2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bu sorulara hiç cevap veremiyorum çünkü asla düzen yok bizde. Bazen gün içinde cok uyuyor bazen çok az, saatler falan zaten belli değil.
Napiyim biz de böyleyiz
Zamanla halledicez ins
Saati bizimde tam olarak düzenli sayılmaz ama 3 aşağı 5 yukarı aynı saatlerde oluyor dediğin gibi bazen uzun bazen kısa uyuyor ama 4 ü geçmiyor ya

Kızlar ya biz soğuk geldi bebemizi az banyo yaptırıyoruz qma soğuktan korkuya değil ev sıcakta , sürekli erteliyoruz

Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Kitabi bilgilere göre şuan 4 uyku yapmalı 4. Ay sonunda 3 uykuya düşecek.. toplam 4 5 sat olmalı... hepsi 1 - 2 saat arası olmalı son uyku şekerleme denilen 30 45 dakka olmalı.

Benimki 4 uyku yapıyor ama toplamı asla 5 saat olmuyor. Saatleri zaten hiç uymuyor

Kuzum ben de okuyamam sanıyordum bebek kucağımda uyuduğunda okuyorum 3 kitabı bitirdim bir kaç zaman içinde çok değil yani 1 ay var yok. Kucakta uyudukça okuyorum. Onun gelişimi ile ilgili şeyler okumak hoşuma gidiyor gerçekten

Ee bizde 4 uyku yapıyoruz ama Bu ara hep şekerleme düzeyinde uyuyor sabahın köründe de uyanıyor , gece çok uyanmıyor Allah’tan ( şeytan kulağına kurşun )

Balım ya ne yapsak sana gerçekten bilemiyorum ve gün içinde aklımdasınız.. bir çözüm bulmalıyız bence

Ee bizde 4 uyku yapıyoruz ama Bu ara hep şekerleme düzeyinde uyuyor sabahın köründe de uyanıyor , gece çok uyanmıyor Allah’tan ( şeytan kulağına kurşun )
4 aydasın uyku gerilemesş olabilir düzeni bozmadan uyku işaretleri ile uyutman lazım.. biraz düzeni bozulup 3 uykuya düşecektir seninki

4 aydasın uyku gerilemesş olabilir düzeni bozmadan uyku işaretleri ile uyutman lazım.. biraz düzeni bozulup 3 uykuya düşecektir seninki
Zaten huysuzlanıyor ummadığım anda bi bakıyorum uyumuş ama yarım saat sonra uyanıyor önceden gece hiç uyanmazdı ben uayndırıp emzirirdim ama bu aralar uyanıyor, başlamış mı dersin uyku gerilemesi ?

Gece uykularını bende o saate çekmek istiyorum 22 de bayılıyor bizimki , gündüz de az uyuyormuş ya uyanık kalma süresi daha fazla
Bir hafta önce bir saat uyanık kalır bir buçuk saat uyurdu. 4. Ay uyku gerilemesi dedi doktorum. Ayağımda mesela sallarsam yine 1,5 saat uyuyor uyanınca hemen pışpışlarsan devam ediyor ama yakalayamıyorum birkaç gün huysuzluk da yaptı uyumadan önce ağlamalar mızırdanmalar ama şükür keyfi yerine geldi şimdi inşallah en yakın zamanda düzelir.

Kızlar ya biz soğuk geldi bebemizi az banyo yaptırıyoruz qma soğuktan korkuya değil ev sıcakta , sürekli erteliyoruz
Ben eşim evdeyse her gün değilse gün aşırı yıkıyorum. Artık küvet taşımıyorum banyoya sobayı koyuyorum eşimin kucağına veriyorum yıkıyoruz çok da seviyor nazenin banyoyu makinanın üstünde giydiriyorum bitti gitti.

Benim eşim ne banyoda yıkıyor ne bana yıkatıyor. Sabun gibi elimizden kayıverirmiş. Gıcık oluyorum.. Küvet işi de zor geliyor

Benim eşim ne banyoda yıkıyor ne bana yıkatıyor. Sabun gibi elimizden kayıverirmiş. Gıcık oluyorum.. Küvet işi de zor geliyor
Taburede oturuyor eşim kucağında nazenin uslu uslu bakınıyor vallahi. Bazen zor geliyor eşime de söyleniyor her gün çocuk mu yıkanır diye biz pazardan pazara yıkanıyorduk diyor tam oturabilse de kızım tek başıma kafam rahat yıkasam

Kızlar sizin bu uyku sureleriniz bebegi koyuyorsunuz ve uyuyor şeklinde mi? Yoksa kucağınızda uyudugumds geçen 1 saat, ya da ayakta salladifinizda geçen bir saat mi? Niyeyse.uyku diyince hep beşiğinde mışıl mışıl yatan bebekler aklıma geliyor da

Ya size bisi dicem, ben 5 Aralık'ta ilk reglimi oldum 12 Aralık'ta bitti.
Dün hayatımda ilk kez basım döndü, annemlerin evindeydim koridor etrafımda dönüyordu eşim hemen tansiyonumu ölçtü normal çıktı.
Az önce de çok kötü istifra ettim.
Onun dışında sağlığım gayet yerinde.
Regl günlerime bakarak korktuguma uğramak istemiyorum imkansızdir değil mi bu günlere göre?
Yarın emin olmak istiyorum test alıp

Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğe (

Ben yazın her gün, kışın gün aşırı yaptircam inşallah, duşa kabine kuvetini koyup yikiyoruz. Bir tek bu hafta erteledik çok aglak olduğu için
Bizim duşa kabine küvet ve biz sığamıyoruz ya hep odaya taşımakta zor geliyor otursalar oturakta yıkasak

Kıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonra yaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Benimki de çok şükür 5. gün bugün yaptı sonunda
Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Bizim de aynı böyle. Gece uykusuna erken geçmesi için tek seferde aralıksız 2 saat uyumasın dedi doktorumuz.
Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğe (
Bizim de malesef ortalama 1 hafta ve üstü. Eşim hep yorgun, gönlü oldukça yıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…