2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kibrisss canım yine olaylar var sende şu senin kv kp çekilecek dert değil de işte çekiyorsun kibarlığından. Kapat yatak odası kapısını tam şekilde. Kimse görmesin de girmesin de ay söylenecek çok laf var da

Valla benim ki günde 4saat senebsizce sırf uykusu var ama uyumak istemiyor diye ağlıyor artık çok şükür gaz problemimiz yada kabızlık yok , inşallah da tekrarlamaz ama şimdide uyumamak için her uyku öncesi 1 saat ağlıyor

Kızlar salya için sıvı geçirmez önlük aldım. Yuvarlak model güzel bebeğin her tarafını sardı. Ben çok beğendim.

Eklentiler

• Screenshot_20231208-125242_Instagram.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 53
Valla gerçekten öyle ya , hele kp çok gıcık yemin ederim öyle bi bakışı var sanki ona borçluyum eşim de o gün sinir etti , ne desem dert oluyordu benim le ailemin önünde böyle konuşma diyordu halbuki söylediğim bişey yok bunu dedi ailesinin yanında bi bağırdım çocuğu alacaktı ver ver dedim sen alma kucağına , sonra bana minnetle sanki çocuk sadece benimmiş gibi davranıyorsun aldım kucağından herkes şok oldu sonra geldi özür diledi eşim

O gün bi mağazada gördüm bu önlüklerden direk sen geldin aklıma ama Kıbrıs’ta diye söylemem gereksizdi ama bu güzel onlar kare şeklindeydi

Ay o zaman evin işlerini yapsın bi işin ucundan tutmayan niye geliyo sinir oluyorum
Valla kıbrıscım demek ki senin eşin bundan anlıyomus sen alttan aldıkca olmuyo demek ki kv kpye de dene

Ay o zaman evin işlerini yapsın bi işin ucundan tutmayan niye geliyo sinir oluyorum

Valla kıbrıscım demek ki senin eşin bundan anlıyomus sen alttan aldıkca olmuyo demek ki kv kpye de dene
Yapamıyor ki beceremiyor , bi geldiğinden beri 2 defa elektrikli süpürge yaptı , başkada bişey yapamıyor , yapmaya çalışıyor ama olmuyor mesela bulaşıkları atıyordu bulaşık makinesine , bulaşık makinesinin yanındaki duvar nasıl kirlenmiş sanki duvar üstünde yemek yemişiz , artık kendim atıyorum makineye , yani evet bağırınca sanki kendine geldi

O zaman bende 1 ay sonra ek gıdaya başlicam önce ne vericem hiç bilmiyorum
Benim bildigim once yogurt veya balkabagı falan gibi bi sebzeyle baslanıyo, once sebzeler sonra meyveler veriliyo bş gıdayı 3 gun veriyoruz ondan sonra yenisine baslıyoruz falan daha o okumaları yapamadım Melikeben Harika olur paylasabilirsen

Kızlar ya bebeğim kaka yapma aralarını açmıştı.
2 gün 3 gün ,5 günde Bir yapıyordu. En son 6 günde yapmıştı.
Sonra ben gün saymayı unuttum. Bugün 10 gün olmuş .. sabah kulak pamuğu ve zeytinyağıyla uyardım yaptı biraz avuç içi kadar. Çok ıkındi diye devam etmedim. Çatlama olmasın diye. Koyuydu yani kabız gibiydi. Ne yapmamı önerirsiniz?

Evet meyveyle başlanmıyor diye biliyorum ben de kırmızı şeyler de daha sonra kesinlikle ev yapımı yoğurt 3 gün veriliyor ki alerji takibi yapılsın. Blender yasak cam rende. Bunlar yeğenimden hatırladıklarım. Doktorun verdiği listede evde bebe kurabiyesi yapımı bile vardı. Yarın kontrolümüz var sizin için erken isterim unutmazsam listeyi

Canım benim kızım da 2 veya 3 günde bir yapar. Doktor her gün bir çay kaşığı zeytinyağı dedi. Prematürelere bile veriyoruz dedi, ben verebilir miyim sanmıyorum ama kafana yatarsa dene istersen. Hatta popodan uyarmaktan çok daha sağlıklı dedi.

Canım gazla aşının bağlantısı neymiş
Benimkide çok gazli ama 3. Ay bexseo aşısı yapilacak

Ben olsam bir camasirimi bırakırdım ortada, görürlerse onlar utanirdi. Sonucta yatak odası orda her şeyi bulmaları mümkün. Risk alıp girebilirler mi bir daha acaba

Kızlar 5. Ay bitimi ile ek gıdaya başlıyoruz biz. Yani 8 Şubat, bebeğimi süt harici bir şey ile düşünemiyorum
Neden erken geçiyoruz ya bundoktorlar da bi alem ilk 6 ay anne sütü sadece diyorlar diyorlar sonra 5. Ayda tadımla başlayalım bilmem ne.. benimki ne der bilmiyorum ama ben 6 ayı doldurup başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…