2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim oğlan ek gıdaya ablası sayesinde erken başladı.danone top şeker bebe büskivisi tattırdı.Allahtan bir şey olmadı.ayda yılda bir alırız onda da yerinde durmuyor kuduruk.azar yediği için yapmaz diyorum her seferinde yapıyor 2 yaş inatları başladı.eline yicek vermeye gelmiyor

Abartmışş benimki öyle dese sende yap anne 3.yü derim bana da benzeten yok ama gözleri aynı ben çekik gözlüyüz kızımla 2miz ama kv eşime diyor gözler aynı sen

Dün gittik kv komple tepeden tırnağa alışveriş yaptık, etek gömlek eşarp iç giyim ayakkabı napim artık o kadar çocuğu var hep yük benim eşimde , ben çüricem sinirden bu gidişle
Hepsini siz mi aldınız yine? Gücünüz varsa alın canım ne yapalım ne diyelim

Kuzum senin annenler sizşn orda dimi onlarda dışarda olsa onlara da alır mıydı qvaba böyle? Sende gezmek iste yaza en iyiysi

Canım güzel mi tadı bir de çok zor pişiyor mu ben düdüklüde pişirmeyi düşünüyorum. Ya ben ek gıda için çok heyecanlı ve hevesliyim
Diğer tavuklardan daha güzel. Dlrek köy tavuğu kadar
Harika olmasada iyi.genelde fırında yaptım canm normal sürede pişti zorlamadı yani..

Sağol canım bende 1 ay sonra başlicam çünkü geç kalınınca bazı bebekler artık yemek yemiyormuş

Hepsini siz mi aldınız yine? Gücünüz varsa alın canım ne yapalım ne diyelim
Biz aldık ne yapim canım kendimden kesip ona alıyorum , aslında mutlu etmeyi seviyorum ama keşke bu kadarla kalsaydı yaptıklarımız yani eşim eşit şekilde harcar hatta nerdeyse onlara daha çok harcar maalesef , ne yapayım artık , kp benim kv çok kötü davranıyor o yüzden bende üstüne kötü olmiyim diyorum

Kuzum senin annenler sizşn orda dimi onlarda dışarda olsa onlara da alır mıydı qvaba böyle? Sende gezmek iste yaza en iyiysi
Benim annemler burda ama benim annem bir kuruş dahi harcatmaz tam tersi kendi harcar bende sinir oluyorum , sen harcıyorsun o daha rahat para gönderiyor derim

Eşin ne sevap işledi de Allah karşısına seni çıkardı acaba? Ne diyeceğimi bilemedim kuzum

Kızlar aranızda lor peyniri labne falan yapacak olan var mı niyeyse onlara da heves ettim Lor için çiğ süt lazımmış ben köylüden falan almak istemiyorum, marketlerde var mıdır ya

Senin kp'de var bir yamuk ama neyse

Kızlar aranızda lor peyniri labne falan yapacak olan var mı niyeyse onlara da heves ettim Lor için çiğ süt lazımmış ben köylüden falan almak istemiyorum, marketlerde var mıdır ya
Var kuzum günlük çiğ süt diye satılır. Ama pastörize dütten de yapılır. Ben de yapacağım inş.

Eşin ne sevap işledi de Allah karşısına seni çıkardı acaba? Ne diyeceğimi bilemedim kuzum
Valla napim artık sanki başka çarem yok o kadar söylendim artık kendimi bozuk radyo gibi his ediyorum çünkü aynı lafları hergün söyledim etki etmedi hala direniyorum inşallah sabrım tükenmez çünkü bazen gerçekten sınırları zorluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…