- 22 Mayıs 2012
- 10.990
- 30.511
- 798
Kızlar ben bugün kızımı erken uyandırdım yengece erken uyusun diye şu saatte hala uyutmaya çalışıyorum plan ilk gün tutmadı:)
Uyku eğitimi mevzusu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bugün kızımı erken uyandırdım yengece erken uyusun diye şu saatte hala uyutmaya çalışıyorum plan ilk gün tutmadı:)
Kendi kendimeUyku eğitimi mevzusu mu![]()
Tipi çok tatlı bayıldımBuyrunuz
Kendi kendimegece 1 de 2 de uyuyor da benim kız onu erkene çekmeye çalışıyorum.. erken kaldırırsam erken uykusu gelir dedim yemedi
![]()
Hemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.Çok bildiğimden değil ama gün içinde uyku pencerelerine dikkat edebildin mi? Birde 45 dk altı uykusu oldu mu?
23.05 te uyanıp hala uyumaması normal gibi geldi bana. 2 saatte 1 uyanıyor ve sen bunu mu düzeltmek istiyorsunHemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.
8 uyanış
1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
3. Uyku 16:45 - 17.25 40 dak
1.5 sa
4. Uyku 19 - 20.30 1.5 SAAT
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05
Canım normalde 22de uyuduktan sonra uyanmamalı ama :) bugün düzenli çünkü hepsi kucağımda uyudu full.. 2 dakka bile yatakta değil. Kucağımda uyursa sıkıntı yok yatağa koyduğum an gözler açılır bende öyle olmasın yarım yarım uyumasın gece uykusu etkilenmesin diye bugün inat ettim uyudu ya hiç kıpırdamadan uyanana kadar durdum. Düzenli uyursa gecede düzelir diye yok. Banyo yaptırdım mayışsın direk gece uyusun 1 saat uyumadan uyandı.23.05 te uyanıp hala uyumaması normal gibi geldi bana. 2 saatte 1 uyanıyor ve sen bunu mu düzeltmek istiyorsunmaşallah gayet düzenli gibi geldi uykuları bana.
Smg balim, bunun kumasi sweatshirt gibi mi?E bebek indirimden bunu almıştım kalınmış beğendim kızlar 3 rengi var hepsinden aldım bilginize
Canım normalde 22de uyuduktan sonra uyanmamalı ama :) bugün düzenli çünkü hepsi kucağımda uyudu full.. 2 dakka bile yatakta değil. Kucağımda uyursa sıkıntı yok yatağa koyduğum an gözler açılır bende öyle olmasın yarım yarım uyumasın gece uykusu etkilenmesin diye bugün inat ettim uyudu ya hiç kıpırdamadan uyanana kadar durdum. Düzenli uyursa gecede düzelir diye yok. Banyo yaptırdım mayışsın direk gece uyusun 1 saat uyumadan uyandı.
Smg balim, bunun kumasi sweatshirt gibi mi?
Ilay'in 100. Gununden bildiriyorum ablasi surece daha alisamadigi icin eşle yataklar ayri yatiyoruz 3 aydir.
Kucukle ben, buyukle esim yatiyor. Ilay dogana kadar besikteydi kendisi ahsjshsh. 1 haftadir geri dondurmeye çalışıyoruz, bizim uyku vaktimiz geldiginde uyanip babasinin yanina geciyor, biz kucukle tipis tipis odamiza donuyoruz.
2.cocugu yapmayı konusmussunuz, bunları da bilin istedim :)
Biz senelerdir hic ayri yatmamistik, tavsan ailesi gibiydikÇok can alıcı bir noktadan girmişsin Saloncuğum yahuama eşle ayrı yatmak için bence 2. çocuğa gerek yok. Hamile kaldığımdan beri aynı yatakta ama ayrı yatıyoruz sayılır
![]()
Biz senelerdir hic ayri yatmamistik, tavsan ailesi gibiydik
Nasil duzelecegiz hic bilmiyorum. Zaten cok da yoruluyorum,![]()
Doktor kontrolunde gelisimine persentil egrisinde bakilmasini rica edebilirsin, belki de sen endise ediyorsundur, bende az kilo aliyor kilo almiyor diye uzuluyordum ama persentil egrisine gore cok iyi cikti icim rahatladiBenim kız uzun doğdu ama sonra az uzuyor yayanlış mı besleniyorum aaba
Demir takviyesi kullaniyor misun? Bizim doktorumuz anne sutunden de bazi ihtiyaclari karsilar demisti. D vitamini demir gibi, ben dogumdan beri elenatal 3 ve feramat kullaniyorum. Kendimi de iyi hissediyorum.Normalde doktorlar gerek görmedikçe bakmıyorlar gerek duymuyorlar kuzum
Biz kulağındaki beze için gittiğimizde kan bakalım bir dedi öyle çıktı kansızlığı doktor da şaşırdı hatta niye bu kadar düşmüş ki diyor bilsem neden
Ve Kerem in cildi ciddi solgun ya da yine paronayaklaşıyorum![]()
Hayır kuzum içi tüylü gibi hafiftenSmg balim, bunun kumasi sweatshirt gibi mi?
Ilay'in 100. Gununden bildiriyorum ablasi surece daha alisamadigi icin eşle yataklar ayri yatiyoruz 3 aydir.
Kucukle ben, buyukle esim yatiyor. Ilay dogana kadar besikteydi kendisi ahsjshsh. 1 haftadir geri dondurmeye çalışıyoruz, bizim uyku vaktimiz geldiginde uyanip babasinin yanina geciyor, biz kucukle tipis tipis odamiza donuyoruz.
2.cocugu yapmayı konusmussunuz, bunları da bilin istedim :)
Evet canım onu biliyorum da zaten gündüz kucak dışında uyursa 20 dak 30 dak uyuyorCanım o zaman da kucakta uyuma desteğine ihtiyaç duyabilir. Normalde evet uyanmamalı ama bebeğin 80 günlük daha
Ay bu uykular bizi mum etti ya onu yapsam olmayacak bunu yapsam olmayacak moduna soktu beni de![]()
Evet doktora gidince sorayım.. şimdi siz yazınca bebek + uygulamasına baktım ölçüleri oraya girmiştim. Boy 83 müş. Ama düşüş var 1. Ayda daha yüksekmiş. Aşağı eğimli.Doktor kontrolunde gelisimine persentil egrisinde bakilmasini rica edebilirsin, belki de sen endise ediyorsundur, bende az kilo aliyor kilo almiyor diye uzuluyordum ama persentil egrisine gore cok iyi cikti icim rahatladi![]()
Gece uyurken elleri soğuk olurdu yavrumun. Bu gece banyo yapınca bunu giydirştim uyurken pijama giydirmedim. Emzirmek için kucağa aldığımda elleri sıcacıktı. Üşütüyormuşmuyum bu güne kadar ya. Ense ve göğsü hep sıcaktı amaE bebek indirimden bunu almıştım kalınmış beğendim kızlar 3 rengi var hepsinden aldım bilginize
Bugün bunları eşime attım , adam delirmiş 20 kere burun mu yıkanır diyorOsman hocadan bilgiler![]()
Benim oğlum bu kadar uyumuyor gündüz bence seninki gündüz iyi uyuduğundan gece geç uyuyorHemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.
8 uyanış
1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
3. Uyku 16:45 - 17.25 40 dak
1.5 sa
4. Uyku 19 - 20.30 1.5 SAAT
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05