- 28 Mayıs 2020
- 993
- 2.064
- 63
- 29
+Kızlar selam. Bebeğim 3 ay 3 günlük. Normalde günde en az 3 kez kaka yapan çocuk son 3 günde toplam 2 kez kaka yaptı. Neden olabilir acaba hiç yaşayan var mı bu durumu?
Benim bebişte yeni 3 ayına girdi yakın zamanda 4-5 güne çıktı kaka yapma durumu 2-3 gün üst üste yapıyorsa 4-5 gün yapmıyor. Bu durum bağırsaklarının geliştiğini gösteriyormuş sorun yok yaniKızlar selam. Bebeğim 3 aylık 5 gündür kaka yapmıyor sadece anne sütü alıyor. 5 gündür sürekli masaj yapıyorum hafifçe bacaklarını karnına doğru itiyorum arada bir biraz gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor. Aşırı bir huzursuzluğu da yok ama ben endişeliyim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Aynı durumdayız valla, 23:30-00:30 arası uyuyor, bazen 5 bazen 6 da kalkıyor emiyor sonra tekrar uyku max 2 saat daha 8 gibi falan uyanıyoruz.Kızlar bebeleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor ve sabah kaçta güne başlıyor?
Gece 12 den önce uyumuyor resmenerkene çekmeye çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor geri dönmüyor bir türlü uykuya