2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah canim sorunsuz gecer evi havalandirirsin bol bol.

Kız öyle demee eau de salya da güzel koku ama daha hafif tabi

septembrmom Salon Kadini tv acin sag ya da sol tarafina bakmak icin donuyorlar. Bu tv aski nereden geliyor anlamiyorum kirmizi cizgimdi tv tel tablet inadina kizim gorunce dikkat kesiliyor.
Benimkide öyle ya fotoğrafını çekerken poz veriyor ana kucağındayken başını çevirip tvye bakıyor , yere koyuyorum ters bi şekilde kendini çevirip tv pozisyonu alıyor paşam

Kendi doktorumuz gördü şimdilik yatmayacak, burun spreyi, ventosol, inflacort verdi. Ateşi olsada olmasada 6 saatte bir 3ml calpol vereceğiz. Ciğerlerine inmemiş çok şükür. Salı günü kontrolümüz var

Aslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmen

Üstümüzde çok yük var yaa..
Çok güzel bi kitap ama ben imkani yok okuyamam yani ben telefonunu zor elime alıyorum , kitap okumayı hayali bile zor yani benim kızım o kadar ağlıyor ki , bi aktivite bile yaptıramıyorum yani bu gidişle hiç bişey öğretemicem ben bu çocuğa ya zaman olmicak ya enerjim

Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?

Bugün nasıl oldu kızın? Ağlamaya devam ediyor mu

Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Ben bu sorulara hiç cevap veremiyorum çünkü asla düzen yok bizde. Bazen gün içinde cok uyuyor bazen çok az, saatler falan zaten belli değil.
Napiyim biz de böyleyiz
Zamanla halledicez ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…