- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Kaç yıllık evlisin kuzum, uzun yıllar evli isen tesiri azalmıştır laflarınValla napim artık sanki başka çarem yoko kadar söylendim artık kendimi bozuk radyo gibi his ediyorum çünkü aynı lafları hergün söyledim etki etmedi hala direniyorum inşallah sabrım tükenmez çünkü bazen gerçekten sınırları zorluyorlar
Yok canım 2 buçuk sene oldu aslında ama artık laflarım etkisiz hale geldi , çocuk olduktan sonra aşırı bi rahatlama geldi eşime bırakıp gidemem sanıyor ama beni tanımıyorKaç yıllık evlisin kuzum, uzun yıllar evli isen tesiri azalmıştır lafların
Canım benim ki de azıcık bak azıcık sesim yükselse ya da gülsem mesela aşırı sıçrar öyle böyle değil hatta annemlerle dalga geçiyoruz, hiç vesvese yapma onların akılları kim bilir nerde her şeye korkup sicriyorlar şuanKızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Canım onlar yiyeceğine sen ye, bence kendine takı aldır sürekli madem eşin bonkör. Onlara gideceğine sana gitsin en azından birikim olurYok canım 2 buçuk sene oldu aslında ama artık laflarım etkisiz hale geldi , çocuk olduktan sonra aşırı bi rahatlama geldi eşime bırakıp gidemem sanıyor ama beni tanımıyorsabrım tükenirse gözüm görmez ama inşallah sabrım bitmez kızım için
İşte almak istiyorum ama bana para yok diyor , yani almıyor , yada para vermiyor , annem de öyle diyor ama maalesef işe yaramıyor denedim , bana gelince para yok mu diyorum , üff abartma yine başlama şuan çekemem , tamam anladım , ben para vermiyorumCanım onlar yiyeceğine sen ye, bence kendine takı aldır sürekli madem eşin bonkör. Onlara gideceğine sana gitsin en azından birikim olur
Ay bu ne vallahi çekemem, çolugumun çocuğumun rizkindan kısıp anasına babasına kardeşine yedircek oldu paşam. Bir sinir krizi çözer bu işi. Yoksa böyle gelmiş böyle gider gibiİşte almak istiyorum ama bana para yok diyor , yani almıyor , yada para vermiyor , annem de öyle diyor ama maalesef işe yaramıyor denedim , bana gelince para yok mu diyorum , üff abartma yine başlama şuan çekemem , tamam anladım , ben para vermiyorumbin tane laf
Zaten hamileyken son haftalar beni o kadar sinirlendirdi sitrese soktu ki erken doğum yaptım , sinir sitresten hepsi , arabayı satıp parayı onlara gönderecektiAy bu ne vallahi çekemem, çolugumun çocuğumun rizkindan kısıp anasına babasına kardeşine yedircek oldu paşam. Bir sinir krizi çözer bu işi. Yoksa böyle gelmiş böyle gider gibi
Canım, bu ailede bir akıllı yok mu? Herkesin mi aklı havada? Bir kişide demiyor mu yahu bu adam ev gecindiriyor bebeği oldu niye bize yedirsin para? Evlenmeden önce görmedin mi bu yüzlerini hiç gozlemlemedin mi? Ağzım açık okuyorum şunlarıZaten hamileyken son haftalar beni o kadar sinirlendirdi sitrese soktu ki erken doğum yaptım , sinir sitresten hepsi , arabayı satıp parayı onlara gönderecektibende gönderirsen gerçekten ayrılırım senden dedim 1 hafta tartışma sonucu göndermedi
Evlenmeden önce ne yazıkki gördüm hatta üç kere sırf bu yüzden ayrıldım , geldi yalvar yakar bana söz verdi artık benim ailem olucak bir kuruş göndermicem dedi hatta evlilikten bi süre sonra da devam etti yada ben öyle sandım , ama şimdi iş bam başka bi hal almış durumdaCanım, bu ailede bir akıllı yok mu? Herkesin mi aklı havada? Bir kişide demiyor mu yahu bu adam ev gecindiriyor bebeği oldu niye bize yedirsin para? Evlenmeden önce görmedin mi bu yüzlerini hiç gozlemlemedin mi? Ağzım açık okuyorum şunları
Yaptığının doğru olduğunu düşünüyor ki devam ediyor, he böyle bir insanı da yaptığının yanlış olduğuna ikna etmek seni erkenden yaşlandırır.Evlenmeden önce ne yazıkki gördüm hatta üç kere sırf bu yüzden ayrıldım , geldi yalvar yakar bana söz verdi artık benim ailem olucak bir kuruş göndermicem dedi hatta evlilikten bi süre sonra da devam etti yada ben öyle sandım , ama şimdi iş bam başka bi hal almış durumdaabisi çalışıyor ama çocuğunun oyuncaklarını eşim alıp gönderiyor , eşi hastanede yatıyor benim eşim para gönderiyor , yani şöyle ki babası oğullarının parasını kendi parası biliyor o yüzden de böyle oluyor
Ah canım biraz büyüsün bebeğim gidip çalışmaya başliyim tekrar , o zaman risk alırım , şuan risk alsam yapamam , ama evet yapıcam , çünkü harcadıkça istiyorlar ve bunu vazife olarak görüyorlar, yaptıkları çok ayıp ama farkında bile değiller , para vermeyince sanki borçluymuşuz gibi akşama kadar elli kere ararlar gönder bekliyoruz diyeYaptığının doğru olduğunu düşünüyor ki devam ediyor, he böyle bir insanı da yaptığının yanlış olduğuna ikna etmek seni erkenden yaşlandırır.
Peki planın var mı, ya da gözünü korkutacak cesaret. Malum araya bebek girince pek risk almak istemiyoruz biz kadınlar
Çok enteresan bi aile canım ya , kız kardeşini burda okuttu gitti dedim Artık çalışır ama yok , hanım efendi yoruluyormuş parasına değmezmiş , bana para verin iş yeri açiyim diyor , dedim senin hiç bir tecrüben yok bizdede o kadar para yok sana sermaye verecek kadar , yani eşime dedim o kadar paran varsa ver ben iş yeri açiyimYaptığının doğru olduğunu düşünüyor ki devam ediyor, he böyle bir insanı da yaptığının yanlış olduğuna ikna etmek seni erkenden yaşlandırır.
Peki planın var mı, ya da gözünü korkutacak cesaret. Malum araya bebek girince pek risk almak istemiyoruz biz kadınlar
Sağol canım çok şükür daha iyi inş dahada iyi olacak çok teşekkür ederimCanım kızın nasıl oldu daha iyi inşallah
Canım genelde bebeklerde olabiliyor böyle şeyler ama için rahat etsin istiyorsan çocuk nörolojiye Bi götür beni bebikte sıçrıyor reflekslerle alakalı bence helede çok uykusu varken ya da yeni uyanıncaKızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Eşim uyuyor sabah nöbete gidicek sorarım kalkınca bebeğin daha iyi olmasına çok sevindim.Kızlar benim bebeğim dün akşam yine 38 ateşi yükselince acile götürdü. Ne yapsam da 3 saatte bir ateşi 38 civarına yükseliyordu. Acilde boğazları baya şişmiş kızarmış dedi klamox antibiyotik yazdı. Eve geldik. Tekrar ateş düşürücü verdim 11 de. O saatten beri de hiç yükselmedi çok şükür. Emmesi yutması da güzel. Antibiyotigi henüz açmadım. Başlamak istemiyorum. Sizce ateşi daha yükselmezse başlamazsam bı sıkıntı olur mu
Merhaba benim de bebeğim aniden kasılma hareketi yapıyor bazen. Sanki bı yerine sanci vurmuş gibi. Doktora sordum gazdan demişti. Ani ses veya yüksek ses duyunca korkup sıçrıyor ardından ağlıyor. Gecen gün en sevdiği beyaz gürültüyü aniden başlatınca sıçradı ve ağladı.Kızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Tamm canım çok sağolEşim uyuyor sabah nöbete gidicek sorarım kalkınca bebeğin daha iyi olmasına çok sevindim.
Canım diyecek laf yok eşine de ailesine de ayrı ayrı şaşırıyorum.. ama aklıma şöyle bir şey geldi. Al eşini karşına konuş. Senin ailen kim? Bu bebeğin ailesi kim? Eğer bu bebeğe sahip çıkması gereken kişi sen isen ona göre davran. Bu güne kadar ben bir şekilde sustum ama artık bebeğimin hakkına giriyorsun. bundan sonra bir karar ver sen öncelikli olarak bir baba mısın yoksa evlat mısın? buna karar ver. (Babayım der)Çok enteresan bi aile canım ya , kız kardeşini burda okuttu gitti dedim Artık çalışır ama yok , hanım efendi yoruluyormuş parasına değmezmiş , bana para verin iş yeri açiyim diyor , dedim senin hiç bir tecrüben yok bizdede o kadar para yok sana sermaye verecek kadar , yani eşime dedim o kadar paran varsa ver ben iş yeri açiyim
Tekrar çıkarsa başlasın calpol tedavi etmiştir belki kullanmasın dedi.Tamm canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?