Bence çok huzurlu gece nazenin emerken uyuyor gazını çıkartıyorum ama biraz böyle göğsümde tutuyorum ben de günün en sevdiğim dakikaları oluyor. Büyüdükçe uyuma şekli değişir bence tadını çıkart nasıl rahatsan öyle uyut. Uyku tulumu aldım 1.7 tog valla 150 lira bile değildi indirimde. Yazlık kısa kollu şort şimdi giysin diye alt üst takım bi de mama önlüğü.böyel uyuyorannem dün geldi aman böyle uyutma ağırlaşıyor çok eziyet olursun dedi , ama o kadar rahat uyuyor ki böyle sadec iş yapmak isteyince sıkıntı , kanguru aldım belki o sorunu çözer
Bende yara vs yok canım yaa ama çok sızlıyor. Yatilmiyor bile gece bile . Başta benimkide çekiştirerek emiyor ondan her halde dedim ama sakin emdiği zamanda öyle .Ağlayasım geliyor benimde , ama bizde sorun oğlumun hunharca emmesi bende çözüm bulamadım , şimdi meme ucu yarası için hametan kullanıyorum zira kanaya kanaya emiyor oğlum
Ben her gün okuyorum. Neo bebek in aynalı kitaplarını aldım ben sadece. onlara bakıyoruz. Türkçe ve İngilizce.Kızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim
Ay aynen bende çok seviyorum bazen bende böyle oturarak uyuyorum , iyi yapmışsın ben daha uyku tulumu almadım ya sadece polar tulumlar aldım şuanlık idare ediyorBence çok huzurlu gece nazenin emerken uyuyor gazını çıkartıyorum ama biraz böyle göğsümde tutuyorum ben de günün en sevdiğim dakikaları oluyor. Büyüdükçe uyuma şekli değişir bence tadını çıkart nasıl rahatsan öyle uyut. Uyku tulumu aldım 1.7 tog valla 150 lira bile değildi indirimde. Yazlık kısa kollu şort şimdi giysin diye alt üst takım bi de mama önlüğü.
Bebek üniversitesini kaç kere okudum bilmiyorum şiddetle tavsiye ediyorumKızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim
Valla öyle kullanıyom ben bir süredir csnım. Çeşit çeşit var hepsi sıkıyor büyükler çıkıyor.. bulursan memnun kalırsan beni de etiketleİdareten öyle yapayım bugün eşim nöbetçi yarım gideyim bakınayım.
Öyle de iz bırakıyor ama falan alıyorum ya mesela basılıyor daha sert biz oluyorÇorapları alt pijamasimin üstüne çekmeyi denedin mi görüntü guzel olmuyor ama önemli olan zarar vermemesi
Senin o uzun saçını yerim çocukkkböyel uyuyorannem dün geldi aman böyle uyutma ağırlaşıyor çok eziyet olursun dedi , ama o kadar rahat uyuyor ki böyle sadec iş yapmak isteyince sıkıntı , kanguru aldım belki o sorunu çözer
Benim kız da öyle hergün burun temizliği yaparım hep tıkanırKızlar bebeğimin ateşi burun akıntısı öksürük yok ama balgamı var sf ile hergün bir kez burun temizliğini yapıyorum kusma ile günde bir kez balgamı atıyor yinede doktora gitmelimiyim
Günde bir kez yetmez canım, günde 3 kez yap. Geçince de sabah akşam yapmaya devam et kış boyunca kaloriferlerden dolayı. Doktora gitmene gerek yok ilk ayını geçtiği için.Kızlar bebeğimin ateşi burun akıntısı öksürük yok ama balgamı var sf ile hergün bir kez burun temizliğini yapıyorum kusma ile günde bir kez balgamı atıyor yinede doktora gitmelimiyim
Bunları ben de aldım çokk güzellerBebek üniversitesini kaç kere okudum bilmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum
3 serisi var inceleyebilirsin
Efsane kasım dan sincap kitap aratınca orada indirimli şekilde mevcutmuş linkini alamadım
Yok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynıBende yara vs yok canım yaa ama çok sızlıyor. Yatilmiyor bile gece bile . Başta benimkide çekiştirerek emiyor ondan her halde dedim ama sakin emdiği zamanda öyle .
Ne hamilelik ne doğum beni böyle zorlamıştı.
Garmestan krem denedin mi sen kendine yara varsa
link açılmıyoBebek üniversitesini kaç kere okudum bilmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum
Efsane kasım dan sincap kitap aratınca orada indirimli şekilde mevcutmuş linkini alamadım
Canım garmastan denedin mi? Bana çok iyi geldi hem de anında etki gösterdi. İyileştirdi yaralarımı ve bir daha tekrarlamadı.Yok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynı
Bebek üniversitesi 1 ve 2 yi alacağım başka önerdiğin var mı canım , bu arada çok teşekkürlerBebek üniversitesini kaç kere okudum bilmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum
Yok canım duymuştum ama kullanmadım bi o kaldı kullanmadığım inankliCanım garmastan denedin mi? Bana çok iyi geldi hem de anında etki gösterdi. İyileştirdi yaralarımı ve bir daha tekrarlamadı.
Mutlaka dene, antibiyotikli olduğu için emzirmeden önce göğüsünü silmelisin.Yok canım duymuştum ama kullanmadım bi o kaldı kullanmadığım inankli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?