2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye )
Sabah da acısını çıkarıyorum
Gece de inadına bir tatlı gülüyorlar ki ya gündüz de gülüyor ama gece gülüşü gibi ayrı uykusu kaçmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum Sevsem bir dert sevmesem bir dert bazen dayanamayıp seviyorum Bazen dayanıyorum

Çok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrun
Çok geçmiş olsun cnm inş kolay atlatirsiniz çok minnaklar daha

Kızlar benim bebeğim de de hafif hırıltılı öksürük arada var doktora götürmelimiyim

Kalça ultrasonu da temiz çıktı
Aşılarımızı olduk
Doktor çok beyaz görünüyor hala bi kan verelim dedi verdik hastaneden aradılar olmamış tekrar almamız gerekiyor dediler pzt götürücem bebiş mahvoldu bugün yazık

Canım kilo boy persentili nasıl. Bazen boy Kilosu hızlı ilerleyen bebeklerine kafasida ona oranla büyüyebiliyomus

Gece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye )
Sabah da acısını çıkarıyorum
Aah ahaa bende gece altını açınca öyle yapıyorum hiç konuşmadan işlem tmm laf atarsam uykuyu açıp uyumak istemiyor bir daha

Simdi yanlis mi anladim mavi, basi buyumus ama eskisiyle ayni orantida buyudugu icin sorun yokmuymus? Cok sevindim

Kontrollere gitmeye devam edecek misiniz peki?

Ah ya çok şükür kuzum Allah'a. Nasıl sevindim anlatamam, darısı diğer haber bekleyen annelere insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…