2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben başlarda 2şer ml sıkıyordum 2 burnunada. Baktık artık yeterli gelmiyor burnunun içindekiler tam çıkmıyor 3.5ml yapmaya başladım sonra yine aspiratörle çekiyorum

Evet bebeğim teşekkür ederim bi çok konuda çok yardımcı oluyorsun diğer güzel annelerimiz gibi
Seve seve rica ederim ben de çok şey öğreniyorum sizlerden. Hiç bir şey olmasa gelip çene çalıp kafa dağıtıyorum kayınvalidelerinize sallıyorum oh mis gibi ortam

Seve seve rica ederim ben de çok şey öğreniyorum sizlerden. Hiç bir şey olmasa gelip çene çalıp kafa dağıtıyorum kayınvalidelerinize sallıyorum oh mis gibi ortam
Ya kadın gripli bizi davet etmişti hasta kimse yok diye hatırlarsan çok kızmıştım iki gün sonra araba çarptı sonrada üzüldüm allahtan bişey olmadı toparladı hemen
Nasıl duygulara gireceğimi şaşırdım

Aaa araba olayından haberim yok anaların ahı tutar ama tövbe yarabbim gülmeyeyim başıma gelmesin

Sağol canım benim o zaman biraz daha bekliyelim
Tırtılım sürekli başını kaldırıp beni yatırma kucakla diyo
Benimki de öyle, sağ göğsümü emerken iki gündür 10 saniyede bir sürekli başını omzunu kaldırıp ayağına bakıyor hayranlikla emme seanlarimiz çok uzadı Bizim bildik bileli sahip olduğumuz yetenekleri onlar yeni kesfediyor çok eğlenceli olsa gerek onlar için, emmekten bile

Ayaklarına nasıl bakıyor yiyicem bunları bende benimkini ayağa dikiyorum o kafasını aşağı atıp çoraplarının desenlerine bakıp gülüyo
Her anları o kadar heyecanlı keyifliki
İlk oğlumu 22 yaşımda kucağıma aldım aslında ben hiç bişeyin farkında değilmişim
Şuan 36 yaşımdayım herşeyi buram buram yaşıyorum
Her anın tadını daha fazla çıkarıyorum
Oğlum 14 yaşında ona dair bi çok şeyi unutmuşum kızım la sanki yeni anne olmuş gibiyim
Allah'ım evlatlarımıza uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın evlatlarınizi, ne güzel büyük abileri olcak kızınızın

Yani 10 gün falan ama hissedilen 500 gün gibiydi düzeldi ama bence bugün güzel uyudu son uykudan önce az uyudu 9bucuk gibi de daldı. Ben de kahvemi içip bu güzel günü kutluyorum
Vayy hadi bakalım mikemmel düzene kavuşursun inşallqh sonra da bizimkiler umarım. Gece bunsaat biz hala uyuyamadık

Yaa senin tipi i yerim yaa minnoş.. bu dönemde bebelerin hepsi aynı demek ki kafa sürekli böyle

Ben 2.5 ml hızlı sıkıyorum sonra da yalnızca sabah ve aksam hafifçe aspiratörle çekiyorum. Normal bir zamanda günde 2 kere temizliyorum gece yatmadan ve sabah uyanınca. Nezleydi ya su an ihtiyaç duyduğu her an mumkunse 2 3 saati geçirmeden. Ama hastayken her seferinde aspiratörle çekmiyorum burada okumuştum gunde makaimum 4 kez diye

Günaydın kızlar şimdi Osman gönülalın uyku gerilemesi videosunu izledim izlemeyenler için kısa bir özet geçeyim. Gece ve gündüz uykuya direnme, sık uyanma, ağlayarak uyanma ve sürekli emme isteği varsa bunlar uyku gerilemesi belirtileriymiş.

Biz bu ayın başında biraz başlamıştık artık ondan mı bilmiyorum ama bu ay çoğu gece saat başı ağlayarak uyanmaya başladı ve çok sık emiyor. Herhalde bir 15 gündür rahat uyku gerilemesi belirtileri taşıyoruz ama daha 4 ay olmadığı için bilemiyorum.

Kızlar bebeklerinizde ara ara hırıltılar devam ediyor mu? Bir de bu ara çok sık emdiği için mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum emdikten sonra 2-3 kere kusuyor

Kızlar bebeklerinizde ara ara hırıltılar devam ediyor mu? Bir de bu ara çok sık emdiği için mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum emdikten sonra 2-3 kere kusuyor
Böyle nasıl anlatım sanki genzi tıkalı gibi hırıltı geliyor ama sırtından değil geniz kısmından günde 5 kez burnunu açıyorum çok hapşırıyo inşallah tekrar hasta olmaz korkmuyo değilim bide fazlasını azıcık çıkarıyo kontrol ediyorum az balgamlı çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…