2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de kolye vs bisiler takayım, memeyi tutarken ojelerime bakiyordu bugün.

Dürüst olalım her çocuk güzel değil herkesin çocuğu kendine güzel
Durun vurmayın ya böyle düşünüyorum napayım
Katılıyorum sana canım ama bandana ile güzel yapmaya çalışmıyorlar da bandana takmak istedikleri için takıyorlardır. Ay çocuğum tatlı durur bunla değil amaaan boşver sen tak tokaları biz de saç yok anacım

Benimki 2 aylık yoktu o zamandan veri 3 dak 4 dak 5 dak emer genelde.. 7 dak olursa seviniyorum. O da uyumak üzereyken oluyor ancak. Doktor yanakta bulunan emme kasları var onlar kuvvetlenmiştir bir çekişte iyi geliyordur dert etme dedi

Gece uyaran olmadığı için uzun emiyor gündüz böyle. Neyse kendileri bilir

İnsanlar 10da çocuğu uyuyunca geç uyudu der bizimki şuan uyumak için mızlıyor biz de uyumasın diye uğraştık çünkü 22.30da uyuyup gece uykusuna geçtiği iç olmadı. Eğer 23 yada 23.30 civar uyanırsa yandık gece 2 de ancak uyur

Gece uyaran olmadığı için uzun emiyor gündüz böyle. Neyse kendileri bilir
Gündüz bir köşe buldum kendime duvar görüyor oraya oturuyorum hep uyaran olmasın diye ama benimki uyarandan değil hızlı içiyor... uyaran olunca bıraka bıraka maks 3 dak

Kızlar calpol ne kadar sürede etki ediyor? Ateşimiz 37.5 olunca calpol verdim 2.5ml kadar. Şimdi 37.2 dahada düşmüyor. Ne yapmalıyım

Yan dönüyor. Tam tur dönmedi. Bizimki genelde kucakta yada ana kucağında yaa maalesef
Olsun kuzu daha vakitleri var zaten. Yan dururken ben çevirip öğretmeye çalışıyordum arada kolunu pek çıkaramıyordı bekliyordum çıkarsın diye biraz çıkaramazsa yardım ediyordum filn.

Kızlar calpol ne kadar sürede etki ediyor? Ateşimiz 37.5 olunca calpol verdim 2.5ml kadar. Şimdi 37.2 dahada düşmüyor. Ne yapmalıyım
Düşer kuzum sakin ol. 37 2 yüksek ateş değil. Üstü açıktır zaten. Odanın sıcaklığı da yüksek değil dimi? Altını al o arada kazıklarını sil ıslak mendille korkutmadan. Dizlerinin arkasını sil.
Benimki ateşlendiğinde de calpol hemen düşürmemişti biraz beklemek gerekiyor. Ateş oluyor bağışıklığı artıyor üzülme. Ateşin biraz yükselmesi iyidir. Biraz yükselmesini isteriz.. 37.5ta vermene gerek yoktu aslında. Panik yapma sakin.

Kızlar her yerde indirim var. Benim son alışverişlerim arabayı sattık yeni arabanın siparişini verdik gümrükte bir hafta arabasızız. Bir sene onun borcu var link vermek yasak
English home dan görümceme 250tl ye çift kişilik battaniye yakaladım.
Defactoda bi alana ikinci 1 tl olan ürünlerden kardeşimle ablama bir kazak bir eşofman altı aldım kuzenime de 70 tlye peluş şapka canan20 ekstra indirim kosuyla 520 ye geldi ihtiyacı olan baksın benden bu kadar link girl veda ediyor sıfatına

İnce giydir sadece tulum tek çorap giydir ateşi iyi ölçtüğüne bebeğin ağlamadğına uykudan yeni uyanmasığına emin ol ölçerken. İki saat geçmezse ılık duş duştan yarım saat sonra geçmezse tekrar calpol

Biz de evde hastalıklardan bahsediyorduk. Bir tanıdığımızın kızı 3 yaşında ve 3-4 kere havale geçirdi. Her yükselen ateş havale yapmazken onu havaleye çeviren ne oluyor kızlar?
Bi doktor dan dinledim 38 ateş eşik demişti kimi bebek bu eşiğe takılmadan geçer kimide takılır 38.0 da havale geçirir demişti
Ateş işi sıkıntı hemen önlem almak şart bende 38.5 gördüm geçenki hastalıkta şurup verdim soydum direk ılık duş sonra düştü ama 37.5 civarında kaldı üç gün gözüme uyku girmedi kaçırırsam yükselir havale geçirir diye
Çok zor gerçekten

Yani çocukları tatlı değil bandana ile mi tatlı yapmaya çalışıyorlar ilahi melike
Ya ben çeşit çeşit bandana aldım takıyorum karşısında eriyorum
Sonrada nazar ederim diye hemen çıkarıyorum
Kız çocuğu ayrı bi tatlı

Bikaç havale videosu izledim içim ürperdi yavrularımız önce Allah'a emanet sonuçta uykuda oluyoruz çoğu zaman uyku da ölüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…