gorusup muayene ettikten sonra belli olacak
Tesekkurler
Insallah
Oyle yapicam insallah sart degildir
Oncelikle gecmis olsun. Kizimin safra kesesinde camurlanma tas tanisi konup cocuk cerrahini aradigimizda ilk sordugu soru antibiyotik kullandi mi oldu.. bence vermeden once baska bir doktora sorun..cok kucukler
Yüz üstü benimde tutuyor hatta aynı şekilde ayaklarını da kaldırıyor sadece karın üstünde kalıyor hatta kendini çevirip yana attığı bile oldu ama kucağa alıyoruz ya hani orda tam alamıyorTutuyor bir de bacaklarını da aynı anda kaldırıyor karnının üzerinde duruyor çocuğum uçacak
Dün yaptim canim asili oyuncağa yumruk attıCanım seninkinin de zamanı yapar artık. Ama biraz oyna sen bebişle alıştır. Şu zincirler var ya bebek yatarken onu yukarıdan uzat tam ortadan arada ellerine dokundur.. öyle bir video izlemiştim bebeğe elini kullanmayı öğretmek için.. keyifli olduğu anlarda yap. Sevdiği başka oyuncakta olur.
Çekçek kuzum her gün 30 dak çalıştırıyorum benDün yaptim canim asili oyuncağa yumruk attıama ilgisini çekmiyor oyuncaklar pek.
Ben de bundan cok muzdaribim kalıbı buyuk olanlardan almaya calısıyorum ya da ebebekte satılan patik coraplardanKızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Onları da Çorapsız giydirince terletiyor. Büyük alınca kayıyor boşluk olunca ısıtmıyor.Ben de bundan cok muzdaribim kalıbı buyuk olanlardan almaya calısıyorum ya da ebebekte satılan patik coraplardan
Lcw ve E bebek'in hello baby markası çoraplarından aldım büyük bedenKızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Havlu çorap denedin miOnları da Çorapsız giydirince terletiyor. Büyük alınca kayıyor boşluk olunca ısıtmıyor.
Evet terletiyor o da . Ev 26 derece benim dışarı çıkarken havlu çorap üstüne panduf giydiriyorum .,e bebekten aldım memnun kalmadım dar . Lcw ya bakayımHavlu çorap denedin mi
Bizimkide öyleydi sen sürekli dene illa ilgisini çekecektirDün yaptim canim asili oyuncağa yumruk attıama ilgisini çekmiyor oyuncaklar pek.
Yaa öyle tatlı gülüyor ki bazen sırf anasının ilgisini çekmek için , uykusunun kaçacağını bile bile alıyorum öpüyorum kokluyorum biraz meme sonra yine yatışGece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye)
Sabah da acısını çıkarıyorum
Oyu askımmm yerim ayağınıKızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Canım Bizimkileri Annem kesti içinden lastikleri her sıradan bir yerlerden kesti öyle genişlettik Başka türlü çözüm bulamadıkKızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Bunlardan aldım geçen hafta lcwden sevdim bakarsın sendeEvet terletiyor o da . Ev 26 derece benim dışarı çıkarken havlu çorap üstüne panduf giydiriyorum .,e bebekten aldım memnun kalmadım dar . Lcw ya bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?