- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Canim kendini neden kiniyorsun senle ne alakasi var. Elinden gelen herseyi yapiyorsun bebegin icin. Bazi bebeklerin mizaci zor olabiliyor kabullenmek lazim. Belki de sadece senin kucaginda huzur buluyor, erken dogdugu icin birliktelik surenizi tamamliyor olabilir.Evet canım maalesef ki , artık gündüz uykuları aşırı kötü yani bırakıp tuvalete gidemiyorum , bıraktığım an gözlerini açıyor , ve ağlıyor , bu gün elbise almaya gittim , annemle , o kadar ağladı annemide mahvoldu etti , durmuyor , hele arabadan nefret ediyor , bindiğim an çığlıklar başlıyor , valla canım kendimi çok kınıyorum ama kendime 5 dk vakit ayıramamkta beni yoruyor, kendimi artık çok yetersiz his ediyorum
Philips aventte denesene onu da çoğu bebek alıyor.. bipsin kauçuk modeli miydi birde silikon dene.. kuzum ağlayıp ikinizş de yıpratmasından sa denersin ne olacak. Kv yiyeceğine paraları bebeğin sağlığı için harcarsınBibs kullanıyordum eskiden iki emzik daha aldım ama bibsi almıştı ama artık istemiyor fırlatıyor , yoksa bende dr Osman’ı dinledim oda emzik verilsin demişti , ahaha müzik çok seviyor ama yine o gözleri beni görmesi gerekiyor yoksa yüne bağırıremzik öyle yapamam ki burda geri gönderme olmuyor Kıbrıs’ta ama başka bi emziği alacağına da hiç inanmıyorum çünkü bibsi alıyordu 10 gün falan oldu almayalı fırlatıyor istemiyor
Tamam o zaman anlattığınız gibiyseOy bebeğim böyle bişey olursa affetmem kendimi ama eğer öyle olursa çiş yaptığı zaman ağlar , benim kızı açık bırakıyorum hiç canı yanmıyor çiş yaparken rahat ama dr görünmekte fayda var teşekkür ederim
Bibs kullanıyordum eskiden iki emzik daha aldım ama bibsi almıştı ama artık istemiyor fırlatıyor , yoksa bende dr Osman’ı dinledim oda emzik verilsin demişti , ahaha müzik çok seviyor ama yine o gözleri beni görmesi gerekiyor yoksa yüne bağırıremzik öyle yapamam ki burda geri gönderme olmuyor Kıbrıs’ta ama başka bi emziği alacağına da hiç inanmıyorum çünkü bibsi alıyordu 10 gün falan oldu almayalı fırlatıyor istemiyor
28384 kere idrar yolu enf. Geçirdim hayatımda cam kesiği gibi sızlama olur, bebek buna dayanamaz. Kilo kaybı olur ya da kilo alamaz. İdrarı çok kötü kokar az az damla damla yapar ve yaparken ciddi ağlar. Olduğunu sanmıyorumOy bebeğim böyle bişey olursa affetmem kendimi ama eğer öyle olursa çiş yaptığı zaman ağlar , benim kızı açık bırakıyorum hiç canı yanmıyor çiş yaparken rahat ama dr görünmekte fayda var teşekkür ederim
Sağol canım biraz rahatlattın beni inşallah güzel olucakCanim kendini neden kiniyorsun senle ne alakasi var. Elinden gelen herseyi yapiyorsun bebegin icin. Bazi bebeklerin mizaci zor olabiliyor kabullenmek lazim. Belki de sadece senin kucaginda huzur buluyor, erken dogdugu icin birliktelik surenizi tamamliyor olabilir.
Zaten ilk 3 ay hepimiz boyleyiz bebislerle yapisik bir sekilde yasiyoruz. Sonra yavas yavas hareketlencekler bizi istemeyecekler.
Sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar kolay olur. Ayrica hicbirimiz yetemiyoruz, neden herseye yetmek zorunda olalim ki? Hepimiz burada zorlu seyler yasiyoruz, annelik zaten basli basina delilik bir de baska seylere yetmek zorunda degiliz.
Sakinles hersey guzel olacak
Ben kendime bundan çok yapıyorum içine damla çiko da koyuyorum kuru meyve vsKızlar böyle bir bisküvi tarifi buldumok güzel değil mi
Ay çok haklısın khhfukjPhilips aventte denesene onu da çoğu bebek alıyor.. bipsin kauçuk modeli miydi birde silikon dene.. kuzum ağlayıp ikinizş de yıpratmasından sa denersin ne olacak. Kv yiyeceğine paraları bebeğin sağlığı için harcarsın
Ay amin gerçekten olmasın , bazen diyorum kızım istediğin kadar ağla mızmızlan ama hasta olmaTamam o zaman anlattığınız gibiyseolmasın zaten yavru kuşlarda öyle şeyler
Ay bende deneyim belki olurEki Görüntüle 3357367
Balım, Eylül de hiç bir emziği almadı Philips avent falan aldım iki üç tane. En son eczaneden 35 liraya bunu denedim sevdi hemen tuttu. Ucuzcu benim kız. Sen de bir bakabilirsin
Bende yapıcam çok sağlıklı bişeyBen kendime bundan çok yapıyorum içine damla çiko da koyuyorum kuru meyve vs
Bebek eliyle güzel kavradığı için uygun olur gayet
Herkese öneri için thenk kızlar. Bunu sipariş verdim bakalım..Ben koku obsesyonu olan biriyim, koku benim için çok çok önemli. Sana bir de şu kokuyu önereceğim çok uygun fiyatlı ama MUHTESEM kokuyor. Pudramsı tertemiz bir koku. Cacharel Noa muadili, Bargello kodu da 266.
Bir ara LC lerde bulunmuyordu stok yapmıştım fazla fazla
LC Waikiki Etriel Blonde Kadın Edp Parfüm 50 ml Magıc Port - Fiyatı, Yorumları
LC Waikiki Etriel Blonde Kadın Edp Parfüm 50 ml Magıc Port yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım onun zten ucu büyümüş sanki. Kauçuk kısmı büyüyünce değiştirmek gerekiyor bunları.. Belki de şu an bebeğin onu o yüzden atıyor olabilir.. Kauçukları kaç ayda bir değiştirmek gerekiyor bilmiyorum ama normal silikon emzikleri 3 ayda bir değiştirin diyorlar kauçuklar daha sık değiştirilmeli.. bizim kullandığımızı atıyorum bak benimki bunu tutuyor Ama tabii Seninki tutmayabilir denemeden bilemeyiz.. Ben tutma ihtimali yüksek olduğu için bunu almıştım tuttu şükür.. (night yazması önemli değil o gece fosforlu olduğu için yazmasa da olur)Ay çok haklısın khhfukjvalla hiç bilmiyorum , bunu kullanıyordum dediğini de aliyim bakalım inşallah sever
Canım her koku herkese uymayabilir fikrini çok merak ediyorum lütfen gelince geribildirim yapar mısınHerkese öneri için thenk kızlar. Bunu sipariş verdim bakalım..
Ben hamile kalmadan 2 ay önce olmuştum Yok böyle bir acı ya resmen Anne anne diye ağlıyordum koca kadınım28384 kere idrar yolu enf. Geçirdim hayatımda cam kesiği gibi sızlama olur, bebek buna dayanamaz. Kilo kaybı olur ya da kilo alamaz. İdrarı çok kötü kokar az az damla damla yapar ve yaparken ciddi ağlar. Olduğunu sanmıyorum
Yıkadık dün1 hafta ve üstü bana çok uzun geldi, eşinizin gönüllü olmasını beklemeyin suyu hazırlayip hadi yikiyoruz diyin bence, ben 2. Gün değil de 3. Gün yikasam bile icim rahat etmiyorbebekler suya girdikçe gözenekleri açılır, daha rahat uyur, temizlenme hissi ile daha konforlu gün geçirir ve su büyütür
Al benden de o kadar 5 dakikalık iş neyine zor geliyor anlamıyorum.Yaw sanki küveti onlar kurup banyoyu onlar temizliyor bebeği de biz giydiriyoruz ee bi su dökmek kaldı bu erkolara bunlar neden böylebana kalsa 2 güne bir yıkarım oğlumu ama eşim yüzünden 1 haftayı buluyor
Molfix pure and soft 2 numara aşırı küçük gelmeye başlamıştı ben direk 4 e geçtim. Ortalama 6.200-6.300 iken geçtim azıcık bol oliyordu şimdi 7.100 falan tam oluyor.Slm kızlar 4 numara bebek bezine kaç kiloda geçtiniz ben Molfix kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?