2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bana birazdan arkadaşlarım geliyor misafirliğe bisküvi temizlik yaptım yemekler hazırladım kendimi makyaj yaptım saçımı düzelttim arada misafir gelmesi iyi oluyor
Evet valla misafir hayrına ev temizleniyor geçen banada geldiklerinde azıcık süslendim eşim diyorki sen ne güzel olmuşsun öyle

Valla ben de senin gibi dusunuyorum hatta mesaiden geldiği an her seyin ortak oldugunu dusunuyorum hatta isterse ben calısayım o da ev erkeği olsun. Toplumsal cinsiyet normları konusuna asırı takığım konuya da biraz hakimim cinnet geçiriyorum bu nedenle son 3 aydır. Hem bebek hem cogu ev işi bende. Bırakıp yapmasam yap vs demez ama kalkıp yapayım da demez. Bana batıyor ben yap et dersem aramız bozuluyor vs vs. Bu ayrı bi dertleşme postunun konusu
Ay newcim emziği inş kendiliğinden bıralır ama bu aylarda bırakmasın biraz zor oluyo
Ay çok haklısın khhfukj valla hiç bilmiyorum , bunu kullanıyordum dediğini de aliyim bakalım inşallah sever
Kibriscim kaucuklar 1 2 ay içinde değişmeli. Şişiyorlar bibste uçları kocaman oluyo ve agızlarını tıkıyo gibi. Wee baby pure kullanıyodum ben de onda da govdesi şişiyo. Ben emziği değiştireceğim sıra benimki de almamaua basladı simdi sadece oto koltugu ana kucahı vs gibi yerlerde cok uykusu varken alıyor. Ama evde sallanırken almıyor kavga ettik bi sure artık alıştım. Bende bi tane silikon damaklı vardı işk başta onu da alıyodu ama biraz zorlanmıştı taa 10 gunlukken falan. Oyle olunca ben kendi aldığım kauçuk kiraz uçluya geçmiştim. Onu denedim almadı, silikon kiraz uçlu baya bağırdı. Kendi emziğini dediğim gibi zorda kalırsa alıyo. Damaklı kauçuk var nuk marka ona cok ses etmiyo ama almıyo da. Yani oburlerine bagırıp aglıyosa damaklı kaucukta eh. Ben de diyorum acaba şişince tiksindi mi ya da tadı mı değişti su mu kaçtı noldu yani. Su an oto koltugunda alıyo olması yetiyo acıkcası
esdia Benim kıza 3 numara yakında küçük gelecek galiba o onunla 4 numara da indirim görürsen beni etiketle mutlaka
Kaç kg oldu şimdi senin kız? Ben de ona gore hazırlanayım. Goon buyuk diye dusundum 3 palet ondan aldım evde molfixler vs de var abarttım mj acaba diyorum da henuz 5200 falan ancadır.

dikloron eger goonda 3 no alcaksan newmama link verdi bikaç sayfa once migrostan 2.55 tanesi

Kuzum benimki 7yi geçti. 4 büyük gelirken 3 sanki küçük geliyor ama lastikleri sıkmıyor da beline beline kadar gelen kısmı kısa sanki dar nasıl denir onu bilemedim boyu kısa bezin sanki Yani biraz daha beline kadar çıksa daha iyi olacakmış gibi poposun mu büyük ne benim kızın

Ben hakkını yemeyeyim Her şeye yardımcı oluyor Hatta bazen soruyorum ister bebeği bak istersen şunu yap diye işi seçtiği de oluyor bebeği seçtiği de oluyor Duruma göre değişiyor onun yaptığı yemekler var makineye o boşaltır falan var Yani iş bölümü müs fena değil ne de kadının üstünde tabii her şey ama sağ olsun yardımcı oluyor

Benim iki minik de hasta oldu.ilk kızım nezle oldu ufağa da bulaştırdı.burunları akıp duruyor.bolca geniz akıntıları da var. serum sıkıp açıp duruyorum.ama kızın öksürük de başladı evde şurup vardı başladım inşallah iyi gelir gerçekten salgın var sanırım dikkat edin kızlar

Maşallah maşallah diyetteyim ben ayıp değil mi ben viyana usulu patates salatasını tercih ediyorum afiyet bal şifa olsun Allah içine sindirsin gülüm
Sağol kuzum :) börekler buzluktan qnnem yaptı ben sadece pişirdim patates salatası kolay diye seçtim qh viyana usulü harika ama herkes sevmiyor. Browni kurabiye zorladı yuvarla yuvarla bitmedi

Kızlar bebeğinizi ne zaman küçük oturma koltuğunda oturtucaksınız
Yatmak istemiyor sürekli gezdirmekten kolum ağrıyo
Yada içine koyacağımız güvenilir alternatifler nelerdir
Normalde oğlumda örümcek kulanmıştım şimdi önerilmiyor almıycam sizin aldığınız ürünler varsa linki görseli atarmıısnız
Melikeben NewMamaa dikloron kibrisss lidyadgn hiskolikk
Ve tüm anneler

Kızlar siz burun temizlerken bir iki damla sıkıp çekiyor misiniz yoksa videolardaki diye foşurt diye sıkıyor musunuz diğer burundan akacak şekilde
Benim bebisin sümük az olduğu için sadece bir iki damla sıkıp aspiratorle çekiyorum ama hastalık önlemek amaçlı 3 ml falan sıkmak mi lazım ?

Ben güvenli olmadığı için öyle bir şey almadım Pierre Cardin’in mama sandalyesini aldım üç kademeli ikinci kademesinde oturtuyorum vallahi büyük insan gibi oturuyor sohbet ediyoruz bir de ZIP ZIPına koyuyorum orda da artık hani yarım saate yakın duruyor. Kucağımda oturtuyorum öyle geçiriyoruz zamanımızı bir de bazen ana kucağının başını böyle yukarıya doğru kaldırıyorum o da biraz dikelmiş oluyor o zaman da duruyor.

Ahh sorma ya bizimkide hiç durmuyor elektrikli ana kucağında başını kaldırıyor artık orayada koyamam bende bilemiyorum napacağımı önerilere açığım

Nezle gibi olsa fosurturum ama birkaç damla sıkıp sırtını pat pat yapıp oTri bebeği ile çekiyorum.
Sabah kalktığında ve gece yatmadan önce. Eskisi gibi tıkanmıyor zaten KALORİFERLERe su taktığımdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…