- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Arkadaşlar dün bir bugün iki arkadaşlarımın küçük çocukları parmaklarını bebeğimin ağızına sokuyorlar. O an arkadaşlarımın kucağında oluyor bebeğim ben müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Artık en başından uyaracağım çocukları bebeğe dokunmak yok diye. Hiç beklemediğim bir şeydi sinir oldum
Çocuklar aniden yapıveriyorlar ben birdaha yapma diyebiliyorum en fazla.Yok artık okurken bile ellerine vurmak istedim, anneleri bir şey demiyor mu
İki ayrı arkadaştı. Arkadaşlarıma vermemezlik yapamam ama çocuklardan uzak tut diyebilirimİlk seferde yakalayamadığım, öngörmediğim ama olan şeyler için kendimi yemiyorum fakat 2. Si olursa veya ben uyarmazsam kendimi yiyorum. Bence verme arkadaşlarına da.
Ama öyle olmaz ki dikkat etmeleri lazım oyuncak sanki bizim bebelerArkadaşlar dün bir bugün iki arkadaşlarımın küçük çocukları parmaklarını bebeğimin ağızına sokuyorlar. O an arkadaşlarımın kucağında oluyor bebeğim ben müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Artık en başından uyaracağım çocukları bebeğe dokunmak yok diye. Hiç beklemediğim bir şeydi sinir oldum
Kendileri görüp birşey demiyorlarsa bu bir çözüm olmayabilirİki ayrı arkadaştı. Arkadaşlarıma vermemezlik yapamam ama çocuklardan uzak tut diyebilirim
Bundan sonra önceden uyarıcam kesinlikle.Ama öyle olmaz ki dikkat etmeleri lazım oyuncak sanki bizim bebeler
Kesinlikle uyar bence de Allah korusun gözüne de gelebilir
Arkadaşlarım benden rahattırlar ama dediklerime de uyarlar. Uymazlarsa zaten bir daha vermem dediğin gibiKendileri görüp birşey demiyorlarsa bu bir çözüm olmayabilir
Benim bebemi de misafir çocuğu iki kere normal öptü neyse ses etmedim. Üçüncü de vakumlayarak çocuğun yanağını sömürdü güzelce uyardım bir daha yapmaması için. Maalesef karşıdaki de çocuk olunca insan bir şey yapamıyor mecburen gözümü bile ayırmıyorum biri varken.Arkadaşlar dün bir bugün iki arkadaşlarımın küçük çocukları parmaklarını bebeğimin ağızına sokuyorlar. O an arkadaşlarımın kucağında oluyor bebeğim ben müdahale edene kadar iş işten geçmiş oluyor. Artık en başından uyaracağım çocukları bebeğe dokunmak yok diye. Hiç beklemediğim bir şeydi sinir oldum
Fotografa bakinca aklima ilk gelen sey yanlis anlasilmasinKızlar aktivite masasının ayaklarını çıkartıp Tummy. Time yapabilirsiniz bebeği durmayanlar fikir olsun
Teşekkür ediyorum benim eşim de takıntılı bir kere depreme yakalandı aklı çıkıyor deprem çantamız ağzına kadar dolu hem arabada hem evde. Sabit dolapların tümü. Hatta beşiği de sabitlemişler sallanan beşik duvara çarpıp sallanmıyor beşiğe yatırmıyorum daha yatıracağımda icabına baktıracağımFotografa bakinca aklima ilk gelen sey yanlis anlasilmasindolabin sabit olup olmayisi asiri takintiliyim bu konuda.
Evet asiri gaz yapar. Boludaydiniz yanlis hatirlamiyorsam cok guzel olur ordaki kestanelerKestane gaz yapar mı
Bende kizim olduktan sonra iyice abarttim, esime diyorum ya yurtdisina tasinalim ya da mustakil ev alTeşekkür ediyorum benim eşim de takıntılı bir kere depreme yakalandı aklı çıkıyor deprem çantamız ağzına kadar dolu hem arabada hem evde. Sabit dolapların tümü. Hatta beşiği de sabitlemişler sallanan beşik duvara çarpıp sallanmıyor beşiğe yatırmıyorum daha yatıracağımda icabına baktıracağım
Allah gönlünüze göre versin deprem bölgesinde yaşıyoruz biz de. Tedbir bizden taktir allahtan.Bende kizim olduktan sonra iyice abarttim, esime diyorum ya yurtdisina tasinalim ya da mustakil ev al
Allaaah cevap gelmeyince yedim ben, evet bolu'dayimEvet asiri gaz yapar. Boludaydiniz yanlis hatirlamiyorsam cok guzel olur ordaki kestaneler
Atak olabilir gaz olabilir süt geç geliyor olabilirOğlum memedeyken bazen çok iyi içiyor bazen tutup bırakıp tekrar tutmak istiyor sonra tutup yine bir iki saniye sonra bırakıyor. Birkaç gündür sık sık yapmaya başladı. Atak falan haftasında mı yoksa benim sütüm mü az böyle bir durum yaşayan var mı?
Böyle şeyleri beklemediğimiz için çok fazla dikkat etmiyoruz haliyle. Bundan sonra daha da pimpirikli oluruzBenim bebemi de misafir çocuğu iki kere normal öptü neyse ses etmedim. Üçüncü de vakumlayarak çocuğun yanağını sömürdü güzelce uyardım bir daha yapmaması için. Maalesef karşıdaki de çocuk olunca insan bir şey yapamıyor mecburen gözümü bile ayırmıyorum biri varken.
Ben bayağıdır yaşıyorum ve koparırcasına çekiyor istemsiz bağırıyorum acıdan çocuğun ödü kopuyor ama elimde değilOğlum memedeyken bazen çok iyi içiyor bazen tutup bırakıp tekrar tutmak istiyor sonra tutup yine bir iki saniye sonra bırakıyor. Birkaç gündür sık sık yapmaya başladı. Atak falan haftasında mı yoksa benim sütüm mü az böyle bir durum yaşayan var mı?
Ya benimki de öyle sırf bu çekiştirmeleri yüzünden bir göğsümdeki yara iyileşmişken tekrar oluşmaya başladı. Ben az önce mama verdim 60 cc bitirdi gazını falan aldım kusmadı da sanırım sütüm az. Bıktım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu düşüncesindenBen bayağıdır yaşıyorum ve koparırcasına çekiyor istemsiz bağırıyorum acıdan çocuğun ödü kopuyor ama elimde değilve ağlayarak bırakıyor bende anlamadım sebebini , süt mü yok diye bakıyorum gayette geliyor bazen fışkırıyor bazen normal inşallah bi an önce çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?