Ben de bir doktorun önerdiğine bakacağım ama büyük ihtimalle bestiron alacağım. Küçük bir ihtimal newvit olabilir.Canısı daha yeni 4.ay kontrolünden geldik her şey yolunda şükür, demir başlandı dr devletin karşıladığını yazmış ama ben eşime Bestiron al dedim yokmuş Ocean almışd vit te ocean kullanıyoruz, Ocean d vit te iyi ama demir ilacında Bestiron daha iyi diye okumuştum
Dvit olarak Pedia-D kullanıyorumGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Malum sağlık ocağı dvit3 ve kan ilacı veriyor sizler bunları kullanıyormuusnuz yoksa daha temiz içerikli olanları mı aldınız aldığınız ilaçların ismini banad yazarsınız sevinirim
Çok sagolun puff damla farkına dikkat etmemişim1 puf 3 damlaya denk geliyor oda 400 ünite, bizde 3 damla kullanıyoruz ki dr da öyle demişti
Bugün randevumuz vardı sordum. Gelişimi iyi kucakta oturtabilirsin dedi yastıkla destekli oturtmayı da deneyebilirsin dedi ama ona henüz cesaret edemicem sanırım. Bir de mukuslu kaka sonradan başladığı için alerji olmadığını düşündü. Kakanın rengini de normal buldu. Yine de kakadan laktoz testi yapalım dedi doktorumuz. Konuşmuştuk seninle o yüzden yazayım dedim.Ben 2 qy 20 gunlukken goturdum bi doktora iyi bi doktor oldugu soyleniyor o kucakta oturtabilirsiniz o zaman agırlıgı size veriyor dedi ama ben destekli olarak bi yerde oturmayı 6 ayda desteksizi 7 ayda yaptırıyorum beli agrır cunku dedi kucakta oturma da eğik tutma yani
Ya gecikmişim ama osman hoca kulak içi 38.5 kol altı 38 ateştir fiyo, guncel anne kulakta 38 kol altında 37.4 ateş diyo. Ben o gun bekledim bekledim artık kulak 38.1de bikaç öylr ölçünce verdim cunku huzursuzlanmaya başladı agrısı vs vardır belki dedim. Kısa surede 37.1e düşürdü somra tekrarlamadı. Ben eğer elime aşırı sıcak gelmiyosa ölçmüyorum normalde de. O sıcak geldiğinde de genelde kulakta 37.2 falan oluyo ama o genel halinde bi huzursuzluk yaratmıyo.
Bugun nasıl?
Ama bu gruptaki herkesinki guzel diyerek toplayalımyine de evet her cocuk guzel değil cidden (imza 15 tane bandana alan esdia)
Ya o gun osman hoca ateş videosunda kulaktan 38.5 kol altından 38. Dedi. Soguk kompres de uygulamıyoruz calpol veriyoruz eger dusmezse 30-32 derecelik suda ılık banyo dedi. Ateşleri not alın hastaneye düşmezse götürün o kağıtla dedi.
Bu arada İlay'ım bir şeyi olmadığını umuyorum, inşallah sadece genetiktir
Kız bu disney olmayanlar dalinliler onlar 2021de değişmiş. Disneyler de 2 farklı gecen yazmıstım ya desenleri değişiyor. Goonda yan lastik önemliydi hatta wger yan lastik geldiyse 2ye bile dönebilirim kızım 5 kg. Ben de migrostan aldım ya bakalım ne gelcek bana. Ama hem arkaya hem yana lastik yapmak ne kadar zor olabilir
simdi arka lastikli bez sadece molfix pure and soft kaldı öyleyse
Annem de öyle diyor da 24 derece evde başını nerde üşütecekBenimde serin gözde çapak da başından üşümüş derler
Natur D3 sprey kullanıyoruz biz de. Kan ilacı kullanmıyoruz.Günaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Malum sağlık ocağı dvit3 ve kan ilacı veriyor sizler bunları kullanıyormuusnuz yoksa daha temiz içerikli olanları mı aldınız aldığınız ilaçların ismini banad yazarsınız sevinirim
banyo yaptırdım daha iyi gibi bakalım.keşke hemen büyüseler. 2 yaşındaki kızım az çok anlatıyor derdini. Dün aspiratörü getirmiş burnunu çekmem için :)Ya inan bebeğimizin mutlaka bi derdi vardır bu kadar şiddetli ağlıyorsa kıyamam bu miniklere büyüselerde derdini anlasak yavrularımızın
Şimdi düşün dur bunların hangisinden oluyor
Genizden gelen bir hırıltıysa 2 3 kere yapın balgamı atsın.burnun arkasında oluyorBurnunu açmaya biraz ara verdim. Günde bir iki kere daha açayım bari. Çok zor olmaya başladı çok kıpırdanıyor istemiyor ben de burnu açık temiz diye yapmıyordum.
Canım hasta değil geçen ayki kontrolde doktor kontrol etti biraz hırıltı var dedi. Bir bakalım falan dedi sorun olarak görmedi ama aklımızda kalsın gibi oldu. Yine 3-4 gün sonra aylık kontrole gideceğim başka doktora o zaman tekrar sorayım
Bu ara iyi emiyor demek ki ondanbütün halı koltuk kıyafete itinayla kusulur
Benimki tiksinme değil de zarar verir diye yapmıyor bende kendimden başkasına yaptırmam , eşimin kız kardeşi dr ona bile yaptırmadım tırnağını bile ben kesiyorum kimseye güvenmiyorumSizin eşler burun çekiyor mu?benimki izleyemiyor bile.geçen çekerken gördü öğürerek tuvalete kaçtı.insan çocuğundan tiksinir mi şaka gibi.. hayır çekerken nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor diyorum hiç sallamıyor bile.bir gün burun çekerken kalpten gidicem Allah korusun
Tırnak konusunda haklısın ben de güvenememBenimki tiksinme değil de zarar verir diye yapmıyor bende kendimden başkasına yaptırmam , eşimin kız kardeşi dr ona bile yaptırmadım tırnağını bile ben kesiyorum kimseye güvenmiyorum
Burnunu eşim de ben de çekeriz, ama o çok hassas çeker ben haldir huldurSizin eşler burun çekiyor mu?benimki izleyemiyor bile.geçen çekerken gördü öğürerek tuvalete kaçtı.insan çocuğundan tiksinir mi şaka gibi.. hayır çekerken nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor diyorum hiç sallamıyor bile.bir gün burun çekerken kalpten gidicem Allah korusun
Genelde ben çekiyorum ama bazen çekemediğim zamanlar eşime söylüyorum sen çek gelmiyor diye Çünkü bazen gelmiyorlar orada kurumuş bir şey oluyor yumuşak olmasına rağmen gelmiyor benim nefesim yetmediği zamanlar o çekiyor ama Genelde söyleniyor şunu hiç sevmiyorum çocuk nefessiz kalıyor yapmayalım falan diye de yapıyorum tabiiSizin eşler burun çekiyor mu?benimki izleyemiyor bile.geçen çekerken gördü öğürerek tuvalete kaçtı.insan çocuğundan tiksinir mi şaka gibi.. hayır çekerken nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor diyorum hiç sallamıyor bile.bir gün burun çekerken kalpten gidicem Allah korusun
Gozde capak anneme gore basi usuyor sapka giydir, doktora gore goz pinari tikanmis, masaj yap. Karar seninbir sorum var Ben bebeğin akşam göğsünü kontrol ettim uyurken elimle sıcak değil ama soğuk da değil bu üşüyor demek mi? Eskiden baktığımda sıcak gelirdi akşam normal geldi yani... Bir de Gözde çapak üşüyor demek mi
Aa ben yılbaşı hediyesi almadım kızıma hemen düşüneyim de alayım
Hayatım senin bu konuda titiz olduğunu biliyorum ama, bugün D vitaminini damlatmayi unutmadın dimi?Allah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Benim kız kardeşlerim annem her gün foto video ister 2 saat yazmasam merak ederler ama eşimin ailesi öyle değil ya da eşimden soruyorlar bilmiyorum, bu baba tarafı hep böyle galibaTırnak konusunda haklısın ben de güvenememama çekmekten bir şey olmaz ki eşimin kardeşi çalışıyor yüzünü ayda yılda bir görüyorum.ben neyse de yeğenlerini merak bile etmiyor
Benimkide aynısıAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Merhaba neden 3 damla veriyorsunuz, normalde 1 damlası 400 ünite değil mi , bebeklere de 400 öneriliyor. Ekstra bir doktor onerisi mi oldu siz de, ya da ben mi yanlış biliyorum diye sormak istedim. 1 damlası 400 ünite değil mi ocean da
Ben görene kadar arkadaş yanıtlamış sağ olsun1 puf 3 damlaya denk geliyor oda 400 ünite, bizde 3 damla kullanıyoruz ki dr da öyle demişti
Bende yerde oynatırken gelmiş şey diyor “yere koyma çocuğu üstüne basılır, görmezsen falan” o sırada ben de yerde olmasam bırakıp gitsem neyse deAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?