Gece uykularını bende o saate çekmek istiyorum 22 de bayılıyor bizimki , gündüz de az uyuyormuş ya uyanık kalma süresi daha fazlaBiz uyku gerilmesi yaşıyoruz gündüz max 4uyku max 45dk. Akşam 20:30 21:00 arası gece uykusu
Saati bizimde tam olarak düzenli sayılmaz ama 3 aşağı 5 yukarı aynı saatlerde oluyor dediğin gibi bazen uzun bazen kısa uyuyor ama 4 ü geçmiyor yaBen bu sorulara hiç cevap veremiyorum çünkü asla düzen yok bizde. Bazen gün içinde cok uyuyor bazen çok az, saatler falan zaten belli değil.
Napiyim biz de böyleyiz
Zamanla halledicez ins
Kitabi bilgilere göre şuan 4 uyku yapmalı 4. Ay sonunda 3 uykuya düşecek.. toplam 4 5 sat olmalı... hepsi 1 - 2 saat arası olmalı son uyku şekerleme denilen 30 45 dakka olmalı.Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Qyy onu kimse sevmez sözde ama bence her ananın içinde bir sevgi varPeki ya eau de boq?
Kuzum ben de okuyamam sanıyordum bebek kucağımda uyuduğunda okuyorum 3 kitabı bitirdim bir kaç zaman içinde çok değil yani 1 ay var yok. Kucakta uyudukça okuyorum. Onun gelişimi ile ilgili şeyler okumak hoşuma gidiyor gerçektenÇok güzel bi kitap ama ben imkani yok okuyamam yani ben telefonunu zor elime alıyorum , kitap okumayı hayali bile zoryani benim kızım o kadar ağlıyor ki , bi aktivite bile yaptıramıyorum yani bu gidişle hiç bişey öğretemicem ben bu çocuğa ya zaman olmicak ya enerjim
Ee bizde 4 uyku yapıyoruz ama Bu ara hep şekerleme düzeyinde uyuyorKitabi bilgilere göre şuan 4 uyku yapmalı 4. Ay sonunda 3 uykuya düşecek.. toplam 4 5 sat olmalı... hepsi 1 - 2 saat arası olmalı son uyku şekerleme denilen 30 45 dakka olmalı.
Benimki 4 uyku yapıyor ama toplamı asla 5 saat olmuyor. Saatleri zaten hiç uymuyor
Balım ya ne yapsak sana gerçekten bilemiyorum ve gün içinde aklımdasınız.. bir çözüm bulmalıyız benceAslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmen
4 aydasın uyku gerilemesş olabilir düzeni bozmadan uyku işaretleri ile uyutman lazım.. biraz düzeni bozulup 3 uykuya düşecektir seninkiEe bizde 4 uyku yapıyoruz ama Bu ara hep şekerleme düzeyinde uyuyorsabahın köründe de uyanıyor , gece çok uyanmıyor Allah’tan ( şeytan kulağına kurşun )
Zaten huysuzlanıyor ummadığım anda bi bakıyorum uyumuş ama yarım saat sonra uyanıyor önceden gece hiç uyanmazdı ben uayndırıp emzirirdim ama bu aralar uyanıyor, başlamış mı dersin uyku gerilemesi ?4 aydasın uyku gerilemesş olabilir düzeni bozmadan uyku işaretleri ile uyutman lazım.. biraz düzeni bozulup 3 uykuya düşecektir seninki
Bir hafta önce bir saat uyanık kalır bir buçuk saat uyurdu. 4. Ay uyku gerilemesi dedi doktorum. Ayağımda mesela sallarsam yine 1,5 saat uyuyor uyanınca hemen pışpışlarsan devam ediyor ama yakalayamıyorumGece uykularını bende o saate çekmek istiyorum 22 de bayılıyor bizimki , gündüz de az uyuyormuş ya uyanık kalma süresi daha fazla
Ben eşim evdeyse her gün değilse gün aşırı yıkıyorum. Artık küvet taşımıyorum banyoya sobayı koyuyorum eşimin kucağına veriyorum yıkıyoruz çok da seviyor nazenin banyoyu makinanın üstünde giydiriyorum bitti gitti.Kızlar ya biz soğuk geldi bebemizi az banyo yaptırıyoruzqma soğuktan korkuya değil ev sıcakta , sürekli erteliyoruz
Benim eşim ne banyoda yıkıyor ne bana yıkatıyor. Sabun gibi elimizden kayıverirmiş. Gıcık oluyorum.. Küvet işi de zor geliyorBen eşim evdeyse her gün değilse gün aşırı yıkıyorum. Artık küvet taşımıyorum banyoya sobayı koyuyorum eşimin kucağına veriyorum yıkıyoruz çok da seviyor nazenin banyoyu makinanın üstünde giydiriyorum bitti gitti.
Taburede oturuyor eşim kucağında nazenin uslu uslu bakınıyor vallahi. Bazen zor geliyor eşime de söyleniyor her gün çocuk mu yıkanır diye biz pazardan pazara yıkanıyorduk diyorBenim eşim ne banyoda yıkıyor ne bana yıkatıyor. Sabun gibi elimizden kayıverirmiş. Gıcık oluyorum.. Küvet işi de zor geliyor
Ben yazın her gün, kışın gün aşırı yaptircam inşallah, duşa kabine kuvetini koyup yikiyoruz. Bir tek bu hafta erteledik çok aglak olduğu içinKızlar ya biz soğuk geldi bebemizi az banyo yaptırıyoruzqma soğuktan korkuya değil ev sıcakta , sürekli erteliyoruz
Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğeTaburede oturuyor eşim kucağında nazenin uslu uslu bakınıyor vallahi. Bazen zor geliyor eşime de söyleniyor her gün çocuk mu yıkanır diye biz pazardan pazara yıkanıyorduk diyortam oturabilse de kızım tek başıma kafam rahat yıkasam
Bizim duşa kabine küvet ve biz sığamıyoruz ya hep odaya taşımakta zor geliyor otursalar oturakta yıkasakBen yazın her gün, kışın gün aşırı yaptircam inşallah, duşa kabine kuvetini koyup yikiyoruz. Bir tek bu hafta erteledik çok aglak olduğu için
Benimki de çok şükür 5. gün bugün yaptı sonundaKıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonrayaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Bizim de aynı böyle. Gece uykusuna erken geçmesi için tek seferde aralıksız 2 saat uyumasın dedi doktorumuz.Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Bizim de malesef ortalama 1 hafta ve üstü. Eşim hep yorgun, gönlü oldukça yıkıyoruz.Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğe(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?