Gece de inadına bir tatlı gülüyorlar ki ya gündüz de gülüyor ama gece gülüşü gibi ayrı uykusu kaçmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum Sevsem bir dert sevmesem bir dert bazen dayanamayıp seviyorum Bazen dayanıyorumGece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye)
Sabah da acısını çıkarıyorum
Arkadaşlar bi toplu ev daha , haydi temizliğe başlıyoruzBunlardan aldım geçen hafta lcwden sevdim bakarsın sende
Vala hiç risk alamıyorum benYaa öyle tatlı gülüyor ki bazen sırf anasının ilgisini çekmek için , uykusunun kaçacağını bile bile alıyorum öpüyorum kokluyorum biraz meme sonra yine yatış
Benm ki de beşiğin kenarından beni kesiyor. Yan yan bakıyor bı ses vereyim de gülsün diye.Vala hiç risk alamıyorum ben
İdareten öyle yapayım bugün eşim nöbetçi yarım gideyim bakınayım.Canım Bizimkileri Annem kesti içinden lastikleri her sıradan bir yerlerden kesti öyle genişlettik Başka türlü çözüm bulamadık
Bunun da lastiği var kesin sıkar. Bunlardan kalın istemiyorum bi de. Çeşit vardır ama yarın gidip lcw ya bakayımBunlardan aldım geçen hafta lcwden sevdim bakarsın sende
Büyük de aldım ısıtmıyor ayakları da hareketli sürekli çıkartıyor.Oyu askımmm yerim ayağını1 yaş falan mı alsan acaba ya da dikişsiz olanlardan .
Benim oğluşumunda ayağı büyük bacakları çin çubuğuyeni yeni oluyor çorapları
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce toparlar yavrun
Çok geçmiş olsun cnm inş kolay atlatirsiniz çok minnaklar dahaSelam kizlar moralim cok bozuldu, 2.ay kontrolunde Mayanin kusmasi icin kesin teshis koymak uzere ultrason yaptirdik. Meger safra kesesinde camur yada tas benzeri birsey varmis ve tum huzursuzlugu bu yuzdenmis. Doktorumuz hemen dokuz eyluldeki gastrolog ve cerrahlari aradi malesef ameliyat olmasi gerekiyormus.
Iyiki ustune gitmisim, goren gazi var yok kolik yok midesini usutmussun vs diyordu.
Canım sen hemen yanda ki koltukta bekleyen çamaşırları görmedinArkadaşlar bi toplu ev daha , haydi temizliğe başlıyoruz
Sindiremedigi icin sutu agzina geliyor ve fahatsiz oluyor. Bence bir suphe varsa ultrason cekilebilirNe bileyim anlamadim ben de esim ald
Agzinda kopuk ve mide eksimesi gibi yuz burusturmasi ayirici belirtiler miymis ?
Cevizi , fındık,badem havanda ezebilirsin cnm daha kolay oluyorYa bana rendeleyemiyor gibi geliyor çatal falan daha iyi gibi cevizi de sofrabezinin içine koyar üzerine bardakla vurur parça ponçik ederim artık
Kızlar benim bebeğim de de hafif hırıltılı öksürük arada var doktora götürmelimiyimBen de dün bebeğimi 3 ay kontrolüne götürdüm. Hafif bir öksürük başlamıştı, burun tıkanıklığı burun akıntısı hapşırık tıksırık herşey bir önceki gün oluştudoktor baktı ve balgam var dedi antibiyotik ve zaditen damla yazdı. Dünden beri uykudan gözünü açamıyo yavrum meğer bu damla uyuturmuş antibiyotiği vermeyecektim ama gece çok öksürdü minnoş sesiyle bide çok terlemiş korktum başladım antibiyotiğe. Doktorculuk oynamaya gerek yok, gerekmese 3 aylık bir bebeğe antibiyotik vereceğini düşünmüyorum doktorun yani. Durum öyle.
Canım kilo boy persentili nasıl. Bazen boy Kilosu hızlı ilerleyen bebeklerine kafasida ona oranla büyüyebiliyomus2. Ay kontrolümüz güzel geçti şükür ki
Baş çevremiz 41.5 olmuş ama doktor persentili 90 kendi çizgisinde ilerlediği için sıkıntı yok geçen ay da aynıydı dedi..
Büyük ihtimal yapısal öyle çok şükür bin şükür Allah’ımaSalon Kadini septembrmom
Aah ahaaGece uyandığında emzirirken falan kızımı tanımıyormus gibi hiç muhatap olmuyorum ( uyanmasın diye)
Sabah da acısını çıkarıyorum
Simdi yanlis mi anladim mavi, basi buyumus ama eskisiyle ayni orantida buyudugu icin sorun yokmuymus? Cok sevindim2. Ay kontrolümüz güzel geçti şükür ki
Baş çevremiz 41.5 olmuş ama doktor persentili 90 kendi çizgisinde ilerlediği için sıkıntı yok geçen ay da aynıydı dedi..
Büyük ihtimal yapısal öyle çok şükür bin şükür Allah’ımaSalon Kadini septembrmom
Ah ya çok şükür kuzum Allah'a. Nasıl sevindim anlatamam, darısı diğer haber bekleyen annelere insalalh2. Ay kontrolümüz güzel geçti şükür ki
Öyle yapicam kuzum hiç gerek yok rendeyeCevizi , fındık,badem havanda ezebilirsin cnm daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?