- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
1 hafta ve üstü bana çok uzun geldi, eşinizin gönüllü olmasını beklemeyin suyu hazırlayip hadi yikiyoruz diyin bence, ben 2. Gün değil de 3. Gün yikasam bile icim rahat etmiyorBenimki de çok şükür 5. gün bugün yaptı sonunda
Bizim de aynı böyle. Gece uykusuna erken geçmesi için tek seferde aralıksız 2 saat uyumasın dedi doktorumuz.
Bizim de malesef ortalama 1 hafta ve üstü. Eşim hep yorgun, gönlü oldukça yıkıyoruz.
Aa yok salamam valla ben eşim nöbetteyken yıkanamıyorum bu ara uykusu hafif kalkar ağlar falan diye sabah eşim gelir gelmez banyoya koşuyorum bir gün dayanamıyorum kızıma yazık değil mi suyu hem de bu kadar severken. Seve seve yıkıyacak.Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğe(
Evet canım maalesef ki , artık gündüz uykuları aşırı kötü yani bırakıp tuvalete gidemiyorum , bıraktığım an gözlerini açıyor , ve ağlıyor , bu gün elbise almaya gittim , annemle , o kadar ağladı annemide mahvoldu etti , durmuyor , hele arabadan nefret ediyor , bindiğim an çığlıklar başlıyor , valla canım kendimi çok kınıyorum ama kendime 5 dk vakit ayıramamkta beni yoruyor, kendimi artık çok yetersiz his ediyorumBugün nasıl oldu kızın? Ağlamaya devam ediyor mu
Öyle bebek bulursan benim kızla bir tanıştırayım da bulaşsın:)Kızlar sizin bu uyku sureleriniz bebegi koyuyorsunuz ve uyuyor şeklinde mi? Yoksa kucağınızda uyudugumds geçen 1 saat, ya da ayakta salladifinizda geçen bir saat mi? Niyeyse.uyku diyince hep beşiğinde mışıl mışıl yatan bebekler aklıma geliyor da
Yarın yıkayacam söz1 hafta ve üstü bana çok uzun geldi, eşinizin gönüllü olmasını beklemeyin suyu hazırlayip hadi yikiyoruz diyin bence, ben 2. Gün değil de 3. Gün yikasam bile icim rahat etmiyorbebekler suya girdikçe gözenekleri açılır, daha rahat uyur, temizlenme hissi ile daha konforlu gün geçirir ve su büyütür
Canım kitabın adı neydiKuzum ben de okuyamam sanıyordum bebek kucağımda uyuduğunda okuyorum 3 kitabı bitirdim bir kaç zaman içinde çok değil yani 1 ay var yok. Kucakta uyudukça okuyorum. Onun gelişimi ile ilgili şeyler okumak hoşuma gidiyor gerçekten
İmkansı değil kuzum şuan şoktayım inşallah değildir beni de etiketle çatlarım.. reglden tahmini 10 15 gün önce filan yumurtlamışsındır o günlere denk gelen ilişki varmıYa size bisi dicem, ben 5 Aralık'ta ilk reglimi oldum 12 Aralık'ta bitti.
Dün hayatımda ilk kez basım döndü, annemlerin evindeydim koridor etrafımda dönüyordu eşim hemen tansiyonumu ölçtü normal çıktı.
Az önce de çok kötü istifra ettim.
Onun dışında sağlığım gayet yerinde.
Regl günlerime bakarak korktuguma uğramak istemiyorum imkansızdir değil mi bu günlere göre?
Yarın emin olmak istiyorum test alıp
Annem diyor sende böyleydin kendine çekmiş yapacak bişey yok , tahammül et , bende çektim aynı günleri diyor , yani kızımın en ufak bişey hoşuna gitmesin avazı çıktığı kadar bağırıyor , herşey onun istediği gibi olmalı yoksa olmazBalım ya ne yapsak sana gerçekten bilemiyorum ve gün içinde aklımdasınız.. bir çözüm bulmalıyız bence
Bugün attığım bebeğimle oynuyrum. Aynı yazarın uyku kitabı da çok güzel..Canım kitabın adı neydi
Bende banyoda öyle korkuyorum valla ama evet dediğin gibi küvet zor ben haftada bir yıkıyorumBenim eşim ne banyoda yıkıyor ne bana yıkatıyor. Sabun gibi elimizden kayıverirmiş. Gıcık oluyorum.. Küvet işi de zor geliyor
Yani imkansız görünüyor, ama sen demir düşüklüğün ola bilir , çünkü doğum yaptın ve bi sürü kan kaybı ve sonra reglYa size bisi dicem, ben 5 Aralık'ta ilk reglimi oldum 12 Aralık'ta bitti.
Dün hayatımda ilk kez basım döndü, annemlerin evindeydim koridor etrafımda dönüyordu eşim hemen tansiyonumu ölçtü normal çıktı.
Regl günlerime bakarak korktuguma uğramak istemiyorum imkansızdir değil mi bu günlere göre?
Sağol canım burda bulursam aliyim mademBugün attığım bebeğimle oynuyrum. Aynı yazarın uyku kitabı da çok güzel..
Yaw sanki küveti onlar kurup banyoyu onlar temizliyor bebeği de biz giydiriyoruz ee bi su dökmek kaldı bu erkolara bunlar neden böyleYarın yıkayacam sözyarında derbi varmış yqtar o iş ptesiye kaldı
Benimde baş dönmem var bu ara ya bende şüphelendim eşimde diyor ki yoksa hamile misinYa size bisi dicem, ben 5 Aralık'ta ilk reglimi oldum 12 Aralık'ta bitti.
Bebeğimle oynuyorum kitabı bende de var tövbe okuyamadım, yarın okumaya niyetleneyim biBugün attığım bebeğimle oynuyrum. Aynı yazarın uyku kitabı da çok güzel..
Ay cok şükür, inşallah salıya daha da toparlarKendi doktorumuz gördü şimdilik yatmayacak, burun spreyi, ventosol, inflacort verdi. Ateşi olsada olmasada 6 saatte bir 3ml calpol vereceğiz. Ciğerlerine inmemiş çok şükür. Salı günü kontrolümüz var
Öyle düşünme kıbrıs zaten etrafına bakıyor farklı şeyler görüyor, konuşmalarını duyuyor başka sesler duyuyor kendi yapacağı fiziksel şeyleri bir şekilde yapıyor hazır olduğunda. Anneler olarak üzerimizde bir şey öğretmeliyiz kaygısı da çok. Belki en büyük iyilik kendimizin iyi ve mutlu olması ona da bunu yansıtmaktır onlar için. Diğer şeyler kapanabilir zamanla gibi düşünüyorum ben.Çok güzel bi kitap ama ben imkani yok okuyamam yani ben telefonunu zor elime alıyorum , kitap okumayı hayali bile zoryani benim kızım o kadar ağlıyor ki , bi aktivite bile yaptıramıyorum yani bu gidişle hiç bişey öğretemicem ben bu çocuğa ya zaman olmicak ya enerjim
Gün gün değişiyor hem sayısı hem süresi. Şöyle mesela sabah 7 bucukta kalktı ya 8 bucuk 9 gibi işk uyku genelde yarım saat falan. 11 12 gibi diğer uyku bazen yarım saat bazen 4 saatKızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Kız kucağımızda uyusın biz de kitap okuyalım bu mükemmel de, evde asılmayı bekleyen çamasırlar, yapışacak yemekler ütüler, toplanacak ortalık vs bunları nasıl yapıyorsun? Ben hep bir tercih yaparken buluyorum kendimi. Ya ben de uyuyacağım ya bunları yapacağım ya bir şeyler yiyeceğim ya kitap okuyacağım. Hele bir de sadece yarım saatlik uykuların olduğu günlerdeysek kitap vs hayal. Ben de daha küçükken sabah ya da gece uykularında kucağımda tutarken ya da pişpişlerken okuyordum. Bjornde sallarken falan da göz kontağı istiyor telefpna da bakmamaya calısıyorum net yüzü değişiyor çünkü gülen kız durgunlaşıyor. Bazen kitabı sesli okuyorum ama içerikleri hoşuna gitmiyor olabilir hiç dinlerken uyumadı, içerik de başına geleceklerin fragmanıKuzum ben de okuyamam sanıyordum bebek kucağımda uyuduğunda okuyorum 3 kitabı bitirdim bir kaç zaman içinde çok değil yani 1 ay var yok. Kucakta uyudukça okuyorum. Onun gelişimi ile ilgili şeyler okumak hoşuma gidiyor gerçekten
Bu da değişiyor bebek. Yanına yatarsam kesin daha uzun süre uyuyor o zaman bazen ben de uyuyorum bazen de uyutuup kalkıyorım bahtıma uyanabilir de uyumaya devam edebilir de. Genelde uykuları bjornde gündüzleri. Onda da bazen sallamaya devam ediyorum yyanacaksa o zaman dalıyor bazen sallasam da uyanıyor bazen sallamadan uyanıyor bazen kaldıracağımda da uyumak istediğini belli ediyor. Bazen koyuyorum uyanmıyor bazen mutlaka 1 2 kere kalkıyor hep nasıl istiyorsa öyle hem rutini var hem de yok yaniKızlar sizin bu uyku sureleriniz bebegi koyuyorsunuz ve uyuyor şeklinde mi? Yoksa kucağınızda uyudugumds geçen 1 saat, ya da ayakta salladifinizda geçen bir saat mi? Niyeyse.uyku diyince hep beşiğinde mışıl mışıl yatan bebekler aklıma geliyor da
Allah isteyenlere nasip etsin bebeler çok küçük böyle bir şey olmamalıBenimde baş dönmem var bu ara ya bende şüphelendim eşimde diyor ki yoksa hamile misinAllahım sen koru
Çok mantıklı geldi çünkü üşeniyorum bir aydır doğumdan sonra verdikleri demir hapimi içmiyorum usenipYani imkansız görünüyor, ama sen demir düşüklüğün ola bilir , çünkü doğum yaptın ve bi sürü kan kaybı ve sonra regl
Bilmiyorum ki denk var mı,İmkansı değil kuzum şuan şoktayım inşallah değildir beni de etiketle çatlarım.. reglden tahmini 10 15 gün önce filan yumurtlamışsındır o günlere denk gelen ilişki varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?