- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Eşim hiç düşünmez aksine ben onu tembihlerimAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Hiç bir şey olmadı, biz oldukKızlar bebeğim yarın rotarix olacak. Rota aşısı yaptıranlar yan etkisi var mı acaba aşının dikkat etmem gereken birşey var mı
Bunu kayınvalidenin yaptığını düşün bir deAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Benimki de genelde haftada bir yapar ama kıvamı normal genelde. Önemli olan bu 7 günde huzursuz olup olmadığı diye biliyorumKızlar selamlar. Kızım 3 aylık. Son kakasını 7 gün önce yaptı. Ondan önce de yine 7 gün önce yapmıştı. Bu sefer 7 gün doldu hala yok. Bundan önce yaptığı beklemiş kaka da afedersiniz pekmez gibi koyu ve kıvamlıydı ve kötü kokulu. Yaşayan var mı endişelenmeli miyim?
Bizde ateş olmadı ama huzursuzluğu vardı doğal olarak, korkulacak bişey yok merak etmeyinKızlar bebeğim yarın rotarix olacak. Rota aşısı yaptıranlar yan etkisi var mı acaba aşının dikkat etmem gereken birşey var mı
Okurken güldümBunu kayınvalidenin yaptığını düşün bir dehatta benim uyarılarımı bana satıyor bir defa battaniyeyi örterken ellerini de örttü kızımın. Anne ellerini yukarı çekince yüzü kapanıyor ellerini örtmüyorum dedim. Ertesi gün çocuğun üstünü örterken bana şey diyor ellerini örtme yüzüne kapatır böyle açık oldu mu bir şey olmaz diyor
Şaka bir yana her şeyin fazlası rahatsız ediyor insanı niyetleri kötü değil aslında
Ne güzel herkesin eşi yapıyor benimki öğürüyorGenelde ben çekiyorum ama bazen çekemediğim zamanlar eşime söylüyorum sen çek gelmiyor diye Çünkü bazen gelmiyorlar orada kurumuş bir şey oluyor yumuşak olmasına rağmen gelmiyor benim nefesim yetmediği zamanlar o çekiyor ama Genelde söyleniyor şunu hiç sevmiyorum çocuk nefessiz kalıyor yapmayalım falan diye de yapıyorum tabii
AdChoices
ADVERTISING
Benimki de öyle. bu çocuk üşüyor 2 kat giydir.yanına yastık koy düşmesin.ocağa dikkat et açık kalmasın.banyoda fayansa basma kayarsın. Bunların hepsine dikkat etmem dışında problem yokAllah sizin kocalarınız sürekli size bir şeyler tembihliyor mu Benimki sürekli tembihliyor ve uyuz oluyorum.. Şöyle mesela Aman aşkım koltuğa koyarken dikkat et sakın orada bırakıp bir yere gitme hep dikkat et.. mesela poposunu ıkadım lavaboda diyorum ama niye yıkadın dikkat et elinden Kayıverir yıkama tek sakın. Koltuktayken gözünü ayırma. Bir yere koyarken üstünde yastık olmasın üstüne düşer dikkat et .. bizim yatağa koyarken sakın kenara koyma orataya koy gibi konu olunca sürekli böyle yani sanki ben bunları düşünmeyecem
Sana öyle yazdım duymuş gibi 1 saat sonra görümcem geldiBenim kız kardeşlerim annem her gün foto video ister 2 saat yazmasam merak ederler ama eşimin ailesi öyle değil ya da eşimden soruyorlar bilmiyorum, bu baba tarafı hep böyle galiba
Ahaha bana diyorsun sandım cümlenin başındaHayatım senin bu konuda titiz olduğunu biliyorum ama, bugün D vitaminini damlatmayi unutmadın dimi?
Her gün saat 17.30 da bunu söyler
Yanlız değilmişiz:)Benimkide aynısı
1- Ben fıs fısı yanağına değdirip basıyorum sorun olmuyor hatta gülüyor hep :)Ben görene kadar arkadaş yanıtlamış sağ olsunfıs fıs olarak da kullanılabilir ama boğazına kaçar diye çay kaşığı ile dilinin altına bırakıyorum damlaları.
Bende yerde oynatırken gelmiş şey diyor “yere koyma çocuğu üstüne basılır, görmezsen falan” o sırada ben de yerde olmasam bırakıp gitsem neyse deerkekler bazen biraz şeyler.. tuhaf
1- evet hasta olmasınlar diye yük bizde maalesefNe güzel herkesin eşi yapıyor benimki öğürüyornefessiz kalmaları kötü ama iyilikleri için yapıyoruz tıkanmalarını hastalığın ciğere inmesini engellemek için.hem hastalığın süresini de kısaltıyor
Benimki de öyle. bu çocuk üşüyor 2 kat giydir.yanına yastık koy düşmesin.ocağa dikkat et açık kalmasın.banyoda fayansa basma kayarsın. Bunların hepsine dikkat etmem dışında problem yokçıkışıyorum ama karışmaya devam ediyor.kaygı bozukluğu falan var sanırım sürekli kötü bir şey olcak kafasında.beni rahat görünce kızıyor oysa problem onda
Sana öyle yazdım duymuş gibi 1 saat sonra görümcem geldiaynen eşe soruyolar bizi kaale almıyorlar sanırım eve misafir getirecekleri zaman bile eşimi arıyıp söylüyorlar sanki o ağırlayacakmış gibi.
Annemi ben her gün ararım anneannemle beraber oturuyorlar görüntülü görüşüyoruz
Ahahah ne cevap verdin:) dün ben söylemiştim sana tarzı bşr şey deseydin keşkeBunu kayınvalidenin yaptığını düşün bir dehatta benim uyarılarımı bana satıyor bir defa battaniyeyi örterken ellerini de örttü kızımın. Anne ellerini yukarı çekince yüzü kapanıyor ellerini örtmüyorum dedim. Ertesi gün çocuğun üstünü örterken bana şey diyor ellerini örtme yüzüne kapatır böyle açık oldu mu bir şey olmaz diyor
Şaka bir yana her şeyin fazlası rahatsız ediyor insanı niyetleri kötü değil aslında
Biz de sıkıntı olmadı kuzum hiç.Kızlar bebeğim yarın rotarix olacak. Rota aşısı yaptıranlar yan etkisi var mı acaba aşının dikkat etmem gereken birşey var mı
Bence doktora bir danışabilirsin kuzum. Ya adet olmalı yada sıkıntı olabilir. Koku vs var mı akıntılarda.Kızlar ben 45 50 gün lohusalik gördüm.
Sonra kesildi hiç gelmedi at görmedim daha.
Geçen cuma günü koyu bı akıntı geldi. Fasulye tanesi gibi. Ama vişne çürüğü rengi gibi.
Lohusalık biterken de öyle geliyordu.
Sonra hiç gelmedi beyaz geldi.
Dün tekrar aynı azlıkta aynı renk akıntı geldi.ama adet değil belli.
Sizce nedir emzirme döneminde normalmidir.. doktora gitmeye gerek var mı? . Tekrar kesildi çünkü beyaz geliyo.
sana demedim hayatımAhaha bana diyorsun sandım cümlenin başındane yazdım ben ya neden d vitamini soruyor dedim neyse benim koca tek değilmiş
Koku yok canım. Ne Gibi sıkıntı meselaBence doktora bir danışabilirsin kuzum. Ya adet olmalı yada sıkıntı olabilir. Koku vs var mı akıntılarda.
Canım ikizime sordum Düzce'de göz hekimi ses atmış şöyle diyor:Kızlar benim kızın 3 gün filan önce sol gözü hafif kanlanmıştı. Birazda kızarıktı etrafı. Ama ben o gün sabah gözünde çqpak vqr diye silmiştim ondan olmuş olabilir diye düşündük. Bugün de sabah çapak vardı. Ve gözü kızarık. Tam kanlanma yok bugğn ama o gözünde bis sıkıntı var belli pembemsi:) tarif edemiyorum ama görünce diğerinden hafif farklı yani.. ne yapmalıyım sizce?
İnternette anne sütü damlat diyorlar:) yazan doktor bile var sütün antibiyotik özelliği varmış. Ama bilemedim.
Doktora gitmeli mi yada?
Bilmiyom kuzu mantık yürütmeye çalıştım. Ne bileyim içindekiler tam atılmamıştır bir şey kalmıştır vs. Takip et bir rahatsızlığın yoksa. Bir daha olursa aralıklarına dikkat et kaç günde bir oluyorKoku yok canım. Ne Gibi sıkıntı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?