2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa ikizin mi var sağol kuzum. Yani doktora gidelim demek bu galiba. Göz doktoru mu çocuk doktoru mu olur acaba. Çekebilirsem belli olan foto çekip atarım sana ama çok hafif fotoda belli olur mu bilmem. Ben 2 oldu aynı gözde olunca bi sıkıntı mı varcdedim Çapaklanma var ama minik yani gözünü filan kapatmıyor

Evet ikizim var
Evet canım göz kapaklarının altına bakılması gerekirmiş. Şöyle dedi:"Bebek olduğu için, biz böyle bir vaka gelince detaylı muayene ediyoruz"
Göz doktoruna gitmen gerek, çocuk doktoruna değil.
Olur tabi ki atarım, yardımcı olur fikir verir.

eşimin ailesinde de öyledir misafir gelecekse erkeğe haber verilir ne saçma ya dediğin gibi o ağırlayıp hizmet ediyor sanki asıl kadına sorulmalı belki hasta rahatsız

Kızlar bu arada biz maflor probiyotik damlaya başladık, kullanan var mı

Canım benim de kesilmişti 50. Gün falan tekrar koyu renk kanama olmuştu bir gün süren. Dr gittim rahimde kalan eski kan dedi, rengi koyu olanlar eski kan oluyor bence o zamanlardan kalma rahmin kosesinde bucaginda kalmış kan o
Forbiome kullanıyorum kuzum

Bize de 3 ay kontrolünde gaz sancısı için verdi, kullandım 2-3 gün ama ablam biz onu ishal olduğumuzda kullanıyoruz o kabız yapıyor dedi. Gerçekten de kabız yapan bir damlaymis öyle yazıyor. E bebeğim zaten haftada bir kaka yapıyor daha da kullanıp iyice kabız yapmak istemedigim için kestim.

Yaa evet gördüm yazıyor prospektüsünde, ishal ve kolik bebekler için ama probiyotikler kabız yapmaz genelde bağırsakları düzenlerler bizimki her gün yapıyor yapmadığı zamanda en çok 3. Gün yapıyor bi bakalom deneyeceğim bende her bebekte farklı etki yaratabilir , gaz çıkarırken ağlıyor bizimki ya o yüzden söyledim de dr a bunu önerdi , eczacıda en iyisini yazmış demiş 350 tl olunca

Kızlar doğumdan sonraki ilk regliniz nasıldı? Doğumdan beri regl olmadım ama oldum mu olmadım mı tam anlayamadım. Peçeteye silince gelen hafif bir kırmızı bir akıntı var,yoğun değil sadece silince oldu. Eski regllerimle alakası yok ama başlangıcı böyle mi oluyor acaba?

Kızlar elimde toplam 350 tane bez var. (Sleepy bionatural 3, goon 2 ve 3) günde 7 tane kullansak 50 gün yeter gibi. kızım şuan 5750gram. E bebekteki indirimden goon bez almak istiyorum ama 3 mü almalıyım 4 mü almalıyım?

Goon 3:7-12kg
Goon 4: 9-14 kg için

esdia NewMamaa ve goon kullanan diğer anneler fikir verirseniz sevinirim

Dün ikinci regli oldum çokta kanamalı geçti ikiside

Ben 3. Ay da oldum
Yoğunluğu çok fazlaydı normale nazaran, ama ağrı sifirdi.
Normalde çok ağrılı geçer

Benim baslangic kanamasi hiç olmadı bu arada. Bir sabah uyandim yatak batmış şekilde

Annem de öyle diyor da 24 derece evde başını nerde üşütecek dışarı da çıkmadık 4 gündür çünkü banyo da yapmadı.
Acaba terliyor ve teri soğuyor olabilir mi anlarsın saçlardan
Aa bu kocama karşı ben o da uyuz oluyo demek ki gkfkf
Kızlar bebeğim yarın rotarix olacak. Rota aşısı yaptıranlar yan etkisi var mı acaba aşının dikkat etmem gereken birşey var mı
Benim kızımda ishal yaptı 2 gun kadar

Benim kızımda baya kucukken oldu konjonktivit cıktı hem göz doktoru arkadasımla konustum hem de rahat edemeyip cocuk doktoruna gittik ikisi de aynı damlayı yazdı netira mı ne adı 5 gun damlattım toparladı sana ozelden yollayayım o capagı ben hemen capaklandıgı gun goz doktorjna yazmıstım ertesi gun devam ederse basla demişti ertesi gun gozunun kapagı kızardı akı değil de bende de urtiker var korktum meger konjonktivitmiş. Viral olabiliyo oyle olunca da obur goze geciyo mudahale etmezsen.
Benim normalde yogun olan biriyim geceleri gelmiyor ama bir iki gun agrılı olur, agrısız gecti geceleri gelmedi kanama miktarı cok azdı ama ped değiştirmem gerekiyordu. İkincisinde 1 yemek kasıgı kadsr geldi sonra akıntıya döndü test de yaptım negatif.
Simdi eger elindeki goon 2 numaralar bel lastikli yan lastiksiz ise kızını biraz sıkabilir ben 2yi bıraktım. Ben indirim kovalamayı da bıraktım illa bi yerlerde bi kampanya olıyo bak o gun trendyoldan 2.55e aldık 3 numarayı, sonra ebebekte tum bezlerde indirim oldu 3 küsüre geliyosu sanırım, şimdi sadece goona indirim var 2.91e geliyo. Ben olsam once bionaturali tuketirim goon 2 ile beraber sonra bakarım 3 iyiyse 3ten devam ederim

Bende aynı konuyu yazdım okusana bı. Benim gibi mı seninde canım

Bende aynı konuyu yazdım okusana bı. Benim gibi mı seninde canım
Canım şimdi okudum yazdığını. Benimde çok hafif vişne çürüğü rengi gibiydi. Ama bende senin dediğin yoğun koyu akıntı olmadı. Hani böyle reglin son günlerine gelirsinde az bişey olur ya silince gelir. Aynı öyle.bende takipteyim bakalım nasıl ilerleyecek. Haberleşelim bu süreçte canım. Seninde ilk reglin olacak herhalde değil mi?

Ben ayrıyeten perşembe günü kadın doğuma genel kontrole gideceğim gittiğimde sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…