2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen yapabildiğimiz kadar yapalım inşallah açılır zamanla

Kızlarımın ikiside hasta oldular yine içten içe tükenmiş hissediyorum. Büyük kız sadece geçen hafta 5 gün devamlı gidebildi ondada öksürük için 100mg antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyordu. Pazar yine çöküşe geçti hapşırık burun akıntısı bende iki gün yollamadim bu sabah agladi gitmek icin gönderdim. Şimdi yine öksürüyor küçükte de burun akıntısı hapşırma tıkanıklık başladı sabah onuda götüreceğim. Çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum beslenmesine takviyesine ama olduramıyorum. Her halime yansıyor onların hastalıkları çöktüm

Diyetisyemim dereotunun işe yaradığını söylüyor bi de milkin tablet vardı bi araştırsana. Ama ben de septembra katılkyorum cunku benim de cok az geliyor sağımda
Kızlar bende temiz içerikli ama birazcıkta işe yarayan deterjanlar arıyorum. E bebekten aldıklarımdan memnun değilim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben dalin kullanıyorum bunun dogal sabun bazlı olanı temiz içerikli benim kullandıgım o kadar masum değil bi de sabun tozu olabilir
Kızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladı hamileyken durmuştu dökülmesi
Hepimizin dokulcek hamileyken donmuştu o süreç ufaktan yeniden başlayacak sonra bi anda dökülüp sonra normalleşecek

Sen benmisin

Ay herkes hastalanmış ya geçmiş olsun dikkat edin kendinize inşallah hepiniz kısa sürede toparlanın

Geçmiş olsun bende bittim yavrum gözümün önünde acı çekiyo öksürük balgam ateş çocuğu perişan etti bende hastayım bugün uykusuz ikinci geceye başladım

Geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum ikinizede

Çok geçmiş olsun öyle bir salgın var ki kimi duysam hasta hiç kendini suçlama okul ortamları zaten çok normal inşallah çabucak kolaylıkla atlatırsınız

Kızlar böyle bi video gördüm
Uyku tulumu hakkında hangisi almamız gerek diye
Ay bende almak istiyorum ama üstünü örtmeden nasıl durucam diye düşünüyorum sürekli. Kendimi üşümeyeceğine ikna edemiyorum incecikte olsa bi battaniye bişey örtmek isterim ama uyku tulumunun da bi anlamı kalmaz Bi ara Lcw ya gidip kumaşlarını inceleyip ikna olmam lazım çünkü ayaklarıyla üstünü açmaya başladı.

Kumaş inceleme kısmını anlamıyorum

Sıkı örme olabilir ince gelip cidden soğuktan koruyor olabilir. Kaz tüyü montlar gibi düşünebiliriz. İncecik ama işlevsel olabilirler. Ben 1.6 tog lcw tulum kullanıyorum ayrı yatacaksak. Gerçekten de derecesine uygun kullandığımda çıplak ayakları bile sıcacık oluyor. Birkaç kere ensesini ve sırtını baktım onlarda sıcak. Almadan sadece kumaş bakılarak emin olunamaz bence çünkü gerçekten ince duruyorlar. Bu mu koruyacak diye düşünüyor insan ama koruyor.

Bende senin gibiyim

Kızlar kaç gecedir uyanıyorum kızım sırtı su gibi terlemiş , kalın da giydirmiyorum ama terliyor , biraz önce dedim ince örteyim ince yaptım biraz sonra buz gibi oldu , elimi bedenine koydum soğuktu

Kızlar kaç gecedir uyanıyorum kızım sırtı su gibi terlemiş , kalın da giydirmiyorum ama terliyor , biraz önce dedim ince örteyim ince yaptım biraz sonra buz gibi oldu , elimi bedenine koydum soğuktu
Canım daha demin bende oğlumun ayakları terli ve nemli diye google a yazdım 4.ayda ter bezleri gelişiyormuş ondan olabilir. Farkettiğimde çorabını çıkarıyorum soğukta bile terli oluyor ter bezleri test yapıyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…