2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kaç yıllık evlisin kuzum, uzun yıllar evli isen tesiri azalmıştır lafların

Kaç yıllık evlisin kuzum, uzun yıllar evli isen tesiri azalmıştır lafların
Yok canım 2 buçuk sene oldu aslında ama artık laflarım etkisiz hale geldi , çocuk olduktan sonra aşırı bi rahatlama geldi eşime bırakıp gidemem sanıyor ama beni tanımıyor sabrım tükenirse gözüm görmez ama inşallah sabrım bitmez kızım için

Canım benim ki de azıcık bak azıcık sesim yükselse ya da gülsem mesela aşırı sıçrar öyle böyle değil hatta annemlerle dalga geçiyoruz, hiç vesvese yapma onların akılları kim bilir nerde her şeye korkup sicriyorlar şuan

Canım onlar yiyeceğine sen ye, bence kendine takı aldır sürekli madem eşin bonkör. Onlara gideceğine sana gitsin en azından birikim olur

Canım onlar yiyeceğine sen ye, bence kendine takı aldır sürekli madem eşin bonkör. Onlara gideceğine sana gitsin en azından birikim olur
İşte almak istiyorum ama bana para yok diyor , yani almıyor , yada para vermiyor , annem de öyle diyor ama maalesef işe yaramıyor denedim , bana gelince para yok mu diyorum , üff abartma yine başlama şuan çekemem , tamam anladım , ben para vermiyorum bin tane laf

Ay bu ne vallahi çekemem, çolugumun çocuğumun rizkindan kısıp anasına babasına kardeşine yedircek oldu paşam. Bir sinir krizi çözer bu işi. Yoksa böyle gelmiş böyle gider gibi

Ay bu ne vallahi çekemem, çolugumun çocuğumun rizkindan kısıp anasına babasına kardeşine yedircek oldu paşam. Bir sinir krizi çözer bu işi. Yoksa böyle gelmiş böyle gider gibi
Zaten hamileyken son haftalar beni o kadar sinirlendirdi sitrese soktu ki erken doğum yaptım , sinir sitresten hepsi , arabayı satıp parayı onlara gönderecekti bende gönderirsen gerçekten ayrılırım senden dedim 1 hafta tartışma sonucu göndermedi

Canım, bu ailede bir akıllı yok mu? Herkesin mi aklı havada? Bir kişide demiyor mu yahu bu adam ev gecindiriyor bebeği oldu niye bize yedirsin para? Evlenmeden önce görmedin mi bu yüzlerini hiç gozlemlemedin mi? Ağzım açık okuyorum şunları

Evlenmeden önce ne yazıkki gördüm hatta üç kere sırf bu yüzden ayrıldım , geldi yalvar yakar bana söz verdi artık benim ailem olucak bir kuruş göndermicem dedi hatta evlilikten bi süre sonra da devam etti yada ben öyle sandım , ama şimdi iş bam başka bi hal almış durumda abisi çalışıyor ama çocuğunun oyuncaklarını eşim alıp gönderiyor , eşi hastanede yatıyor benim eşim para gönderiyor , yani şöyle ki babası oğullarının parasını kendi parası biliyor o yüzden de böyle oluyor

Yaptığının doğru olduğunu düşünüyor ki devam ediyor, he böyle bir insanı da yaptığının yanlış olduğuna ikna etmek seni erkenden yaşlandırır.
Peki planın var mı, ya da gözünü korkutacak cesaret. Malum araya bebek girince pek risk almak istemiyoruz biz kadınlar

Ah canım biraz büyüsün bebeğim gidip çalışmaya başliyim tekrar , o zaman risk alırım , şuan risk alsam yapamam , ama evet yapıcam , çünkü harcadıkça istiyorlar ve bunu vazife olarak görüyorlar, yaptıkları çok ayıp ama farkında bile değiller , para vermeyince sanki borçluymuşuz gibi akşama kadar elli kere ararlar gönder bekliyoruz diye

Çok enteresan bi aile canım ya , kız kardeşini burda okuttu gitti dedim Artık çalışır ama yok , hanım efendi yoruluyormuş parasına değmezmiş , bana para verin iş yeri açiyim diyor , dedim senin hiç bir tecrüben yok bizdede o kadar para yok sana sermaye verecek kadar , yani eşime dedim o kadar paran varsa ver ben iş yeri açiyim

Canım genelde bebeklerde olabiliyor böyle şeyler ama için rahat etsin istiyorsan çocuk nörolojiye Bi götür beni bebikte sıçrıyor reflekslerle alakalı bence helede çok uykusu varken ya da yeni uyanınca

Kızlar benim bebeğim dün akşam yine 38 ateşi yükselince acile götürdü. Ne yapsam da 3 saatte bir ateşi 38 civarına yükseliyordu. Acilde boğazları baya şişmiş kızarmış dedi klamox antibiyotik yazdı. Eve geldik. Tekrar ateş düşürücü verdim 11 de. O saatten beri de hiç yükselmedi çok şükür. Emmesi yutması da güzel. Antibiyotigi henüz açmadım. Başlamak istemiyorum. Sizce ateşi daha yükselmezse başlamazsam bı sıkıntı olur mu

Eşim uyuyor sabah nöbete gidicek sorarım kalkınca bebeğin daha iyi olmasına çok sevindim.

Merhaba benim de bebeğim aniden kasılma hareketi yapıyor bazen. Sanki bı yerine sanci vurmuş gibi. Doktora sordum gazdan demişti. Ani ses veya yüksek ses duyunca korkup sıçrıyor ardından ağlıyor. Gecen gün en sevdiği beyaz gürültüyü aniden başlatınca sıçradı ve ağladı.
Burada önemli olan sizin bu sıçramalari korktuğunda mı yapıyor yoksa durduk yere yapıyor mu bunu takip etmeniz. Eğer çok fazlaysa ve içiniz rahat etmiyorsa bı doktora danışın derim

Canım diyecek laf yok eşine de ailesine de ayrı ayrı şaşırıyorum.. ama aklıma şöyle bir şey geldi. Al eşini karşına konuş. Senin ailen kim? Bu bebeğin ailesi kim? Eğer bu bebeğe sahip çıkması gereken kişi sen isen ona göre davran. Bu güne kadar ben bir şekilde sustum ama artık bebeğimin hakkına giriyorsun. bundan sonra bir karar ver sen öncelikli olarak bir baba mısın yoksa evlat mısın? buna karar ver. (Babayım der)
Babaysan ona göre davran.Bundan sonra böyle devam edersen 1 bebek için ne istersem gerekli gereksiz alacaksın
2 bebek için bir fon açıyoruz ve ailen için yaptığın her harcama kadar bebeğe para yatırıyorsun. Ancak bu şekilde adil bir baba olursun. Paran yoksa da ona göre ailene de yarısını gönderir yarısını da bebeğe yatırırsın bütçeni ona göre yaparsın de. He benden gizli yaptığın harcamaları da gördüğümde 2 katını bebeğe yatırırsın.. madem ailene bakmakla yükümlüsün o zaman önce asıl bakmakla yükümlü olduğun bebeğe yatırım yap.. ilerde başına bir şey gelse kenarda parası olsun bebeğin ona kim bakacak de. Vs vs.. bennolsam böyle yapardım madem engel olamıyorum harcamasına o zaman bize de en qz aynı miktarda harcasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…