- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Organik alamıyorum o yüzden marka veremicem.ama keskinoğlu, banvit ya da cp alıyorum.hijyenik koşulları olduğunu okudumTavuk ve yumurta organik alacağım ben, marka önerisi alabilir miyim
Geçmiş olsun canım ılık duş iyi geliyor ateş olduğundaTeşekkür ederim canım. Şuan daha iyi gibi.
Boluda koylu pazari oluyordu oradan bulabilirsin diye dusunuyorum.Tavuk ve yumurta organik alacağım ben, marka önerisi alabilir miyim
Abartmışş benimki öyle dese sende yap anne 3.yü derimBen de aynı durumdayım ya çocuktan önce gayet iyiydik şu an söylediklerinden rahatsız oluyorum. İlk torunu tamam sevecek ama çocuk kendisininmiş gibi davranıyor. Annem, anneciğim diyerek seviyordu sürekli uyardım onu bıraktı. Çocuğu her fırsatta kucağımdan alıyordu. Kızımın hemen hemen her şeyini kendisine ve babasına benzetiyor sanki ben doğurmadım çocuğu öyle bir görmezden gelmeilk zamanlar şey diyordu bir de anneni emmesen göndermem ben seni sana ben bakarım, sütüm olsa da emzirebilsem gibi gibi ben şok
Neyse ki aynı şehirde yasamıyoruz
Hepsini siz mi aldınız yine? Gücünüz varsa alın canım ne yapalım ne diyelimDün gittik kv komple tepeden tırnağa alışveriş yaptık, etek gömlek eşarp iç giyim ayakkabınapim artık o kadar çocuğu var hep yük benim eşimde , ben çüricem sinirden bu gidişle
Muchkin den de 4 lü kaşık aldım suluk aldım ben. Ama öoğu şey oioi.. sıkıntı yoktur yaYok kız bir bilgim ben öyle farklı bir şey aradım givi oldu ama ilk indirim döneminde ben de alayım en azından 1 tabak
Kuzum senin annenler sizşn orda dimi onlarda dışarda olsa onlara da alır mıydı qvaba böyle? Sende gezmek iste yaza en iyiysiEşimin babası bebeğe görmeye gelmiyor kio gezmeye gelir sık sık bide arar hadi biletimi kes diye emir verir eşime kesme bize ne derim ama fayda etmez , çok desem de benden gizli yapar sonrada ben almadım ki kendi Aldi der ama yalan
File markette bolez diye bir marka var o gezen tavuk muydu organik tavuk muydu ne ben hamileyken hep onu yedimTavuk ve yumurta organik alacağım ben, marka önerisi alabilir miyim
Canım güzel mi tadı bir de çok zor pişiyor mu ben düdüklüde pişirmeyi düşünüyorum. Ya ben ek gıda için çok heyecanlı ve hevesliyimFlw
File markette bolez diye bir marka var o gezen tavuk muydu organik tavuk muydu ne ben hamileyken hep onu yedim
Diğer tavuklardan daha güzel. Dlrek köy tavuğu kadarCanım güzel mi tadı bir de çok zor pişiyor mu ben düdüklüde pişirmeyi düşünüyorum. Ya ben ek gıda için çok heyecanlı ve hevesliyim
Sağol canım bende 1 ay sonra başlicam çünkü geç kalınınca bazı bebekler artık yemek yemiyormuşYazdıkların doğrubebişler oturup başlarını tutmaya başladıklarında hazır oluyorlar.kimisi 5 buçuk kimisi 6ay dolunca başlıyor. ben 6.ayın dolmasına 10 gün kala başlamıştım.takip edip tarif aldığım sayfalar; ekgida_anneleri, birlikteanneyiz, birannenindeneyimleri
süt alerjimiz olmasa yoğurtla başlardım.
kabakla başladım 2 gün yemek kaşığı kadar verip 3.gün patatesle birlikte haşlayıp ezip verdim.sonra havuç sonra brokoli..her yaptığıma bir çay kaşığı yada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı piştikten sonra katardım 1 kere bile kabızlık yaşamadım. tarifleri hangi ayda ne kadar verilir adını verdiğim sayfalarda mevcut.her yemeği 2 gün verdim.ayrı ayrı tattırdığım da oldu önceki tattırdıklarımla karıştırdığım da.daha sonra her öğlen 1 çay bardağı kadar vermeye başladım.sebzeleri yarımşar koyup irmikle haşlayıp blenderdan geçirirdim ama pütürlü bırakırdım.daha sonra süt kooperatifinden süt yoğurt mayalamaya başladım artık yapamıyorum hazır yiyoruz vallaKooparatiften tatlı lor ve kuzu kıyma alıp 1buçuk yaşına kadar yedirdim.(inek etinde hormon ve ilaç daha fazla oluyormuş o yüzden kuzu öneriliyor) şimdi biz ne yersek ondan.
Balığı az suyla pirinç patates soğanla buğulama gibi yapardım.google a bebek buğulama ya da bebek çorbaları yazınca her şey çıkıyor zaten.tavuk bazı markalarınkini alıyorum imkanı olan organik bulsa iyi olur tabiki.zaten pek yemiyordu hala yemiyor.
Bir de sadece emen bebeklerin 6 aydan sonra kilo alımı çok yavaşlıyor.kilo almadığını görünce öğünler artmaya başladı.aralarda sürekli emzirmek şart tabiki
Biz aldıkHepsini siz mi aldınız yine? Gücünüz varsa alın canım ne yapalım ne diyelim
Benim annemler burda ama benim annem bir kuruş dahi harcatmaz tam tersi kendi harcar bende sinir oluyorum , sen harcıyorsun o daha rahat para gönderiyor derimKuzum senin annenler sizşn orda dimi onlarda dışarda olsa onlara da alır mıydı qvaba böyle? Sende gezmek iste yaza en iyiysi
Eşin ne sevap işledi de Allah karşısına seni çıkardı acaba? Ne diyeceğimi bilemedim kuzumBiz aldıkne yapim canım kendimden kesip ona alıyorum , aslında mutlu etmeyi seviyorum ama keşke bu kadarla kalsaydı yaptıklarımız yani eşim eşit şekilde harcar hatta nerdeyse onlara daha çok harcar maalesef , ne yapayım artık , kp benim kv çok kötü davranıyor o yüzden bende üstüne kötü olmiyim diyorum
Senin kp'de var bir yamuk ama neyseBiz aldıkne yapim canım kendimden kesip ona alıyorum , aslında mutlu etmeyi seviyorum ama keşke bu kadarla kalsaydı yaptıklarımız yani eşim eşit şekilde harcar hatta nerdeyse onlara daha çok harcar maalesef , ne yapayım artık , kp benim kv çok kötü davranıyor o yüzden bende üstüne kötü olmiyim diyorum
Var kuzum günlük çiğ süt diye satılır. Ama pastörize dütten de yapılır. Ben de yapacağım inş.Kızlar aranızda lor peyniri labne falan yapacak olan var mı niyeyse onlara da heves ettimLor için çiğ süt lazımmış ben köylüden falan almak istemiyorum, marketlerde var mıdır ya
Valla napim artık sanki başka çarem yokEşin ne sevap işledi de Allah karşısına seni çıkardı acaba? Ne diyeceğimi bilemedim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?