- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
5100 gr 60 cm boyCanım kilo boy persentili nasıl. Bazen boy Kilosu hızlı ilerleyen bebeklerine kafasida ona oranla büyüyebiliyomus
Ah kuzum Allah razı olsun valla öyle rahatladım ki Rabbim haber bekleyen herkesi sevindirsin inşallahAh ya çok şükür kuzum Allah'a. Nasıl sevindim anlatamam, darısı diğer haber bekleyen annelere insalalh
Aynen kuzum zaten ayda 2 cm büyüme beklenen değer bizim ilk ay fazla büyümesi sıkıntıydıSimdi yanlis mi anladim mavi, basi buyumus ama eskisiyle ayni orantida buyudugu icin sorun yokmuymus? Cok sevindim
Kontrollere gitmeye devam edecek misiniz peki?
Kontroller devam edecek mi norologla?Aynen kuzum zaten ayda 2 cm büyüme beklenen değer bizim ilk ay fazla büyümesi sıkıntıydı
Boy kilo baş çevresi persentilin içinde olduğu için riskli görünmüyor yapısal büyük ihtimal dedi her ay rutin kontrole zaten devam ama içim rahatladı en azından sürekli bebenin kafasını inceleyip durmam
Ultrasonu yenilesek dedim şuan hiç gerek yok dedi
(Ben biraz fazla pimpirikliyimdir netliği severim) ama bu sefer net konuştu şükür
Çorapları alt pijamasimin üstüne çekmeyi denedin mi görüntü guzel olmuyor ama önemli olan zarar vermemesiKızlar ya çorap arıyorum nazenine en az 20 tane almışımdır hepsi iz yapıyor ne yapacağım
Kucağına al alaturka tuvalette oturur gibi tut hatta bacaklarını kendine doğru çek bırak 1 2 saatte garantiKızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk sıkıntısız atlatırız inşallah
Birde kaka yolu gözler olduk bebeğim 2 güne yakındır kaka yapmiyor doktor normal dedi ama bilemedim
Sadece anne sütü alıyorsa olabilir böyle dedi
Ne kadar süre kucakta tutayım öyleKucağına al alaturka tuvalette oturur gibi tut hatta bacaklarını kendine doğru çek bırak 1 2 saatte garanti
Canım bizi nörologa yönlendirmedi hiçKontroller devam edecek mi norologla?
Oyy canı yanabilir öyleNe kadar süre kucakta tutayım öyle
Birde bugün aşıları bacaktanda vardı sorun olmaz demi denesem
canım hangi testle öğrendiler bunu ? Benim kız da aynı dediğin gibi , ama genelde bebeklerde bu belirtiler yok mu , her bebekte var diye düşünüyorum, ne zaman ameliyatinsallahj
Her emmeden sonra kusma, agzina aci bisey gelmis gibi yuzunu burusturma, kivranma, huysuz ve mutsuz gorunmesi benim gordugum bulgular.
tesekkurler
Iyi ki tesekkurler
Evet az cok degismekle birlikte her beslenme sonrasi, herkes fazlasini atiyor dedi ama bana normal gelmedi
Tesekkurler insallah
Aksamlari ortaya cikan huzursuzluk, ama kolik gibi degil bir yeri agriyor gibi mizildanma surekli annede uyuma istegi, her emmeden sonra kusma miktari degisiyor bazen az bazen cok agzinda kopukler olmasi, yuzunu burusturup agzina aci tat gelmis gibi yapmasi benim fark ettiklerim.
Allahtan doktorumuz arastiralim dedi reflu ya da kolik diyip gecmedi.
Doktorumuzun yonlendirdigibprof telefonda biraz takip edelim dedi 6.ayda yapariz dedi fakat yuzyuze gorusup muayene ettikten sonra belli olacak
Tesekkurler
Insallah
Oyle yapicam insallah sart degildir
Oncelikle gecmis olsun. Kizimin safra kesesinde camurlanma tas tanisi konup cocuk cerrahini aradigimizda ilk sordugu soru antibiyotik kullandi mi oldu.. bence vermeden once baska bir doktora sorun..cok kucukler
Bı kaç gün sonra bizde öyle gezdirelim o zamanOyy canı yanabilir öyle
Eşim işten gelince alıyor kucağına evin içinde o şekilde gezdiriyor sonra bi bakıyoruz kakasını yapmış , istediğiniz kadar tutun durmazsa ara verip tekrar denersiniz
Nasıl uyuyor kıbrısKızlar benim kız yeni moda yaptı sadece böyle uyuyor hem gece hem gündüz , çok güzel bende seviyorum böyle uyumasını ama uyumak yada iş yapmak isteyince sıkıntı
canım hangi testle öğrendiler bunu ? Benim kız da aynı dediğin gibi , ama genelde bebeklerde bu belirtiler yok mu , her bebekte var diye düşünüyorum, ne zaman ameliyat
Bence gerekli çatalla herşey ezilmez diye düşünüyorumKızlar cam rende almak gerekli mi bana başarılı gelmiyor çatalla ezmek falan aynı işi görmez mi
böyel uyuyorNasıl uyuyor kıbrıs
Ne almıştın canımUygun bebenin kargosu geldi kızlar gayet kaliteli bu fiyata.
Ağlayasım geliyor benimde , ama bizde sorun oğlumun hunharca emmesi bende çözüm bulamadım , şimdi meme ucu yarası için hametan kullanıyorum zira kanaya kanaya emiyor oğlumKızlar emzirme sonrası göğüs sızlaması yaşayan buna çözüm bulan var mı içinizde yaş.
Bu konuda çok muzdaribim
2 dakika bile emzirsem sızlıyor sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?