Bu yanağında kırmızılıklar olan kızın annesi değil mi ? Dün de brokoli yiyordu o da gaz yapıyor.Günaydın
Şu kadına bakın nerde gaz yapan şey varsa koymuş tabağaüstelik bebesi alerjili sıkıntılı yani
Evet o , valla her şeyi yiyor kadınBu yanağında kırmızılıklar olan kızın annesi değil mi ? Dün de brokoli yiyordu o da gaz yapıyor.
Evet bir de dün doktor çok acılı ve kaşıntılı bir alerjidir ağır formunu yaşıyor kızın demiş bir anne olarak ne kadar üzücü, Allahim şifa versin inşallahEvet o , valla her şeyi yiyor kadınama kızına çok üzüldüm hala neye alerjisi var bulunamadı
Ben siveno kullanıyorum ama onun da çıkarmadığı kaka lekeleri falan oluyor. Ben makineye atmadan önce lekeli kıyafetlerini elite home leke çıkarıcı ile bekletiyorum her leke çıkıyorNe kullanacağız acaba biz hem içeriği kötü olmasın istiyorum hemde işe yarasın ama öylesi yok herhalde
Sağol kuzumSizede geçmiş olsun cnm acil şifalar
Ben bu kızın tipini yerim, kendi kızıma fiziki olarak aşırı benzetiyorum ilk günden beriBende Duruyu takip ediyorum bizimkilerlerle oda. Eylül bebesi.
Çok sevimlive uslu
İnşallah öyledir canım bende bazen bakıyorum elleri su gibi , ama gece sırtının ıslak olması beni tedirgin etti , hasta olucak diye korktumCanım daha demin bende oğlumun ayakları terli ve nemli diye google a yazdım 4.ayda ter bezleri gelişiyormuş ondan olabilir. Farkettiğimde çorabını çıkarıyorum soğukta bile terli oluyor ter bezleri test yapıyor anlaşılan
Evet çok tatlı ya yerim onuBende Duruyu takip ediyorum bizimkilerlerle oda. Eylül bebesi.
Çok sevimlive uslu
İlk defa duyuyorumSüt incisi dedikleri şey bu mu acaba
Siminie Peluş Kürk Müslin Astarlı Fırfırlı Bebek Şapkası Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım canım diğerleri hep kaydıKızlar surda kaç kişiyiz, biriniz çıkıp kulakları güzel kapatan kışlık şapka onermediniz aşkolsun, küstüm
Bizimki de geçer o zaman bekleyelim bakalımYetişemiyoruzdün görümcem geldi çocuk kucağımda tatlı yaptım uyutunca eşime poğaça yaptım bu kadar gün bitti büyüğe çizgi film açtım yapacak bir şey yok.olduğu kadar idare edecekler.boş vakitte yemek yap yedir emzir gün bitiyor.süpürme silme h olmuyor. Hepsi geçecek bebeleri sevmeye bakalım biz hem emzirmek çok enerji alıyor halsizleştiriyor. atom falan yapmaya başlıcam kendime
Sütten geçen hormonlardan oluyor diye biliyorum.bizde de oldu geçti.hıçkırık midesi genişlediğindn büyüdüğünden oluyor iyi bir şey doyuyor demek ki
8 vardır
Önemli olan o terden sonra soğuğa maruz kalmaması , istersen sırtına şu ağız mendillerden koy kıyafet değiştireceğine onu değiştirirsinİnşallah öyledir canım bende bazen bakıyorum elleri su gibi , ama gece sırtının ıslak olması beni tedirgin etti , hasta olucak diye korktum
İnşallah hemen iyileşir sakin ol , biliyorum şuna panikledin kesin , ama dr götürmüşsün ve inanıyorum önmeli bişey olmadığına , kan bi çok nedenler le görüle bilir , alerjikte ola bilir memeden yuttuğu kan da olabilir (meme çatlağı varsa )Eki Görüntüle 3347904 kıZlar kakasında kan görüldü çocuğa iki gündür antibiyotik alerji ateş düşürücü veriyorum onlar mı sebep oldu bilmiyorum moralim alt üst oldu bu sabah hastaneye gittim kontrol etti ilaçlara devam et iki güne kontrole gel dedi öksürükte artma hırıltı göhsün ileri derecede kalkıp inmesi olursa bekletme getir dedi
Ama bakıyorum üç gündür çocukta bi düzelme yok memesini bile almıyor çok üzgünümMelikeben kuzum şu resmi bir sorabilir misin rica etsem
Valla onu yaparım heralde ya , gece ağlıyor ya mecbur kaldırıyorum yada gaz çıkarınca kaldırıyorum , battaniyeyle kapatıyorum ama yinede ıslak bilemiyorumÖnemli olan o terden sonra soğuğa maruz kalmaması , istersen sırtına şu ağız mendillerden koy kıyafet değiştireceğine onu değiştirirsin
Canım beslenmesi kötüyse götür bence durma , en çokta bu dönemde sıvıya ihtiyacı var , emmezse iyileşmesi gecikir daha da kötüsü dehidrate kalır yani vücudu susuz kalır Allah korusunEki Görüntüle 3347904 kıZlar kakasında kan görüldü çocuğa iki gündür antibiyotik alerji ateş düşürücü veriyorum onlar mı sebep oldu bilmiyorum moralim alt üst oldu bu sabah hastaneye gittim kontrol etti ilaçlara devam et iki güne kontrole gel dedi öksürükte artma hırıltı göhsün ileri derecede kalkıp inmesi olursa bekletme getir dedi
Ama bakıyorum üç gündür çocukta bi düzelme yok memesini bile almıyor çok üzgünümMelikeben kuzum şu resmi bir sorabilir misin rica etsem
Kızlar kakasında kan yeni oldu doktora gitmeden önceEki Görüntüle 3347904 kıZlar kakasında kan görüldü çocuğa iki gündür antibiyotik alerji ateş düşürücü veriyorum onlar mı sebep oldu bilmiyorum moralim alt üst oldu bu sabah hastaneye gittim kontrol etti ilaçlara devam et iki güne kontrole gel dedi öksürükte artma hırıltı göhsün ileri derecede kalkıp inmesi olursa bekletme getir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?