2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Pekmez mayalama sıcaklığına nasıl getirilecek canım
Mama vermekten korkma bence eğer gerekiyorsa günde bir kaç ölçek verilebilir canını sıkacak hiç bir durum yok boşuna stres yapma canım

Uzamış lohusa depresyonu olabilir mi acaba?

Uzamış lohusa depresyonu olabilir mi acaba?
Şöyle bir husus var, annemler başka sehirdeler. Onlar geldiğinde de tam tersi aşırı mutluyum. Mesela geldiler kaldılar dün gittiler ya bugün uyandım yine mutsuz ve aşırı asabiyim. Lohusa depresyonu olsa her durumda ve şartta olmaz mı

Kız ben de seni etiketleyecektim. Yapayım dedim baktım evde maya yok ben de yoğurda pekmez katıp yedim ne manaysa
Ahshsgs oda iyi ama kalsiyum ve demir birbirinin emilimini azaltıyor bilgin olsun

Bebeden fırsat olmadı bakmaya maya varsa ki vardı bence yarından itibaren yapıcam

Ben her iki doğumdan sonra lohusa depresyonu yaşadım ve sadece sevdiklerim ziyaretime gelince mutlu olabiliyordum. Benziyor bence

Birde cok kafana takma sakin ol, stresle emzirme hemen anliyor bebisler. ben de ayni durumdayim, bazen bebegin yapisi da oyle olabilir, baska dr gorusu de alabilirsin. Tahin pekmez, sutlac da yiyebilirsin. Bir de dr un paylastigi listeyi paylasiyorum.

Eklentiler

• IMG_2926.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 47
Ya canım biz daha bebek doğar doğmaz antibiyotik içtik şimdi sana iç ya da içme diyemem ama öncelikle senin iyi olman lazım ki bebekte iyi olsun
İçecem gece bebek uyuyunca. En azından bir dozda hemen emmemiş olur. Parolun etkisi geçti yine fena oldum.

Bence şu an çok taze her şey zamanla her şey yerine oturacaktır, burda hepimiz ya gergin ya yorgun ya bıkkın ya da uykusuz oluyoruz haliyle ruh halimize de yansıyor velhasıl kimse mükemmel hayatlar yaşamıyor hiç kendini suçlama ve bence bebek bakmak dünyanın en zoru şeyi en büyük sorumlulukta bizde olunca normal bir ruh hali ile kalmak imkansız gibi bişey , biraz daha büyüyünce hepimiz eskisi gibi oluruz inşallah

İnşallah bulaşmaz bebelerimize ya antikorlarımız sütle bebeğe geçsin inşallah. Bi çorba yaptım kendime tavuk suyu. Ihlamur meyve filan halledelim inş.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki keşke diyorum memletimde olsaydım şu an , hem onlar bebeği daha sık görürdü hemde bende destek almış olurdum , zaten onlar gelince bayram havası oluyot resmen , geçen dedim ya çalışınca annem gelecek bu yüzden çok mutluyum

Canım başkasına anlatınca şükürsüzlükle simariklikla suclanmaktan korkuyorum. Olayım bebek ile değil şükürler olsun nasip oldu bana yavrum ama mutluluğu yakalayamiyorum. Haftasonu Ankara'ya gidicez mesela içimdeki sevinç o. Ama geri dönerken içim bunalacak biliyorum şimdiden bile üzülüyorum

Senle konuşmuştuk bunu, cidden çalışmayı düşünmeye başladım. Hem annemi buraya getirmek için hem de kafamı dağıtmak için. Yalnız olmak çok zor.

Canım çok şanslısın eşin gayet yardımcı oluyormuş ve psikolojik olarakta seni rahatlatıyormuş. Bunun da farkındasın ama daha çok farkında olmalısın. Ben evde nerdeyse hiç iş yapmıyorum gündüz.varım yoğum bebek. Eşim ben dert ediyorum diye dediki iş yapmnı beklemiyorum kendi karnını doyur aç kalma bebeğe bak yeter. Zaten bebek yokken işten eve beraber gelir yemeği ev işini o saatten sonra yapardık. Tutki işe gidiyprsun ve beraber geliyoruz :) böyle düşününce ben bir tık rahatladım. Eşimin hareketleri batıyor mu batıyor ama napalım kızıyorum kendi kendime sonra diyorum aman bebeğim ne güzel gülüyor bu anları ben hiç kaçırmıyorum oley

Bizi anca bizim gibi olanlar anlar haklısın maalesef, dinlenecek zamanımız olmuyor bi çayı bile rahat içmek istiyoruz yemeği alel acele değil de rahat rahat yemek istiyoruz ama yalnız olunca hiçbirini yapamıyoruz üstüne bir de bebeğin huysuzluğu huzursuzluğu ağlama krizleri uykusuzluk vs , tabiki çok şükür sağlıklılar ama insan azıcıkta kendine zaman ayırmak istiyor ve bu bence asla şımarıklık değil

Canım hiç bir sıkıntısı yok kontroller güzel geçiyor ama altını değiştirmek bile olay, banyosu olay, memeyi 5 saniye geç versem olay. Allah sağlık versin bize bağışlasın ama gün içinde maraton koşuyor gibi hep bir şeye yetişmeye çalışıyorum. Eşim peynir ekmek yeriz sen yemek yapma der, temizlikte falan hiç bir beklentisi dahi yok tek isteğim bebekle ilgilenelim der ama ben buna bile mutlu olamıyorum valla aklımı yitircem hele ki akşam olunca iyice bunaliyorum

Canım bilmiyorum bir sürü tek başına buyutenler var eşi asker olup kendi başına bakmak zorunda olan bir sürü kadın var ve benden mutlular. Ya da eşi her gün dört dörtlük yemek temizlik isteyen bir de bebek bakan anneler var eminim ki daha pozitifler. Her gün söz veriyorum yarın daha farklı olacak her şey diye yok aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…