Bizim hırıltı ciğerlerinden geliyor sanki ya bir daha kontrol edeyim. 3. Ay kontrolünde doktor da baktı biraz hırıltı var dedi. Bizimki hasta değil ama ben biraz ince giydiriyorum çok kalına ve sıcağa alışmasın diyerek ondan mı bilmiyorum.Böyle nasıl anlatım sanki genzi tıkalı gibi hırıltı geliyor ama sırtından değil geniz kısmından günde 5 kez burnunu açıyorum çok hapşırıyo inşallah tekrar hasta olmaz korkmuyo değilim bide fazlasını azıcık çıkarıyo kontrol ediyorum az balgamlı çıkarıyor
Hırıltı üşütmekten,havanın çok nemli olmasından, havadaki tozlardan ya da sık emmekten olabilir.serumla açarsınız kışın çok sık oluyorBizim hırıltı ciğerlerinden geliyor sanki ya bir daha kontrol edeyim. 3. Ay kontrolünde doktor da baktı biraz hırıltı var dedi. Bizimki hasta değil ama ben biraz ince giydiriyorum çok kalına ve sıcağa alışmasın diyerek ondan mı bilmiyorum.
Canım eğer ciğerden geliyorsa bu iyi değil bronşit astım olur allah korusun hemen bi doktora görün hava verir atar çocuk bizim hastayken ciğerden geliyordu havalarla atlattık hala üstümüzde etkisi devam ediyor şimdide burnunda genzinde geliyorBizim hırıltı ciğerlerinden geliyor sanki ya bir daha kontrol edeyim. 3. Ay kontrolünde doktor da baktı biraz hırıltı var dedi. Bizimki hasta değil ama ben biraz ince giydiriyorum çok kalına ve sıcağa alışmasın diyerek ondan mı bilmiyorum.
Ya inan bebeğimizin mutlaka bi derdi vardır bu kadar şiddetli ağlıyorsa kıyamam bu miniklere büyüselerde derdini anlasak yavrularımızınBenim oğlan gece 5ten beri ağlıyor.gaz ya da kaka değil.bir yeri ağrıyormuş gibi sürekli ağlıyordu kucağımda sallaya sallaya gezdire gezdire uyutuyorum 10dk sonra ağlıyor.doğru düzgün uyumadı.az önce parol şurup verdim sakinleşti uyudu çok şükür.devam ederse doktora gidicem.bugün 3 aylık atak desem atak bu kadar şiddetli değildi kızımda. Acaba bebekten bebeğe mi değişiyor anlamadım
Bende konuyu takipteyim canım ya. Benimki de oturmak istiyor ama henüz çok küçük.Kızlar bebeğinizi ne zaman küçük oturma koltuğunda oturtucaksınız
Yatmak istemiyor sürekli gezdirmekten kolum ağrıyo
Yada içine koyacağımız güvenilir alternatifler nelerdir
Normalde oğlumda örümcek kulanmıştım şimdi önerilmiyor almıycam sizin aldığınız ürünler varsa linki görseli atarmıısnız
@MelikebenNewMamaa dikloron @kibrisss @lidyadgn hiskolikk
Ve tüm anneler
GünaydınGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Malum sağlık ocağı dvit3 ve kan ilacı veriyor sizler bunları kullanıyormuusnuz yoksa daha temiz içerikli olanları mı aldınız aldığınız ilaçların ismini banad yazarsınız sevinirim
Teşekkür ederimGünaydınben sağlık ocağının verdiğini değil de Ocean D vitamini 400 lük her gün 3 damla olarak kullanıyorum. Kan ilacı kullanmıyoruz bilmiyorum kullanmalı mıyız doktor bişey demedi
Ben ağustos annesiyim ama arada size de temmuza da bakıyorumGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Malum sağlık ocağı dvit3 ve kan ilacı veriyor sizler bunları kullanıyormuusnuz yoksa daha temiz içerikli olanları mı aldınız aldığınız ilaçların ismini banad yazarsınız sevinirim
Şimdi düşün dur bunların hangisinden oluyorHırıltı üşütmekten,havanın çok nemli olmasından, havadaki tozlardan ya da sık emmekten olabilir.serumla açarsınız kışın çok sık oluyor
Günaydın canım ben D-vital kullanıyorum.. tek fısGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Çok beslenmeden oluyor benimkinin kusması oda gazını alırken çıkarıyor sadeceKızlar bebeklerinizde ara ara hırıltılar devam ediyor mu? Bir de bu ara çok sık emdiği için mi yoksa üşütmeden kaynaklı mı bilmiyorum emdikten sonra 2-3 kere kusuyor
D vitamini ocean 400 ünite, demir bestiron kullanıyoruzGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
Benimde serin gözde çapak da başından üşümüş derlerbir sorum var Ben bebeğin akşam göğsünü kontrol ettim uyurken elimle sıcak değil ama soğuk da değil bu üşüyor demek mi? Eskiden baktığımda sıcak gelirdi akşam normal geldi yani... Bir de Gözde çapak üşüyor demek mi
Merhaba neden 3 damla veriyorsunuz, normalde 1 damlası 400 ünite değil mi , bebeklere de 400 öneriliyor. Ekstra bir doktor onerisi mi oldu siz de, ya da ben mi yanlış biliyorum diye sormak istedim. 1 damlası 400 ünite değil mi ocean daGünaydınben sağlık ocağının verdiğini değil de Ocean D vitamini 400 lük her gün 3 damla olarak kullanıyorum. Kan ilacı kullanmıyoruz bilmiyorum kullanmalı mıyız doktor bişey demedi
Canısı daha yeni 4.ay kontrolünden geldik her şey yolunda şükür, demir başlandı dr devletin karşıladığını yazmış ama ben eşime Bestiron al dedim yokmuş Ocean almışGünaydın sevgili güzel Eylül anneleri size bi sorum olacak
1 puf 3 damlaya denk geliyor oda 400 ünite, bizde 3 damla kullanıyoruz ki dr da öyle demiştiMerhaba neden 3 damla veriyorsunuz, normalde 1 damlası 400 ünite değil mi , bebeklere de 400 öneriliyor. Ekstra bir doktor onerisi mi oldu siz de, ya da ben mi yanlış biliyorum diye sormak istedim. 1 damlası 400 ünite değil mi ocean da
Burnunu açmaya biraz ara verdim. Günde bir iki kere daha açayım bari. Çok zor olmaya başladı çok kıpırdanıyor istemiyor ben de burnu açık temiz diye yapmıyordum.Hırıltı üşütmekten,havanın çok nemli olmasından, havadaki tozlardan ya da sık emmekten olabilir.serumla açarsınız kışın çok sık oluyor
Canım hasta değil geçen ayki kontrolde doktor kontrol etti biraz hırıltı var dedi. Bir bakalım falan dedi sorun olarak görmedi ama aklımızda kalsın gibi oldu. Yine 3-4 gün sonra aylık kontrole gideceğim başka doktora o zaman tekrar sorayımCanım eğer ciğerden geliyorsa bu iyi değil bronşit astım olur allah korusun hemen bi doktora görün hava verir atar çocuk bizim hastayken ciğerden geliyordu havalarla atlattık hala üstümüzde etkisi devam ediyor şimdide burnunda genzinde geliyor
Bu ara iyi emiyor demek ki ondanÇok beslenmeden oluyor benimkinin kusması oda gazını alırken çıkarıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?