Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Hiç kimsenin tripini çekecek halim kalmadı inan bana eskisi gibi diğilim anladımki boşunaymış hepsi eşlerimiz iyi olsun gerisini boş verek
Aynen öyle canım eşlerimiz mutlu olsun diye böyle davrandık bunca zaman😀😀tam tersi bundan sora ben ve çocuklarım iyi olsun gerisini kendileri bilir

Aynen öyle canım eşlerimiz mutlu olsun diye böyle davrandık bunca zaman😀😀tam tersi bundan sora ben ve çocuklarım iyi olsun gerisini kendileri bilir
😃😃Yok benimki doğruya doğru hep ondan öyle dedim🤭bazen oluyor kendimi burda yalnız hiss ediyorum hep diyorum sen benim arkamda olmasan benim ne işim var burda başka ülke başka dil her şey başka

😃😃Yok benimki doğruya doğru hep ondan öyle dedim🤭bazen oluyor kendimi burda yalnız hiss ediyorum hep diyorum sen benim arkamda olmasan benim ne işim var burda başka ülke başka dil her şey başka
haklısın canım benim seni anliyor olması çok hoş

Ay kızlar akşam bi fenalaştım. Herhalde dedim şekerim düştü tansiyonum düşmüş. 1
9-5 çıktı sonra bi daha ölçtüm 10-5
Düşük dimi? Ben şekerim düştü diyordum elim ayağım boşaldı ya
10-6 çıktığında iyi dedi doktor son gittiğimde. Yüksek olursa sıkıntı oluyor sanırım. Geçmiş olsun canım

Kızlar bebeğin suyu azaldığı için erken doğum yapanları duyuyorum bu ara sıkça. Böyle bir şeyi evde anlamak mümkün mü bilginiz var mı? Ağrı sızı vs yapar mı yani?

Kızlar benmi çok rahatım yoksa sizmi çok düşüncelisiniz bilemedim. Hiç hazırlık yapmadım ben. Misafire börek çörek bırak, tatlı yapmayı bile düşünmüyorum. Bi çay bir çikolata verilmesi lohusa kadın için normal değilmi? Bizden birde hizmetmi bekliyorlar o haldeyken anlamadım.. Yapmazsam ayıpmı olur sizce ?
Canim benim KV yapalım koyalım misafirlere diyor ben hazirlayayim diyor. Ben de sinirlendim helen benden neden bir sey bekliyor ki dedim kahve çikolata neye yetmiyor yani. Eğer bir şey hazirlayacaksam da sırf akşam yemeklerine ayiracagim zamanı azaltmak için pratik bir iki bir şey yaparım diye düşünüyorum 💞 Bebek uyudugunda duş mu alacağız ev mi toplayacagiz yemekle mi ugrasacagiz diyerek tabii.
Ay kızlar akşam bi fenalaştım. Herhalde dedim şekerim düştü tansiyonum düşmüş. 1
Şimdi nasılsın? yükselmesin de önemli olan bu

Kızlar bebeğin suyu azaldığı için erken doğum yapanları duyuyorum bu ara sıkça. Böyle bir şeyi evde anlamak mümkün mü bilginiz var mı? Ağrı sızı vs yapar mı yani?
Ben 2. Hamileligimde su azalması yaşamıştım arada sıvı geliyordu benden meğer suyum sızmış doktor öyle demişti kilodum ıslanıyordu arada ama benim dogumuma o değil de enfeksiyon neden olmuştu suyum sınırda kalmıştı azalma ve çoğalma yoktu

Zaten gülerek dediki tarih söylemiyorum heyacan yapma diye demekki kafasında bir tarih var sadece bebeğim önden gitmediği için kilosu ondan hala bekletiyor
Canım öncelikle insaAllah Allah'ın bir mucizesi olurda bebeğin gelisimini tamamlar Bende geçen haftalarda yaşadığım şeyi yazayım Sata göre 30 haftalık olmuştum bugune kadarki muanelerimde de detaylidada hiç sorun yoktu 30 haftaya geldiğimde bebeğim 28 haftaya düşmüş olması gereken kg dan daha düşük 1400 civarı olmuştu bacak boyu ve karın cevresi kafasına göre küçük kalmıştı Dr bende çok şaşırdık ben tekrar perintolojiye gitmek istedigimde Dr müsade etmedi iki hafta bekliyelim gelişimde hala gerilik veya yerinde sayarsa gitmem gerektigini söyledi bu 15 günlük surectede beslenmeme dikkat etmemi istedi. Eve geldiğim andan itibaren başladım günlük 2.5 litre su günde 3 yumurta sabah öğlen akşam. 2 bardak süt 1 kase yoğurt ceviz kaju çiğ badem haftanın en az 4 günü protein ağırlıklı beslendim 15 gün sonraki muanemde bu bir mucize dedi tekrar sat haftasını yakalamış 15 günde 600 Gr almış 2 kg olmuştu sende beslenmene dikkat etsen acaba faydası olurmu bı dene istersen

Selam arkadaşlar, siz bana göre daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim. Ben hamile olduğumu yeni öğrendim uygulamaya göre şuan 3+6 dayım. Ama şuan endişe ettiğim bir durum var hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce kan tahlili yaptırmıştım ferritin demir değeri çok düşük çıktı (9). Eczaneden demir takviyesi aldım ocean marka onu kullanıyordum. 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim. Demir hamilelik için çok önemliymiş. Yarında tatile gidiyorum doktora gitme gibi bir durumumda yok açıkçası 6. Hafta olmadan da doktora gitmek istemiyordum. Sizce bu takviyeyi içmeye devam edeyim mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏
Öncelikle hayırlı olsun, doktora sormadan içme bence. Gebeliğin başında organ taslakları oluşuyor. İlk 12 hafta kritik.

Ben 2. Hamileligimde su azalması yaşamıştım arada sıvı geliyordu benden meğer suyum sızmış doktor öyle demişti kilodum ıslanıyordu arada ama benim dogumuma o değil de enfeksiyon neden olmuştu suyum sınırda kalmıştı azalma ve çoğalma yoktu
Akıntım oluyor normal seviyede ama tamamdır bu şekilde olduğunu öğrenmem iyi oldu ona da dikkat ederim. Teşekkür ederim 😍

Kuzu ben tüm buzluk hazırlığımı kendi adıma yaptım misafiri düşündüğüm için değil 😂 bana kolaylık olur bebekle diye düşünüyorum. Misafir de kendi getirsin bence lohusa halimle kimseye hazırlık yapamam 😂 yaptıklarımı da misafire paylaşamam şahsen onlar benim kurtarı ım ahsjksdk
En güzelii, kendine hazırlık😍😆
Geçmiş olsun canım, acaba sıcaktan olabilirmi? Banada fenalık geliyo sıcak olduğunda
Canim benim KV yapalım koyalım misafirlere diyor ben hazirlayayim diyor. Ben de sinirlendim helen benden neden bir sey bekliyor ki dedim kahve çikolata neye yetmiyor yani. Eğer bir şey hazirlayacaksam da sırf akşam yemeklerine ayiracagim zamanı azaltmak için pratik bir iki bir şey yaparım diye düşünüyorum 💞 Bebek uyudugunda duş mu alacağız ev mi toplayacagiz yemekle mi ugrasacagiz diyerek tabii.

Ayy okadar haklısınki.. Kendine ve bebişinin sağlığına odaklan sen❤️ Misafir umduğunu değil bulduğunu yer boşver salla. Sanki kv sürekli yanındamı olacak.. he he de geç. Misafirede çikolata - kahve yeter😄 Börekleride kendiniz yiyin🤣

Canım öncelikle insaAllah Allah'ın bir mucizesi olurda bebeğin gelisimini tamamlar Bende geçen haftalarda yaşadığım şeyi yazayım Sata göre 30 haftalık olmuştum bugune kadarki muanelerimde de detaylidada hiç sorun yoktu 30 haftaya geldiğimde bebeğim 28 haftaya düşmüş olması gereken kg dan daha düşük 1400 civarı olmuştu bacak boyu ve karın cevresi kafasına göre küçük kalmıştı Dr bende çok şaşırdık ben tekrar perintolojiye gitmek istedigimde Dr müsade etmedi iki hafta bekliyelim gelişimde hala gerilik veya yerinde sayarsa gitmem gerektigini söyledi bu 15 günlük surectede beslenmeme dikkat etmemi istedi. Eve geldiğim andan itibaren başladım günlük 2.5 litre su günde 3 yumurta sabah öğlen akşam. 2 bardak süt 1 kase yoğurt ceviz kaju çiğ badem haftanın en az 4 günü protein ağırlıklı beslendim 15 gün sonraki muanemde bu bir mucize dedi tekrar sat haftasını yakalamış 15 günde 600 Gr almış 2 kg olmuştu sende beslenmene dikkat etsen acaba faydası olurmu bı dene istersen
Amin canım.Sevindim senin adına İn şa Allah hep böyle sona kadar devam etsin gelişimi.Bizde öyle bir durum yok çok
şükür ama Mevsimm34 Mevsimm34 canım yapa bilirsin bak ne güzel yaramış

Amin canım.Sevindim senin adına İn şa Allah hep böyle sona kadar devam etsin gelişimi.Bizde öyle bir durum yok çok
şükür ama Mevsimm34 Mevsimm34 canım yapa bilirsin bak ne güzel yaramış
Ah canım yanlış alintilamisim özür dilerimmm🫣 Mevsimm34 Mevsimm34 de yazmak istedim bu arada güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim..

Vala ben hiç birşey yapmıcam aile binası kaynanam her hazırlığı yapar temizliğinde yapıcam dedi halı perde cam kandı annemden fazla yardım eder babayiğit kadın herşeye yetişiyor şuan memlekette gezmeye gitti 4 göz bekliyroum gelsinde şu yemek derdinden kurtulayım eşim akşam gelince ilk oraya gidip yemeğini yer en azından üstüne kızıda hamile 40 gün var aramızda onun evini temizliğine gitti bi arada bi derede kaldı kadıncağız
Su sızmasını nasıl analdınız şuan çözmek imkansız ya termi akıntımı beyaz iççamaşırı giyince daha net belli olurmu

Back
X