2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizin çok özel bir durum olmuş. İki bebeğini korumak için mecbur kalmışsınız o yüzden bir şey diyemedim. Bende sevmem ayrı yatmayı. Mesela şuan kocam bey horluyor nedense sanırım hasta olacak oğlumuz da yanımızda yatıyor yavrum arada uyanıyor ama kocama git demiyorum, diyemem. Böyle şeyler önemli bence aile hayatında fakat senin durumunda en önemlisi bebeklerinin birbirine sağlıkla alışması. Mutlaka düzelecek. Şimdi öncelik onlar değil. Psikolojik olarak mı?
Yorgunluk fizyolojik olarak, psikolojik yorgunlugum da var ama o kizlarin bi gulumsemesiyle geciyor. Dun buyuk, kucuge karsi asiri sevgi doluydu mesela hemen tum yorgunlugum bitti :)

Sizin çok özel bir durum olmuş. İki bebeğini korumak için mecbur kalmışsınız o yüzden bir şey diyemedim. Bende sevmem ayrı yatmayı. Mesela şuan kocam bey horluyor nedense sanırım hasta olacak oğlumuz da yanımızda yatıyor yavrum arada uyanıyor ama kocama git demiyorum, diyemem. Böyle şeyler önemli bence aile hayatında fakat senin durumunda en önemlisi bebeklerinin birbirine sağlıkla alışması. Mutlaka düzelecek. Şimdi öncelik onlar değil. Psikolojik olarak mı?
Geçen eşimin horlamasından ben uyuyamamıştım ( genelde ondan önce uyurum) dün de oğlumu zar zor uyuttum babası başladı horlamayı uykudan uyandı 🤯 ay aşırı sinirlendim ama işte git başka yerde uyu da diyemiyorsun 🥲

Demir takviyesi kullaniyor misun? Bizim doktorumuz anne sutunden de bazi ihtiyaclari karsilar demisti. D vitamini demir gibi, ben dogumdan beri elenatal 3 ve feramat kullaniyorum. Kendimi de iyi hissediyorum.
Bende elenatal 3 ile demir takviyesi kullanıyorum canım
Kanım 12.8 demir depolarım iyi çıkmıştı geçen hafta baktırdım

Benim oğlum bu kadar uyumuyor gündüz bence seninki gündüz iyi uyuduğundan gece geç uyuyor
Balım gündüz benimki de böyle uyumuyor dün hep kucakta tuttum kıpırdamadım aman uyanmasın diye telefon düştü alamadım öyle öyle uyuttum ama çözülmedi. Normalde 20 dak 30 dak uyuyuor beşikte yada anakucağında uzun uyusun bakalım ne değişecek dedim değişmedi🤣

Diyetisyem ile çalışan kızlar size kaç dilim ekmek verdi ? Ben şimdi kendi kendime yapmaya çalışacağım da Yani Diyet değil de azıcık dikkat edeyim diye çalışacağım bir dilim ekmek yesem az mı ya

Hemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.

8 uyanış

1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
3. Uyku 16:45 - 17.25 40 dak
1.5 sa
4. Uyku 19 - 20.30 1.5 SAAT
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05
Canım bizimkileri uyku düzeni hemen hemen aynı gibi

Kendi ailem ile görüştük ellerinden gelen desteği verebileceklerini söylediler allahım sağlık sıhhat versin herkese içinde de onlara 🍀

Eşimin ailesi ile de ziyarete gittiğimizde konuşacağız. Onların diyeceği şeye göre aslında netleşecek nasıl bir sistem içerisinde olacağımız. Ben en baştan net olma taraftarıyım. Tek bir kırmızı çizgim var telefon televizyon tablet. Buna uymalarını özellikle isteyeceğim, güzelce anlatacağım onun dışında ne olursa kabulüm çokta karışıp huzur kaçırmak istemiyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.

Birde mutlaka ayrı ev tutacağız onlarında dinlenmeye ihtiyacı olacak çünkü. Bebeksiz vakitleri de olmalı diye düşünüyorum.

Bulut bebeğim 4. ay aşılarını oldu. 3 gündür uykular bize haram. Saat başı uyanıyor ama aşıdan mı yoksa uyku gerilemesinden mi bilmiyorum. Biraz zorluyor. Haftaya salı 19. Haftası bitip 20. haftasına geçicek ve bende o hafta uyku eğitimi vereceğim artık. Memede uyumaya çok alıştı ve müdahale etmezsem beni de kendisini de yoracak gibi duruyor.

Lina nasıl? 🤍
Lina da iyi çok şükür teyzesi bizde üç ayımızı bitircez 2 günümüz kaldı oda fazla emmek istemiyor bu ay sanki çok kilo alamadı gibi özellikle memeyi tutturmada biraz zorlanıyorum son emdiğinin üstünden dört saat geçerse öyle alıyo diğer türlü çok zor

Kızlar bana garanti pizza hamuru tarifi verir misiniz benimki genelde kuru oluyor annem gitmeden tüm maharetimi dokeyim :KK76:🍕
Ben un su yumurta yağ bi tutam tuz karıştırıyorum ve güzel oluyor , yumurtayı en son ekliyorum , yumurta daha çıtır olmasına sebeb oluyor

Kızlar Rüyamda Ne gördüm eşim kadınmış gibi Kadınlar kulübüne üye olup benim mesajlarıma yorum yapıyordu her şeyi Okumuş filan 🤣🤣
Sjjsjsjs itiraf ediyorum karicim, o benim shshshshhswh.

Neyse kizlar şey sorcam size, bebeleriniz basini zapt etmeye basladi mi? Benim kiz kucagimda ve govdeme yapisik degilken zapt edemiyor daha, ama govdeme yapisiksa sorun yok. Siz ne durumdasiniz, biz de sorun var gibi düşünmeye basladim.

Back
X