- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Insallah canim sorunsuz gecerKuzum biri yurtdışından geliyor. Daha ekim ayında günü belirledik. Ama hepsinin 1 2 yaş çocukları var hasta olsalar gelmezler bilinçli insanlar hepsi. Ona güveniyorum. Geçen biri tek geldi bana bn sıkılıyorum evde diye uğradı. Dikkatle inceledim çocuğa ellemedi bilebu yollardan o da geçti ve benim kadar hassas sağolsun. Ki en yakın arkadaşımdır alıp mıncırmak istemiştir eminim umarım hiç sorun çıkmaz tek duam o
Tek yapabileceğim bu valla dua edeyim bol bol bir deInsallah canim sorunsuz gecerevi havalandirirsin bol bol.
Kız öyle demee eau de salya da güzel koku ama daha hafif tabiKizlar siz parfum mu sıkıyorsunuz! Ben şok. Sjsjsjsjjs ben 2021 ocak'tan beri sıkmıyorum.2021 ekim'den beri eau de kusmuk favori kokum, tavsiye ederim tam anne kokusu ahhshsjs.
Uzgunum editi: Ilay daha donmuyor, cok cabaliyor ama donmuyor. Oyuncaklari, cingiraklari tutup oynuyor, elinden düşünce geri alıyor yakindaysa ama donemiyor, ablasi da cok gec donmustu. Benim kizlar icin donmek cok zor birsey sanirim
Benimkide öyle ya fotoğrafını çekerken poz veriyor ana kucağındayken başını çevirip tvye bakıyor , yere koyuyorum ters bi şekilde kendini çevirip tv pozisyonu alıyor paşamseptembrmom Salon Kadini tv acin sag ya da sol tarafina bakmak icin donuyorlar. Bu tv aski nereden geliyor anlamiyorum kirmizi cizgimdi tv tel tablet inadina kizim gorunce dikkat kesiliyor.
Benim kız da masterchefi çok seviyordu artık hiç TV açmıyorumBenimkide öyle ya fotoğrafını çekerken poz veriyor ana kucağındayken başını çevirip tvye bakıyor , yere koyuyorum ters bi şekilde kendini çevirip tv pozisyonu alıyor paşam
Kendi doktorumuz gördü şimdilik yatmayacak, burun spreyi, ventosol, inflacort verdi. Ateşi olsada olmasada 6 saatte bir 3ml calpol vereceğiz. Ciğerlerine inmemiş çok şükür. Salı günü kontrolümüz varSenin dediğine gore guncelannenin paylaştığı tabloya bakmamız lazım ates konusunda, alta ekliyorum
Osman hocanın videosu var sanırım normal ısıda, balgam atsın diye boyle bi sey yapıyolar hatta ben de daha almamıştım nebulizatör hasta olunca aldım belki lazım olur diye
Septembrın dediği gibi kendi dönüyosa müdahale edilmiyor diye biliyorum
Parfüm mü o güzel kokuku sey neydi nasıl bişrydi 3 aydır unuttum
Hastane işi noldu ddl, yatacak mı ilay
Diyeceğine yemin edebilirim ama ispatlayamamŞimdi bir daha mevlüt mevlüt der mi ilerde
Aslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmenYa bu çocuklar aslında düzen hastası ama biz bunu uygulayamıyoruz.. hafta içi sorun yok 1.5 saat civarı uyanık kalır sonra uyur sorunsuz.. az yada çok ama uyur yani. Bugün babası evde biz bir şeylerle uğraşırken çocuğun saati kaçtı 2.5 saat oldu uyumuyor şimdi huysuzluk yapıyor.. çok üzüldüm kendime kızdım
Peki ya eau de boq?Kız öyle demee eau de salya da güzel koku ama daha hafif tabi
Çok güzel bi kitap ama ben imkani yok okuyamam yani ben telefonunu zor elime alıyorum , kitap okumayı hayali bile zorÜstümüzde çok yük var yaa..
Canım bi sabah uyandıktan sonra uyuyor bi öğlen bide akşam üstü bide 7 buçuk 8 gibi , hepsinde yarım saat 45 dkKızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Az geldi bana canım. Benim ki hala 1 saat uyaniksa 1 saat uyur. Genelde günü böyle tamamlarizKızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Biz uyku gerilmesi yaşıyoruz gündüz max 4uyku max 45dk. Akşam 20:30 21:00 arası gece uykusuKızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Bugün nasıl oldu kızın? Ağlamaya devam ediyor muAslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmen
En nadir bulunan en sevdiğim benimPeki ya eau de boq?
Bazen öğleden sonraki uykusu 2 saati de buluyor ama zorla yani sürekli sallıyorumAz geldi bana canım. Benim ki hala 1 saat uyaniksa 1 saat uyur. Genelde günü böyle tamamlariz
Ben bu sorulara hiç cevap veremiyorum çünkü asla düzen yok bizde. Bazen gün içinde cok uyuyor bazen çok az, saatler falan zaten belli değil.Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?