2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Annişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Ben hep alıyordum onu. Kaka yaptı mı diye kokluyorum hatta o koku normal canım

Annişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Benim aşkkuşum 2-3 günde bir kaka yapıyor hep, haliyle birikince baya kokuyor ve o kokuya hastayım ben

Bence doktor gereksiz tedirgin etmiş seni, yarın bizim de kontrol var iki ayda da 1 kg üzerinde kilo aldı yarın eminim ki 600-700 Gr almış olcak. Şu kilo alımına mamaya başlanırsa yazık bence ya

Benim bebisin bayadir kokuyor .kokluyorum anlıyorum kakasını yaptığını bazen 2-3 günde bir yaptığı için fazla yapiyor kokmamasi mümkün değil ebe bize sulu cıvık kaka olduğu sürece sıkıntı yok demişti

Fisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldı kurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
De oradalar bence
Evwt evet

Benim aşkkuşum 2-3 günde bir kaka yapıyor hep, haliyle birikince baya kokuyor ve o kokuya hastayım ben
Babası her gaz çıkardığında aha kaka yaptı diye altını kontrol ediyor sürekli tabiki sonuç hüsran bense odaya girdiğimde bile alıyorum kokusunu kaka yapınca

Babası her gaz çıkardığında aha kaka yaptı diye altını kontrol ediyor sürekli tabiki sonuç hüsran bense odaya girdiğimde bile alıyorum kokusunu kaka yapınca
Aynı durum bizdede var .kucağındaki çocuğun kaka yaptığını anlamıyor bazen taşıyor kenardan yada sırtından kokusunu nasıl almıyorsun diyorum kokmuyor ki diyor

Öyle tabi Allah dermansız dert vermesin. İnsan üzülüyor daha çok küçükler, rsv 56 küsur çıktı. Burun temizliği sabah akşam sf ile seyreltilmis ventolin ve cortair verdi.Cumartesi kontrol kötü olursa nefes alıp vermesi yarın götüreceğim

Maşallah canım peki gram ve boy olarak bu ay kaç almış. Gecen ayla aynı mı

Fisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldı kurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
Buldum bana iki pile mal oldu ama senin canın sağ olsun kurbağa ve fil de oradalar diyor

Maşallah canım peki gram ve boy olarak bu ay kaç almış. Gecen ayla aynı mı
Boyu 3 cm uzamış gen ay 2ydi. 740 gram almış.. geçen ay 1100 gram almıştı doktora 100 kere sordum az mı almış diye hayır Diyor iyi diyor. Hatta artık daha yavaş gelişecek dedi

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün bir bugün iki arkadaşlarımın küçük çocukları parmaklarını bebeğimin ağızına sokuyorlar. O an arkadaşlarımın kucağında oluyor bebeğim ben müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Artık en başından uyaracağım çocukları bebeğe dokunmak yok diye. Hiç beklemediğim bir şeydi sinir oldum

Allah acil ve kamil şifa versin bebeğine canım, bir an önce geçsin bu günler

Yok artık okurken bile ellerine vurmak istedim, anneleri bir şey demiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…