2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de bir doktorun önerdiğine bakacağım ama büyük ihtimalle bestiron alacağım. Küçük bir ihtimal newvit olabilir.

Dvit olarak Pedia-D kullanıyorum
Kan olarak henüz başlamadık ama.alirsam.Bestiron alacağım en temiz içerikli o
Yeğenim eczacı kan ilacını o önerdi

Bugün randevumuz vardı sordum. Gelişimi iyi kucakta oturtabilirsin dedi yastıkla destekli oturtmayı da deneyebilirsin dedi ama ona henüz cesaret edemicem sanırım. Bir de mukuslu kaka sonradan başladığı için alerji olmadığını düşündü. Kakanın rengini de normal buldu. Yine de kakadan laktoz testi yapalım dedi doktorumuz. Konuşmuştuk seninle o yüzden yazayım dedim.
Bir de Goon bez almıştım sen attığında. Gerçekten yumuşaklığı çok iyi kakayı molfix taşırıyordu bu taşırmadı. Ama molfix 3 numara küçük kaldığı için de öyle olmuş olabilir 6900 ölçtü dr bugün. 4 numara kullanıp bir denicem. İndirimde buldukça Goon molfix karışık kullanırım bundan sonra

Natur D3 sprey kullanıyoruz biz de. Kan ilacı kullanmıyoruz.

Ya inan bebeğimizin mutlaka bi derdi vardır bu kadar şiddetli ağlıyorsa kıyamam bu miniklere büyüselerde derdini anlasak yavrularımızın
banyo yaptırdım daha iyi gibi bakalım.keşke hemen büyüseler. 2 yaşındaki kızım az çok anlatıyor derdini. Dün aspiratörü getirmiş burnunu çekmem için :)
Şimdi düşün dur bunların hangisinden oluyor
Her şey olabilir çok düşünmemek en iyisi her şeyi dört dörtlük yapınca bile oluyor burunları büyüdükçe geçecek inşallah şimdilik sıkı giydirip odayı havalandırmaya devam
Genizden gelen bir hırıltıysa 2 3 kere yapın balgamı atsın.burnun arkasında oluyor

Sizin eşler burun çekiyor mu?benimki izleyemiyor bile.geçen çekerken gördü öğürerek tuvalete kaçtı.insan çocuğundan tiksinir mi şaka gibi.. hayır çekerken nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor diyorum hiç sallamıyor bile.bir gün burun çekerken kalpten gidicem Allah korusun

Benimki tiksinme değil de zarar verir diye yapmıyor bende kendimden başkasına yaptırmam , eşimin kız kardeşi dr ona bile yaptırmadım tırnağını bile ben kesiyorum kimseye güvenmiyorum

Benimki tiksinme değil de zarar verir diye yapmıyor bende kendimden başkasına yaptırmam , eşimin kız kardeşi dr ona bile yaptırmadım tırnağını bile ben kesiyorum kimseye güvenmiyorum
Tırnak konusunda haklısın ben de güvenemem ama çekmekten bir şey olmaz ki eşimin kardeşi çalışıyor yüzünü ayda yılda bir görüyorum.ben neyse de yeğenlerini merak bile etmiyor

Burnunu eşim de ben de çekeriz, ama o çok hassas çeker ben haldir huldur
tırnağını sadece eşim keser.

Genelde ben çekiyorum ama bazen çekemediğim zamanlar eşime söylüyorum sen çek gelmiyor diye Çünkü bazen gelmiyorlar orada kurumuş bir şey oluyor yumuşak olmasına rağmen gelmiyor benim nefesim yetmediği zamanlar o çekiyor ama Genelde söyleniyor şunu hiç sevmiyorum çocuk nefessiz kalıyor yapmayalım falan diye de yapıyorum tabii

Gozde capak anneme gore basi usuyor sapka giydir, doktora gore goz pinari tikanmis, masaj yap. Karar senin

Allah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem

Hayatım senin bu konuda titiz olduğunu biliyorum ama, bugün D vitaminini damlatmayi unutmadın dimi?
Her gün saat 17.30 da bunu söyler

Tırnak konusunda haklısın ben de güvenemem ama çekmekten bir şey olmaz ki eşimin kardeşi çalışıyor yüzünü ayda yılda bir görüyorum.ben neyse de yeğenlerini merak bile etmiyor
Benim kız kardeşlerim annem her gün foto video ister 2 saat yazmasam merak ederler ama eşimin ailesi öyle değil ya da eşimden soruyorlar bilmiyorum, bu baba tarafı hep böyle galiba

Benimkide aynısı

1 puf 3 damlaya denk geliyor oda 400 ünite, bizde 3 damla kullanıyoruz ki dr da öyle demişti
Ben görene kadar arkadaş yanıtlamış sağ olsun fıs fıs olarak da kullanılabilir ama boğazına kaçar diye çay kaşığı ile dilinin altına bırakıyorum damlaları.

Bende yerde oynatırken gelmiş şey diyor “yere koyma çocuğu üstüne basılır, görmezsen falan” o sırada ben de yerde olmasam bırakıp gitsem neyse de erkekler bazen biraz şeyler.. tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…