2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum bende de bazen oluyor belimde değil ama sırta doğru tam omurlarımda bazen bıçak batıyor gibi oluyor değişik bir his hiç Eskiden olmuyordu eşime Sezeryandan diyorum O da hayır bebeği kaldırmaktan eğiliyorsun falan diyor bana çok biliyor

8'de kalktı 9'da geri uyudu 11.00'de kalktı ilk gündüz uykusunu yapmış oldu şimdi bakalım Tabii annesi de o uyuduğunda bir daha uyudu yani 11'de kalktım kahvaltıya anca yapıyorum ay 5'ten sonra uyutmama işini bilemedim ya Nasıl tutayım çocuğu Dur bakalım göreceğiz Bugün bir gün de olacak iş değil tabii bu Yani 2 hafta falan en az uğraşmak lazım düzen için ama yapacağım.. Ama asıl Olay şu benim işime geliyor Aslında Sabah geç kalkması Çünkü o akşam erken Yatsa da ben 12'den önce yatamam

Ben bazen ellerini dediğin gibi kundak gibi yapıyorum bazen kabul ediyor bazen sinirlenip çıkarmak istiyor

Ama insan yoruluyor ya benim eşim sadece ayağında sallıyor gezdirme falan hiç yapmaz tembel , bende gezdiriyorum ama bazen gerçekten ayakta gezdirmekten çok yoruluyorum

Yok canım başka yerde uyuşma bence de smg eşi haklı gün içinde sürekli çocuk taşımak bir de benim boyum uzun dikkat etmiyorum belim zorlanıyor galiba

Kızlar Kocaeli Bursa ya da İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı..

Maşallah ne güzel çözüm bulmuşsun kuzum benim bebe gündüz yarım kundağı asla kabul etmiyor gece kucağımda daldıktan sonra yarım kundak yapıp yatırıyorum kendisini uyandırmıyor elleriyle en azından.
Gündüz tam dalmadığı için kabul etmiyor uyanıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…