- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bence daha demezŞimdi bir daha mevlüt mevlüt der mi ilerde
Yaa o parmaklar gözlük şapkaHaha yerimbenimki de biberonu kendi tutuyor o minicik elleriyle
Tam tutuyor mu ? Benim kızım tutuyor ama bazen tuttuğunu sanıyor ama aslında biberonu ağzından itip çıkarıyor sanki tam komut veremiyorHaha yerimbenimki de biberonu kendi tutuyor o minicik elleriyle
Kuyban oyuyumHaha yerimbenimki de biberonu kendi tutuyor o minicik elleriyle
Ay ben kaka yaptı mı gaz çıkardı mı bi mutlu oluyorum çok şükür çok şükür diye evde geziniyorumKıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonrayaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Benim ki üç gün önce yan dönmüştü sonra bir daha hiç dönmedi, hevesi de kalmamış gibi. Dönmek sanılanın aksine en zor gelişim basamağı, tüm gövde kaslarının aktivasyonunu gerektiriyor 5 aydan önce dönememesi de pek problem arz etmiyor.Kizlar siz parfum mu sıkıyorsunuz! Ben şok. Sjsjsjsjjs ben 2021 ocak'tan beri sıkmıyorum.2021 ekim'den beri eau de kusmuk favori kokum, tavsiye ederim tam anne kokusu ahhshsjs.
Uzgunum editi: Ilay daha donmuyor, cok cabaliyor ama donmuyor. Oyuncaklari, cingiraklari tutup oynuyor, elinden düşünce geri alıyor yakindaysa ama donemiyor, ablasi da cok gec donmustu. Benim kizlar icin donmek cok zor birsey sanirim
Annneeee diye bağırdım kaka yapınca, annem de elini kapıya vurmuş bir şey oldu sanıpAy ben kaka yaptı mı gaz çıkardı mı bi mutlu oluyorum çok şükür çok şükür diye evde geziniyorumanne olmayan anlamaz bu durumu
Evet ablasi da neredeyse 6.ayda dönmüştü. Her gun 15 dk yuvarlanmaca oynatiyordum, simdi de yerinde durmuyor.Benim ki üç gün önce yan dönmüştü sonra bir daha hiç dönmedi, hevesi de kalmamış gibi. Dönmek sanılanın aksine en zor gelişim basamağı, tüm gövde kaslarının aktivasyonunu gerektiriyor 5 aydan önce dönememesi de pek problem arz etmiyor.
Yok kız tam tutamıyor yani sabah böyle tuttu hatta sonuna kadar o tuttu ama öğlen verdiğimde tam tutamadı , hesap meselesi çok fena bunlarTam tutuyor mu ? Benim kızım tutuyor ama bazen tuttuğunu sanıyor ama aslında biberonu ağzından itip çıkarıyor sanki tam komut veremiyor
Yaa sen nasıl tutuyorsun o minik parmaklarla yaaa yerim seni maaşallahHaha yerimbenimki de biberonu kendi tutuyor o minicik elleriyle
AnalıqKuyban oyuyumPek tatlılar yeni bir aşamaya geçtiklerinde aglayasim geliyor ya
Ben babasını arayıp haber veriyorum kaka yaptı diye acayip mutlu oluyorKıslar benim bugünkü mutluluğum kızım 6 gün sonrayaptığı için
Annelik bana minnacık şeylere mutlu olmayı öğretti
Benimde aklim almiyor gercekten bence yaptiklari sevmek degil bencillik kendilerini 3 dk mutlu etmek icin bebekleri gunlerce hasta edebilirler. Isin kotusu cahillikle falan da alakasi yok dede babane olunca birsey oluyor bunlara.Teyzem misafirlige gelmek icin kirk takla atiyor ben reddettim reddettim, annem onlara gitti. Saka gibi degil mi? Dun anneme telefonda teyzeme yanasma diyorum, ordan bana bagiriyor "hastalikli miyiz?" Diye, evet dedim, seni surunduren bebelerimi oldurebilir. Dinlediler mi, hayir.
Buyuk kizim 18 gunluktu, kaynanam elinden sigil gibi bisey aldirmisti, yani 1-2 dikislik bir isi vardi. Tam 3 ay sonra bize gelmişti, nasil becerdiyse o 1-2 dikis enfeksiyon kapmis, bize söylemek yok.
18 gunluk cocuk varken fink fink sokaklarda gezip, evde elini yikamadan cocugumu kucagina aliyor, ağzını burnunu opuyormus. Ben bunu farkettim, ellerini yika diye uyardim ama cok tatli dille.
Simdi mesele sadece sokak mikrobu degil elinde enfeksiyonlu yara varmis. Ne sekil delirdigimi tahmin edersiniz, ama kv'ye yansitmadim. Ama ne hikmetse ben suclu oldum, bizden giderken yine enfeksiyonlu eliyle bebegi zorla cekmek suretiyle kucagimdan alip opup koklamisti. "Bizde cocuk buyuttuk, ama boyle davranmadik" demisti.
Surat ifadesini hic unutmam.
Hayir bu arada kendisine enfeksiyon icin pansuman yapmayi teklif ettim, cani yaniyor diye kabul etmedi, elleirni yika dedim, doktor su degdirme dedi diyor. Yahu tamam da sen gelmissin 400 yasina, senin 2 dikis icin canin yanmayacak diye 18 gunluk bebemi hasta olsun?
Yani bu dusuncesizligi atlatamiyorum inanin, hic yuzune vurmadim ama kendisi benim gozumde benden olan torunlarini sevmeyen babanne olarak kodlandi.
Erteleme sansin varsa ertele canim herkes hasta ve nedense gizliyor. Benim esimin isyerinden arkadaslari gelcekti, erteledik bahane bulduk. Gelcekleri gunun ertesi gunu 2 kisi rapor almis, infulenza olmuslar. Yani ertelemesek gelcekler, bizi de hasta etceklerOff ya yarın 5 arkadaşım gelcek bana
Benim ki üç gün önce yan dönmüştü sonra bir daha hiç dönmedi, hevesi de kalmamış gibi. Dönmek sanılanın aksine en zor gelişim basamağı, tüm gövde kaslarının aktivasyonunu gerektiriyor 5 aydan önce dönememesi de pek problem arz etmiyor.
Kuzum biri yurtdışından geliyor. Daha ekim ayında günü belirledik. Ama hepsinin 1 2 yaş çocukları var hasta olsalar gelmezler bilinçli insanlar hepsi. Ona güveniyorum. Geçen biri tek geldi bana bn sıkılıyorum evde diye uğradı. Dikkatle inceledim çocuğa ellemedi bileErteleme sansin varsa ertele canim herkes hasta ve nedense gizliyor. Benim esimin isyerinden arkadaslari gelcekti, erteledik bahane bulduk. Gelcekleri gunun ertesi gunu 2 kisi rapor almis, infulenza olmuslar. Yani ertelemesek gelcekler, bizi de hasta etcekler
Eşim öperken bile kızıyorum çok öpme ben senin kDar öpmüyorum filan diyorum. O yokken öpüyorumBenimde aklim almiyor gercekten bence yaptiklari sevmek degil bencillik kendilerini 3 dk mutlu etmek icin bebekleri gunlerce hasta edebilirler. Isin kotusu cahillikle falan da alakasi yok dede babane olunca birsey oluyor bunlara.
Ben hasta olmasa bile kizima kimse dokunmasin sevmesin opmesin istiyorum. Kendim sapur supur opup mincikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?