2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
böyel uyuyor annem dün geldi aman böyle uyutma ağırlaşıyor çok eziyet olursun dedi , ama o kadar rahat uyuyor ki böyle sadec iş yapmak isteyince sıkıntı , kanguru aldım belki o sorunu çözer
Bence çok huzurlu gece nazenin emerken uyuyor gazını çıkartıyorum ama biraz böyle göğsümde tutuyorum ben de günün en sevdiğim dakikaları oluyor. Büyüdükçe uyuma şekli değişir bence tadını çıkart nasıl rahatsan öyle uyut. Uyku tulumu aldım 1.7 tog valla 150 lira bile değildi indirimde. Yazlık kısa kollu şort şimdi giysin diye alt üst takım bi de mama önlüğü.

Ağlayasım geliyor benimde , ama bizde sorun oğlumun hunharca emmesi bende çözüm bulamadım , şimdi meme ucu yarası için hametan kullanıyorum zira kanaya kanaya emiyor oğlum
Bende yara vs yok canım yaa ama çok sızlıyor. Yatilmiyor bile gece bile . Başta benimkide çekiştirerek emiyor ondan her halde dedim ama sakin emdiği zamanda öyle .
Ne hamilelik ne doğum beni böyle zorlamıştı.
Garmestan krem denedin mi sen kendine yara varsa

Kızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim
Ben her gün okuyorum. Neo bebek in aynalı kitaplarını aldım ben sadece. onlara bakıyoruz. Türkçe ve İngilizce.
Onun dışında Ablam baya verdi kitap uzun süre almam galiba o yüzden link veremiyorum. Bugün kedi tırmık ve sevimli dostlarını okuduk. Kucağıma alıyorum nazenin i kitabı açıyorum yüksek sesle merak uyandıracak şekilde kitaptaki şeyleri de göstererek okuyorum sıkılmıyor.

Ay aynen bende çok seviyorum bazen bende böyle oturarak uyuyorum , iyi yapmışsın ben daha uyku tulumu almadım ya sadece polar tulumlar aldım şuanlık idare ediyor

Kızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim
Bebek üniversitesini kaç kere okudum bilmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum
3 serisi var inceleyebilirsin

Efsane kasım dan sincap kitap aratınca orada indirimli şekilde mevcutmuş linkini alamadım

Kızlar bebeğimin ateşi burun akıntısı öksürük yok ama balgamı var sf ile hergün bir kez burun temizliğini yapıyorum kusma ile günde bir kez balgamı atıyor yinede doktora gitmelimiyim

Kızlar bebeğimin ateşi burun akıntısı öksürük yok ama balgamı var sf ile hergün bir kez burun temizliğini yapıyorum kusma ile günde bir kez balgamı atıyor yinede doktora gitmelimiyim
Günde bir kez yetmez canım, günde 3 kez yap. Geçince de sabah akşam yapmaya devam et kış boyunca kaloriferlerden dolayı. Doktora gitmene gerek yok ilk ayını geçtiği için.

Yok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynı

link açılmıyo

Sincap kitap mağaza adı mı ( cahilliğim ) bebek üniversitesi de seri adı galiba

Yok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynı
Canım garmastan denedin mi? Bana çok iyi geldi hem de anında etki gösterdi. İyileştirdi yaralarımı ve bir daha tekrarlamadı.

Bebek üniversitesi 1 ve 2 yi alacağım başka önerdiğin var mı canım , bu arada çok teşekkürler

Bebekleri gazlı olan anneler , benim kız 2,3 gündür çok gazı vardı sabah akşam rezene ve kimyon demledim verdim , dr bana çok önce söyledi ama ben korkuyordum ve hep 2,3 kaşık veriyordum , bu sefer demledim ve sabah akşam 45,50 cc verdim çok yaradı , o kadar rahatladı ki anlatamam , dr’unuza danışarak deneyin , benim de daha bebiş 1 aylıkken önermişti ama hep korkudan tam uygulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…