2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben en çok daha söz bile kesmedigin sevgilinin annesinin babasının yengesinin abisinin olduğu eve damlayan kadın sevgili kişisine şok oldum. Millet ne geniş arkadaş
Ya hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşım

Ben olsam hasta numarası yapar odadan çıkmazdım ah vah eder dururdum. Ya birazcık düşünceli olmak zor değil. Erkekler neyse de k.validen hiç mi bu yollardan geçmedi ya
Geçmedi canım o diyor ben çocuklarımın sütünü verirdim hiç sallamadan uyurlardı

Ayıptır sorması ne yapıyorlar odada, bebeği görmeye mi girdiler başka biseyemi

Ay çok kötü o nasıl bi özel , benim eşim artık özele gitmeyelim diyor uyuzu anlamadı diye bişey bilmiyor diyor devletteki dr anladı uyuz olduğunu , şimdi bana devletten randevu al diyor

Senin kv yine iyimiş , biz onlara maddi manevi destek sunuyoruz her masrafları hatta kaynımın bütün harçlık ve okul masrafları eşime ait maalesef ki

Ay evet ya çok zor ben böyle söyleyince yabancı değiller diyor , kaynımın sevgilisine bile yabancı değil ki diyorlar ya bi enteresan

Çok şükür maşallah

Bana diyor niye bu böyle ağlıyor benim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor
E siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafı

E siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafı
Valla dedim çok şanslıymışsın sen o zaman çok rahat büyümüşler , evet diyor ben nasıl büyüdüler anlamadım ama gerçekten eşimin ailesi çok sessiz bence gerçekten çocukları dediği gibiymiş kendi diyor herkes bana derdi ‘’ benim senin gibi çocuğum olursa 10 tane doğururum ‘’ yani etraftakiler de o zaman şaşırıyormuş

Bana diyor niye bu böyle ağlıyor benim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor
Bebek dediğin ağlar da durmaz da benim bebeğim de öyle. Valla canı yaniyor gibi aglamadigi sürece niye ağlıyor demedim hiç ağlasjn yani onun da ifade edis biçimi o. Sürekli miskin olan uyuyup beslenip geri uyuyan bebek bana göre daha ilginç

3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya

Bnm büyük kızım hiç emmemişti sağıp veriyordum Dr sağmayla emme bir olmaz demişti emince daha çok süt gelir demişti

Eklentiler

• 20231208_114025.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…