2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Seninki kaç haftalık canım maşaAllah elini oyuncaklara uzatıyor benimki yapmıyor henüz tam 12 haftalık
Canım seninkinin de zamanı yapar artık. Ama biraz oyna sen bebişle alıştır. Şu zincirler var ya bebek yatarken onu yukarıdan uzat tam ortadan arada ellerine dokundur.. öyle bir video izlemiştim bebeğe elini kullanmayı öğretmek için.. keyifli olduğu anlarda yap. Sevdiği başka oyuncakta olur.

Çok geçmiş olsun canım benim.. bebeklerimiz aslında çok güçlüler merak etme iyi olacak

Çok geçmiş olsun kuzum aynen doktor sonuçta onlara emanet yavrularımız ne derlerse yapıyoruz. Toparlar en kısa sürede inş.

Eczacılar normalde üstüne yazar kullanım şeklini ama niye yazmamış acaba
Ne bileyim anlamadim ben de esim ald
Agzinda kopuk ve mide eksimesi gibi yuz burusturmasi ayirici belirtiler miymis ?

Tutuyor bir de bacaklarını da aynı anda kaldırıyor karnının üzerinde duruyor çocuğum uçacak
Yüz üstü benimde tutuyor hatta aynı şekilde ayaklarını da kaldırıyor sadece karın üstünde kalıyor hatta kendini çevirip yana attığı bile oldu ama kucağa alıyoruz ya hani orda tam alamıyor

Dün yaptim canim asili oyuncağa yumruk attı ama ilgisini çekmiyor oyuncaklar pek.

Kızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım

Eklentiler

• IMG_9903.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 82
Gece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye )
Sabah da acısını çıkarıyorum
Yaa öyle tatlı gülüyor ki bazen sırf anasının ilgisini çekmek için , uykusunun kaçacağını bile bile alıyorum öpüyorum kokluyorum biraz meme sonra yine yatış

Kızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Oyu askımmm yerim ayağını 1 yaş falan mı alsan acaba ya da dikişsiz olanlardan .

Benim oğluşumunda ayağı büyük bacakları çin çubuğu yeni yeni oluyor çorapları

Evet terletiyor o da . Ev 26 derece benim dışarı çıkarken havlu çorap üstüne panduf giydiriyorum .,e bebekten aldım memnun kalmadım dar . Lcw ya bakayım
Bunlardan aldım geçen hafta lcwden sevdim bakarsın sende

Eklentiler

• 20231123_112139.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 20231123_112130.webp
    28 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…