2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Halası vardı sadece canım oda hemen çıktı zaten odadan biz kimseyle görüşmüyoruz zaten
Büyüdükçe huylar giriyorlar
Kızlar bebekleriniz genel olarak iki uyku arasında kaç saat uyanık duruyorlar? bu kitaba göre 3. Ayda bir saat ile 1,5 saat arasında maksimum uyanık kalmaları lazım Benimki 2 saat duruyor her zaman.
Hiç bakmadım saate ne zaman uykusu gelirse öyle yatıyorum müsaitlik durumuma bağlı ablasıyla ilgilenmem gerekiyor o yüzden mik ne zaman çok huzursuz olursa onunla ilgileniyorum

Senin kp'de var bir yamuk ama neyse
Ay zaten bütün suçlar kp’de bide eşimin iki kardeşi büyük olmasına rağmen çalışmıyorlar , bende çalışıp yardım etsinler diyorum ama yok çalışmıyorlar , biri kız biri erkek , madem çalışmıyorlar az harcasınlar diyorum ama nafile , erkek kardeşi zaten Kıbrıs’ta mezun oldu ama bizim araba hep onda para da veriyor eşim harcamasına , nerdeyse bizim buranın bütün kafeler restoranlara gitmiştir kız arkadaşına dün doğum günüydü çiçekler kendine marka elbiseler (Nike - Adidas ) bende ben kendim almıyorum o niye alıyor diyorum , o genç özeniyor diyor yani az kaldı çıldırmama canım

Canım kızın nasıl oldu daha iyi inşallah

Minigimin hastalığı devam ediyor. Dün akşam hastanedeydik ciğere inmemiş ama öksürük arttı diye ventolin cortair dozunu artırdı bol sf ile burun yıkama dedi. Salı kontrol demişti ama yarın bakacağım duruma göre giderim yarın. Ateşi yükseldi, koltuk altı 37.7 kulak 38.6 çay kaşığı ile calpol verdim şimdi buzdolabında soguttugum SF ile soğuk buhar yapıyorum. Mama cc si azaldı içmiyor eskisi gibi sürekli emziriyorum inşallah süt vardır

Abartmışş benimki öyle dese sende yap anne 3.yü derim bana da benzeten yok ama gözleri aynı ben çekik gözlüyüz kızımla 2miz ama kv eşime diyor gözler aynı sen
Gerçekten nedir bu kv lerin çocuğu annesinden başka herkese benzetme merakı. Benim kv de bebeği kendine, kızına, kocasına bile benzetiyor. Ama bebeğim benim aynım herkes de bunu söylüyor. Bir tek kv görümce benim dışımda herkese benzetiyor bebeği

Ne diyerek uyardınız, benimki de aynı annem, çocuğum yavrum öyle diyip duruyor. O senin torunun, çocuğun değil annesi değilsin ‍♀

İnşallah canım ama mama da ver aç da kalmasın hastalık üstüne , yavrum ya çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir

Kızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?

Allahım sana nasıl bir sabır vermiş yani blemiyorum evlerden ırak böyle aile

İstedikleri kadar inkar etsinler onlarda farkındalarda yediremiyorlar

4 aya kadar normal kabul ediliyor kızımda da var korkmuş gibi bir anda elleri iki yana açılır moro refleksi

Bu yüzden uyurken de sürekli uyanıyor sizin de öyle mi? Uyku kalitemiz de düşüyor. Sürekli kundak ile uyutuyorum mecbur.
Lovetodream kundak var geceleri elleri yüzünden uyanmaz. Gündüz yatağına yatmıyor bana sokulup emzirme yastığı üzerinde uyuyor ellerini sabitliyorum

Allahım sana nasıl bir sabır vermiş yani blemiyorum evlerden ırak böyle aile
Bazen o kadar sinirleniyorum ki vallahi çıkıp gidesim geliyor bırakasım geliyor sürekli savaşmaktan yoruldum , oradaki evlerini de eşim aldı ama kız kardeşinin adına yaptılar eşim gidemediği için , şimdi kendi adına yap diyorum ama yok , benim kardeşim benim paramı mı yiyecek diyor , çıldırmak elde değil canım , bazen gerçekten çok sıkılıyorum , sanki boğuluyorum evlenince söz vermişti , evlendikten bi süre sonra sözünü tuttu ama yine aynı hatta daha beter oldu , eşim aile babası oldu resmen onu okut ona çeyiz al onu evlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…