2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
1 hafta ve üstü bana çok uzun geldi, eşinizin gönüllü olmasını beklemeyin suyu hazırlayip hadi yikiyoruz diyin bence, ben 2. Gün değil de 3. Gün yikasam bile icim rahat etmiyor bebekler suya girdikçe gözenekleri açılır, daha rahat uyur, temizlenme hissi ile daha konforlu gün geçirir ve su büyütür

Ben de aynı şeyidiliyorum çünkü banyo için yakvarmak zorunda kalıyorun her gün bahane var. Yıldım ben de saldım.. az yıkasak nolur bebeğe (
Aa yok salamam valla ben eşim nöbetteyken yıkanamıyorum bu ara uykusu hafif kalkar ağlar falan diye sabah eşim gelir gelmez banyoya koşuyorum bir gün dayanamıyorum kızıma yazık değil mi suyu hem de bu kadar severken. Seve seve yıkıyacak.

Bugün nasıl oldu kızın? Ağlamaya devam ediyor mu
Evet canım maalesef ki , artık gündüz uykuları aşırı kötü yani bırakıp tuvalete gidemiyorum , bıraktığım an gözlerini açıyor , ve ağlıyor , bu gün elbise almaya gittim , annemle , o kadar ağladı annemide mahvoldu etti , durmuyor , hele arabadan nefret ediyor , bindiğim an çığlıklar başlıyor , valla canım kendimi çok kınıyorum ama kendime 5 dk vakit ayıramamkta beni yoruyor, kendimi artık çok yetersiz his ediyorum

Öyle bebek bulursan benim kızla bir tanıştırayım da bulaşsın:)

Yarın yıkayacam söz yarında derbi varmış yqtar o iş ptesiye kaldı

Canım kitabın adı neydi

İmkansı değil kuzum şuan şoktayım inşallah değildir beni de etiketle çatlarım.. reglden tahmini 10 15 gün önce filan yumurtlamışsındır o günlere denk gelen ilişki varmı

Balım ya ne yapsak sana gerçekten bilemiyorum ve gün içinde aklımdasınız.. bir çözüm bulmalıyız bence
Annem diyor sende böyleydin kendine çekmiş yapacak bişey yok , tahammül et , bende çektim aynı günleri diyor , yani kızımın en ufak bişey hoşuna gitmesin avazı çıktığı kadar bağırıyor , herşey onun istediği gibi olmalı yoksa olmaz asla kabul etmiyor , emziği de almıyor , başka emzikleri de denedim olmadı , yani bu emziği zor tutturmuştum onu da artık fırlatıyor ağzından yada sinirlenip atıyor , çok zor bi bebek kendimi kınıyorum resmen ya çok kötü bi anneyim ben çünkü bazen diyorum kreşe gönderiyim , sonra diyorum orda acımazlar yavrumu ağlatırlar sonra diyorum belki profesyonel bi ekip olur düzene soka bilir , sonuçta onlar bunun eğitimini almışlar

Yani imkansız görünüyor, ama sen demir düşüklüğün ola bilir , çünkü doğum yaptın ve bi sürü kan kaybı ve sonra regl

Yarın yıkayacam söz yarında derbi varmış yqtar o iş ptesiye kaldı
Yaw sanki küveti onlar kurup banyoyu onlar temizliyor bebeği de biz giydiriyoruz ee bi su dökmek kaldı bu erkolara bunlar neden böyle bana kalsa 2 güne bir yıkarım oğlumu ama eşim yüzünden 1 haftayı buluyor

Benimde baş dönmem var bu ara ya bende şüphelendim eşimde diyor ki yoksa hamile misin Allahım sen koru

Kendi doktorumuz gördü şimdilik yatmayacak, burun spreyi, ventosol, inflacort verdi. Ateşi olsada olmasada 6 saatte bir 3ml calpol vereceğiz. Ciğerlerine inmemiş çok şükür. Salı günü kontrolümüz var
Ay cok şükür, inşallah salıya daha da toparlar
Öyle düşünme kıbrıs zaten etrafına bakıyor farklı şeyler görüyor, konuşmalarını duyuyor başka sesler duyuyor kendi yapacağı fiziksel şeyleri bir şekilde yapıyor hazır olduğunda. Anneler olarak üzerimizde bir şey öğretmeliyiz kaygısı da çok. Belki en büyük iyilik kendimizin iyi ve mutlu olması ona da bunu yansıtmaktır onlar için. Diğer şeyler kapanabilir zamanla gibi düşünüyorum ben.
Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Gün gün değişiyor hem sayısı hem süresi. Şöyle mesela sabah 7 bucukta kalktı ya 8 bucuk 9 gibi işk uyku genelde yarım saat falan. 11 12 gibi diğer uyku bazen yarım saat bazen 4 saat hep böyle gidiyor 5 bucuk 6 gibi son uyku yarım saat. 7 bucuk 8 gibi de gece uykusu ritüelleri başlıyor artık o gun bahtımıza kaçta uyursa. Ama genelde 1 bucuk saat maks uyanıklık süresi 30 dk uyku mimimum. Bazen tüm gün 30ar bazen birer saat bazen uykuların biri 2 saat hep değişiyor.
Kız kucağımızda uyusın biz de kitap okuyalım bu mükemmel de, evde asılmayı bekleyen çamasırlar, yapışacak yemekler ütüler, toplanacak ortalık vs bunları nasıl yapıyorsun? Ben hep bir tercih yaparken buluyorum kendimi. Ya ben de uyuyacağım ya bunları yapacağım ya bir şeyler yiyeceğim ya kitap okuyacağım. Hele bir de sadece yarım saatlik uykuların olduğu günlerdeysek kitap vs hayal. Ben de daha küçükken sabah ya da gece uykularında kucağımda tutarken ya da pişpişlerken okuyordum. Bjornde sallarken falan da göz kontağı istiyor telefpna da bakmamaya calısıyorum net yüzü değişiyor çünkü gülen kız durgunlaşıyor. Bazen kitabı sesli okuyorum ama içerikleri hoşuna gitmiyor olabilir hiç dinlerken uyumadı, içerik de başına geleceklerin fragmanı o yüzden eğer her işimi bitirdiysem ve kızım uyumaya devam ediyosa okuyabiliyorum sadece ve bu beni üzmeye başladı çünkü kendim için yaptıgım diğer şeyler gibi kitap okumayı da özledim. Hatta o bşle tam benim için değil çünkü peş peşe bebek gelişim vs kitaplar okuyorum.
Bu da değişiyor bebek. Yanına yatarsam kesin daha uzun süre uyuyor o zaman bazen ben de uyuyorum bazen de uyutuup kalkıyorım bahtıma uyanabilir de uyumaya devam edebilir de. Genelde uykuları bjornde gündüzleri. Onda da bazen sallamaya devam ediyorum yyanacaksa o zaman dalıyor bazen sallasam da uyanıyor bazen sallamadan uyanıyor bazen kaldıracağımda da uyumak istediğini belli ediyor. Bazen koyuyorum uyanmıyor bazen mutlaka 1 2 kere kalkıyor hep nasıl istiyorsa öyle hem rutini var hem de yok yani

İmkansı değil kuzum şuan şoktayım inşallah değildir beni de etiketle çatlarım.. reglden tahmini 10 15 gün önce filan yumurtlamışsındır o günlere denk gelen ilişki varmı
Bilmiyorum ki denk var mı, kibrisss ın dediği gibi demir hapı icmedigimden diye düşünüyorum canım bir test yapayım artık çok dikkatli içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…