2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Simdi yanlis mi anladim mavi, basi buyumus ama eskisiyle ayni orantida buyudugu icin sorun yokmuymus? Cok sevindim

Kontrollere gitmeye devam edecek misiniz peki?
Aynen kuzum zaten ayda 2 cm büyüme beklenen değer bizim ilk ay fazla büyümesi sıkıntıydı
Boy kilo baş çevresi persentilin içinde olduğu için riskli görünmüyor yapısal büyük ihtimal dedi her ay rutin kontrole zaten devam ama içim rahatladı en azından sürekli bebenin kafasını inceleyip durmam
Ultrasonu yenilesek dedim şuan hiç gerek yok dedi
(Ben biraz fazla pimpirikliyimdir netliği severim) ama bu sefer net konuştu şükür

Kontroller devam edecek mi norologla?

Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk sıkıntısız atlatırız inşallah
Birde kaka yolu gözler olduk bebeğim 2 güne yakındır kaka yapmiyor doktor normal dedi ama bilemedim
Sadece anne sütü alıyorsa olabilir böyle dedi

Kucağına al alaturka tuvalette oturur gibi tut hatta bacaklarını kendine doğru çek bırak 1 2 saatte garanti

Ne kadar süre kucakta tutayım öyle
Birde bugün aşıları bacaktanda vardı sorun olmaz demi denesem
Oyy canı yanabilir öyle

Eşim işten gelince alıyor kucağına evin içinde o şekilde gezdiriyor sonra bi bakıyoruz kakasını yapmış , istediğiniz kadar tutun durmazsa ara verip tekrar denersiniz

Kızlar benim kız yeni moda yaptı sadece böyle uyuyor hem gece hem gündüz , çok güzel bende seviyorum böyle uyumasını ama uyumak yada iş yapmak isteyince sıkıntı
canım hangi testle öğrendiler bunu ? Benim kız da aynı dediğin gibi , ama genelde bebeklerde bu belirtiler yok mu , her bebekte var diye düşünüyorum, ne zaman ameliyat

Oyy canı yanabilir öyle

Eşim işten gelince alıyor kucağına evin içinde o şekilde gezdiriyor sonra bi bakıyoruz kakasını yapmış , istediğiniz kadar tutun durmazsa ara verip tekrar denersiniz
Bı kaç gün sonra bizde öyle gezdirelim o zaman
Normalde gezdiriyoruz ama bacakları serbest şekilde tabi
Etrafı inceliyor evin içinde turluyoruz

Nasıl uyuyor kıbrıs

Nasıl uyuyor kıbrıs
böyel uyuyor annem dün geldi aman böyle uyutma ağırlaşıyor çok eziyet olursun dedi , ama o kadar rahat uyuyor ki böyle sadec iş yapmak isteyince sıkıntı , kanguru aldım belki o sorunu çözer

Eklentiler

• IMG_5427.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar emzirme sonrası göğüs sızlaması yaşayan buna çözüm bulan var mı içinizde yaş.
Bu konuda çok muzdaribim
2 dakika bile emzirsem sızlıyor sonrasında

Kızlar emzirme sonrası göğüs sızlaması yaşayan buna çözüm bulan var mı içinizde yaş.
Bu konuda çok muzdaribim
2 dakika bile emzirsem sızlıyor sonrasında
Ağlayasım geliyor benimde , ama bizde sorun oğlumun hunharca emmesi bende çözüm bulamadım , şimdi meme ucu yarası için hametan kullanıyorum zira kanaya kanaya emiyor oğlum

Kızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…