Ben hep alıyordum onu. Kaka yaptı mı diye kokluyorum hattaAnnişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Benim aşkkuşum 2-3 günde bir kaka yapıyor hep, haliyle birikince baya kokuyor ve o kokuya hastayım benAnnişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Bence doktor gereksiz tedirgin etmiş seni, yarın bizim de kontrol var iki ayda da 1 kg üzerinde kilo aldı yarın eminim ki 600-700 Gr almış olcak. Şu kilo alımına mamaya başlanırsa yazık bence yaDoğumda: 3230gram
1. Ay: 4400gram
2.Ay:5050gram
İlk ay 1 kilodan fazla alıp 2. Ay 650 gram aldığı için böyle dedi doktorumuz. 2 ayı geçtik canım 71 günlük bugün.
Süt arttırmak için bir emzirme danışmanı ile görüştüm o da bana bu kilonun yeterli olduğunu mamaya ihtiyaç duyulmadığını söyledi.
Benim bebisin bayadir kokuyor .kokluyorum anlıyorum kakasını yaptığını bazen 2-3 günde bir yaptığı için fazla yapiyor kokmamasi mümkün değilAnnişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Evet canımAnnişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
De oradalar benceFisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldıkurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
Evwt evetAnnişler; bebişinizin kakası kokmaya başladı mı? Böyle hafif bi koku bezini açmadan kokusunu alabiliyorum mesela çok rahatsız edici değil. Normaldir diye düşündüm ama sizlere de sormak istedim
Babası her gaz çıkardığında aha kaka yaptı diye altını kontrol ediyor sürekli tabiki sonuç hüsranBenim aşkkuşum 2-3 günde bir kaka yapıyor hep, haliyle birikince baya kokuyor ve o kokuya hastayım ben
Aynı durum bizdede var .kucağındaki çocuğun kaka yaptığını anlamıyorBabası her gaz çıkardığında aha kaka yaptı diye altını kontrol ediyor sürekli tabiki sonuç hüsranbense odaya girdiğimde bile alıyorum kokusunu kaka yapınca
Öyle tabi Allah dermansız dert vermesin. İnsan üzülüyor daha çok küçükler, rsv 56 küsur çıktı. Burun temizliği sabah akşam sf ile seyreltilmis ventolin ve cortair verdi.Cumartesi kontrol kötü olursa nefes alıp vermesi yarın götüreceğimNormal canım alışacağız inşaAllahbiz de daha iyileşmeden oğlum yeni hastalık getirecek diye korkuyorum, her gün ateş kontrolü yapıyorum hasta olmasa bile sonra silkeleniyorum şükrediyorum, soğuk algınlığı ve griplerle uğraşıyoruz ya daha beter hastalıklar olsa?
Maşallah canım peki gram ve boy olarak bu ay kaç almış. Gecen ayla aynı mıKızlar 3 ay kontrolüne gittik rota ve Nimenrix aşılarını olduk. Gelişimi güzeldönme işi için doktor 5. Aydan sonra dönerler dedi bilginiz olsun. Bizimki güçlü kuvvetli bir bebiş baya erken dönmüş yani.. dönmedi diye üzülmeyin 5. 6. Aydaymış yani
Buldum bana iki pile mal oldu ama senin canın sağ olsun kurbağa ve fil de oradalar diyorFisher price oyun halısı olan kızlar şu şarkıda bir yeri anlamıyom kafama takıldıkurbağa ve fil ........... aslana da merhaba de:) o noktalı kısmı anlamıyorum teodora yada işte uyudular diyoe sanki
Evet ya tam oldu böyleBuldum bana iki pile mal oldu ama senin canın sağ olsun kurbağa ve fil de oradalar diyor
Boyu 3 cm uzamış gen ay 2ydi. 740 gram almış.. geçen ay 1100 gram almıştıMaşallah canım peki gram ve boy olarak bu ay kaç almış. Gecen ayla aynı mı
Aktivite masamız yoookkKızlar aktivite masasının ayaklarını çıkartıp Tummy. Time yapabilirsiniz bebeği durmayanlar fikir olsun
Daha erken zaten ben varsa diye dedimAktivite masamız yoookk
Allah acil ve kamil şifa versin bebeğine canım, bir an önce geçsin bu günlerÖyle tabi Allah dermansız dert vermesin. İnsan üzülüyor daha çok küçükler, rsv 56 küsur çıktı. Burun temizliği sabah akşam sf ile seyreltilmis ventolin ve cortair verdi.Cumartesi kontrol kötü olursa nefes alıp vermesi yarın götüreceğim
Yok artık okurken bile ellerine vurmak istedim, anneleri bir şey demiyor muArkadaşlar dün bir bugün iki arkadaşlarımın küçük çocukları parmaklarını bebeğimin ağızına sokuyorlar. O an arkadaşlarımın kucağında oluyor bebeğim ben müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Artık en başından uyaracağım çocukları bebeğe dokunmak yok diye. Hiç beklemediğim bir şeydi sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?