2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok bildiğimden değil ama gün içinde uyku pencerelerine dikkat edebildin mi? Birde 45 dk altı uykusu oldu mu?
Hemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.

8 uyanış

1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
3. Uyku 16:45 - 17.25 40 dak
1.5 sa
4. Uyku 19 - 20.30 1.5 SAAT
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05

Hemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.

8 uyanış

1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
1.5 sa
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05
23.05 te uyanıp hala uyumaması normal gibi geldi bana. 2 saatte 1 uyanıyor ve sen bunu mu düzeltmek istiyorsun 😊 maşallah gayet düzenli gibi geldi uykuları bana.

23.05 te uyanıp hala uyumaması normal gibi geldi bana. 2 saatte 1 uyanıyor ve sen bunu mu düzeltmek istiyorsun 😊 maşallah gayet düzenli gibi geldi uykuları bana.
Canım normalde 22de uyuduktan sonra uyanmamalı ama :) bugün düzenli çünkü hepsi kucağımda uyudu full.. 2 dakka bile yatakta değil. Kucağımda uyursa sıkıntı yok yatağa koyduğum an gözler açılır bende öyle olmasın yarım yarım uyumasın gece uykusu etkilenmesin diye bugün inat ettim uyudu ya hiç kıpırdamadan uyanana kadar durdum. Düzenli uyursa gecede düzelir diye yok. Banyo yaptırdım mayışsın direk gece uyusun 1 saat uyumadan uyandı.

E bebek indirimden bunu almıştım kalınmış beğendim kızlar 3 rengi var hepsinden aldım bilginize
Smg balim, bunun kumasi sweatshirt gibi mi?

Ilay'in 100. Gununden bildiriyorum ablasi surece daha alisamadigi icin eşle yataklar ayri yatiyoruz 3 aydir.

Kucukle ben, buyukle esim yatiyor. Ilay dogana kadar besikteydi kendisi ahsjshsh. 1 haftadir geri dondurmeye çalışıyoruz, bizim uyku vaktimiz geldiginde uyanip babasinin yanina geciyor, biz kucukle tipis tipis odamiza donuyoruz.

2.cocugu yapmayı konusmussunuz, bunları da bilin istedim :)

Canım normalde 22de uyuduktan sonra uyanmamalı ama :) bugün düzenli çünkü hepsi kucağımda uyudu full.. 2 dakka bile yatakta değil. Kucağımda uyursa sıkıntı yok yatağa koyduğum an gözler açılır bende öyle olmasın yarım yarım uyumasın gece uykusu etkilenmesin diye bugün inat ettim uyudu ya hiç kıpırdamadan uyanana kadar durdum. Düzenli uyursa gecede düzelir diye yok. Banyo yaptırdım mayışsın direk gece uyusun 1 saat uyumadan uyandı.

Canım o zaman da kucakta uyuma desteğine ihtiyaç duyabilir. Normalde evet uyanmamalı ama bebeğin 80 günlük daha 🤍

Ay bu uykular bizi mum etti ya onu yapsam olmayacak bunu yapsam olmayacak moduna soktu beni de 😬

Ilay'in 100. Gununden bildiriyorum ablasi surece daha alisamadigi icin eşle yataklar ayri yatiyoruz 3 aydir.

Kucukle ben, buyukle esim yatiyor. Ilay dogana kadar besikteydi kendisi ahsjshsh. 1 haftadir geri dondurmeye çalışıyoruz, bizim uyku vaktimiz geldiginde uyanip babasinin yanina geciyor, biz kucukle tipis tipis odamiza donuyoruz.

Çok can alıcı bir noktadan girmişsin Saloncuğum yahu 😅 ama eşle ayrı yatmak için bence 2. çocuğa gerek yok. Hamile kaldığımdan beri aynı yatakta ama ayrı yatıyoruz sayılır 😅

Çok can alıcı bir noktadan girmişsin Saloncuğum yahu 😅 ama eşle ayrı yatmak için bence 2. çocuğa gerek yok. Hamile kaldığımdan beri aynı yatakta ama ayrı yatıyoruz sayılır 😅
Biz senelerdir hic ayri yatmamistik, tavsan ailesi gibiydik :emir_bebek::110::olamaz:

Nasil duzelecegiz hic bilmiyorum. Zaten cok da yoruluyorum, :işsiz:

Biz senelerdir hic ayri yatmamistik, tavsan ailesi gibiydik :emir_bebek::110::olamaz:

Nasil duzelecegiz hic bilmiyorum. Zaten cok da yoruluyorum, :işsiz:

Sizin çok özel bir durum olmuş. İki bebeğini korumak için mecbur kalmışsınız o yüzden bir şey diyemedim. Bende sevmem ayrı yatmayı. Mesela şuan kocam bey horluyor nedense sanırım hasta olacak oğlumuz da yanımızda yatıyor yavrum arada uyanıyor ama kocama git demiyorum, diyemem. Böyle şeyler önemli bence aile hayatında fakat senin durumunda en önemlisi bebeklerinin birbirine sağlıkla alışması. Mutlaka düzelecek. Şimdi öncelik onlar değil. Psikolojik olarak mı?

Benim kız uzun doğdu ama sonra az uzuyor ya :KK43: yanlış mı besleniyorum aaba
Doktor kontrolunde gelisimine persentil egrisinde bakilmasini rica edebilirsin, belki de sen endise ediyorsundur, bende az kilo aliyor kilo almiyor diye uzuluyordum ama persentil egrisine gore cok iyi cikti icim rahatladi🌸

Normalde doktorlar gerek görmedikçe bakmıyorlar gerek duymuyorlar kuzum

Biz kulağındaki beze için gittiğimizde kan bakalım bir dedi öyle çıktı kansızlığı doktor da şaşırdı hatta niye bu kadar düşmüş ki diyor bilsem neden 🤷‍♀️
Ve Kerem in cildi ciddi solgun ya da yine paronayaklaşıyorum 💆‍♀️
Demir takviyesi kullaniyor misun? Bizim doktorumuz anne sutunden de bazi ihtiyaclari karsilar demisti. D vitamini demir gibi, ben dogumdan beri elenatal 3 ve feramat kullaniyorum. Kendimi de iyi hissediyorum.

Hayır kuzum içi tüylü gibi hafiften

Canım o zaman da kucakta uyuma desteğine ihtiyaç duyabilir. Normalde evet uyanmamalı ama bebeğin 80 günlük daha 🤍

Ay bu uykular bizi mum etti ya onu yapsam olmayacak bunu yapsam olmayacak moduna soktu beni de 😬
Evet canım onu biliyorum da zaten gündüz kucak dışında uyursa 20 dak 30 dak uyuyor 🤣 bari gece düzgün uyusun önce o düzene girsin sonra gündüzü hallederiz dedim ama nasıl olcak bilmiyom:) uyku eğitimi için çok küçük daha. Ben erken yatması için sabahta erken uyansın dedim ama yok 🤣 ama yılmak yok

Doktor kontrolunde gelisimine persentil egrisinde bakilmasini rica edebilirsin, belki de sen endise ediyorsundur, bende az kilo aliyor kilo almiyor diye uzuluyordum ama persentil egrisine gore cok iyi cikti icim rahatladi🌸
Evet doktora gidince sorayım.. şimdi siz yazınca bebek + uygulamasına baktım ölçüleri oraya girmiştim. Boy 83 müş. Ama düşüş var 1. Ayda daha yüksekmiş. Aşağı eğimli.

E bebek indirimden bunu almıştım kalınmış beğendim kızlar 3 rengi var hepsinden aldım bilginize
Gece uyurken elleri soğuk olurdu yavrumun. Bu gece banyo yapınca bunu giydirştim uyurken pijama giydirmedim. Emzirmek için kucağa aldığımda elleri sıcacıktı. Üşütüyormuşmuyum bu güne kadar ya. Ense ve göğsü hep sıcaktı ama

8 uyanış

1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
1.5 sa
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05
Benim oğlum bu kadar uyumuyor gündüz bence seninki gündüz iyi uyuduğundan gece geç uyuyor

Back
X