2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun kan sulandırıcıyı hala kullanıyormusun benim de varis var bacağımda Ama gebelik öncesi vardı

Bebek hayatimizi tamamen degistiriyor, eskiden siradan olan seyler lux haline geliyor. Bu durumu kabullenemiyoruz ve asabi oluyoruz diye dusunuyorum. Artik hayatlarimiz eskisi gibi olmayacak ama enerjin yerine gelcek hic merak etme
Esin hakli olabilir diye de dusundum belki uyku durumu yuzunden cok geriliyorsun ve esine yansitiyor olabilirsin
Bebegini gurultulu ortamda uyutmayi denedin mi, ben dogdugundan beri hep gurultude isikta falan uyutiyorum hic bisi olmadi muzik aciyorum. Ben cit sesine uyanan biri olarak bana benzemesin diye.

Sağol canım biranda nasıl oldu anlamadım ya kimseyle de görüşmedim.. öyle halsizim ki allahan hafta sonuna denk geldi eşim bakıyor. Doktor maske tak bebekle ilgilenirken dedi.
Geçmiş olsun canım benimde eşim grip çok kötü yatıyor sabahtan beri inşallah bize bulaşmaz

Gündüz bazen TV açık oluyor canim ona rağmen TV haricindeki her seste uyanıyor, şaştım kaldım. Annelikte beni en çok zorlayan şey uyku oldu.
Çok güzel bir tespit yapmışsın eskiden sıradan olan şeylerin lüks gelmesi olayı kesinlikle bu. 3 aylık olduk sanki bunları atlatmak için geç kalmışım gibi geliyor

Keşke nasıl adet olmuyorsak uykuda uyumasaydık , Allah tarafından hamilelik sonrası 1 sene içinde anneler uyumaya ihtiyaç duymasaydı

Yaa ne oluyorsa garip analara oluyor ya bazı hareketler iyi geldi şükür. Ama artar veya geçmezse doktora görünmeke fayda var. Çok teşekkür ediyorum size de çok geçmiş olsun

Bende sanırım 14. Gün falan mı ne cesaretimi toplayıp bakmıştım ve aynı şekilde şok olmuştum yani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama bahsettiğiniz gibi gelmişti bana da. Sanırım toparlanması uzun sürüyor ondan öyle görünüyor. Yakın zamanda bakmadım moralim bozulur diye. Ama dikilmesi gereken yeri unuttuğunu sanmam öyle olsa kanamanız durmazdı halâ devam ederdi 40 günden sonra bile. Yani düşününce oradan bebiş çıktı eski halinden eser kalmaması yakın zaman için çok normal ama toparlanınca eskisi gibi olmasa da o korktuğumuz görüntü kalmayacağını düşünüyorum. Bende aynı şekilde 5. Gün kontrole gittim daha da gitmedim. Sorun yoktur inşallah öyle düşünmeyin

A Aymelek ilk kızımda sağ bacağıma atmıştı pıhtı, kan sulandırıcı dozu artırıldı 6 ay 14000 ilk innohep kullandım eridi sonrasında benim doktorum ameliyat son çare demişti

Benle ilk 1 ay öyleydim canım sonra biraz kendime çeki düzen verdim vermeye çalışıyorum hala , artık bebeğin ağlamasına takmamaya çalışıyorum ve hala enerjimi korumaya çalışıyorum , yoksa ben ilk 1 hatta 2 ay çok agresifdim herşeye ateş püskürüyordum , tabi terlik giymeye ve su açmaya bişey demiyorum

Valla ben de ustlerde yazdim ekim ayinin ortasindan beri surekli hastayim, ciddi bir salgin var. Antibiyotik kullanmadim hatta doktora bile gitmedim nasilsa ilac icmem emziriyorum diye. Ilay'a gecmedi.

Ama tabi sen baska birsey geciriyorsundur falan bilmiyorum onu doktor emzirmene ragmen verdiyse vardir bi bildigi.
Anladim, benim parayla hizmet satin almak konusunda rahatsizliklarim var ajdjjs komik ama birine para vermek, fiyat sormak vs cok utandiriyor beni. O yuzden fiyatlari bileyim istedim.

Peki bu terapi sıklıgi her hafta mi ayda bir mi nasil oluyor genel itibariyle?
Ben de terapi almak istiyorum bebeğimin uyku saatleri düzene girer girmez. Bu sene sağlıkla çok sınandık haliyle sağlık anksiyetesi gelişti bende
Ya iste ben de sanki 2.bebek dogdugundan beri daha da tahammulsuzum gibi geliyor. Kimseye çatmiyorum ya da cocuklara bagirmiyorum ama kendi icimde ofke nobetleri geciriyorum resmen.
bu da beni korkutuyor.

Canim bak 2021'de ilk dogumumu yaptim ben, ayni senin gibi bir ortama girince pozitif enerji sacan biriydim.

2021'den bu yana kapi gicirtisina aglayan, enerjisi cabucak dusen birine dönüştüm. Cocuklarin psikolojisi icin sürekli gulumsuyorum ama sahte bi gulumseme yani. Mesela bende de tahammulsuzluk ilk bebekten sonra esime karşıydı, simdi anneme karsi.

Benim de uzamis lohusa depresyonum var bence isin kotusu ben stresliyken yemek yerim, surekli yemek yaparim ve temizlik yaparim. Bu dongu beni cok yoruyor.

Ortalama 1 sene icinde tamamen duzeliyor hersey ama kendini oyalacak biseyler bulman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…