Annem yapıyordu bu peyniri sorup söylerim güzel oluyorduKızlar aranızda lor peyniri labne falan yapacak olan var mı niyeyse onlara da heves ettimLor için çiğ süt lazımmış ben köylüden falan almak istemiyorum, marketlerde var mıdır ya
Halası vardı sadece canım oda hemen çıktı zaten odadan biz kimseyle görüşmüyoruz zatenCanım ben nazara inanırım ondan olabilir birden ağlamış baksana. İnsanların yanında mı emziriyordun? Ona da dikkat et komşu filanda olsa yanında emzirme içeri gidiver. Annem beni çok uyarıyor 1 kadında olsa emzirme çocuğun yutma sesinden bile nazar değer diyo
Büyüdükçe huylar giriyorlarBenim kız sık sık böyle olur hatta hergün illa bir defa böyle olur, sakin yerde emzirseydin, anlamaya başladıkları için hem etrafı izlemek istiyorlar hem aç oldukları için ağlıyorlar hem meraktan ememiyorlar sonuç böyle oluyor
Hiç bakmadım saate ne zaman uykusu gelirse öyle yatıyorum müsaitlik durumuma bağlıKızlar bebekleriniz genel olarak iki uyku arasında kaç saat uyanık duruyorlar? bu kitaba göre 3. Ayda bir saat ile 1,5 saat arasında maksimum uyanık kalmaları lazım Benimki 2 saat duruyor her zaman.
Ay zaten bütün suçlar kp’deSenin kp'de var bir yamuk ama neyse
Canım kızın nasıl oldu daha iyi inşallahHalası vardı sadece canım oda hemen çıktı zaten odadan biz kimseyle görüşmüyoruz zaten
Büyüdükçe huylar giriyorlar
Hiç bakmadım saate ne zaman uykusu gelirse öyle yatıyorum müsaitlik durumuma bağlıablasıyla ilgilenmem gerekiyor o yüzden mik ne zaman çok huzursuz olursa onunla ilgileniyorum
Gerçekten nedir bu kv lerin çocuğu annesinden başka herkese benzetme merakı. Benim kv de bebeği kendine, kızına, kocasına bile benzetiyor. Ama bebeğim benim aynım herkes de bunu söylüyor. Bir tek kv görümce benim dışımda herkese benzetiyor bebeğiAbartmışş benimki öyle dese sende yap anne 3.yü derimbana da benzeten yok ama gözleri aynı ben çekik gözlüyüz kızımla 2miz ama kv eşime diyor gözler aynı sen
Ne diyerek uyardınız, benimki de aynı annem, çocuğum yavrum öyle diyip duruyor. O senin torunun, çocuğun değil annesi değilsinBen de aynı durumdayım ya çocuktan önce gayet iyiydik şu an söylediklerinden rahatsız oluyorum. İlk torunu tamam sevecek ama çocuk kendisininmiş gibi davranıyor. Annem, anneciğim diyerek seviyordu sürekli uyardım onu bıraktı. Çocuğu her fırsatta kucağımdan alıyordu. Kızımın hemen hemen her şeyini kendisine ve babasına benzetiyor sanki ben doğurmadım çocuğu öyle bir görmezden gelmeilk zamanlar şey diyordu bir de anneni emmesen göndermem ben seni sana ben bakarım, sütüm olsa da emzirebilsem gibi gibi ben şok
Neyse ki aynı şehirde yasamıyoruz
İnşallah canım ama mama da ver aç da kalmasın hastalık üstüne , yavrum ya çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirMinigimin hastalığı devam ediyor. Dün akşam hastanedeydik ciğere inmemiş ama öksürük arttı diye ventolin cortair dozunu artırdı bol sf ile burun yıkama dedi. Salı kontrol demişti ama yarın bakacağım duruma göre giderim yarın. Ateşi yükseldi, koltuk altı 37.7 kulak 38.6 çay kaşığı ile calpol verdim şimdi buzdolabında soguttugum SF ile soğuk buhar yapıyorum. Mama cc si azaldı içmiyor eskisi gibi sürekli emziriyorum inşallah süt vardır
Benim kız 5 dk galan tutup sonra yorulup başını yere yaslıyorKizlar tummy time yaparken basinizi dik tutma sureniz nasil, benimki dklarca tutmaya basladi bugun, daha dun 45 sn olmadan yoruluyordu, atak haftasi icindeyiz ya hersey ne kadar da cabuk degisiyor.
Bolez marka tavuk bim de de var, yumurta da bim in gordo marka organik yumurtası var. İkisini alıyorumFlw
File markette bolez diye bir marka var o gezen tavuk muydu organik tavuk muydu ne ben hamileyken hep onu yedim
Bu annem diye sevmek ne saçma ama ya , allahtan kimse benim kızımı öyle sevmiyorNe diyerek uyardınız, benimki de aynı annem, çocuğum yavrum öyle diyip duruyor. O senin torunun, çocuğun değil annesi değilsin♀
Şakayla karışık annesi burda burdaaaa de gülerek belki anlarNe diyerek uyardınız, benimki de aynı annem, çocuğum yavrum öyle diyip duruyor. O senin torunun, çocuğun değil annesi değilsin♀
Allahım sana nasıl bir sabır vermiş yani blemiyorumAy zaten bütün suçlar kp’debide eşimin iki kardeşi büyük olmasına rağmen çalışmıyorlar , bende çalışıp yardım etsinler diyorum ama yok çalışmıyorlar , biri kız biri erkek , madem çalışmıyorlar az harcasınlar diyorum ama nafile , erkek kardeşi zaten Kıbrıs’ta mezun oldu ama bizim araba hep onda para da veriyor eşim harcamasına , nerdeyse bizim buranın bütün kafeler restoranlara gitmiştir kız arkadaşına dün doğum günüydü çiçekler kendine marka elbiseler (Nike - Adidas ) bende ben kendim almıyorum o niye alıyor diyorum , o genç özeniyor diyor yani az kaldı çıldırmama canım
İstedikleri kadar inkar etsinler onlarda farkındalarda yediremiyorlarGerçekten nedir bu kv lerin çocuğu annesinden başka herkese benzetme merakı. Benim kv de bebeği kendine, kızına, kocasına bile benzetiyor. Ama bebeğim benim aynım herkes de bunu söylüyor. Bir tek kv görümce benim dışımda herkese benzetiyor bebeği
4 aya kadar normal kabul ediliyor kızımda da var korkmuş gibi bir anda elleri iki yana açılır moro refleksiKızlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu ama korkup sıçramalar hiç azalmadı. Bazı hareketleri vesvese yapmama sebep oluyor. Sabit tavana bakması uyanınca boşluğa bakıp tekrar tekrar üst üste sıçrayıp korkması ya da durduk yere korkması. Benzer şeyler yaşayan ya da ne zaman geçer neden olur bilen var mı?
Bu yüzden uyurken de sürekli uyanıyor sizin de öyle mi? Uyku kalitemiz de düşüyor. Sürekli kundak ile uyutuyorum mecbur.4 aya kadar normal kabul ediliyor kızımda da var korkmuş gibi bir anda elleri iki yana açılır moro refleksi
Lovetodream kundak var geceleri elleri yüzünden uyanmaz. Gündüz yatağına yatmıyor bana sokulup emzirme yastığı üzerinde uyuyor ellerini sabitliyorumBu yüzden uyurken de sürekli uyanıyor sizin de öyle mi? Uyku kalitemiz de düşüyor. Sürekli kundak ile uyutuyorum mecbur.
Bazen o kadar sinirleniyorum ki vallahi çıkıp gidesim geliyor bırakasım geliyor sürekli savaşmaktan yoruldum , oradaki evlerini de eşim aldı ama kız kardeşinin adına yaptılar eşim gidemediği için , şimdi kendi adına yap diyorum ama yok , benim kardeşim benim paramı mı yiyecek diyor , çıldırmak elde değil canım , bazen gerçekten çok sıkılıyorum , sanki boğuluyorumAllahım sana nasıl bir sabır vermiş yani blemiyorumevlerden ırak böyle aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?