2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet o , valla her şeyi yiyor kadın ama kızına çok üzüldüm hala neye alerjisi var bulunamadı
Ama kızın alerjisi var gazı yok ki neden yemesin alerji yapmayanları yemeye çalışıyor. Bebişe de kıyamıyor insam ya kaşıntı filan yoktur inş.

Kızlar 3 ay kontrolüne gittik rota ve Nimenrix aşılarını olduk. Gelişimi güzel dönme işi için doktor 5. Aydan sonra dönerler dedi bilginiz olsun. Bizimki güçlü kuvvetli bir bebiş baya erken dönmüş yani.. dönmedi diye üzülmeyin 5. 6. Aydaymış yani

kibrisss karşıma çıkana bak canım google bizi izliyoo basit bi sebep söylemiş ortam sıcak ondan terliyordur vs ama beni tatmin etmedi soğukken de nemli çünkü , yorumlarda da anneler biri demir eksikliğinden biri de d vit eksikliğinden demiş

Ama kızın alerjisi var gazı yok ki neden yemesin alerji yapmayanları yemeye çalışıyor. Bebişe de kıyamıyor insam ya kaşıntı filan yoktur inş.
Evet işte alerjiye bir de gaz eklenmesin demeden yemiş ve tabak bir gaz deposu aman inşallah bi an önce bulur nedenini bebişe bakınca içim acıyor

1 yaş altına çok kötü senaryolar düşünmeyiz çatlak akla gelir ilk ama kakasını güzel yapmış zorlama düşünmüyorum ateşi de vardı bağırsak enfeksiyonu olabilir ilaçla bol emzirmeyle geçer. Bazen de annenin yediği şeyden de olabiliyor takip edicek açık renkli parlak gelirse tekrar hemen doktora. Onun dışında korkulacak bir şey yok hayatım.

Memeyide fazla emmiyo gözünü açamıyor iki çekip bırakıyor
Teşekkür ederim kuzum takip edicem

Normal canım alışacağız inşaAllah biz de daha iyileşmeden oğlum yeni hastalık getirecek diye korkuyorum, her gün ateş kontrolü yapıyorum hasta olmasa bile sonra silkeleniyorum şükrediyorum, soğuk algınlığı ve griplerle uğraşıyoruz ya daha beter hastalıklar olsa?

Fisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldı kurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki

Ay evet ya benim artık demir ilacı vermem gerekiyor 4 ay oldu en iyisi p.tesiye yada yarına bi randevu aliyim

Fisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldı kurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
Ve uyudular gibi anlıyorum ben uyuyor şimdi kalkınca bi daha dinlerim

Cok gecmis olsun

Canım senin bebek bir ayda kaç kilo almıştı Doktor eksik demişti? Bir de şu an 2 aylık mısınız 3 aylık mısınız
Doğumda: 3230gram
1. Ay: 4400gram
2.Ay:5050gram

İlk ay 1 kilodan fazla alıp 2. Ay 650 gram aldığı için böyle dedi doktorumuz. 2 ayı geçtik canım 71 günlük bugün.

Süt arttırmak için bir emzirme danışmanı ile görüştüm o da bana bu kilonun yeterli olduğunu mamaya ihtiyaç duyulmadığını söyledi.

Hmmm anladımm o zaman incede gelse ona yapılmış sonuçta haklısınız

Annişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim

Bugün bizim kontrol vardı. 740 gr almış 28 günde. Üstüne basa basa sordum defalarca gayet yeterli dedi. Persentile baktı filan ben tekrar tekrar sorunca. Bir arkadaşa doktor az dedi diye sordum gayet yeterli bence 3. Ay sonrası bu kadar hızlı büyümeyecekler artık bilginiz olsun dedi. Benim de geçen ay 1 kg almıştı bu ay 740.. seninde öyle diye hatırladım da. Sık a canını doktorun görüşüne göreymiş o baksana aynıyız benimki gayet normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…