Aaa ikizin mi var sağol kuzum. Yani doktora gidelim demek bu galiba. Göz doktoru mu çocuk doktoru mu olur acaba. Çekebilirsem belli olan foto çekip atarım sana ama çok hafif fotoda belli olur mu bilmem. Ben 2 oldu aynı gözde olunca bi sıkıntı mı varcdedim Çapaklanma var ama minik yani gözünü filan kapatmıyorCanım ikizime sordum Düzce'de göz hekimi ses atmış şöyle diyor:
Hiç bir şey olmayabilir ama adenoviral konjunktivit (bebekte çok sık goruluyor) ya da bakteriyel konjunktivit olabilir, çapaklanma varsa bakteriyel bir şey olma ihtimali yüksek dedi.
Detaylı muayene edilip alt üst kapaklara bakılması lazım, yabancı cisim kaçması bile olabilir, antibiyotikli damla ile geçer dedi.
Anne sütü damlatmayi hiç duymadım ve önermem dedi.
Özelden foto atarsan da en azından görüntü olarak fikir verebilir, atarım kendisine
Evet ikizim varAaa ikizin mi var sağol kuzum. Yani doktora gidelim demek bu galiba. Göz doktoru mu çocuk doktoru mu olur acaba. Çekebilirsem belli olan foto çekip atarım sana olur mu? Çapaklanma var ama minik yani gözünü filan kapatmıyor
Tamam canımBilmiyom kuzu mantık yürütmeye çalıştım. Ne bileyim içindekiler tam atılmamıştır bir şey kalmıştır vs. Takip et bir rahatsızlığın yoksa. Bir daha olursa aralıklarına dikkat et kaç günde bir oluyor
eşimin ailesinde de öyledir misafir gelecekse erkeğe haber verilir ne saçma ya dediğin gibi o ağırlayıp hizmet ediyor sanki asıl kadına sorulmalı belki hasta rahatsızSana öyle yazdım duymuş gibi 1 saat sonra görümcem geldiaynen eşe soruyolar bizi kaale almıyorlar sanırım eve misafir getirecekleri zaman bile eşimi arıyıp söylüyorlar sanki o ağırlayacakmış gibi.
Annemi ben her gün ararım anneannemle beraber oturuyorlar görüntülü görüşüyoruz
Canım benim de kesilmişti 50. Gün falan tekrar koyu renk kanama olmuştu bir gün süren. Dr gittim rahimde kalan eski kan dedi, rengi koyu olanlar eski kan oluyor bence o zamanlardan kalma rahmin kosesinde bucaginda kalmış kan oTamam canım
Bebeğim 4 aylık şuan o zamandan kalır mı ki senceCanım benim de kesilmişti 50. Gün falan tekrar koyu renk kanama olmuştu bir gün süren. Dr gittim rahimde kalan eski kan dedi, rengi koyu olanlar eski kan oluyor bence o zamanlardan kalma rahmin kosesinde bucaginda kalmış kan o
Adet olmadiysan bence kalır, ama sen yine de fırsat bulduğunda bir ultrasona gidebilirsin önemli bişi olduğunu sanmiyofum amaBebeğim 4 aylık şuan o zamandan kalır mı ki sence
Evet olmadım canım daha. Oğlumda 4.ayda direk sokulmustum olmuştumAdet olmadiysan bence kalır, ama sen yine de fırsat bulduğunda bir ultrasona gidebilirsin önemli bişi olduğunu sanmiyofum ama
Canım benim de kesilmişti 50. Gün falan tekrar koyu renk kanama olmuştu bir gün süren. Dr gittim rahimde kalan eski kan dedi, rengi koyu olanlar eski kan oluyor bence o zamanlardan kalma rahmin kosesinde bucaginda kalmış kan o
Forbiome kullanıyorum kuzumKızlar bu arada biz maflor probiyotik damlaya başladık, kullanan var mı
Bize de 3 ay kontrolünde gaz sancısı için verdi, kullandım 2-3 gün ama ablam biz onu ishal olduğumuzda kullanıyoruz o kabız yapıyor dedi. Gerçekten de kabız yapan bir damlaymis öyle yazıyor. E bebeğim zaten haftada bir kaka yapıyor daha da kullanıp iyice kabız yapmak istemedigim için kestim.Kızlar bu arada biz maflor probiyotik damlaya başladık, kullanan var mı
Yaa evet gördüm yazıyor prospektüsünde, ishal ve kolik bebekler için ama probiyotikler kabız yapmaz genelde bağırsakları düzenlerler bizimki her gün yapıyor yapmadığı zamanda en çok 3. Gün yapıyor bi bakalom deneyeceğim bende her bebekte farklı etki yaratabilir , gaz çıkarırken ağlıyor bizimki ya o yüzden söyledim de dr a bunu önerdi , eczacıda en iyisini yazmış demiş 350 tl oluncaBize de 3 ay kontrolünde gaz sancısı için verdi, kullandım 2-3 gün ama ablam biz onu ishal olduğumuzda kullanıyoruz o kabız yapıyor dedi. Gerçekten de kabız yapan bir damlaymis öyle yazıyor. E bebeğim zaten haftada bir kaka yapıyor daha da kullanıp iyice kabız yapmak istemedigim için kestim.
Dün ikinci regli oldum çokta kanamalı geçti ikisideKızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?
Ben 3. Ay da oldumKızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?
Benim baslangic kanamasi hiç olmadı bu arada. Bir sabah uyandim yatak batmış şekildeKızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?
Acaba terliyor ve teri soğuyor olabilir mi anlarsın saçlardanAnnem de öyle diyor da 24 derece evde başını nerde üşütecekdışarı da çıkmadık 4 gündür çünkü banyo da yapmadı.
Aa bu kocama karşı ben o da uyuz oluyo demek ki gkfkfAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Benim kızımda ishal yaptı 2 gun kadarKızlar bebeğim yarın rotarix olacak. Rota aşısı yaptıranlar yan etkisi var mı acaba aşının dikkat etmem gereken birşey var mı
Kızlar benim kızın 3 gün filan önce sol gözü hafif kanlanmıştı. Birazda kızarıktı etrafı. Ama ben o gün sabah gözünde çqpak vqr diye silmiştim ondan olmuş olabilir diye düşündük. Bugün de sabah çapak vardı. Ve gözü kızarık. Tam kanlanma yok bugğn ama o gözünde bis sıkıntı var belli pembemsi:) tarif edemiyorum ama görünce diğerinden hafif farklı yani.. ne yapmalıyım sizce?
İnternette anne sütü damlat diyorlar:) yazan doktor bile var sütün antibiyotik özelliği varmış. Ama bilemedim.
Doktora gitmeli mi yada?
Benim kızımda baya kucukken oldu konjonktivit cıktı hem göz doktoru arkadasımla konustum hem de rahat edemeyip cocuk doktoruna gittik ikisi de aynı damlayı yazdı netira mı ne adı 5 gun damlattım toparladı sana ozelden yollayayım o capagı ben hemen capaklandıgı gun goz doktorjna yazmıstım ertesi gun devam ederse basla demişti ertesi gun gozunun kapagı kızardı akı değil de bende de urtiker var korktum meger konjonktivitmiş. Viral olabiliyo oyle olunca da obur goze geciyo mudahale etmezsen.Aaa ikizin mi var sağol kuzum. Yani doktora gidelim demek bu galiba. Göz doktoru mu çocuk doktoru mu olur acaba. Çekebilirsem belli olan foto çekip atarım sana ama çok hafif fotoda belli olur mu bilmem. Ben 2 oldu aynı gözde olunca bi sıkıntı mı varcdedim Çapaklanma var ama minik yani gözünü filan kapatmıyor
Benim normalde yogun olan biriyim geceleri gelmiyor ama bir iki gun agrılı olur, agrısız gecti geceleri gelmedi kanama miktarı cok azdı ama ped değiştirmem gerekiyordu. İkincisinde 1 yemek kasıgı kadsr geldi sonra akıntıya döndü test de yaptım negatif.Kızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?
Simdi eger elindeki goon 2 numaralar bel lastikli yan lastiksiz ise kızını biraz sıkabilir ben 2yi bıraktım. Ben indirim kovalamayı da bıraktım illa bi yerlerde bi kampanya olıyo bak o gun trendyoldan 2.55e aldık 3 numarayı, sonra ebebekte tum bezlerde indirim oldu 3 küsüre geliyosu sanırım, şimdi sadece goona indirim var 2.91e geliyo. Ben olsam once bionaturali tuketirim goon 2 ile beraber sonra bakarım 3 iyiyse 3ten devam ederimKızlar elimde toplam 350 tane bez var. (Sleepy bionatural 3, goon 2 ve 3) günde 7 tane kullansak 50 gün yeter gibi. kızım şuan 5750gram. E bebekteki indirimden goon bez almak istiyorum ama 3 mü almalıyım 4 mü almalıyım?
Goon 3:7-12kg
Goon 4: 9-14 kg için
esdia NewMamaa ve goon kullanan diğer anneler fikir verirseniz sevinirim
Bende aynı konuyu yazdım okusana bı. Benim gibi mı seninde canımKızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?
Bende aynı konuyu yazdım okusana bı. Benim gibi mı seninde canım
Canım şimdi okudum yazdığını. Benimde çok hafif vişne çürüğü rengi gibiydi. Ama bende senin dediğin yoğun koyu akıntı olmadı. Hani böyle reglin son günlerine gelirsinde az bişey olur ya silince gelir. Aynı öyle.bende takipteyim bakalım nasıl ilerleyecek. Haberleşelim bu süreçte canım. Seninde ilk reglin olacak herhalde değil mi?Kızlar ben 45 50 gün lohusalik gördüm.
Sonra kesildi hiç gelmedi at görmedim daha.
Geçen cuma günü koyu bı akıntı geldi. Fasulye tanesi gibi. Ama vişne çürüğü rengi gibi.
Lohusalık biterken de öyle geliyordu.
Sonra hiç gelmedi beyaz geldi.
Dün tekrar aynı azlıkta aynı renk akıntı geldi.ama adet değil belli.
Sizce nedir emzirme döneminde normalmidir.. doktora gitmeye gerek var mı? . Tekrar kesildi çünkü beyaz geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?