2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar siz parfum mu sıkıyorsunuz! Ben şok. Sjsjsjsjjs ben 2021 ocak'tan beri sıkmıyorum. 2021 ekim'den beri eau de kusmuk favori kokum, tavsiye ederim tam anne kokusu ahhshsjs.

Uzgunum editi: Ilay daha donmuyor, cok cabaliyor ama donmuyor. Oyuncaklari, cingiraklari tutup oynuyor, elinden düşünce geri alıyor yakindaysa ama donemiyor, ablasi da cok gec donmustu. Benim kizlar icin donmek cok zor birsey sanirim

Kıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonra yaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Ay ben kaka yaptı mı gaz çıkardı mı bi mutlu oluyorum çok şükür çok şükür diye evde geziniyorum anne olmayan anlamaz bu durumu

Benim ki üç gün önce yan dönmüştü sonra bir daha hiç dönmedi, hevesi de kalmamış gibi. Dönmek sanılanın aksine en zor gelişim basamağı, tüm gövde kaslarının aktivasyonunu gerektiriyor 5 aydan önce dönememesi de pek problem arz etmiyor.

Evet ablasi da neredeyse 6.ayda dönmüştü. Her gun 15 dk yuvarlanmaca oynatiyordum, simdi de yerinde durmuyor.

Tam tutuyor mu ? Benim kızım tutuyor ama bazen tuttuğunu sanıyor ama aslında biberonu ağzından itip çıkarıyor sanki tam komut veremiyor
Yok kız tam tutamıyor yani sabah böyle tuttu hatta sonuna kadar o tuttu ama öğlen verdiğimde tam tutamadı , hesap meselesi çok fena bunlar

Kıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonra yaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Ben babasını arayıp haber veriyorum kaka yaptı diye acayip mutlu oluyor evdeykende çağırıp gösteriyorum koşa koşa geliyor odasından ajajaja

Ya bu çocuklar aslında düzen hastası ama biz bunu uygulayamıyoruz.. hafta içi sorun yok 1.5 saat civarı uyanık kalır sonra uyur sorunsuz.. az yada çok ama uyur yani. Bugün babası evde biz bir şeylerle uğraşırken çocuğun saati kaçtı 2.5 saat oldu uyumuyor şimdi huysuzluk yapıyor.. çok üzüldüm kendime kızdım

Benimde aklim almiyor gercekten bence yaptiklari sevmek degil bencillik kendilerini 3 dk mutlu etmek icin bebekleri gunlerce hasta edebilirler. Isin kotusu cahillikle falan da alakasi yok dede babane olunca birsey oluyor bunlara.
Ben hasta olmasa bile kizima kimse dokunmasin sevmesin opmesin istiyorum. Kendim sapur supur opup mincikliyorum

Off ya yarın 5 arkadaşım gelcek bana
Erteleme sansin varsa ertele canim herkes hasta ve nedense gizliyor. Benim esimin isyerinden arkadaslari gelcekti, erteledik bahane bulduk. Gelcekleri gunun ertesi gunu 2 kisi rapor almis, infulenza olmuslar. Yani ertelemesek gelcekler, bizi de hasta etcekler

septembrmom Salon Kadini tv acin sag ya da sol tarafina bakmak icin donuyorlar. Bu tv aski nereden geliyor anlamiyorum kirmizi cizgimdi tv tel tablet inadina kizim gorunce dikkat kesiliyor.

Kuzum biri yurtdışından geliyor. Daha ekim ayında günü belirledik. Ama hepsinin 1 2 yaş çocukları var hasta olsalar gelmezler bilinçli insanlar hepsi. Ona güveniyorum. Geçen biri tek geldi bana bn sıkılıyorum evde diye uğradı. Dikkatle inceledim çocuğa ellemedi bile bu yollardan o da geçti ve benim kadar hassas sağolsun. Ki en yakın arkadaşımdır alıp mıncırmak istemiştir eminim umarım hiç sorun çıkmaz tek duam o

Eşim öperken bile kızıyorum çok öpme ben senin kDar öpmüyorum filan diyorum. O yokken öpüyorum babası da olsa işe gidiyor dışarda sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…