2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun NewMamaa
Ben hamilelikte de kullanmıştım antibiyotik. Bazı antibiyotik grupları hem hamilelik hem emzirme döneminde kullanılıyormuş. Dr. Ona göre vermiştir

Canım antibiyotik kısaltması ab. .. Doktora aöyledim 2.5 aylık dedim. 3 kere filan sordum ona uygun yazıyorum dedi. Sonra eczacıya sordum prospektüsünde kullanmayın diyor ama doktor kontrolünde kullanabilirsiniz diyor. Bebekte ishal kaşıntı bazı mantar enfeksiyonu olabilirmiş. Dayanayım kullanmayım diyorum ama uzun sürerse de kötü. Eczacı ilacı içersen 2 3 saat sonra emzir bebeği en azından dedi.

Bebeğim bence yinede iyi kilo almış bu problemlere rağmen. Çok şükür atlatırsın merak etme mama da kötü değil zaten napalım yeterki iyi olsun bebek. Maya olayını yap mutlaka. Dereotunu da unutma. Sorun olmayacak alcak kilo

Psikiyatride ilaç tedavisi de kullanılıyor, psikologlar ilaç kullanmıyor ve terapi yapıyor fakat ilaç kullanmayan psikşyatristler de var ya da duruma gore baslayabiliyorlar. Alanları farklı olabiliyor mesela bdt yontemiyle calısan biri bana varoljscu olsam belki devam ederdim ama su an yeterli goruyorum demişti. Bence secimde en onemlisi eger bilebiliyorsan hayat tarzınızın benzer olması. Senin yasadıgın bir konuyla ilgili olarak aynı seyleri anlayabiliyor olması. Seni hatırlaması dogru sorulası sorabilmesi. Bence fiyatı önemli değil. Ben boyle birini ankara yasıyordum ve denizlide bulmustum proflardan falan daha dusuk bi fiyatı vardı online olarak gidiyordum ve memnun kalmıştım. İmkanın varsa yuz yuze gidersin hem belki sana da değişiklik olur. Gecenlerde bir akrabam hastanede calısan psikiyatriste 1500 tl vermişti. Ben de ortalama 1000 tl oldu gibü biliyorum. Online psikolog uygulqmalarında yorumlar var ya da doktor uygulamalarında onlara bakabilirsin. Diger konu galiba katıldıkları egitimlerle ilgili dolayısıyla o ucunu de yapabiliyor olmalı. Yani bence once psikatrist mi psikolog mu, psikiyatrist ise yaklasımı nasıl, genel olarak yorumlar ne diyor, fikirleri hakkında bilgi edinebiliyor musun hayat tarzı sana benziyor mu bunlara bakmalısın. Sonrası biraz sans biraz da deneme yanılma gibi geliyor bana.

öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Acile gittk. Bebeğedr bulaşır dedi maske ile emzir dedi. Enfeksiyon varmış. Resmen ağrıdan ağladım öğlen. Ateşte var. Ab filan verdi bi araştırcam
Çok geçmiş olsun smg , nasıl kaptın ya bol vitamin almayı unutma , enfeksiyon varsa antibiyotiksiz zor geçer maalesef

Valla süt olsun diye neler yemedim ki bi şu maya kalmış yemediğim bende bir de dereotu çok işe yaradı tavsiye ederim .

insan kendini çok kötü hissediyor mamaya başlayınca ama yapacak bişey yok maalesef kimi çok iyi beslenir sütü gelmez kimi çok kötü beslenir sütü de boldur , yani bence kesinlikle sadece beslenmeyle alakası yok

Sanki atom gibi bişey olcak

Ben de terapi almak istiyorum bebeğimin uyku saatleri düzene girer girmez. Bu sene sağlıkla çok sınandık haliyle sağlık anksiyetesi gelişti bende

Benim de boğazım ağrıdığı için tuzlu suyla gargara yapıyorum. Hastalığın en zor yani bebeği öpememek
Bana asm deki ebe diyor ki bebeği öpmeyin ellerini öpersiniz , oldu dedim canım şimdi öpmicem de ne zaman öpücem anasıyım ben onun yaaa

öyle bir halsizlik var ki anlatamam. Acile gittk. Bebeğedr bulaşır dedi maske ile emzir dedi. Enfeksiyon varmış. Resmen ağrıdan ağladım öğlen. Ateşte var. Ab filan verdi bi araştırcam
Çok geçmiş olsun smg inşallah bebeğe bulaşmadan atlatırsın
Ben de sabah dayak yemiş gibi uyandım boğazım da gıcık öğlene doğru ağrıya döndü kemiklerim nasıl sızlıyor
Eşim hastaydı ondan bulaştı kesin ateş şuanlık yok şükür
Ilık şeyler iç papatya rezene ıhlamur vs

Kızlar üç dört gündür malum atakla uğraşıyorum bu durum beni oldukça zorladı. Burda genelde eşler hakkında olumsuz konuşuluyor yardım konusunda vs, ben kendimi eleştirip sizlerden fikir almak istiyorum.
Bebek olmadan önce çok pozitif mutlu evin enerjisini artıran inanılmaz hayat dolu biriydim. Eşim eve koşa koşa gelirdi yani her soframız huzurlu, her çayimiz sohbetli güzel olurdu kimseye ihtiyaç duymazdik birbirimizin her şeyi olmuştuk. Bebekten sonra uyku düzeni vs derken eşimde her şey aynı olmasına rağmen ben çok değiştim, asabi biri oldum. Özellikle kızımın her cıt sesine uyanmasın dan dolayı eşimin terlik giymesine bile sinir oluyorum ve yansitiyorum. Her ama her şeye takmaya basladim. Mutfaktan su almak için musluğu açıyor o bile sinirlendiriyor, eşim anlayışla yaklaştı hep bu duruma bebek zorluyor diyor ama ben kendimi değiştirmek istiyorum. Babalık görevini eksiksiz yapar, banyoyu birlikte yaparız çoğu zaman akşam o uyutur alır kitap okur ben bakayım sen uyu dinlen der. Ama bendeki bu ruh hali değişikliği çekilecek gibi değil. Kardeşim ben olsam çekmem dedi hatta. Suratım sürekli asik, sanki dünyanın en yorgunu benim de bir gülümsemeyi ona lütuf ediyormusum gibi. Hatta mutlu olduğum gün evde bayram havası oluyor. Ah kızlar benim gibi gıcık olan var mı? Vallahi memnun değilim bu durumdan bebekle yeni hayatımda eskisi gibi enerjik olmayı nasıl başarabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…