- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Aynen yapabildiğimiz kadar yapalım inşallah açılır zamanlaBenim babam da doktor yogun bakım uzmanlıgı da var, yanlıs hatırlamıyorsam sey demişti durumu stabil ama iyileşme pek gostermeyen hastaları yogun bakımda da tutmamak için aldıkları bie servis. Gecmiş olsun cok.
Biraz sürüyo, benim kızımın da gözü capaklanmıltı ben de acaba tıkanıklık mı var demiştim bitkaç video izledim kadının biri yatım yamalak masaj yaptım ama gecti diyodu sen yapabildigin kadar yap sakin oldugu zamanlarda. Gunduz uykusu da kızım oglunla aynı su an, bazen cok zor dalıyo ya da hemen uyanıyo bazen uzun uzun uyuyo. Genelde gunduzleri ana kucagında uyuyor.
Ben takıyorum ama hem ebadı büyük hem de dolu yine baya sarkık gorunuyor belki kuculunce duzelir
Melike elelede de var farklı markalarda da, katlananları var bubların onları alsana geceden de toplar kaldırırsın. Bence battaniye de kurtarır. Beni koltuk cok korkutuyor artık dönebildikleri için, ev dr sıcak ben yere atıyorum o oyun halısı falan da yerde hepNewMamaa
Ayy ben bu atak haftalarini anlamiyorum takip de edemiyorum yaaGünün atağa uyuyor canım, atak haftasına girmiş olabilirsiniz
Çevreye ilgisizlik veya tam tersi hırçınlık ile gösteriyor kendini.
Hastalık bulgusu yoksa gelip gecicidir
Diyetisyemim dereotunun işe yaradığını söylüyor bi de milkin tablet vardı bi araştırsana. Ama ben de septembra katılkyorum cunku benim de cok az geliyor sağımdaKızlar sütü arttırmak için tavsiyeleriniz neler?
1 ay önce tek göğsümden 70cc civarı süt gelirken şimdi 2 göğsümden zorla 40cc süt çıktı. Son 1 aydır yaşadığım aşırı stres böyle yaptı. Cuma günü tartımız var. Eğer kilomuz iyi olmazsa mamaya başlayacağız. Tavsiyelerinize açığım
Ben dalin kullanıyorum bunun dogal sabun bazlı olanı temiz içerikli benim kullandıgım o kadar masum değil bi de sabun tozu olabilirKızlar bende temiz içerikli ama birazcıkta işe yarayan deterjanlar arıyorum. E bebekten aldıklarımdan memnun değilim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Hepimizin dokulcekKızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladıhamileyken durmuştu dökülmesi
Sen benmisinAşağıya koyduğum linkteki takviyeleri kullanıyorum, ek olarak sabah kahvaltıda tahin pekmez dereotu ve helva yiyorum kuru dut çayıda düzenli kullanımda arttırıyor ve ben tüm bunlara rağmen hala mama veriyorumbazen olmayınca olmuyor ama buna da şükür bir de her emzirme sonrası 1 bardak suyu yavaşça içmeyi öneriyorlar, ayrıca uzun zamandır yumuşacık olan mememi dereotu sertleştirip dolulaştırdı hemde yediğim ilk gün, şimdi her öğünümde yiyorum
Bu ara pekmez maya karışımını yaptın mı işe yaradı mı ?
Solgar Brewer's Yeast With B12 250 Tablet - Fiyatı, Yorumları
Solgar Brewer's Yeast With B12 250 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bestlak Damla 50 ml - Fiyatı, Yorumları
Bestlak Damla 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlarımın ikiside hasta oldular yine içten içe tükenmiş hissediyorum. Büyük kız sadece geçen hafta 5 gün devamlı gidebildi ondada öksürük için 100mg antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyordu. Pazar yine çöküşe geçti hapşırık burun akıntısı bende iki gün yollamadim bu sabah agladi gitmek icin gönderdim. Şimdi yine öksürüyor küçükte de burun akıntısı hapşırma tıkanıklık başladı sabah onuda götüreceğim. Çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum beslenmesine takviyesine ama olduramıyorum. Her halime yansıyor onların hastalıkları çöktüm
Green clean kullanıyorum memnunum ama sarı kaka İzleri lwke çıkarıcısız çıkmıyor..Kızlar bende temiz içerikli ama birazcıkta işe yarayan deterjanlar arıyorum. E bebekten aldıklarımdan memnun değilim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Geçmiş olsun bende bittim yavrum gözümün önünde acı çekiyo öksürük balgam ateş çocuğu perişan etti bende hastayım bugün uykusuz ikinci geceye başladımKızlarımın ikiside hasta oldular yine içten içe tükenmiş hissediyorum. Büyük kız sadece geçen hafta 5 gün devamlı gidebildi ondada öksürük için 100mg antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyordu. Pazar yine çöküşe geçti hapşırık burun akıntısı bende iki gün yollamadim bu sabah agladi gitmek icin gönderdim. Şimdi yine öksürüyor küçükte de burun akıntısı hapşırma tıkanıklık başladı sabah onuda götüreceğim. Çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum beslenmesine takviyesine ama olduramıyorum. Her halime yansıyor onların hastalıkları çöktüm
Geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum ikinizedeCanım o kadar yoğun bir gündü ki
Sabah gittik 38.5 ateş ilecovid influenza dan şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükürler olsun ki
Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi
Fitil verdi her 6 saatte bir yarım ama ateşi çıkmazsa verme dedi
Burnunu temizle hava verebilirsin ince giydir bol bol emzir dedi
O kadar halsiz ki yavrum ama hala öyle derin uyuyamıyor sürekli kıpırdanıyor ağlıyor bir tek kucağımda sakinliyor
Ben de serum takıldım biraz daha iyiyim bu geceyi hayırlısıyla atlatırsak daha iyi olacağız
Fitilin etkisi geçince tekrar ateşi 37.7 ye çıktı fitil verdim inmesini bekliyoruz nöbetteyiz bu gece de
Dün sabah 9 dan beri hiç uyumadım
Sizede geçmiş olsun cnm acil şifalarGeçmiş olsun bende bittim yavrum gözümün önünde acı çekiyo öksürük balgam ateş çocuğu perişan etti bende hastayım bugün uykusuz ikinci geceye başladım
Amin saol canımGeçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum ikinizede
Çok geçmiş olsun öyle bir salgın var ki kimi duysam hasta hiç kendini suçlama okul ortamları zaten çok normal inşallah çabucak kolaylıkla atlatırsınızKızlarımın ikiside hasta oldular yine içten içe tükenmiş hissediyorum. Büyük kız sadece geçen hafta 5 gün devamlı gidebildi ondada öksürük için 100mg antibiyotik vermişti doktor onu kullanıyordu. Pazar yine çöküşe geçti hapşırık burun akıntısı bende iki gün yollamadim bu sabah agladi gitmek icin gönderdim. Şimdi yine öksürüyor küçükte de burun akıntısı hapşırma tıkanıklık başladı sabah onuda götüreceğim. Çok üzülüyorum o kadar dikkat ediyorum beslenmesine takviyesine ama olduramıyorum. Her halime yansıyor onların hastalıkları çöktüm
Ay bende almak istiyorum ama üstünü örtmeden nasıl durucam diye düşünüyorum sürekli. Kendimi üşümeyeceğine ikna edemiyorumKızlar böyle bi video gördüm
Uyku tulumu hakkında hangisi almamız gerek diye
Ay bende almak istiyorum ama üstünü örtmeden nasıl durucam diye düşünüyorum sürekli. Kendimi üşümeyeceğine ikna edemiyorumincecikte olsa bi battaniye bişey örtmek isterim ama uyku tulumunun da bi anlamı kalmaz Bi ara Lcw ya gidip kumaşlarını inceleyip ikna olmam lazım çünkü ayaklarıyla üstünü açmaya başladı.
Bende senin gibiyimAy bende almak istiyorum ama üstünü örtmeden nasıl durucam diye düşünüyorum sürekli. Kendimi üşümeyeceğine ikna edemiyorumincecikte olsa bi battaniye bişey örtmek isterim ama uyku tulumunun da bi anlamı kalmaz Bi ara Lcw ya gidip kumaşlarını inceleyip ikna olmam lazım çünkü ayaklarıyla üstünü açmaya başladı.
Ben siveno kullanıyorum memnunum canımKızlar bende temiz içerikli ama birazcıkta işe yarayan deterjanlar arıyorum. E bebekten aldıklarımdan memnun değilim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben siveno kullanıyorum memnunum canım
Canım daha demin bende oğlumun ayakları terli ve nemli diye google a yazdım 4.ayda ter bezleri gelişiyormuş ondan olabilir. Farkettiğimde çorabını çıkarıyorum soğukta bile terli oluyor ter bezleri test yapıyor anlaşılanKızlar kaç gecedir uyanıyorum kızım sırtı su gibi terlemiş , kalın da giydirmiyorum ama terliyor , biraz önce dedim ince örteyim ince yaptım biraz sonra buz gibi oldu , elimi bedenine koydum soğuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?