Canım bir gece tv izlerken anne diye bağrıyor bir bakıyorlar boyundan aşağısı kıpırdamıyor. Çocuk resmen felç gibiydi. O kadar doktor gezdiler tedavi oldu ki. Konuşamıyordu filan çok kötüydü. Yaşıtları 1 e giderken o gidemedim eli filan tutmuyordu. 1 yada 2 yıl alt sınıfa gidiyor.İnşallah rabbim korusun tüm evlatlarımızı
Yaa çok üzüldüm bulaşıklık durumu çok nadir ama sonuçları çok ağırmışrabbim şifa versin inşallah
Ah kanayan yaramız resmen. Bizde de durum aynı aile büyüklerimiz karşı bizimde, gerekli görülse devlet karşılar deniliyor. Ama arkadaşın dediği gibi maddi açıdan karşılanmıyor. Halbuki ne kadar önemli her şey için bütçe ayrılırken sağlık için hele hele de çocuklar demek geleceğimiz demek; onlar için bütçe ayrılmaması çok üzücü..
Senin bey haklı anacım 5 yılı toplu aldırmışsınBenimki iPhone 15 pro aldığı için 5 yıl hediye yok diyorneyse borçları hafifletsin şu an karışmıyorum ona sırada dyson var
Aynen katılıyorum cnmTeşekkür ederimevet kurutma makinesi ve dyson tüm anaların hakkı değil mi yaa
Erkeklere acımaya gelmez cnmSenin bey haklı anacım 5 yılı toplu aldırmışsın
Herşeye ayrılabilen bütçe çocuklar içinde ayrılmalı öyle uzaktan 4,5cocuk yapın demekle olmuyor onların masrafları nasıl karsilaniyor acaba ,dünya kadar sersefil çocuk var etrafta .çok üzüldüm cnm ,şimdi daha bir endişelendim ömür boyu pişman olmakta var işin ucundaCanım bir gece tv izlerken anne diye bağrıyor bir bakıyorlar boyundan aşağısı kıpırdamıyor. Çocuk resmen felç gibiydi. O kadar doktor gezdiler tedavi oldu ki. Konuşamıyordu filan çok kötüydü. Yaşıtları 1 e giderken o gidemedim eli filan tutmuyordu. 1 yada 2 yıl alt sınıfa gidiyor.
İnsan doğum sürecindeki yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor gerçektenNasıl bi inceliktir bu yaa ağlicam
Bence doğum bir kadının hayatındaki dönüm noktası, gelen giden ,yapılan iyilik edilen yardım asla ama asla unutulmayacak
Ayy evet sorma ya orkidelerim soldu bakım yapamıyorum, kendime zor bakıyorumİnsan doğum sürecindeki yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor gerçekten
Keşke herkes böyle düşünceli olsa.. millet hizmet bekler anca
Bir de asla doğum yapan bi arkadaşıma çiçek almayacağım evde 15 tane saksı çiçeği oldu onlar da ayrı bakım istiyornereye koycağımı şaşırdım hepsi de birbirinden güzel
Nasıl bi inceliktir bu yaa ağlicam
Bence doğum bir kadının hayatındaki dönüm noktası, gelen giden ,yapılan iyilik edilen yardım asla ama asla unutulmayacak
Alın kısmında vardı tırnağımla kazıdım çıktıBebeğimin dün kafasının üst kisminda 3-4 cm lik bir kisimda konak oluşmuş.
Nasıl geçer? Yayılmaması için ne yapmak lazım? Mustelanin şampuaninı kullanıyorum, şapka takmıyorum hiç. (Dışarı hariç)
Benimki alt değiştirmede hapsuruyor sadece nedendir bilinmezKızlar bebeleriniz gün içinde hapşırıyormu hapşırıyorsa genel olarak kaç kez? Benimki 4/5 kez hapşırıyo normalmi yoksa alerjik bir durumu mu var acaba
Benimki de 4 5 defa hapşırıyor ama doğduğundan beri öyle , solunum sistemleri toza vs alışık değil o yüzden hapşırıyorlar alerjik olsa burnuda akardı diye düşünüyorumKızlar bebeleriniz gün içinde hapşırıyormu hapşırıyorsa genel olarak kaç kez? Benimki 4/5 kez hapşırıyo normalmi yoksa alerjik bir durumu mu var acaba
Banyo yaptırmadan 2 saat önce zeytinyağı sür kafasına yumuşasın sonra yıka... çok ileri seviye değilse geçiyor ileriyse tarağı var. Bu geçince de dikkat ilk oluşurken sarı oluyor derisi. Öyle olunca hemen zeytinyağı sürüp bekletip yıkıyorum hiç kabul oluşmadı şuana kadar.Alın kısmında vardı tırnağımla kazıdım çıktı
Kesinlikle asla başka bir şeye fırsat kalmıyorAyy evet sorma ya orkidelerim soldu bakım yapamıyorum, kendime zor bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?