2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizi 40.gun kontrole niye cagirmadilar ben anlamadim? Smear falan yapmadilar mi + ddlklc

Eski ben olabilir miyim acaba, en mutlu olmam gereken zamanda bebeğe haksızlık ediyorum sanki. Bir de sürekli yetersiz hissetme hali var

Umutsuz vaka miyim acaba Eskiden keyif aldığım hiç bir şeyden keyif almıyorum. Yemekleri sadece doymak için yiyorum midem boş kalmasın ha bir de sütüm azalmasin diye. Bebek uyudugunda falan film izleyebilirim ama yapmıyorum. Bir de sürekli sürekli aklımı kemiren şeyler var mesela düzen. Her şeyin bir saati olmalı bir rutin olmali bebeği sallamaya alistirmamali vs vs. Bunlar sürekli aklımda ama birini bile uygulayamiyorum. Bir de annemi babamı çok çok özlüyorum gece gündüz aklimdalar. Bunların hepsi artık fazla geliyor. Yüksek lisans tez dönemindeyim onu bile bırakmak istiyorum bu aralar

Bana da 2. Ay bir şeyler oldu. Kendimi aşırı paspal hissediyorum. Saçım sürekli topuz, kızıl saçlarım mısır püskülüne döndü. Şehre yeni geldiğimiz için arkadaşım da yok olsa da çıkmam pek mümkün değil. Çok basit dertler aslında ama beni çok yıpratıyor. O yüzden seni anlıyorum. Benim eşim de iyi ama benim sürekli aklımda bir şeyler var.

Bak diğer herseyi gectim yl tez dönemi bile basli basina depresyon sebebidir.

Bana mesaj atabilirsin bunaldiginda, sen de kendimi gordum. Bende de temizlik duzen problemi bar, daginik evde sinirleniyorum hemen

Aileniz ile aynı şehirde misiniz

Eski ben olabilir miyim acaba, en mutlu olmam gereken zamanda bebeğe haksızlık ediyorum sanki. Bir de sürekli yetersiz hissetme hali var
Yetemedigini düşünmen bile yeterince yettiğini gösteriyor bence :) mutlu falanda olman gerekmiyor tüm duygular bizim için. Ben ilk kızıma bir kalp durması sonucu kürtaj bir kimyasal bir ikiz tüp bebek kaybı sonrasında tüp bebekle ulaştım çok şükür. Bebek doğdu ben efsane mutlu olmam gerekirken dipsiz kuyularda debelendim canı sağolası bir kez uykudan sessiz uyanmaz mı bir çocuk tam 3 yıl benim çocuğum mutlu değil diye ağlıyordum. Şimdi düşününce nede güzel geçti herşey eski sen yerinde sadece süreç işleyecek su akıp yolunu bulacak

Kayıpların için çok üzüldüm canım, Allah'ım bebeğini sana bağışlasın inşallah. Bu yazılanları görünce umudum artıyor eskisi gibi olacağıma dair, böyle gidersem evde huzur kalmayacak çünkü Kendi huzurumu kendi ellerimle mahvediyorum peki onerebilecegin bir şey var mı bu süreci atlatmak için?

Kızlar bebeğimin yanakları kızarıp kuruyor siz cilt nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz pazartesi eczaneden alayım hemen

Sevdiğin şeyleri yapmanı önerebilirim. Ben bebeği slinge koyup temizlik yemek olayını birlikte yapıyorum. O emzirme yastığında uyurken film izliyorum bana çok iyi geliyor

Bunlar çok normal canım yorulmuşsun , bebeklerimizi tabiki ki canımızdan çok seviyoruz ama bişey söyleyince herkes çok yükleniyor unutuyor bizimde bi insan olduğumuzu , geçecek bu dönem kendine güç ver ben öyle yapıyorum canım , artık sabahları ilk saçlarımı tarayıp makyaj yapıyorum krem sürüyorum , kızım ağlasa bile 10-15 dk bırakıyorum , yine ağlasa bile film izliyorum o ağlaya ağlaya , herşeyi şakaya vurmaya çalışıyorum , eski hayatımla şimdiki hayatımın alakası yok , kendin kendine güç ver

Ben hiç gitmedim bebekle ilgilenmekten ama gideyim değil mi bi muayene olayım
Aa tabiki, dogum sonrasi rahmin toparlandi mi, atiyorum hangi dogum kontrol yontemini kullanmalisin, smear vs hepsi icin muayeneye çağırıyor doktorlar.
Kızlar bebeğimin yanakları kızarıp kuruyor siz cilt nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz pazartesi eczaneden alayım hemen
Bioderma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…