2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Neden erken geçiyoruz ya bundoktorlar da bi alem ilk 6 ay anne sütü sadece diyorlar diyorlar sonra 5. Ayda tadımla başlayalım bilmem ne.. benimki ne der bilmiyorum ama ben 6 ayı doldurup başlamak istiyorum.
Emzimler 6-9. Ayda aktive olduğu için bende aslında beklemek istiyorum, kilo alımı gelişimi iyi damak tadı gelişsin daha fazla beklemeye gerek yok yavaş yavaş başlar dedi doktor ama bir uzman görüşü daha alacağım bu konuda

Ben olsam bir camasirimi bırakırdım ortada, görürlerse onlar utanirdi. Sonucta yatak odası orda her şeyi bulmaları mümkün. Risk alıp girebilirler mi bir daha acaba
Ahaha yok yada pre... bıraksın daha etkili olur bence benim kv de girip dolapyan birley almıştı bende ona çıldırıyorum yine olsa da laf söylesem diye. O zaman doğum yapıp gelmiştim eve 3 5 gün geçmişti ben anlayana kadar sonra laf söylemeyeyim deim. Yine olsada söylesem

Gördüklerindeki şoku düşünemiyorum da anlarlar mi o yaştaki insanlar, balon falan sanabilirler tövbe tövbe

Yoğurt nasıl yapıcaz ? Benim sütüm yoğurt yapacak kadar değil , dışardaki yoğurtsa veremiyoruz heralde

Senin doktor için demiyorum sadece kuzum instagramda da kimi takip etsin benim çocuğa 5. Ayda başla dedi doktor hepsi böyle. Benim bebek önden gidiyormuş filan. Ya tamam da neden anne sütü afişlerinin hepsinde ilk 6 ay sadece anne sütü diyorsunuz o zaman ilk 5 ay diyin.. hangisi doğru kafası karışıyor annelerin de

Bazıları 4 ayda tadimlara başlıyor yemeğin suyundan falan tatsin diyorlarmış. Karbonhidratı sindiren enzim 6. Ayda oluşmaya başlıyor o yüzden erken başlamak zararlı aslında. Ne acelemiz var diye düşünmüyor da değilim. Biraz literatür tarayayim bakalım buraya yazarım

Zeytin yağı 2,3 damla sütüne karıştır ver gaz damlası varsa ver , probiyotik ver kendin probiyotik ye ve bol su iç bebeği de etkiliyor , kimyon ve rezene ben verdim , rezeneye herkes korkutuyor sadece kimyon kaynatıp vere bilirsin , glisirin fitili kullan , yani çok kalmasına izin verme lifli gıda ye mesela incir kivi armut bunlar senden bebeğe geçer

İnstagram da annebebek doktoru katı gıdaya başladı. Ben ona göre ilerlerim belki seviyorum gökçe hanımı. Tabi kendi doktorumuz liste verecekte çeşitlik açısından ona fa bakarım

Evet canım ben bebeğim küvezdeyken ebe çok sancı oluyor liste vermiştik ona uyuyormuşum dedi , evet ama zeytin yağı içiyorum ondan ola bilir mi dedim , yok biz burda prematüre lere bile zeytin yağı veriyoruz demişti , ama hakiki zeytin yağı markettekiler boş

Yani acelemiz yok ben emzirmekten memnunum. Önce tadım yapıyoruz karın doymuyor diyorlar ee tamam adımı 6dan sonra yapalım ? 6. Ayda pat diye süt yetmeyecek mi de önceden tadıyoruz neye alerjisi var buluyoruz anlamadım valla. Ama benim doktor 6. Ayda başlatıcak galiba. Çünkü dün ben diyet yapabilir miyim dedim. 6 aydan sonra yaparsın , ne olur ne olmaz süt etkilenmesin illaki etkilenir çünkü dedi.

Bu bizim 3. Doktor, en iyisini bulmakla meşgulüm 3 aydır. 3 ü de farklı şeyler söylüyor çoğu konuda, sanırım kalbe mantığa ve icgudumuze en uygun olanı uygulayacağız

Aa yok yok günlük pastörize süt alıp kendimiz yapicaz ben bimdeki altın sütle yapacağım besin degeri yüksek
Aynen ben de onu kestirdim gözüme hamileyken de onu içerdim. Aman sakın açık süt iyi sanıp açık almayın annelere kv'lere kalmayın çok riskliler

Ben takıyorum babası çıkarıyor ve intikam alır gibi hep babasının omzuna kusuyor gaz çıkarırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…