Ama kızın alerjisi var gazı yok ki neden yemesinEvet o , valla her şeyi yiyor kadınama kızına çok üzüldüm hala neye alerjisi var bulunamadı
Evet işte alerjiye bir de gaz eklenmesin demeden yemiş ve tabak bir gaz deposuAma kızın alerjisi var gazı yok ki neden yemesinalerji yapmayanları yemeye çalışıyor. Bebişe de kıyamıyor insam ya kaşıntı filan yoktur inş.
1 yaş altına çok kötü senaryolar düşünmeyiz çatlak akla gelir ilk ama kakasını güzel yapmış zorlama düşünmüyorum ateşi de vardı bağırsak enfeksiyonu olabilir ilaçla bol emzirmeyle geçer. Bazen de annenin yediği şeyden de olabiliyor takip edicek açık renkli parlak gelirse tekrar hemen doktora. Onun dışında korkulacak bir şey yok hayatım.Eki Görüntüle 3347904 kıZlar kakasında kan görüldü çocuğa iki gündür antibiyotik alerji ateş düşürücü veriyorum onlar mı sebep oldu bilmiyorum moralim alt üst oldu bu sabah hastaneye gittim kontrol etti ilaçlara devam et iki güne kontrole gel dedi öksürükte artma hırıltı göhsün ileri derecede kalkıp inmesi olursa bekletme getir dedi
Ama bakıyorum üç gündür çocukta bi düzelme yok memesini bile almıyor çok üzgünümMelikeben kuzum şu resmi bir sorabilir misin rica etsem
Memeyide fazla emmiyo gözünü açamıyor iki çekip bırakıyor1 yaş altına çok kötü senaryolar düşünmeyiz çatlak akla gelir ilk ama kakasını güzel yapmış zorlama düşünmüyorum ateşi de vardı bağırsak enfeksiyonu olabilir ilaçla bol emzirmeyle geçer. Bazen de annenin yediği şeyden de olabiliyor takip edicek açık renkli parlak gelirse tekrar hemen doktora. Onun dışında korkulacak bir şey yok hayatım.
Canım çok teşekkürlerİlk defa duyuyorum
Siminie Peluş Kürk Müslin Astarlı Fırfırlı Bebek Şapkası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım canım diğerleri hep kaydı
Normal canım alışacağız inşaAllahKızlarımın ikiside hasta oldular yine içten içe tükenmiş hissediyorum. Büyük kız sadece geçen hafta 5 gün devamlı gidebildi ondada öksürük için 100mg antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyordu. Pazar yine çöküşe geçti hapşırık burun akıntısı bende iki gün yollamadim bu sabah agladi gitmek icin gönderdim. Şimdi yine öksürüyor küçükte de burun akıntısı hapşırma tıkanıklık başladı sabah onuda götüreceğim. Çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum beslenmesine takviyesine ama olduramıyorum. Her halime yansıyor onların hastalıkları çöktüm
Ben de fazla sıcak giydiriyorum zannettimCanım daha demin bende oğlumun ayakları terli ve nemli diye google a yazdım 4.ayda ter bezleri gelişiyormuş ondan olabilir. Farkettiğimde çorabını çıkarıyorum soğukta bile terli oluyor ter bezleri test yapıyor anlaşılan
Kuzum çok geçmiş olsun geçecek inşallah sen sakin ol bebeğim senin stresini de hissetmesin.Memeyide fazla emmiyo gözünü açamıyor iki çekip bırakıyor
Teşekkür ederim kuzum takip edicem
Ay evet ya benim artık demir ilacı vermem gerekiyor 4 ay oldu en iyisi p.tesiye yada yarına bi randevu aliyimkibrisss karşıma çıkana bak canım google bizi izliyoo basit bi sebep söylemiş ortam sıcak ondan terliyordur vs ama beni tatmin etmedi soğukken de nemli çünkü , yorumlarda da anneler biri demir eksikliğinden biri de d vit eksikliğinden demiş
Ve uyudular gibi anlıyorum ben uyuyor şimdi kalkınca bi daha dinlerimFisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldıkurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
Buradalar gibi de geliyor bazenVe uyudular gibi anlıyorum ben uyuyor şimdi kalkınca bi daha dinlerim
Canım senin bebek bir ayda kaç kilo almıştı Doktor eksik demişti? Bir de şu an 2 aylık mısınız 3 aylık mısınızBen 1 hafta yapacağım canım sonrasını danışacağım doktora
Cok gecmis olsunEki Görüntüle 3347904 kıZlar kakasında kan görüldü çocuğa iki gündür antibiyotik alerji ateş düşürücü veriyorum onlar mı sebep oldu bilmiyorum moralim alt üst oldu bu sabah hastaneye gittim kontrol etti ilaçlara devam et iki güne kontrole gel dedi öksürükte artma hırıltı göhsün ileri derecede kalkıp inmesi olursa bekletme getir dedi
Ama bakıyorum üç gündür çocukta bi düzelme yok memesini bile almıyor çok üzgünümMelikeben kuzum şu resmi bir sorabilir misin rica etsem
Doğumda: 3230gramCanım senin bebek bir ayda kaç kilo almıştı Doktor eksik demişti? Bir de şu an 2 aylık mısınız 3 aylık mısınız
Hmmm anladımm o zaman incede gelse ona yapılmış sonuçta haklısınızKumaş inceleme kısmını anlamıyorum
Sıkı örme olabilir ince gelip cidden soğuktan koruyor olabilir. Kaz tüyü montlar gibi düşünebiliriz. İncecik ama işlevsel olabilirler. Ben 1.6 tog lcw tulum kullanıyorum ayrı yatacaksak. Gerçekten de derecesine uygun kullandığımda çıplak ayakları bile sıcacık oluyor. Birkaç kere ensesini ve sırtını baktım onlarda sıcak. Almadan sadece kumaş bakılarak emin olunamaz benceçünkü gerçekten ince duruyorlar. Bu mu koruyacak diye düşünüyor insan ama koruyor.
Bugün bizim kontrol vardı. 740 gr almış 28 günde. Üstüne basa basa sordum defalarca gayet yeterli dedi. Persentile baktı filan ben tekrar tekrar sorunca. Bir arkadaşa doktor az dedi diye sordum gayet yeterli bence 3. Ay sonrası bu kadar hızlı büyümeyecekler artık bilginiz olsun dedi. Benim de geçen ay 1 kg almıştı bu ay 740.. seninde öyle diye hatırladım da. Sık a canını doktorun görüşüne göreymiş o baksana aynıyız benimki gayet normal dedi.Doğumda: 3230gram
1. Ay: 4400gram
2.Ay:5050gram
İlk ay 1 kilodan fazla alıp 2. Ay 650 gram aldığı için böyle dedi doktorumuz. 2 ayı geçtik canım 71 günlük bugün.
Süt arttırmak için bir emzirme danışmanı ile görüştüm o da bana bu kilonun yeterli olduğunu mamaya ihtiyaç duyulmadığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?