2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Disney serisi ama gorsel ayni sanirim, migrostan almistik biz. Bir de onceki aldigim ayni bezde gosterge koyu kahveye donuyordu bunda maviye donuyor.
Işte ellerinde kaldıysa eski bezden onlar denk gelir dedi bir pakette yerden anlayabilir miyiz dedim paketleri de aynı sadece tarihleri yakın olanlar kesin yenidir dedi çok eski bulamazsınız ama Çünkü çok hızlı tükeniyor falan dedi.. Ben kahverengiye dönmesini sevmedim Çünkü anlamıyorum yani normal haliyle çeşitli hali arasında hafif bir fark var Prima da sarıdan maviye dönüyordu direkt daha açarken anlıyordum bunları incelemem gerekiyor

Anket yapmışlar anneler bu yönde istemiş. ama gerçekten yan lastikleri bayağı esnek yani demiştim ya ben bebeğim için tam ortaya kadar bağlıyorum şu an ikisi üst üste geliyor neredeyse Tabii Benimki 4 numara 3 numara aldım şimdi 4 Fazla büyük olduğu için 3'e bir an alışamadım Acaba küçük midye içimde tereddüt kaldı ama küçük olamaz yani. Bugün bir takıp tekrar deneyeyim 3 numaradan Emin olayım da 2.55'ten bir paket daha alayım. Dalin'ler değil Bu arada bu yeni Disney serisi içindeyken değişmiş paket 1-2 ay olmuş bel lastiği kaldırılalı. Ama 1 ve 2 numaralarda var hala dedi Sanki yanlış duymadıysam

Yine harika bilgiler ve yine sen çok sağol canım

Belirttiğin 37.5 nereden ölçüm için geçerli? Alın mı koltukaltı mı kulak mı?
Bizi takip eden doktor alından ölçün dedi. Ben alın ve kulak içi ölçüm olarak devam ettim. Koltukaltından hiç ölçmedim o klasik termometrelerden şuan yanımda yok. Ama calpol de aşırı işe yaramadı bizde. 37.7yi gördüm en son 37.2ye kadar anca düşürdü. Şimdi yine 37.3 ateşi alından

Kızlar bu arada bizim mevlüt iptal oldu. Olması da gerekirdi zaten ama kaynanamın sağı solu belli olmuyor dün İlay ateşlenince tamam iptal edelim dedi. Kendisi 3 gündür yatak döşek yatıyor iptal etmek aklının ucundan geçmedi. Eminim İlay hasta olmasa iptal etmeyecekti

ben hep objektif olma taraftarıyım vallahi kimsenin çocuğuna yalandan iltifat edemem zaten ben en çok da kendime söylerim yani nazenin de doğduğunda ne biçimmiş ama hayranlıkla bakıyordum şimdi silcem eski resimlerini bakınca iyi vermemişim bu çocuğu başkasına diyorum. Şimdi de tatlı geliyor ama muhtemelen sadece bana

Canım yanlış anlamazsan; hadi seni eğer kızın hasta olmasaydı dinlemeyecekti, sen eşine mantık çerçevesinde istemediği söylediğinde onu da mı dinlemiyor? Yani kayınvalideler laftan anlamıyorsa kocalara baskı yapmak gerekmez mi? Eminim ki sen de söylemişsindir, eşin ne dedi, annesine mi yoksa şu salgın ortaminda sana mi hak verdi. Bu arada çok sevindim iptal olmasına

Yok canım niye yanlış anlayayım. Dün akşam eşim konuşmuş kaynanamla. O demiş çocuk da hasta oldu artık üsteleme mevlit diye. Belki onun demesi etkili olmuştur. Yoksa kendi son ana kadar bekledi ben o sırada eşime hep söyledim ama son dakika anca iptal edilebildi.

Eskilerin lafları varya hep, kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı diye. O kadar haklılarmış ki. Benimki kazana atılmadan bile mevlüt demeye başlar.
kendisinden bulaştığınu söylüyoruz geçen avmye gittiniz ondan oldu diyor. Hiçbirşeyi kabul etmiyor. Dün doktora gitmiş doktor hastalığın bulaşmaz demiş. Geldi eve kızımı almaya kalktı. Sen hastasın uzak dursan iyi olur dedim. Demesem alacaktı kucağına. Bunu yapan insan 4 çocuk annesi.

Bi yorum okumuştum, kadının bebeğinin uzamış sarılığı varmış 3.ayda tamamen geçmiş eski fotoğraflarına bakınca meğer ne çirkinmiş 3.aydan sonra sarılıkta geçince çok tatlı olduğunu söylüyor, bende bu yorumu Alparslan 1 2 aylıkken falan okumuştum (bizdede uzamış sarılık vardı) kendi kendime onun bebesi çirkinmiş demekki benimki dünya tatlısı diyordum şimdi bende Alparslan’ın eski fotoğraflarına bakıyorum bu bebek kimin diyorum ayy ne çirkinmiş öyle asdfg ana yüreği işte kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş

Mevlidi de iyiliğinden istiyor desem suncacik bebeği hasta hasta insan içine çıkarmaz, büyüklerimiz gösterisi seviyor, toruna bir mevlit yaptırmış dillere destan falan dedirtmeyi severler muhtemelen öyle bir şey istemiştir

Aynen aynen ondan. Benimki gösteriş meraklısı. Bende tam tersiyim. Hiçbirşeyimi göstermeyi sevmem. Eşimle ilk evlendiğimiz zaman eşimin kuzeninin düğününe gidecektik. Kaynanam tutturdu düğünde taktığımız bileziklerden taksan iyi olur diye. (Hayatta bilezik takmış insan değilim nefret ederim ve takmam) Bende inatla takmadım ben sevmiyorum takmam dedim. Bi daha bir çok düğüne gittik. Ağzını açamadı bişey diyemedi. Hep gösteriş. Herşey gösteriş onun için.

Gerçekten öyle nazeninde de uzamış sarılık vardı ama ondan da bağımsız kulaklarında bile kıl alnı kolları böyle kibrit çaksan tutuşacak öyle allahtan döküldü ya kız çocukları babaya benzemesin

Ya haklisin dun Ilay'i goturmusken buyuk kizi da olctureyim dedim, boyunu ben 90 cm goruyorum kadin 88 diyor, kadina diyorum ki burda 90 yazmiyor mu hayir 88 dedi kestirdi atti.

Ya zaten baktiginda ben rahatım doktoru degil, simdi ocak ayinin 8'inde bir norologla daha randevum var, herseyi cifter çifter gidiyorum, nobet vs hic birsey yok sadece koca kafali yani :)
Aa anladim, ben karistiriyorum demek ki canim :* bel lastiginden anneler niye rahatsiz olur hic anlamam.
Normalde yuksek ates koltuk altindan 38.5tir

Ama bizimkiler henuz 3-4 aylik oldugu icin (6.aya dek) yuksek ates 37.5 ve uzeri yine koltuk alti.

Bu arada aklinizda olsun bebeleriniz hastalandiginda hastane atesini olcerken sizde evdeki ates olcerinizle olcum yapin, yani hastaneyle aranizdaki farki bilin, bazen ev tipi koltuk alti cihazlari eksik olcebiliyor

Bitanesin sen salon kadını
Tesekkur ederim, hepiniz oylesiniz.
Ek gidaya gecince durum duzelmiyor. Aksine daha fena kabizlik geliyor

Her ne kadar Osman hoca annenin yedikleri cocuga gaz yapmaz desede (benim gozlemim yaptigi yonunde ama doktor degilim ben osman hocadan iyi bilemem elbette) senin bagirsak durumlarin nasil, sende kabizlik vs var mi su sira?
Kuzum Tam tersi Eskiden varmış artık yok ben beli lastikli istiyordum da değilmiş belli lastikli artık

37.5 koltuk alti, benim evdeki cihazlar hep koltuk alti icin, sanirim alin ve makat bolgesi icin 38di ama sizde bi doktorunuza sorun yanlis olmasin.
Aa silme sakin. Benim buyuk kiz dogdu, hic unutmam böcek gibiydi, kapkara bi sican yavrusuydu
Simdi karaliktan eser yok, pamuk gibi.
Bazen bebeklik fotolarını gösteriyorum kendisi oldugunu kabul etmiyor, cok cirkinmis oyle diyor.

Buyuk kızın dogum videosu var, doktor gobegime koydu ellerimin arasina alip esime donup sey demistim saskinlikla "ee cok cirkin bu!!"

Sonra cirkin bu diye diye aglamistim.
Benim iki kizda kulak iclerine kadar tuyluydu, sirtlari omuzlari hep tuy icinde. Kucugun daha tuyleri tam dökülmedi ustelik

Emme, meme, emzirme konusunda sorunlar yaşanıyor sanirim.

Ilay'da bir 20-25 gun boyunca yasadik bunu galiba hava degisiminden bir de son yasadigimiz atak bilissel arti fiziksel gelisim atagiydi, yani farkindaligi arttigi icin sıkılıyordu diye düşünüp hic baski kurmadim, su an duzeldi (2 gun once tam 4 aylik oldu) 2 dk mi emdi 2 dk verip birakiyordum yarim saat sonra yine deniyordum, kendinizi bunaltmayin cocuk emmiyor diye

Sizde muhtemelen aynisini yasiyorsunuzdur.

Canım iki dk yetiyor mu peki kaç saatte bir 2 dk emiyor. Doktor bişey dedi mı
İki bazende üç saatte bir emiyor ama genelde 2 dk emiyor ilk aylar 5 dk emiyordu kilo alımı normal gidiyordu ama bu ay hastalıktan tepe taklak olduk alması gerekirken verdi doktora sorduğumda çok az emiyor birkaç kez aynı memeyi ver son süte ulaşsın demesiydi

Ben de hiç kabizlik vs yok gayet yolunda. Anlamıyorum niye böyle ya

Ayy bizimde öyleydi kulakları omuzları kıllıydı kaşının bir kısmı ile saçları birleşikti resmen Allahtan döküldü

Çok geçmiş olsun herkes hasta bu ara belki de Allah korusun bebişe de mi bulaştı acaba ? Sen yine de maske ile emzir influenza almış başını gidiyor

MaviHayallerim canım gece nasıl geçti ateş yaptı mı
Bizimde ctesi günü menenjit aşımız var
Menenjit yaptıranlar nasıl geçti ateş oldu mu calpol vermeme gerek var mı gitmeden
Canım ateşi çıkmadı ama çok huzursuzdu bende iğneden sonra calpol verdim rahatladı .doktor ateşi çıkarsa ver dedi ama dinlemedim.
Aşı yerinde kızarıklık oldu ama şişme olmadı doktor şişerse javluya sarıp buz koy demişti. Sadece kizardigi için pamuklu kolonyagi sürdüm .verem aşısını rahat atlatmistik ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…