Yok yapmaz inaktif aşıKızlar rotavirüs aşısı ateş yapıyor mu bilen var mı?
Genelde bebek sıcakladığında kalın giydirildiginde oluyorKızlar bebişin yanaklarında küçük kırmızı sivilceler oldu isilik gibi neden olmuş olabilir yada nasıl geçicek
Annem deniyor kuzum 20 gündür yarım kundağı, sadece kollarını sarıyor aşağısı serbest, kendini kurtarmaya çalışıyor sürekli malesefKızlar kızım uyku problemini sanırım çözdüm, dün gündüz neredeyse toplam 7 saat uyudu sabah 7den gece 12ye kadar. Gece 12de yatırdım 5.30da uyandı emdi şimdi uyumaya devam ediyor.
Yarım kundak yöntemi çok etkili oldu, ilk doğduğu zamanlar denemiştim hiç sevmediğini düşünmüştüm. Ağlıyordu kurtulmaya çalışıyordu, dün ilk denediğimdede biraz debelendi ama ben emzikle ve anne kucağında hafif sallayarak sakinleştirmeye çalıştım. Sadece uyku zamanında yarım kundak var bide az önce emerken kundağını çözmedim kendini uyandırmasın diye.
Evde bulunan ince kare müslin örtüyü çapraz katlayarak üçgen haline getirdim. Kızımı ortasına yatırıp yanlarını kızıma sardım sarma gibi oldusadece kollarını sardım belden aşağısı serbest halde
Tek üzüldüğüm harap şekilde geçen 2 ayım. Keşke yarım kundakta ısrarcı olsaymışım. Kızım doğduğu günden beri ilk kez gündüz bu kadar uzun uyudu.
septembrmom NewMamaa kibrisss dikloron kızlar sizde vazgeçmeyin sevmedi istemedi demeyin deneyin bence farkı göreceksiniz. Benim kızım uyuduysa her bebek uyuyabilir. İnşallah çözüm budur
İnşallah bizim de düzene oturma zamanımız gelirKızlarr bu uyku meselesini konuşmuşsunuz hep. Ben de bir şeyler söyleyeyim. Hatta bu gece anormal uyudu. Normalde 8 eşim işten gelir 8 gibi banyo yaptırırız 10-11 gibi uyur benim bebe. Sabah 4.30-5.30 a kadar da uyanmaz. Ama uyandıktan sonra ilk uykuya geçişi sabah 9 u falan bulurdu. Bir de gece uykusuna geçişi de ya memede olur ya da babası kucağında gezdirerek uyutur. Dün misafirimiz vardı Kuzeyi çok sevdikleri için kucaklarından bırakmadılar gezdirdiler hep. Çocuk gece hiç uyanmadı benim içim rahat etmeyip 4.30 da emzirdim, hiç uyanmadan geri uyudu. Halaa da uyuyor şoktayım. Normal olan bu mu acaba? Bu arada tüm yöntemleri deneyip bebesini zor uyutan arkadaşlara sesleniyorum, tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kucağınıza alıp evin içinde gezdirmeyi deneyin, bizimkinde çok güzel çalıştı bu yöntem
Kizlar bebek mevlutu okutup cüz yaptıran var mi hediyelik ben düşünüyorum da güvenilir yer varsa daha iyi olur
Tekirdağlı olduğuma göre benimki olabilir
Bem trakyalıyım benim kız bu bence :) ayrıca Trakya bazaar diye site vqr orada bunun tulumu var :) hamilelikten beri takip ediyorum alayım bari iyi hatırlattın
Hepimizin bebesi buuKendim Tekirdağlıyı bebe Çanakkaleli(babasından ötürü) ee ep fenalık çıkarmak istediğine göre de benim bebe olabilir
Canım haklısın yarım kundak çok etkili oluyor ama benimki asla duymuyor o kolları mutlaka yukarıda olacak, hadi uyuttum diyelim bi şekilde uyku sırasında kolları çıkmazsa uyanıyor çok komik uyuyuş şekli varKızlar kızım uyku problemini sanırım çözdüm, dün gündüz neredeyse toplam 7 saat uyudu sabah 7den gece 12ye kadar. Gece 12de yatırdım 5.30da uyandı emdi şimdi uyumaya devam ediyor.
Yarım kundak yöntemi çok etkili oldu, ilk doğduğu zamanlar denemiştim hiç sevmediğini düşünmüştüm. Ağlıyordu kurtulmaya çalışıyordu, dün ilk denediğimdede biraz debelendi ama ben emzikle ve anne kucağında hafif sallayarak sakinleştirmeye çalıştım. Sadece uyku zamanında yarım kundak var bide az önce emerken kundağını çözmedim kendini uyandırmasın diye.
Evde bulunan ince kare müslin örtüyü çapraz katlayarak üçgen haline getirdim. Kızımı ortasına yatırıp yanlarını kızıma sardım sarma gibi oldusadece kollarını sardım belden aşağısı serbest halde
Tek üzüldüğüm harap şekilde geçen 2 ayım. Keşke yarım kundakta ısrarcı olsaymışım. Kızım doğduğu günden beri ilk kez gündüz bu kadar uzun uyudu.
septembrmom NewMamaa kibrisss dikloron kızlar sizde vazgeçmeyin sevmedi istemedi demeyin deneyin bence farkı göreceksiniz. Benim kızım uyuduysa her bebek uyuyabilir. İnşallah çözüm budur
Benim oğlum da pazar günü tüm gün uyudu hatta gece uyumaz bu dedim gece de uyudu , banyo yaptırmak için uyanmasını kolladım hep mesela , kendilerine özel programlarl var bence haftada 1 2 gün uykuya ayırıyorlarKızlarr bu uyku meselesini konuşmuşsunuz hep. Ben de bir şeyler söyleyeyim. Hatta bu gece anormal uyudu. Normalde 8 eşim işten gelir 8 gibi banyo yaptırırız 10-11 gibi uyur benim bebe. Sabah 4.30-5.30 a kadar da uyanmaz. Ama uyandıktan sonra ilk uykuya geçişi sabah 9 u falan bulurdu. Bir de gece uykusuna geçişi de ya memede olur ya da babası kucağında gezdirerek uyutur. Dün misafirimiz vardı Kuzeyi çok sevdikleri için kucaklarından bırakmadılar gezdirdiler hep. Çocuk gece hiç uyanmadı benim içim rahat etmeyip 4.30 da emzirdim, hiç uyanmadan geri uyudu. Halaa da uyuyor şoktayım. Normal olan bu mu acaba? Bu arada tüm yöntemleri deneyip bebesini zor uyutan arkadaşlara sesleniyorum, tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kucağınıza alıp evin içinde gezdirmeyi deneyin, bizimkinde çok güzel çalıştı bu yöntem
Aslına bakarsan hiç kalın giydirmiyorum ama çok öpüyoruz babası da çok öpüyor sakalı batıyor acaba omu yaptı diye düşünüyorumGenelde bebek sıcakladığında kalın giydirildiginde oluyor
O yapmıştır canım benimkininde babası çok öpünce kızarıyor hemenAslına bakarsan hiç kalın giydirmiyorum ama çok öpüyoruz babası da çok öpüyor sakalı batıyor acaba omu yaptı diye düşünüyorum
Kuzum ben 40a kadar hep yarım kundak yaptım. Öyle daha rahat uyuyordu sonradan bıraktım niyeyse artık kendini eliyle koluyla uyandırmıyor diye..Kızlar kızım uyku problemini sanırım çözdüm, dün gündüz neredeyse toplam 7 saat uyudu sabah 7den gece 12ye kadar. Gece 12de yatırdım 5.30da uyandı emdi şimdi uyumaya devam ediyor.
2 Aylık aşılarından veremi bu hafta olcak digerlerini gecen hafta rota ile birlikte oldu. Karma aşı va ateş yapabilir de yapmayabilir de dediler biz de ölçtük bi 36.6 bi 37.6 cıkıyo bikaç defa 37.3un ustunde cıkınca nolur nolmaz diye yarım ölçek verdik. Ama rota ishal yapabilir demişlerdi onu yaptı asıl, kaç bez değiştirdim hatırlamıyorum ve su ihtiyacını gidermek için olsa gerek surekli emdi 2 gün falan. O çok kaka da persembe ası oldu cuma full kaka ile gecti cumartesi biraz vardı pazar pazartesi gibi anca normale döndüKızlar rotavirüs aşısı ateş yapıyor mu bilen var mı?
Ya bi doktor 4 5 aylık olunca yatagına koydugumuzda uyanıyor diyorsunuz eger omuzda gezdirerek uyutuyorsanız bu zaten ayakta sallama gibi bir şey ona alışırsa yataga koyunca uyanır ama kucajta pışpış patpat boyle değil demişti. Onu dinlediğim için kimseye gezdirtmiyorumKızlarr bu uyku meselesini konuşmuşsunuz hep. Ben de bir şeyler söyleyeyim. Hatta bu gece anormal uyudu. Normalde 8 eşim işten gelir 8 gibi banyo yaptırırız 10-11 gibi uyur benim bebe. Sabah 4.30-5.30 a kadar da uyanmaz. Ama uyandıktan sonra ilk uykuya geçişi sabah 9 u falan bulurdu. Bir de gece uykusuna geçişi de ya memede olur ya da babası kucağında gezdirerek uyutur. Dün misafirimiz vardı Kuzeyi çok sevdikleri için kucaklarından bırakmadılar gezdirdiler hep. Çocuk gece hiç uyanmadı benim içim rahat etmeyip 4.30 da emzirdim, hiç uyanmadan geri uyudu. Halaa da uyuyor şoktayım. Normal olan bu mu acaba? Bu arada tüm yöntemleri deneyip bebesini zor uyutan arkadaşlara sesleniyorum, tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kucağınıza alıp evin içinde gezdirmeyi deneyin, bizimkinde çok güzel çalıştı bu yöntem
İşe yarayabilir erken kalksın diyodu bi aptamil eğitiminde. 8 bucugu gecmesin böylece de erken yatsın aksam da 5ten sonra uyutmayın 8 gibi uyur en gec diyodu ama daha buyuk bebekler için miydi bilmiyorum. Bi de her bebeğin kendi düzeni var bence benim kızın 6da uyanıp 7 bucukta gece uykusuna yattığı da oldu.Kızlar benim bebede gece çok geç uyuyordu. 2 gecedir erken uyutmak için odaya gelip uğraşıyorum yok. O yüzden bu sabah 8de emmek için uyandığında (gece uykusu gibi emip geri yatar bu saatte) uyutmadım zorla evde 1 saat oyaladım şarkı türkü filan bakalım bu gece ne olacak
Canım omurganın üst kısmında fıtık değil daha çok düzleşme görülür o uyuşma yapıyor olabilir ama elde parmaklarda var mı uyuşma ona da bakmak lazım. Mr çektirmeni öneririm pek çok sebep olabilir geçmiş olsunGünaydın kızlarsize bir şey sormak istiyorum benim hatırladığım birkaç haftadır omurgamın üst kısmında özellikle öne eğilerek oturunca uyuşma karıncalanma gibi bir şey oluyor. Acaba sezeryandan falan mı diye düşündüm çünkü daha önce hiç yaşamamıştım. Şu ara çok sık yaşıyorum.Sizde oluyor mu? Grubumuzda fizyoterapist vardı septembrmom canım sen miydin?
Hayır canım ağızdan veriliyor zaten bir yan etkisi yokKızlar rotavirüs aşısı ateş yapıyor mu bilen var mı?
Bioderma kullanabilirsin canım çok işe yaradı bendeKızlar bebişin yanaklarında küçük kırmızı sivilceler oldu isilik gibi neden olmuş olabilir yada nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?