- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Günün için söylüyorum canım şuan omurilik kalça acısı 90 derece olması için erken. 50-60 derecede durmalı onun için puset, bjorn, mama sandalyesi (90 derece olmayacak) yatabilir. Yatabilir diyorum çünkü henüz oturamazKızlar bebeğinizi ne zaman küçük oturma koltuğunda oturtucaksınız
Yatmak istemiyor sürekli gezdirmekten kolum ağrıyo
Yada içine koyacağımız güvenilir alternatifler nelerdir
Normalde oğlumda örümcek kulanmıştım şimdi önerilmiyor almıycam sizin aldığınız ürünler varsa linki görseli atarmıısnız
Melikeben NewMamaa @dikloron @kibrisss @lidyadgn @hiskolikk
Ve tüm anneler
Zıp zıp kaç aya kadar kullanılıyor melikeBen güvenli olmadığı için öyle bir şey almadım Pierre Cardin’in mama sandalyesini aldım üç kademeli ikinci kademesinde oturtuyorum vallahi büyük insan gibi oturuyor sohbet ediyoruz bir de ZIP ZIPına koyuyorum orda da artık hani yarım saate yakın duruyor. Kucağımda oturtuyorum öyle geçiriyoruz zamanımızı bir de bazen ana kucağının başını böyle yukarıya doğru kaldırıyorum o da biraz dikelmiş oluyor o zaman da duruyor.
Ben 5 biri 5 diğer deliğe sıkıyorum aspiratör kullanmıyorum son gittiğim dr önermiyo burun damarı çatlar sadecee serum sık dediKızlar siz burun temizlerken bir iki damla sıkıp çekiyor misiniz yoksa videolardaki diye foşurt diye sıkıyor musunuz diğer burundan akacak şekilde
Benim bebisin sümük az olduğu için sadece bir iki damla sıkıp aspiratorle çekiyorum ama hastalık önlemek amaçlı 3 ml falan sıkmak mi lazım ?
Melike geçen gün osman gönülalan ve bir alerji doktorunun canlı yayınını izledim Instagram da dediki peteklere su yada ıslak bez bide buhar makinesi koymayın ev akarlarını dahada canlandırır bronşite astıma yol açar dedi sadece evinizii bol bol havalandırın dediNezle gibi olsa fosurturum ama birkaç damla sıkıp sırtını pat pat yapıp oTri bebeği ile çekiyorum.
Sabah kalktığında ve gece yatmadan önce. Eskisi gibi tıkanmıyor zaten KALORİFERLERe su taktığımdan beri
Şuan 114 günlüğüz ne Zaman tam oturtabilirizGünün için söylüyorum canım şuan omurilik kalça acısı 90 derece olması için erken. 50-60 derecede durmalı onun için puset, bjorn, mama sandalyesi (90 derece olmayacak) yatabilir. Yatabilir diyorum çünkü henüz oturamaz
Bence çocuk yürüyene kadar kullanır sonra sıkılır sabit çünkü boy ayarı var hoppala dıye gecıyor bende fisher price var ama muadıllerı de var yanı kullananlar memnun.Zıp zıp kaç aya kadar kullanılıyor melike
Bide ismi tam olarak ne geçiyor bakayım Trendyol dan
Buhar makinesi zararlı biliyorum daha önce konuşmuştuk . Benım doktorum ıslak bez koyabilirsiniz ama her gün degıstır bezı dedi. Suyu da değiştiriyorum her gün. Kullanmadığım zAman burnu çok tıkanıyor. Teşekkür ediyorum söylediğin için ben de takip ediyorum o doktoru ama mecburumMelike geçen gün osman gönülalan ve bir alerji doktorunun canlı yayınını izledim Instagram da dediki peteklere su yada ıslak bez bide buhar makinesi koymayın ev akarlarını dahada canlandırır bronşite astıma yol açar dedi sadece evinizii bol bol havalandırın dedi
Benim petekte kapta su vardı bende kaldırdım hemen
Bumboo diye bir oturak var. Ondan dolaptan 2. El alsam mı diye düşündüm. Kullanan bir arkadaşıma sordum "çok kısa bir süre kullanılıyor bana arkadaşım vermese kendim almazdım o parayla başka ihtiyaç karşılardım" dedi ben de o nedenle almadım ama aklımda hala. (2. Eli 500 civarı) onun dışında doktor ne zaman derse o zaman oturturum ama nereye oturtulur bilmiyomKızlar bebeğinizi ne zaman küçük oturma koltuğunda oturtucaksınız
Yatmak istemiyor sürekli gezdirmekten kolum ağrıyo
Yada içine koyacağımız güvenilir alternatifler nelerdir
Normalde oğlumda örümcek kulanmıştım şimdi önerilmiyor almıycam sizin aldığınız ürünler varsa linki görseli atarmıısnız
Melikeben NewMamaa @dikloron @kibrisss @lidyadgn @hiskolikk
Ve tüm anneler
İnstagram da bir doktor bir sıkım sıkıyordu her deliğe o hazır tek şişede olanları, ben de öyle yapıyorum. Sümük varsa onunla bile akıyor.Kızlar siz burun temizlerken bir iki damla sıkıp çekiyor misiniz yoksa videolardaki diye foşurt diye sıkıyor musunuz diğer burundan akacak şekilde
Benim bebisin sümük az olduğu için sadece bir iki damla sıkıp aspiratorle çekiyorum ama hastalık önlemek amaçlı 3 ml falan sıkmak mi lazım ?
Drlar farklı farklı konuşunca bizde ikilemde kalıyoruz napcamızı şaştıkBuhar makinesi zararlı biliyorum daha önce konuşmuştuk . Benım doktorum ıslak bez koyabilirsiniz ama her gün degıstır bezı dedi. Suyu da değiştiriyorum her gün. Kullanmadığım zAman burnu çok tıkanıyor. Teşekkür ediyorum söylediğin için ben de takip ediyorum o doktoru ama mecburumağzından nefes alana kadar en azından.
Kız imzanda 104 günlük yazıyor?Şuan 114 günlüğüz ne Zaman tam oturtabiliriz
Bumboo diye bir oturak var. Ondan dolaptan 2. El alsam mı diye düşündüm. Kullanan bir arkadaşıma sordum "çok kısa bir süre kullanılıyor bana arkadaşım vermese kendim almazdım o parayla başka ihtiyaç karşılardım" dedi ben de o nedenle almadım ama aklımda hala. (2. Eli 500 civarı) onun dışında doktor ne zaman derse o zaman oturturum ama nereye oturtulur bilmiyom
Bebeğini tanıyıp ona göre karar vereceksin 4. Aydan sonra destekli oturtabilirsiniz diyorlar artık ama yapan bebek olur yapamayan bebek olur. Anne ölçücek tartıcak kendi karar vericek kimse bizden daha çok tanıyamaz ve iyiliğini isteyemez. İç güdülerimize de güvenip büyütücez bebişleri ne yazık ki tıpta doğru tek değilDrlar farklı farklı konuşunca bizde ikilemde kalıyoruz napcamızı şaştık
Laç gün sürdü bu sıkıntılı durumKızlaaaaaarr uyku gerilememiz bitmiş olabilir 3 kere uyudu nazenin 1,5 2 saate yakındı hepsi de. Şimdi uyuttum bakayım ne zaman kalkacak
Ya onu düzeltemedim baktım bulamadımKız imzanda 104 günlük yazıyor?
Kuzum şey dolap'a bak. Ben gisher price oyuncak bile aldım dolaptan yıkadım ettimla baktım ne kadar pahalı öyle çalışırken çok rahat alışveriş yapardım ama şuan ayrıldım evdeyim uygun birşeyler bulmam şart dediğin gibi çok kısa süre kullanılıyor
Tahmini doğum tarihini doğduğu tarih olarak düzenleYa onu düzeltemedim baktım bulamadım
Evet doğru bebeğimBebeğini tanıyıp ona göre karar vereceksin 4. Aydan sonra destekli oturtabilirsiniz diyorlar artık ama yapan bebek olur yapamayan bebek olur. Anne ölçücek tartıcak kendi karar vericek kimse bizden daha çok tanıyamaz ve iyiliğini isteyemez. İç güdülerimize de güvenip büyütücez bebişleri ne yazık ki tıpta doğru tek değil
Yani 10 gün falan ama hissedilen 500 gün gibiydiLaç gün sürdü bu sıkıntılı durum
Uygulamayı indirip bakayım kuzumKuzum şey dolap'a bak. Ben gisher price oyuncak bile aldım dolaptan yıkadım ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?