Ya hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşımBen en çok daha söz bile kesmedigin sevgilinin annesinin babasının yengesinin abisinin olduğu eve damlayan kadın sevgili kişisine şok oldum. Millet ne geniş arkadaş
Geçmedi canım o diyor ben çocuklarımın sütünü verirdim hiç sallamadan uyurlardıBen olsam hasta numarası yapar odadan çıkmazdım ah vah eder dururdum. Ya birazcık düşünceli olmak zor değil. Erkekler neyse de k.validen hiç mi bu yollardan geçmedi ya
Ayıptır sorması ne yapıyorlar odada, bebeği görmeye mi girdiler başka biseyemiYa hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşım
Yav he heGeçmedi canım o diyor ben çocuklarımın sütünü verirdim hiç sallamadan uyurlardı
Ay çok kötü o nasıl bi özel , benim eşim artık özele gitmeyelim diyor uyuzu anlamadı diye bişey bilmiyor diyorBizim 3. Ay kontrolümüz var bugün, özele geliyoruz ama doktor bekliyoruz yarım saat. Sekreterine soruyorum bilmiyormuş ne zaman gelecegini. Minik bebeğim var salginda bekliyoruz doğru değil diyorum bilmiyorum diyor, parayı peşin almayı biliyorlar. İki doktordan memnun kalmadık bu 3. Doktorumuz methettiler geldik bu nedir ya. Sabah sabah cingar çıkarmamak için zor duruyorum.
Senin kv yine iyimiş , biz onlara maddi manevi destek sunuyoruzKv kendi evinde de yemek temizlik yapmiyor? Ayni benimki gibiymis, yaptigi yemege sarimsagi doldurur temizlik yapmaz yaptiginda da islak mendillebulasik yikarken kirar doker. Bunlarin disinda cok anlayisli iyi biridir, maddi manevi her turlu destegi sunar. Bende diger hareketlerine takilmadan olumlu olanlara odaklaniyorum boylece sinirim bozulmuyor.
Ay evet ya çok zor ben böyle söyleyince yabancı değiller diyor , kaynımın sevgilisine bile yabancı değil ki diyorlarYa bebekle misafir ağırlamak ne kadar zor farkında değiller mi. Benim eşim de bayılır misafire bende sevdiğim kişiler hariç pek misafir ağırlamayı sevmiyorum çünkü bütün yük bende oluyor. Bebek olduktan sonra bir kaç kez akrabalarını çağırmaktan bahsetti orda dur dedim yani ben bütün gün küçücük bebekle duş almaya fırsat bulamıyorum bir de misafirle mi uğraşıcam uzak şehirdeyiz Allahtan pek kimse yok yakınımızda. Birkaç arkadaşı hayırlı olsuna geldi çay tatlı ikramı yapana kadar bile çok zorlandım.
Çok şükür maşallah3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktorve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi
Bilmiyorum canımAyıptır sorması ne yapıyorlar odada, bebeği görmeye mi girdiler başka biseyemi
Bana diyor niye bu böyle ağlıyorYav he heÇok bilmişler sinirimi bozuyor
E siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafıBana diyor niye bu böyle ağlıyorbenim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor
Valla dedim çok şanslıymışsın sen o zamanE siz çocuk büyüttüm demeyin o zaman desene Kıbrıs kadın vermiş ağzına lafı
Bebek dediğin ağlar da durmaz da benim bebeğim de öyle. Valla canı yaniyor gibi aglamadigi sürece niye ağlıyor demedim hiç ağlasjn yani onun da ifade edis biçimi o. Sürekli miskin olan uyuyup beslenip geri uyuyan bebek bana göre daha ilginçBana diyor niye bu böyle ağlıyorbenim çocuklar sütünü ver altını değiş uyusun , meme de uyurlardı sonra koyardım yerine uyurlardı , valla dedim bilmiyorum artık bu böyle çok ağlıyor
3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktorve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi
Doktor 600 Gr sınır dedi canım, eskisi gibi kilo almasını bekleme artık dedi bana.3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya
Bnm büyük kızım hiç emmemişti sağıp veriyordum Dr sağmayla emme bir olmaz demişti emince daha çok süt gelir demiştiYok canım miktarı öğrenmek için sağmıştım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için
Cuma günkü kilomuz belirleyecek ama bana da süt azalmış geliyorCumartesi 5050gramdı. Cuma gününe kadar 150-200 gram alması gerek dedi doktorumuz. Sağol kuzum
Bana da 400 sınır demişti.Doktor 600 Gr sınır dedi canım, eskisi gibi kilo almasını bekleme artık dedi bana.
Bizde büyüklerimiz derler ki bebek anneyi tanımaya başlayınca annesinin saçları dökülürmüşKızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladıhamileyken durmuştu dökülmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?