Buranın güzel tarafı bir sürü görüş alıyoruz birbirimizden çok şey öğreniyoruz ona göre kafamıza ne yatarsa o alternatifi uyguluyoruzEvet doğru bebeğim
Oldu mu bakimTahmini doğum tarihini doğduğu tarih olarak düzenle
Evet bebeğim teşekkür ederim bi çok konuda çok yardımcı oluyorsun diğer güzel annelerimiz gibiBuranın güzel tarafı bir sürü görüş alıyoruz birbirimizden çok şey öğreniyoruz ona göre kafamıza ne yatarsa o alternatifi uyguluyoruz
Ben başlarda 2şer ml sıkıyordum 2 burnunada. Baktık artık yeterli gelmiyor burnunun içindekiler tam çıkmıyor 3.5ml yapmaya başladım sonra yine aspiratörle çekiyorumKızlar siz burun temizlerken bir iki damla sıkıp çekiyor misiniz yoksa videolardaki diye foşurt diye sıkıyor musunuz diğer burundan akacak şekilde
Benim bebisin sümük az olduğu için sadece bir iki damla sıkıp aspiratorle çekiyorum ama hastalık önlemek amaçlı 3 ml falan sıkmak mi lazım ?
Seve seve rica ederim ben de çok şey öğreniyorum sizlerden. Hiç bir şey olmasa gelip çene çalıp kafa dağıtıyorum kayınvalidelerinize sallıyorum oh mis gibi ortamEvet bebeğim teşekkür ederim bi çok konuda çok yardımcı oluyorsun diğer güzel annelerimiz gibi
Ya kadın gripli bizi davet etmişti hasta kimse yok diye hatırlarsan çok kızmıştım iki gün sonra araba çarptı sonrada üzüldüm allahtan bişey olmadı toparladı hemenSeve seve rica ederim ben de çok şey öğreniyorum sizlerden. Hiç bir şey olmasa gelip çene çalıp kafa dağıtıyorum kayınvalidelerinize sallıyorum oh mis gibi ortam
Aaa araba olayından haberim yok anaların ahı tutar ama tövbe yarabbim gülmeyeyim başıma gelmesinYa kadın gripli bizi davet etmişti hasta kimse yok diye hatırlarsan çok kızmıştım iki gün sonra araba çarptı sonrada üzüldüm allahtan bişey olmadı toparladı hemen
Nasıl duygulara gireceğimi şaşırdım
Genelde 4.5-5 ay doluncaŞuan 114 günlüğüz ne Zaman tam oturtabiliriz
Ay ne bileyim bende kendimi kötü hissettimAaa araba olayından haberim yok anaların ahı tutar ama tövbe yarabbim gülmeyeyim başıma gelmesin
Sağol canım benimGenelde 4.5-5 ay dolunca
Benimki de öyle, sağ göğsümü emerken iki gündür 10 saniyede bir sürekli başını omzunu kaldırıp ayağına bakıyor hayranlikla emme seanlarimiz çok uzadıSağol canım benimo zaman biraz daha bekliyelim
Tırtılım sürekli başını kaldırıp beni yatırma kucakla diyo
Ayaklarına nasıl bakıyor yiyicem bunları bende benimkini ayağa dikiyorum o kafasını aşağı atıp çoraplarının desenlerine bakıp gülüyoBenimki de öyle, sağ göğsümü emerken iki gündür 10 saniyede bir sürekli başını omzunu kaldırıp ayağına bakıyor hayranlikla emme seanlarimiz çok uzadıBizim bildik bileli sahip olduğumuz yetenekleri onlar yeni kesfediyor çok eğlenceli olsa gerek onlar için, emmekten bile Eki Görüntüle 3357638
Allah bağışlasın evlatlarınizi, ne güzel büyük abileri olcak kızınızınAyaklarına nasıl bakıyor yiyicem bunları bende benimkini ayağa dikiyorum o kafasını aşağı atıp çoraplarının desenlerine bakıp gülüyo
Her anları o kadar heyecanlı keyifliki
İlk oğlumu 22 yaşımda kucağıma aldım aslında ben hiç bişeyin farkında değilmişim
Şuan 36 yaşımdayım herşeyi buram buram yaşıyorum
Her anın tadını daha fazla çıkarıyorum
Oğlum 14 yaşında ona dair bi çok şeyi unutmuşum kızım la sanki yeni anne olmuş gibiyim
Allah'ım evlatlarımıza uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Vayy hadi bakalım mikemmel düzene kavuşursun inşallqh sonra da bizimkiler umarım. Gece bunsaat biz hala uyuyamadıkYani 10 gün falan ama hissedilen 500 gün gibiydidüzeldi ama bence bugün güzel uyudu son uykudan önce az uyudu 9bucuk gibi de daldı. Ben de kahvemi içip bu güzel günü kutluyorum
Olmuş 114 gün diyor. Ben bebek kaç günlük dşye burdan bakıyomOldu mu bakim
Yaa senin tipi i yerim yaa minnoş.. bu dönemde bebelerin hepsi aynı demek ki kafa sürekli böyleBenimki de öyle, sağ göğsümü emerken iki gündür 10 saniyede bir sürekli başını omzunu kaldırıp ayağına bakıyor hayranlikla emme seanlarimiz çok uzadıBizim bildik bileli sahip olduğumuz yetenekleri onlar yeni kesfediyor çok eğlenceli olsa gerek onlar için, emmekten bile Eki Görüntüle 3357638
Ben 2.5 ml hızlı sıkıyorum sonra da yalnızca sabah ve aksam hafifçe aspiratörle çekiyorum. Normal bir zamanda günde 2 kere temizliyorum gece yatmadan ve sabah uyanınca. Nezleydi ya su an ihtiyaç duyduğu her an mumkunse 2 3 saati geçirmeden. Ama hastayken her seferinde aspiratörle çekmiyorum burada okumuştum gunde makaimum 4 kez diyeKızlar siz burun temizlerken bir iki damla sıkıp çekiyor misiniz yoksa videolardaki diye foşurt diye sıkıyor musunuz diğer burundan akacak şekilde
Benim bebisin sümük az olduğu için sadece bir iki damla sıkıp aspiratorle çekiyorum ama hastalık önlemek amaçlı 3 ml falan sıkmak mi lazım ?
Böyle nasıl anlatım sanki genzi tıkalı gibi hırıltı geliyor ama sırtından değil geniz kısmından günde 5 kez burnunu açıyorum çok hapşırıyo inşallah tekrar hasta olmaz korkmuyo değilim bide fazlasını azıcık çıkarıyo kontrol ediyorum az balgamlı çıkarıyorKızlar bebeklerinizde ara ara hırıltılar devam ediyor mu? Bir de bu ara çok sık emdiği için mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum emdikten sonra 2-3 kere kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?