2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşim hiç düşünmez aksine ben onu tembihlerim
Bence güzel bişey sürekli bebeğini korumaya çalışıyor bizimki dün minderi alırken küt diye çocuğun kafasına vurdu dikkatsiz yani anlayacağın
Bence kıymetini bil söylenme

Bunu kayınvalidenin yaptığını düşün bir de hatta benim uyarılarımı bana satıyor bir defa battaniyeyi örterken ellerini de örttü kızımın. Anne ellerini yukarı çekince yüzü kapanıyor ellerini örtmüyorum dedim. Ertesi gün çocuğun üstünü örterken bana şey diyor ellerini örtme yüzüne kapatır böyle açık oldu mu bir şey olmaz diyor
Şaka bir yana her şeyin fazlası rahatsız ediyor insanı niyetleri kötü değil aslında

Kızlar selamlar. Kızım 3 aylık. Son kakasını 7 gün önce yaptı. Ondan önce de yine 7 gün önce yapmıştı. Bu sefer 7 gün doldu hala yok. Bundan önce yaptığı beklemiş kaka da afedersiniz pekmez gibi koyu ve kıvamlıydı ve kötü kokulu. Yaşayan var mı endişelenmeli miyim?

Benimki de genelde haftada bir yapar ama kıvamı normal genelde. Önemli olan bu 7 günde huzursuz olup olmadığı diye biliyorum

Okurken güldüm Bu şey demek değil mi "Bak dün senin söylediğin şeyi anladığımı bugün sana ispat ediyorum"
Tatlı

Kızlar ben 45 50 gün lohusalik gördüm.
Sonra kesildi hiç gelmedi at görmedim daha.
Geçen cuma günü koyu bı akıntı geldi. Fasulye tanesi gibi. Ama vişne çürüğü rengi gibi.
Lohusalık biterken de öyle geliyordu.
Sonra hiç gelmedi beyaz geldi.
Dün tekrar aynı azlıkta aynı renk akıntı geldi.ama adet değil belli.
Sizce nedir emzirme döneminde normalmidir.. doktora gitmeye gerek var mı? . Tekrar kesildi çünkü beyaz geliyo.

Ne güzel herkesin eşi yapıyor benimki öğürüyor nefessiz kalmaları kötü ama iyilikleri için yapıyoruz tıkanmalarını hastalığın ciğere inmesini engellemek için.hem hastalığın süresini de kısaltıyor
Benimki de öyle. bu çocuk üşüyor 2 kat giydir.yanına yastık koy düşmesin.ocağa dikkat et açık kalmasın.banyoda fayansa basma kayarsın. Bunların hepsine dikkat etmem dışında problem yok çıkışıyorum ama karışmaya devam ediyor.kaygı bozukluğu falan var sanırım sürekli kötü bir şey olcak kafasında.beni rahat görünce kızıyor oysa problem onda
Benim kız kardeşlerim annem her gün foto video ister 2 saat yazmasam merak ederler ama eşimin ailesi öyle değil ya da eşimden soruyorlar bilmiyorum, bu baba tarafı hep böyle galiba
Sana öyle yazdım duymuş gibi 1 saat sonra görümcem geldi aynen eşe soruyolar bizi kaale almıyorlar sanırım eve misafir getirecekleri zaman bile eşimi arıyıp söylüyorlar sanki o ağırlayacakmış gibi.
Annemi ben her gün ararım anneannemle beraber oturuyorlar görüntülü görüşüyoruz

Hayatım senin bu konuda titiz olduğunu biliyorum ama, bugün D vitaminini damlatmayi unutmadın dimi?
Her gün saat 17.30 da bunu söyler
Ahaha bana diyorsun sandım cümlenin başında ne yazdım ben ya neden d vitamini soruyor dedim neyse benim koca tek değilmiş

Benimkide aynısı
Yanlız değilmişiz:)
1- Ben fıs fısı yanağına değdirip basıyorum sorun olmuyor hatta gülüyor hep :)

2- ahahah benimkinin aklına gelmedi bu hala galiba yere koyma üstüne basarsın demedi hayret oyuncaklar ve kediler için diyor sürekli o ayrı. Bebek kucağındayken dikkay et yere düşersiniz filan diye

1- evet hasta olmasınlar diye yük bizde maalesef

2- yok ya kaygı bozukluğu değil de bence çocuğu düşündüklerinş göstermek için filan mı yapıyorlar acaba hepsi yapıyormuş baksana

Ahahah ne cevap verdin:) dün ben söylemiştim sana tarzı bşr şey deseydin keşke evet niyetleri kötü değil ama bizler de iyi anımızdaysak güzel karşılıyoruz kötü anımızdaysa kızıyoruz

Bence doktora bir danışabilirsin kuzum. Ya adet olmalı yada sıkıntı olabilir. Koku vs var mı akıntılarda.

Kızlar benim kızın 3 gün filan önce sol gözü hafif kanlanmıştı. Birazda kızarıktı etrafı. Ama ben o gün sabah gözünde çqpak vqr diye silmiştim ondan olmuş olabilir diye düşündük. Bugün de sabah çapak vardı. Ve gözü kızarık. Tam kanlanma yok bugğn ama o gözünde bis sıkıntı var belli pembemsi:) tarif edemiyorum ama görünce diğerinden hafif farklı yani.. ne yapmalıyım sizce?

İnternette anne sütü damlat diyorlar:) yazan doktor bile var sütün antibiyotik özelliği varmış. Ama bilemedim.

Doktora gitmeli mi yada?

Canım ikizime sordum Düzce'de göz hekimi ses atmış şöyle diyor:
Hiç bir şey olmayabilir ama adenoviral konjunktivit (bebekte çok sık goruluyor) ya da bakteriyel konjunktivit olabilir, çapaklanma varsa bakteriyel bir şey olma ihtimali yüksek dedi.
Detaylı muayene edilip alt üst kapaklara bakılması lazım, yabancı cisim kaçması bile olabilir, antibiyotikli damla ile geçer dedi.
Anne sütü damlatmayi hiç duymadım ve önermem dedi.
Özelden foto atarsan da en azından görüntü olarak fikir verebilir, atarım kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…