- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben de kolye vs bisiler takayım, memeyi tutarken ojelerime bakiyordu bugün.Benimki de öyle , boynuma tesbih taktım oynasın diye, memeyi bırakıp suratıma bakıp tekrar alıyor bu döngü hep devam ediyor dikkati dağılmasın diye beyaz gürültü açıyorum bazen işe yarıyır bazen nafile
Kolyemi de tutup çekiyor bi gün çekip koparacak ama ne zamanBen de kolye vs bisiler takayım, memeyi tutarken ojelerime bakiyordu bugün.
Katılıyorum sana canım ama bandana ile güzel yapmaya çalışmıyorlar da bandana takmak istedikleri için takıyorlardır. Ay çocuğum tatlı durur bunla değilDürüst olalım her çocuk güzel değil herkesin çocuğu kendine güzel
Durun vurmayın ya böyle düşünüyorum napayım
Benimki 2 aylık yoktu o zamandan veri 3 dak 4 dak 5 dak emer genelde.. 7 dak olursa seviniyorum. O da uyumak üzereyken oluyor ancak. Doktor yanakta bulunan emme kasları var onlar kuvvetlenmiştir bir çekişte iyi geliyordur dert etme dediKızım önceden çok keyifle emerdi, şimdi sütüm hemen gelmiyor emiyor 1 dakika öyle geliyor. Ayrıca çok kısa emiyor dikkati aşırı dağınık. Geçici bir durumdur umarım. Sizin aynı ise hep ve kilo alımı iyise demek ki sütün yeterli geliyordur canım. Yarın ASM ye gidip kilo ölçümü yaptircam en son ölçümün üstünden 15 gün geçti merak ettim
Gece uyaran olmadığı için uzun emiyor gündüz böyle. Neyse kendileri bilirBenimki 2 aylık yoktu o zamandan veri 3 dak 4 dak 5 dak emer genelde.. 7 dak olursa seviniyorum. O da uyumak üzereyken oluyor ancak. Doktor yanakta bulunan emme kasları var onlar kuvvetlenmiştir bir çekişte iyi geliyordur dert etme dedi
Gündüz bir köşe buldum kendime duvar görüyor oraya oturuyorum hep uyaran olmasın diyeGece uyaran olmadığı için uzun emiyor gündüz böyle. Neyse kendileri bilir
Aynen genelde 3.5 ay civarı öğreniyorlarmış. Biraz çalıştırayım bakalımÖğrenir inan hiç beklemediğin anda oluyor kuzum,
Olsun kuzu daha vakitleri var zaten. Yan dururken ben çevirip öğretmeye çalışıyordum arada kolunu pek çıkaramıyordı bekliyordum çıkarsın diye biraz çıkaramazsa yardım ediyordum filn.Yan dönüyor. Tam tur dönmedi. Bizimki genelde kucakta yada ana kucağında yaa maalesef
Düşer kuzum sakin ol. 37 2 yüksek ateş değil. Üstü açıktır zaten. Odanın sıcaklığı da yüksek değil dimi? Altını al o arada kazıklarını sil ıslak mendille korkutmadan. Dizlerinin arkasını sil.Kızlar calpol ne kadar sürede etki ediyor? Ateşimiz 37.5 olunca calpol verdim 2.5ml kadar. Şimdi 37.2 dahada düşmüyor. Ne yapmalıyım
İnce giydir sadece tulum tek çorap giydir ateşi iyi ölçtüğüne bebeğin ağlamadğına uykudan yeni uyanmasığına emin ol ölçerken. İki saat geçmezse ılık duş duştan yarım saat sonra geçmezse tekrar calpolKızlar calpol ne kadar sürede etki ediyor? Ateşimiz 37.5 olunca calpol verdim 2.5ml kadar. Şimdi 37.2 dahada düşmüyor. Ne yapmalıyım
Uyuyor mu suan kaçta uykuya daldıİnsanlar 10da çocuğu uyuyunca geç uyudu der bizimki şuan uyumak için mızlıyor biz de uyumasın diye uğraştıkçünkü 22.30da uyuyup gece uykusuna geçtiği iç olmadı. Eğer 23 yada 23.30 civar uyanırsa yandık gece 2 de ancak uyur
Bi doktor dan dinledim 38 ateş eşik demişti kimi bebek bu eşiğe takılmadan geçer kimide takılır 38.0 da havale geçirir demiştiBiz de evde hastalıklardan bahsediyorduk. Bir tanıdığımızın kızı 3 yaşında ve 3-4 kere havale geçirdi. Her yükselen ateş havale yapmazken onu havaleye çeviren ne oluyor kızlar?
Ya ben çeşit çeşit bandana aldım takıyorum karşısında eriyorumYani çocukları tatlı değil bandana ile mi tatlı yapmaya çalışıyorlar ilahi melike
22.40ta daldı uyanmadı şükür ama kucağımda korkudan yatağa koyamadım halaUyuyor mu suan kaçta uykuya daldı
Bikaç havale videosu izledim içim ürperdi yavrularımız önce Allah'a emanet sonuçta uykuda oluyoruz çoğu zaman uyku da ölüm gibiAteşin birden yükselmesiyle oluyor canım. Ateş aniden yükselince beyin şaşırıyor ne oldu diye kafası karışıyor ve önlem alıyor. Kasılmalar vs oluyor. Allahım korusun tüm çocuklarımızı.. ne zaman neye göre olacağı bilinmiyor maalesef. Bazıları yatkın oluyor genetik yatkınlık olabiliyor vs. Vs yani mesela 1 çocukta 40a çıkınca havale olabilir ötekinde 38.3 te bile belki olabilir. Net sınırlar yok.
Benim çoğu zaman iki dk emiyorKızlar bebekleriniz ortalama totalde kaç dakika emiyor
Kızım bir firt çekip sürekli etrafa bakıyor başını çevirip. Totalde de 7-8 dakika emiyor artık, anlamıyorum doyuyor mu o kadar emmeye
KatılıyorumDürüst olalım her çocuk güzel değil herkesin çocuğu kendine güzel
Durun vurmayın ya böyle düşünüyorum napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?